- 25 Şubat 2015
- 48
- 35
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.721
=) çok sevimli ama hayırdır neden?
Kahvecim ben de kendıme gıysı alıyorum ufak da olsa basarınca cok motıve edıyorrrGünaydın=)
Sabah tartıldım ama tartımda mı sıkıntı bende mi çözemedim 81-82.5-83 Şimdi kaç kiloyum acaba ben
Evde bi tartım daha vardı kaldırmıştım onu sabah işe geç kalmamak için indiremedim akşam onu çıkarayım ortaya en iyisi.
Bu arada kendime ödül koydum her kiloda kendime istediğim bir kitabı alcam
Daha güzeli erkek arkadaşım her 5 kiloya ödül koydu o daha çekici. Bu sefer çok azimlendim keyiflendim
O da çok işe yarar olmalı =)Kahvecim ben de kendıme gıysı alıyorum ufak da olsa basarınca cok motıve edıyorrr
Mrb hoşgeldin.ilk sayfayı okudum ve kabul ediyorum.29 yaşında 1.69 boyunda ve 99.5 kiloyum.arıtk kilolu olmaktan istediğimi giyememekten çok sıkıldım.yolum çok uzun biliyorum.ama çok istiyorum sağlıklı,zayıf bir vücudum olmasını.Allah'ım sen bize yardım et...
Mrb hoşgeldin.
Yolun uzun olması korkutmasın. Kilo verdikçe daha rahat hissedeceksin kendini devam etmek için daha çok şevkleneceksin.
hoşgeldiniz arkadaşlar. ben burcu . birlikte zayıflayacağız inşallah
gayet sağlıklı bi menü. zamanla porsiyonların da küçülecek zaten
aslında en çok kiloyu ilk hafta verirsin. çünkü ödem atacaksın bu hafta. bol bol su iç. 2 litrenın altına düşme asla. ve yeşil çay da koy ara öğünlerine bence.
callancım akşam tarçınlı sütle mi geçiştirdin diyecektım ki aşağıda açıklamayı yapmışsın :)
ben de artı çıktım tartıda bu sabahtartının yerini değiştirdim. tartı mı oyun oynuyor yoksa aldım mı gerçekten bilmıyorum
ne güzel olur gitsen.
benim de 5 dilim ekmeğim vardı. diyetisyenler ilk etapta bol kepçe veriyorlar diyet listelerini. önce gözümüz doysun, sıkılıp vazgeçmeyelim diye.
akşama kadar gayet iyiymiş yuppecim akşam ne yedin
çok geçmiş olsun. kuzenimin oğluna olmuştu rota. ordan biliyorum . allah şifa versin
çok iyi başlangıç
güzell hafif menü
leslieyi zayıflamak için değil de, sağlık için yapmak lazım
bu açıdan bakıldığında zaman kaybı değil
akşamı niye yazmadın yuppecim
dikkat et hmcim,güzelcee dinlen ilk başta
ay cok tatlısınızzzz
kore dizilerinden çıkmış gibisiniz maşallah
canım çok geçmiş olsun
harikasın tatlım
beyaz unlu gıdalar olmamış
kolay gelsin tatlım
bu arada hoş buldum.sayfaya çok yabancıyım ama zamala kaynaşacağımızı umuyorumevet daha öncede bu hazzı yaşamış biri olarak çok istiyorum.hayata bakış açın değişiyor.bu sefer birlikte ve uzun soluklu olsun istiyorum
günaydınGünaydın bu arada kizlarr
günaydın arkadaşlar özledim valla kaç gündür. dün vergi dairesinde sorun çıktı. tüm vergi daireleri birleşince karışmış herşey. bu gün o halledilecek. eğer patron bana acır da altında arabası olan arkadaşı yollarsa yırttım. yoksa saatlerce orda uğraşacağım. neyse dünkü menümü yazayım
sabah:
1 domatesli sosisli sandviç
1yeşil çay
öğle: 1 kase ezogelin çorba 2 dilim beyaz ekmek
ara: 2 büyük dilim elma
akşam: 1 servis kaşığı yağsız makarna
su: 2 lt yı bulamadım.
