- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.561
choclate cım bende kiraz detoksuma başladım bugün hatta öğlen kirazlarım da önümde 1 tabak:roflol::roflol: yanında da yeşil çayım. 3 gün böyle bakalım
valla bende özledim bitanem yaa görüşelim müsait olduğumuzda canım
oooo sportiiii
ben de çok merak ediyorum şu kiraz diyeti sonucunu
yaa bu arada kiraza bayılırım ben :)
insallah mehalimcim tum takimimda bebek bekleyen arkadaslarim hayirli saglikli evlatlarinizi olur insallahasyam hg canım . uzun uzuzn cevap yazmışsın hekese yine kimsenin hatrı kalmasın diyee. allah işlerinde kolaylık versin canım evet işallah döndğünde güzel haberlerle karşılarım seni.
selam cocom insallah herkez icin guzel bir hafta olur canimgünaydın bayanlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
selam bende seni kucakliyorum civcivimgünaydın sevgili takımcım
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:
merhaba canzim nasilsingünaydınlar güzelll takımım hepinize güzel bir hafta diliyorum canlarımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cok takma gelinim yaa taktikca inat eder bu kilolar rahat ol birazçok fenayım çookk!! ne moral kaldı ne bişey. sinirlerim acaip bozuk.
2günlük meyve suyu orucunun ardndan ilk kez yemeye başladım diyete bağlı olarak.. amma velakin meyve suyu gününde gram veremedim! vermem gerekiyodu =( ne moral kaldı ne motive ya deliricem. üstelik bu sabah tartılırken yanlışlıkla tartıyı yerinden oynattım ve 600 gr fazla çıkıyorum şimdi iyi mi :'( napıcam ben ya='(
guzel tatiller dilerim bijom hayirli yolculuklar annengile ablana selamlarimizi soyle sahildeki dondurmayi yemeyi unutma emiherkese selamlar a.s.
ustalar geldi sabah 7 de. o zamandan beni ben de mutfaktayım. bişeyler yapyorum annemlere götürmek için... 3 tepsi yufka böreği, 2 kalıp kek, 2 tepsi poğaça cokacimcoook baya idare eder bizi di mi :icecream:
daha kahvaltı bile yapmadım yaa saat kaç olmuş :bbo: öğleden sonra çıkıcaz yola bir aksilik olmazsa, gitmeden yazarım. sizi kocaman öpüyorum Şeniz
canim sanada guzel tatiller dilerim sinop u gorduk ya dizide cok guzel yer temiz yerler hadi iyice dinlenip kilo almadan donun insallah
oooo marifetli arkadaşımız bizim afiyet şeker olsun canım bol bol yüzersen sporda yaparsan yesende kilo almazsın canım sana iyi tatiller iyi dinlenmeler canımmm bol bol dinlen tatilin keyfini çıkar hafta sonuda ben çıkıyorum onbeş gün yokum bir hafta manisaya ailemin yanına bir haftada sinoba hem düğün hem hem tatil karasu diye bir sahili varmış çokk güzelmiş orda kalıcaz zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bende cok merak ettim bak simdi sonuc ne olacak ama sonucu goremeyecem cuma aksami bizde cikiyoz yola allah kismet ederseoooo sportiiii
ben de çok merak ediyorum şu kiraz diyeti sonucunu
yaa bu arada kiraza bayılırım ben :)
kiz oyle cok degil yarisma sadece ilkokul 3 te oldu 10 koy yaristi ama her 23 nisanda folklor oynadim ilkokulda
hiç sorma asyam,utandım kimseye de birşey diyemedim.sadece gittiğim bir evde iki tane genç gelin vardı,onlara söylemiştim.ertesi gün onlara yemeğe gittiğimizde bana özel fırında patatesli tavuk yapılmıştı :1rolleyes: çok şirin kızlardı,güzel bir jestti...ama işte 15 gün boyunca diyet bozulunca bir daha da toparlayamadm...
demek folklor birinciliklerin vardı he asyam,valla çok istedim folkloru ben de ama hiç beceremem. işte insan her konuda yetenekli olamıyor malesef..mesela ben resim yapabilmeyi çok isterdim ama cinali bile çizemem sırnaşık şey
asyamı ben de öppemmm a.s.
:
he iyi o zaman sportim bende cuma sabahi bildirim yapip ta gidecem zati ondan sonra izinli olurum artik agustos 17 de tekrar burdayim allahin izniylen aynen devam edicem insallah kilo alip donmemasyacım
canım sana da şimdiden iyi yolculuklar bitanem, perşembe sabahı sana kiraz diyeti sonucunu söylerim bugün bitti nerdeyse kaldı iki gün
kiz bazen oyle olur bakarsin kilo gitmez ama zayiflamis olursun hani $u kalsik hikaye ama hikaye degil aslinda yaglar kasa donusur kas yagdan az yer tutar ama yagdan daha agirdir iste bu bence cok dogru baksende goruyon sonucu ne guzel moral olmustur sana demi gelinimayy ben de geldim. moral veren arkadaşlara teşekkür ederim ayrıca.
uzun zamandır pantolon giymemiştim bugün bi giydim! sonuç inanılmaz!!! belimden düşüyo.. düğmesini açmadan cıkarabiliyorum falan. oysa dün yıkanmıstı ve kot pantolon.. bilirsiniz yıkanınca biraz sertleşir sıkıştırır falan..
oh bee
ayy ben de geldim. moral veren arkadaşlara teşekkür ederim ayrıca.
uzun zamandır pantolon giymemiştim bugün bi giydim! sonuç inanılmaz!!! belimden düşüyo.. düğmesini açmadan cıkarabiliyorum falan. oysa dün yıkanmıstı ve kot pantolon.. bilirsiniz yıkanınca biraz sertleşir sıkıştırır falan..
oh bee
kiz bazen oyle olur bakarsin kilo gitmez ama zayiflamis olursun hani $u kalsik hikaye ama hikaye degil aslinda yaglar kasa donusur kas yagdan az yer tutar ama yagdan daha agirdir iste bu bence cok dogru baksende goruyon sonucu ne guzel moral olmustur sana demi gelinim
canım harikasın süper, insan ne kadar mutlu oluyor değilmi böyle bir tablo karşısında işte o zaman herşeye değiyor, tüm aç kalmalara, süpersin opuyorumnanaktan
aa mehalim de geldi hosgeldin canim nasilsin ali$ nasil ni$an telasi nasil gidiyo kallisim ciktimi tatile ne zaman cikcakti unuttum
cok sordum biliyorum ama iki gundur fazla girmeyince boyle merakta kaldim
herkese merhabalar,
biz daha çıkamadık, ustaların yarım saat daha işi varmış. bari bekleyelim dedik. işleri bitmedi tabi. anahtarı eşimin abisine vericez o ilgilenecek sağolsun. evde de bişey yok zati herşeylerimizi aldık yanımıza. dönüşte bir sürü işimiz daha çıktı. yatak odasını boş olan odaya alıcaz. 2 odanın yerleri yapılacak, boyaları badanaları :bbo: neyse düşünmek bile istemiyorum şu ustalar gitse de biz de çıksak yola gamyoncuiremsu
kiraz diyetinin sonucunu ben de merak ettim. orda girerim cuma günü büyük ihtimal okurum ben de..
hepinizi ayrı ayrı öptümm ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?