Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın=)
Sabah tartıldım ama tartımda mı sıkıntı bende mi çözemedim 81-82.5-83 Şimdi kaç kiloyum acaba ben
Evde bi tartım daha vardı kaldırmıştım onu sabah işe geç kalmamak için indiremedim akşam onu çıkarayım ortaya en iyisi.
Bu arada kendime ödül koydum her kiloda kendime istediğim bir kitabı alcam
Daha güzeli erkek arkadaşım her 5 kiloya ödül koydu o daha çekici. Bu sefer çok azimlendim keyiflendim

Kahvecim ben de kendıme gıysı alıyorum ufak da olsa basarınca cok motıve edıyorrr

Kahvecim ben de kendıme gıysı alıyorum ufak da olsa basarınca cok motıve edıyorrr
O da çok işe yarar olmalı =)
Bir kere giyip kaldırdığım kotlarım var hedefim onlar şu an =) Kitap ta aklıma bi anda geldi ben çok severim kitap okumayı . Bugün kitap alacaktım normalde liste yapıyordum. Dur dedim madem çok istiyorsun almayı ne kadar istediğini görelim ver bi kilocuk bi kitap al daha çok ver daha çok al

Mrb hoşgeldin.
Yolun uzun olması korkutmasın. Kilo verdikçe daha rahat hissedeceksin kendini devam etmek için daha çok şevkleneceksin.

pizzA ama yani durustce yaziyorum iste yidim arkidis ama dun actim bugunde ac takilcam

NEGATİF KALORİLİ BESİNLER

Su haricinde yediğimiz ve içtiğimiz tüm besinlerin kalori değeri vardır. Vücudumuz da besinleri sindirirken belirli miktarda kalori harcar. Örneğin 1 kase yoğurt 75 kcaldir ve vücut bunu sindirmek için (enzim salgılama, midenin kasılması, barsaklardan emilim v.b buna TERMİK ENERJİ adı verilmektedir) belirli bir kalori harcar, ortalama 35 kcal harcarsa 1 kase yoğurt bize 40 kcal vermiş olur. Fakat bazı besinler düşük kalorilidir ve vücut sindirim için daha fazla kalori harcar. Bu tür besinlere NEGATİF KALORİLİ BESİNLER denir ve diyette istediğiniz kadar tüketmeye izin verilir. Hangi besinler negatif kalorili besinlerdir ve diyette yağsız tüketiminde sınır yoktur?

Elma

Kuşkonmaz

Şekerpancarı

Brokoli

Lahana

Karnıbahar

Kereviz

Salatalık

Sarımsak

Greyfurt

Limon

Marul

Mango

Soğan

Ispanak

Kabak

Şalgam

Tüm bu besinleri haşlayıp, buharda pişirerek veya çiğ şeklinde istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Önemli olan bu besinleri yüksek sıvı ile beraber almanızdır. Yüksek sıvı ile alındığında tok tutar, kalori değeri vermezler. Bu besinlerin lif oranları yüksektir.

Kolay gelsin Seyyahcım.
Nerede bilmiyorum vergi dairesi ama bu tarz durumlarda Eskişehir çok büyük şans.
Çoğu şey aynı yerde.
Özledim valla pff.
Resmen havasını alan uzaklaşamıyor Eskişehirden.

dikkat et hmcim,güzelcee dinlen ilk başta

ay cok tatlısınızzzz
kore dizilerinden çıkmış gibisiniz maşallah

Callancım, normalde 7.30'da bilgisayar başında olmaya çalışıyorum.
Bugün 10'a kadar uyudum sanırım iyi geldi.

Bu arada kore dizilerine bayılıyorum resmen.
Ayrıca bizimkinin gözleri de aynen koreliler gibi.
Sana kızsam gözlerini oyarım ama oyacak göz de yok ki ortada diyorum.

Süpersin Callancım.
Aman nazar değmesin enerjine.

Teşekkürler kaptanım.
Komple elden geçmemiz lazım

dün akşam smoothimin içine yulaf kepeği koydm biraz.bağırsaklarım çalışsın diye

Gerçekten çalıştırıyor papatyacım.

Leslie inceltmiyor kalınlastırıyor

Servey çok bozuldu Leslie teyzeye.

Ne güzel =) Kahve dostlukları pekiştiriyor budu derim buna inanırım herzaman=)

Ahh, ben de.
Sabah gözüm kapalı şekilde mutfağa gidiyorum kahve suyunu koyuyorum.
Ardından el yüz yıkama- diş fırçalama ve hoop kahvemi alıp bilgisayara geçiyorum.

Ölürüm ben buna yaa.
En son kadınlar kulübünde birisine evlatlık gidecektim evindeki deli güzel hayvanları için.

Kahvecim, tartıyı koyduğun yerin tamamen düz olması çok önemli.

pizzA ama yani durustce yaziyorum iste yidim arkidis ama dun actim bugunde ac takilcam

Ohh, afiyet olsun şeker.

Burada paylaştığımız çoğu konuyu iyi kötü biliyor oluyoruz ama ben bunu ilk kez duydum.
Hemen kenara kaydettim.

Burada paylaştığımız çoğu konuyu iyi kötü biliyor oluyoruz ama ben bunu ilk kez duydum.
Hemen kenara kaydettim.

Bu besinlerin diyete olumlu katkısını biliyordum ama ne şekilde olduğunu daha net anlamış oldum paylaştım hemen =)
Ben her kahveden ziyade türk kahvesi delisiyim. Şartlara göre her kahveyede razıyım tabi yeterki olsun.
Tartının yeri sabit ayaklarında dengesizlikte yok ama baya eski bi tartıydı. Diğer tartıyı eğime göre sabit olduğunu kontrol etmem gerekiyor ayaklarında bi dengesizlik var yada bizim ev dengesiz
Bu ay idare edeyimde önümüzdeki ay yeni tartı alırım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…