Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzell hafif menü

leslieyi zayıflamak için değil de, sağlık için yapmak lazım
bu açıdan bakıldığında zaman kaybı değil

1 mart menum
Sabah rafadan yumurta 1 diim tam buğday ekmeği Light peynir zeytin azcik yesillik cay
Ogle yogurt corbasi
Ara elma armut karisik
Aksami yazmicam...
2 litre vardir suyum
akşamı niye yazmadın yuppecim

Kızlar 1 saate yaklaştı uyanalı.
Başım nasıl döndü bugün bir anda.
Uykusuz kalınca oluyor sanırım bu bende.
Gece uyuyabilir miyim bilmiyorum ama yarın iyi olmak istiyorum.
dikkat et hmcim,güzelcee dinlen ilk başta

ay cok tatlısınızzzz
kore dizilerinden çıkmış gibisiniz maşallah

canım çok geçmiş olsun
Bu arada bgn 20 dakikada spor yaptm tam bittim tükendm derkn hadi bide mekik cekym ayrica dedm ve 20 de mekik cektm
harikasın tatlım
beyaz unlu gıdalar olmamış
kolay gelsin tatlım

günaydın kızlar

sabah dışardan kaşarlı tost yedım ama yağ surdurmedım.salçalı

kalorisi kaçdır sızce

yarısını yiyecektim.dayanamadım hepsini yedim
ay canım tam buğday ekmeği tercih etseymişsin daha iyiymiş
neyse olan olmuş
ekmeği kendisi 100 kcal civarıdır muhtemelen,kaşara da 100 dersek,salça da10 kalori filan,yani toplamda 200 kcal civarıdır

kızlar dün koşturmaca az kalorili diyetle ve tuvalete çıkmakla beraber 2 kgın 1 kilosu gitti,şükür
inşallah bugun de cok gayret sarfederim koşarım heryere,az yerim,artık kaç kg giderse
koca göbek callan ne yedin öyle
beni buradan mezun etmeyin,yollamayın,kafama vura vura diyet yaptırın bana,ben hep 55te kalmak isterim,bir ömür...
şimdi işe koyulmazsam bu kilolar üzerime yapışır
koş callan koş

günaydınlar
hm cim candy cim geçmiş olsun kızlar size de bende bi değiliklik yok hatta öksürük bi taraftan şindi de grip gibiyim burnum akıyor ağzım kuruyor sabah tartıldım hala 66.9 aşağıya düşmemiş ama dengesiz beslenmeden sanırım

Esmercım sutu yatmadan önce içme bence sonucta uyumaya gıdıyorsun onu gunduz acıktıgın bır ara iç daha ıyı olurrr

Leslie inceltmiyor kalınlastırıyor

hosbuldk canm

Yok kiz bildqn 8 dilimi uyqulamali olark yazdi doktor 3 sabah 2 öqle 2 ara öqün 1 dilimde aksama yazdi ayrica istersem 3 kasik da pilav yada makarna yeme hakkim war :)
Oh ne güzel doktormuş o
Gerçi düzenli beslenme olunc veriliyo kilolar. Listeden çıkmadan uygula bakalım güzel güzel gitsin kilolar=)

herkese günaydın.hedefim 60 kilo olabilmek ama bunu bir bütün olarak düşününce çok yorucu geliyor.zamanla kendimi kıtlık psikolojisine sokmadan parça parça vermek istiyorum ama tabi istikrarlı olmak koşuluyla.bu sabah işe geç kalıyordum bu yüzden çeyrek çavdar ekmeğinde peynirli tost...öğle menüsünü bilemiyorum umarım diyetime uygun şeyler vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…