spor: kılometrelerce yürüdüm
dikkat et hmcim,güzelcee dinlen ilk başta
ay cok tatlısınızzzz
kore dizilerinden çıkmış gibisiniz maşallah
kızlar dün koşturmaca az kalorili diyetle ve tuvalete çıkmakla beraber 2 kgın 1 kilosu gitti,şükür
inşallah bugun de cok gayret sarfederim koşarım heryere,az yerim,artık kaç kg giderse
koca göbek callan ne yedin öyle
beni buradan mezun etmeyin,yollamayın,kafama vura vura diyet yaptırın bana,ben hep 55te kalmak isterim,bir ömür...
şimdi işe koyulmazsam bu kilolar üzerime yapışır
koş callan koş
günaydınlar
hm cim candy cim geçmiş olsun kızlar size de bende bi değiliklik yok hatta öksürük bi taraftan şindi de grip gibiyim burnum akıyor ağzım kuruyor sabah tartıldım hala 66.9 aşağıya düşmemiş ama dengesiz beslenmeden sanırım
dün akşam smoothimin içine yulaf kepeği koydm biraz.bağırsaklarım çalışsın diye
Leslie inceltmiyor kalınlastırıyor
Ne güzel =) Kahve dostlukları pekiştiriyor budu derim buna inanırım herzaman=)
Günaydın=)
Sabah tartıldım ama tartımda mı sıkıntı bende mi çözemedim 81-82.5-83 Şimdi kaç kiloyum acaba ben
Evde bi tartım daha vardı kaldırmıştım onu sabah işe geç kalmamak için indiremedim akşam onu çıkarayım ortaya en iyisi.
Bu arada kendime ödül koydum her kiloda kendime istediğim bir kitabı alcam
Daha güzeli erkek arkadaşım her 5 kiloya ödül koydu o daha çekici. Bu sefer çok azimlendim keyiflendim
pizzA ama yani durustce yaziyorum iste yidim arkidis ama dun actim bugunde ac takilcam
NEGATİF KALORİLİ BESİNLER
Su haricinde yediğimiz ve içtiğimiz tüm besinlerin kalori değeri vardır. Vücudumuz da besinleri sindirirken belirli miktarda kalori harcar. Örneğin 1 kase yoğurt 75 kcaldir ve vücut bunu sindirmek için (enzim salgılama, midenin kasılması, barsaklardan emilim v.b buna TERMİK ENERJİ adı verilmektedir) belirli bir kalori harcar, ortalama 35 kcal harcarsa 1 kase yoğurt bize 40 kcal vermiş olur. Fakat bazı besinler düşük kalorilidir ve vücut sindirim için daha fazla kalori harcar. Bu tür besinlere NEGATİF KALORİLİ BESİNLER denir ve diyette istediğiniz kadar tüketmeye izin verilir. Hangi besinler negatif kalorili besinlerdir ve diyette yağsız tüketiminde sınır yoktur?
Elma
Kuşkonmaz
Şekerpancarı
Brokoli
Lahana
Karnıbahar
Kereviz
Salatalık
Sarımsak
Greyfurt
Limon
Marul
Mango
Soğan
Ispanak
Kabak
Şalgam
Tüm bu besinleri haşlayıp, buharda pişirerek veya çiğ şeklinde istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Önemli olan bu besinleri yüksek sıvı ile beraber almanızdır. Yüksek sıvı ile alındığında tok tutar, kalori değeri vermezler. Bu besinlerin lif oranları yüksektir.
Burada paylaştığımız çoğu konuyu iyi kötü biliyor oluyoruz ama ben bunu ilk kez duydum.
Hemen kenara kaydettim.
Yavrum benım duzelcek inş kac yasındaydıcanım hava veriyoruz makınayla nefesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?