- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.581
sen naptın şekerim doğum günü nasıl geçtiSüpersiz Ozalycim.
Yok artık
Aman aman rezilliğe bak.
Yahu, tam eşimin annelerinin geldiği zamanda bizim takımdaki Eskişehirle alakalı kişilerin sayısı acayip artmıştı.
Ben de bir tedirgin olmuştum.
Çek gitsin kaptanım.
Ne güzel olur valla 60 kilo ..
sen naptın şekerim doğum günü nasıl geçti
Ne güzel şeyler başarmışız ya
Eki Görüntüle 1435586
kızlar ben kilo vermesine veriyorum da cok da hızlı alıyorum
bundan artık sıksık değil günde iki öğün besleneceğim
metabolik balans yapacağım
Kızlar bişey paylasacagım leslieden berı basenlerımın yan tarafı cıktı ki ben zayıflayınca bacaklarım incelir ama artıkoyle degıl yandan hos olmayan bır cıkıntı var
yok canım türkiyede de rota virüs diyoruz ama henüz ülkemizde bir salgın yokKızlar bu hafta kesin ben 4 kilo veririm
virüse yakalandık şimdilik bende birsey yok ama yegenim de oldu şimdi kızıma ve anneme geçmiş daha yeni geldim hastaneden rota virüsü sanırım Türkçesi mide gribi mi diyorlar
dagyolcum gel artık,yeter bukadar ayrılıkKizlar herkese selam nasilsiniz ya gercekten ozledim sizi ara ara okuyup kaciyordum artik izinden donuyorum burasi gercekten cok degerli disina cikinca daha iyi anliyorsun herkesi opuyorum kolay gelsin
ahhh ahhh sorma,eşim hiç benle yemiyorsun diye sitem ediyordu,ben de kendime sınırsız özgürlük verdim..sonuç rezalat,sabah korkudan tartıya cıkamadım,bugun cokk hafif besleneceğim,çok moralim bozuk,düşük kalorili besleneceğim için menü bildirimi yapmayacağimNeler yaptın dün hadi itiraf et bakayım Callancım ya da etme boşver ben de cuma kaçırdım ipin ucunu.
Bugün de eşim kahvaltı hazırlamış, gitmiş börek almış, bir sürü kalpli sosisler, patatesler derken yine çok hoş olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?