Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yelda Kahvecioğlu nun ölümüne üzüldüm. Çok genç! Allah hepimize uzun ve sağlıklı ömürler versin kızlar .

Hepinize günaydın! Haftamız güzel olsun:)

nebulizor galiba ısmı.nefesini açıyo çocuğumun

hafta sonu hamur işi yedim
dün akşam misafirim vardı.maalesef kaçırdım biraz.

günaydın arkadaşlar. ben yıne çoook yoğunum. 9da bankalar açılacak ve benim maratonum da başlayacak. hem ayın ilk günü, hem de haftanın. en sevmediğimden yani .

hafta sonu menüm şöyle:

cmt:
sabah 1 yağsız peynirli tost. 1 çay bardağı süt

öğle: temizlik yaparken öğün atladım.

akşam: 1 servis kaşığı patates yemeği
3 yemek kaşığı bulgur pilavı

yemekten sonra 1 az şekerli türk kahvesi

pzr:
sabah 1 simit krem peynir çay üçlüsü

öğle: cam sildim dip köşe temizlik yaparken yıne öğün atladım.

aralarda limonlu kek . oğlandan artanlar

akşam: 1 kepçe mercimek çorbası

ara: 1 bardak tarçınlı süt

sporlar: cam silme, aspiratör temizleme, mutfak dolapları iç dış temizlik gibi kazık ev temizliği

su: cmt 2 lt olmamıştır ama pzara 2 lt yı geçmiştir.

bu gün de suya yükleneme. hep dışarda olacağım tuvalet bulmak çok zor oluyor. yarından sonra sakin düzene geri döneriz inşallah. herkesi öpüyorum. görüşmek üzere

günaydın kızlar ben toparlandım diye ayaklanmıştım düzelenemişim işin kötüsü öocukların ikisi de hasta az sonra hastaneye götüreceğim kendim de tekrar dr a görüneceğim hasta olanlara geçmiş olsun

Kizlar herkese selam nasilsiniz ya gercekten ozledim sizi ara ara okuyup kaciyordum artik izinden donuyorum burasi gercekten cok degerli disina cikinca daha iyi anliyorsun herkesi opuyorum kolay gelsin

Aynen öyle. İnsan uzaklaşınca daha iyi anlıyor. Nasıl geçti izin?

Candycim, geçmiş olsun şeker.
Belirtileri ne?

Aman ne yapalım Callancım.
Zaman zaman olacak elbet böyle şeyler.
Benim de hafta sonu berbattı.
Hiç de moda giremedim bugün.

Yelda Kahvecioğlu nun ölümüne üzüldüm. Çok genç! Allah hepimize uzun ve sağlıklı ömürler versin kızlar .

Hepinize günaydın! Haftamız güzel olsun:)

Şimdi baktım da gerçekten çok gençmiş.

kızlar günaydın.kızım yine hasta.bugun doktora gıdıcez
makınayla hava vermeye başladık

Papatyam. geçmiş olsun umarım bir an önce toparlar miniğin.,

nebulizor galiba ısmı.nefesini açıyo çocuğumun

hafta sonu hamur işi yedim
dün akşam misafirim vardı.maalesef kaçırdım biraz.

Bence bu hafta takımı kapatıp gidelim.

kızlar benim işler cok
başım rahatlayınca gelirim
hepinize kolayyy gelsinn

Kolay gelsin Callancım.

Ayy kaptanım, çok kötü oldu senin bu hastalık.
Ne diyecek bakalım doktor.

Valla bu hafta ben 2 kg artı cıkabılırımmm
Gunaydın bu arada

geçmiş olsun kaptanım
yaz geliyor inşallah hastalıklar azalacak

Serveycim, bunu yazanlar var gerçekten forumlarda ama ben inanmamıştım açıkçası sen söyleyene kadar.
Hm cim ben kilo verınce ben de popo bacak kalmaz basenlerın yan tarafında ıhrenc bır cıkıntı oluştu yapmıyacagım artık leslie cunkü fena oldu dıkkat ettım leslie de de var basen cok rahatsızım yıllardır yuruyus yaparım hıc bole olmadı bacaklarımın altı kalındır yuruyusten ama basen cıkıntım yoktu

Dun oğlusumun dogumgunuydu cuma kreste dun de evde kutlandı dıyeyım gerısını sız dusunun haftasonu annemler bendeydı uzun suredır gelmemişlerdı artık ne ıkram etcem dıye cozuttum

Herkese gecmiş olsun guzeller
Benım de oglan ıyılesmedı henuz
Dağyolu hosgeldınnnnnn
Icımden hıc dıkkat etmek spor yapmak gelmıyor sadece burada sızınle sohbet etmek ıstıyorummmm

Son düzenleme:
Telefondan bir alinti yapamadim gitti neyse
Callancim cok tesekkur ederim inanin sizi ozledim masallah cok iyi kilo veriyorsun cok guzel paylasimlarin ve motivasyonun oluyor sen bu azimle yakunda mezun olursun
Servercim hosbulduk nasililsin
Toplight gecmis olsun
Kizlar malum bir sure burda yoktum o zaman

icinde yediklerime cokda dikkat edemedim
cunku seni sartlayan birseyler olmuyor gunluk
hayatta millet nasilsa kendini zamanla onlara kaptiriyon ama burasi zihnini elinde tutuyor suan taze kanim var
cocuk gibi heyecanliyim diyete
basladigimi dusunmek bana mutluluk veriyor cunku ins azmimizinsonucunda basariyi gorecegiz

Servercim icimden hic istek gelmiyir demissin ya seni cok iyi anliyorum insana buyuk bir nimet olarak verilen beyin gucumuzu ne kadar kullanirsak o bizi hedefe goturecektir zihne odaklanip kendimizi sartlamamiz lazim basarilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…