- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.601
Miniğim haftaboyu aktıf degıldın menulerını sporlarını goremedıgımız için yardımcı olamıyoruz malesefff[/QUOTE
Haklısın Servey ćim menüleri yazıcam söz kaçamakları görün(( ama yardımcı olabilirsiniz
canım şifa bulursunuz inşallahkızlar günaydın.kızım yine hasta.bugun doktora gıdıcez
makınayla hava vermeye başladık
Kizlar herkese selam nasilsiniz ya gercekten ozledim sizi ara ara okuyup kaciyordum artik izinden donuyorum burasi gercekten cok degerli disina cikinca daha iyi anliyorsun herkesi opuyorum kolay gelsin
Kızlar bu hafta kesin ben 4 kilo veririm
virüse yakalandık şimdilik bende birsey yok ama yegenim de oldu şimdi kızıma ve anneme geçmiş daha yeni geldim hastaneden rota virüsü sanırım Türkçesi mide gribi mi diyorlar
ahhh ahhh sorma,eşim hiç benle yemiyorsun diye sitem ediyordu,ben de kendime sınırsız özgürlük verdim..sonuç rezalat,sabah korkudan tartıya cıkamadım,bugun cokk hafif besleneceğim,çok moralim bozuk,düşük kalorili besleneceğim için menü bildirimi yapmayacağim
yoğun spor yapacağım
Yelda Kahvecioğlu nun ölümüne üzüldüm. Çok genç! Allah hepimize uzun ve sağlıklı ömürler versin kızlar .
Hepinize günaydın! Haftamız güzel olsun:)
kızlar günaydın.kızım yine hasta.bugun doktora gıdıcez
makınayla hava vermeye başladık
nebulizor galiba ısmı.nefesini açıyo çocuğumun
hafta sonu hamur işi yedim
dün akşam misafirim vardı.maalesef kaçırdım biraz.
kızlar benim işler cok
başım rahatlayınca gelirim
hepinize kolayyy gelsinn
günaydın kızlar ben toparlandım diye ayaklanmıştım düzelenemişim işin kötüsü öocukların ikisi de hasta az sonra hastaneye götüreceğim kendim de tekrar dr a görüneceğim hasta olanlara geçmiş olsun
Valla bu hafta ben 2 kg artı cıkabılırımmmAynen öyle. İnsan uzaklaşınca daha iyi anlıyor. Nasıl geçti izin?
Candycim, geçmiş olsun şeker.
Belirtileri ne?
Aman ne yapalım Callancım.
Zaman zaman olacak elbet böyle şeyler.
Benim de hafta sonu berbattı.
Hiç de moda giremedim bugün.
Şimdi baktım da gerçekten çok gençmiş.
Papatyam. geçmiş olsun umarım bir an önce toparlar miniğin.,
Bence bu hafta takımı kapatıp gidelim.
Kolay gelsin Callancım.
geçmiş olsun kaptanımgünaydın kızlar ben toparlandım diye ayaklanmıştım düzelenemişim işin kötüsü öocukların ikisi de hasta az sonra hastaneye götüreceğim kendim de tekrar dr a görüneceğim hasta olanlara geçmiş olsun
Hm cim ben kilo verınce ben de popo bacak kalmaz basenlerın yan tarafında ıhrenc bır cıkıntı oluştu yapmıyacagım artık leslie cunkü fena oldu dıkkat ettım leslie de de var basen cok rahatsızım yıllardır yuruyus yaparım hıc bole olmadı bacaklarımın altı kalındır yuruyusten ama basen cıkıntım yoktuServeycim, bunu yazanlar var gerçekten forumlarda ama ben inanmamıştım açıkçası sen söyleyene kadar.
Aynen öyle. İnsan uzaklaşınca daha iyi anlıyor. Nasıl geçti izin?
Candycim, geçmiş olsun şeker.
Belirtileri ne?
Aman ne yapalım Callancım.
Zaman zaman olacak elbet böyle şeyler.
Benim de hafta sonu berbattı.
Hiç de moda giremedim bugün.
Şimdi baktım da gerçekten çok gençmiş.
Papatyam. geçmiş olsun umarım bir an önce toparlar miniğin.,
Bence bu hafta takımı kapatıp gidelim.
Kolay gelsin Callancım.[/QUOTE insanoglu birseye alisa durun degerini elinden cikinca daha iyi anlar .can cok yogundum gecen hafta hastalanip yataga dusene kadar iyi soguk almisim insanin gozune kilo gelmiyor artik iylesim derken yiyip ilac icip yattim simdi cok sukur daha iyiyim simdi kadin dogum doktoru iki ay asilama icin musade verdi bende onu degerlendirmeye calisip bu arada kilo vereyim diyorum sizcede mantiklimi sen napiyorsun can
Herkese gecmiş olsun guzeller
Benım de oglan ıyılesmedı henuz
Dağyolu hosgeldınnnnnn
Icımden hıc dıkkat etmek spor yapmak gelmıyor sadece burada sızınle sohbet etmek ıstıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?