Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aşkım biliyorsun ben gecelerin kadınıyım :roflol: :roflol:
gündüz hep müsaitim,
ara beni,boya beni :1rolleyes: :roflol: :roflol:

kiraz diyetin hayırlı olsun,bakalım sonuç nolcak merak ediyorum ,haydi bakalım :lepi:

oooo sportiiii
ben de çok merak ediyorum şu kiraz diyeti sonucunu

yaa bu arada kiraza bayılırım ben :)

ayy yine kimsecikler yok, işlerde de bi durgunluk var, burda da kimse yok, ay vakit geçmiyor, hemde detokstayım yeşilçay uykumu getirdi akşam olsa da gidip uyusam diyorum ooh ne güzel

asyam hg canım . uzun uzuzn cevap yazmışsın hekese yine kimsenin hatrı kalmasın diyee. allah işlerinde kolaylık versin canım evet işallah döndğünde güzel haberlerle karşılarım seni.
insallah mehalimcim tum takimimda bebek bekleyen arkadaslarim hayirli saglikli evlatlarinizi olur insallah

günaydın bayanlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
selam cocom insallah herkez icin guzel bir hafta olur canim

günaydın sevgili takımcım

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:
selam bende seni kucakliyorum civcivim

günaydınlar güzelll takımım hepinize güzel bir hafta diliyorum canlarımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhaba canzim nasilsin

cok takma gelinim yaa taktikca inat eder bu kilolar rahat ol biraz

guzel tatiller dilerim bijom hayirli yolculuklar annengile ablana selamlarimizi soyle sahildeki dondurmayi yemeyi unutma emi

canim sanada guzel tatiller dilerim sinop u gorduk ya dizide cok guzel yer temiz yerler hadi iyice dinlenip kilo almadan donun insallah

oooo sportiiii
ben de çok merak ediyorum şu kiraz diyeti sonucunu

yaa bu arada kiraza bayılırım ben :)
bende cok merak ettim bak simdi sonuc ne olacak ama sonucu goremeyecem cuma aksami bizde cikiyoz yola allah kismet ederse

asyacım

canım sana da şimdiden iyi yolculuklar bitanem, perşembe sabahı sana kiraz diyeti sonucunu söylerim bugün bitti nerdeyse kaldı iki gün

kiz oyle cok degil yarisma sadece ilkokul 3 te oldu 10 koy yaristi ama her 23 nisanda folklor oynadim ilkokulda
bende cok yetenekli degilimdir azcik dikis okadar bide cok yazma oyaladim oya dantel turu seyler var resimde muzikte hic oyle yetenegim yoktur

sizin oralarinda yemegi cok guzeldir ama cukulatam diyetmi kalir o yemekleri gorunce insanda dayanamaz tabe insan demii bide misafirsen daha bir ozenilir allah nasil yemeyecen amaaaan gelin olmakta zor he
olsun veririz allahin izniylen be yeterki saglik olsun nasil normal ama az yemeye devam demii kacirmiyon demi ben hic kacirmiyom valla sabah tartildim regl den dolayi hic vermemisim kilo falan coook su iciyorum yalniz ama hicte almamisim allaha bin sukur

asyacım

canım sana da şimdiden iyi yolculuklar bitanem, perşembe sabahı sana kiraz diyeti sonucunu söylerim bugün bitti nerdeyse kaldı iki gün
he iyi o zaman sportim bende cuma sabahi bildirim yapip ta gidecem zati ondan sonra izinli olurum artik agustos 17 de tekrar burdayim allahin izniylen aynen devam edicem insallah kilo alip donmem

sportiee uğramışsın tatlım takıma hoşgeldin diyiyem dedim nasılsın güzel ve çıtır kızlar ben bugün kiraz diyetine başlayamadım dün yoldan geldim sabahta koştura koştura işe gelince hazırlık yapamadım ama yarın başlayacam 2 gün yapacam eğer dayanırsam birgün daha yaparım sizin nasıl gidiyor

aa mehalim de geldi hosgeldin canim nasilsin ali$ nasil ni$an telasi nasil gidiyo kallisim ciktimi tatile ne zaman cikcakti unuttum
cok sordum biliyorum ama iki gundur fazla girmeyince boyle merakta kaldim

ayy ben de geldim. moral veren arkadaşlara teşekkür ederim ayrıca.
uzun zamandır pantolon giymemiştim bugün bi giydim! sonuç inanılmaz!!! belimden düşüyo.. düğmesini açmadan cıkarabiliyorum falan. oysa dün yıkanmıstı ve kot pantolon.. bilirsiniz yıkanınca biraz sertleşir sıkıştırır falan..
oh bee

kiz bazen oyle olur bakarsin kilo gitmez ama zayiflamis olursun hani $u kalsik hikaye ama hikaye degil aslinda yaglar kasa donusur kas yagdan az yer tutar ama yagdan daha agirdir iste bu bence cok dogru baksende goruyon sonucu ne guzel moral olmustur sana demi gelinim

canım harikasın süper, insan ne kadar mutlu oluyor değilmi böyle bir tablo karşısında işte o zaman herşeye değiyor, tüm aç kalmalara, süpersin opuyorumnanaktan

canım harikasın süper, insan ne kadar mutlu oluyor değilmi böyle bir tablo karşısında işte o zaman herşeye değiyor, tüm aç kalmalara, süpersin opuyorumnanaktan

kesinlikle haklısınız. acayip motive etti beni. özellikle göbek kısmında ciddi bi erime farkettim.. löpür löpür sallanmıyo öyle artık hihoyyyt 1.ayın sonunda kendimi ödüllendiriciğim. yeni bi elbise alıyım laelaelaelaelae

aa mehalim de geldi hosgeldin canim nasilsin ali$ nasil ni$an telasi nasil gidiyo kallisim ciktimi tatile ne zaman cikcakti unuttum
cok sordum biliyorum ama iki gundur fazla girmeyince boyle merakta kaldim

canım bitanem ne olsun iyim burda siteyim ancak pc de kızkardeşim var bende arada bakıyorum işte. Ali iyi işte babasıyla dükkana gidiyor zorlada olsa.kuran kursuna falanda gior öyle uğraşıyor..
bende aklım fikrim doktor işinde zaman geçmiyor sanki :))
kızkardeşim içinde temmuzun ortasında geleccekler nasip olursa allahtan hayırlısı :

herkese merhabalar,
biz daha çıkamadık, ustaların yarım saat daha işi varmış. bari bekleyelim dedik. işleri bitmedi tabi. anahtarı eşimin abisine vericez o ilgilenecek sağolsun. evde de bişey yok zati herşeylerimizi aldık yanımıza. dönüşte bir sürü işimiz daha çıktı. yatak odasını boş olan odaya alıcaz. 2 odanın yerleri yapılacak, boyaları badanaları :bbo: neyse düşünmek bile istemiyorum şu ustalar gitse de biz de çıksak yola gamyoncuiremsu

kiraz diyetinin sonucunu ben de merak ettim. orda girerim cuma günü büyük ihtimal okurum ben de..

hepinizi ayrı ayrı öptümm ŞenizŞeniz

canım evin beni baştan yarat demiş size, sizde yeni yaratıyosunuz ne güzel zemuszemus

canım iyi yolculuklar sana, fırsat buldukça nete gir valla, bende merak ediyorum şu kiraz diyetinin sonucunu yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…