- 25 Şubat 2015
- 48
- 35
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.681
videodan canım
ben evde spor yapmayı seviyorum
2 aydır filan düzenli yapıyorum evde(jillian ve leslie)
bu arada ben de üniversitedeyken bfite gitmiştim,toplamda 20küsür cm incelmiştim,tavsiye ederim aynı etkiyi jillianda da gördüm 1 ayda toplamda 22 cm di sanırım,okadar inceldim ama lesliede pek incelmiyorum
İyi geceler =)iyi geceler kızla r ben kaçtım
Ama o menüde proteinin de var ve diyetisyen menüsünde 8 dilim denir ama 8 dilim şart değildir. 1 dlm ekmeği değişebileceği besinleri verir liste olarak. Çok hatırlayamıyorum ama atıyorum canın çok pilav çekti diyete uygun değil ama bir kaşık yersin ekmek hakkın 7 ye düşer gibi değişimler. Ya da akşam saf protein alman gerekirken sen baklagilden protein almayı seçersin bu sırada karbonhidrat almış olcağın için 1 dilim hakkın daha gider. Saf ekmek olarak tüketceğin zaman kahvaltı olması daha sağlıklı bu açıdan.Doktora kalsa daha 8 dilim tam bugday yazmsti bana günlk mutlaka 8 dilim yiyeceksn demisti :)
Hoşbulduk mrb =)arkadaslar hosgeldiniz
Birsey sormk istiyorum arkadaşlar ara öqün icin armut mu yemek daha ii yoksa elma mi ? Ara öqünm war ve armut yemk istiyorum ama kalori olark bakinca elma yemek daha mi ii sizce
ben yaparım ama maddi olarak ihtiyacı olan varsa ilk onları tercih et ama kimseyi bulamazsan ben buradayım:))
nasıl olsa evdeyim bir işe yaramış olurum
ben beğendim
spor var mı
afiyet olsun
30
kaptanım sen bir sadaka ver istersen,inşallah bu seneyi hastalıksız geçirirsiniz
hoşgeldin kendinden bahsetsene :))
beceriksiz de olsam katılacağım,böyle böyle geliştireceğim artık kendimi
simit yerine çorba harikaa
kendinden bahsedermisin canım
karar verdikten sonra gerisi geliyor inan,çoğumuz 70li 80li kilolardan başladık,şimdi 50li 60lı kilolardayız,sen de başaracaksın
bunun yerine şekeri de bırakabilirsin
siz çilekli kahveyle rakip olun
bakalım cumaya kadar hanginiz daha cok kilo verecek
kalori değerleri birbirlerine yakın ama ikisinin de glisemik indeksi birbiriyle aynı,yani ikisi de tok tutan meyveler,gündüz vakti ikisinide iç rahatlığıyla ara öğün olarak tüketebilirsin
Geçmiş olsun tekrar gece uykusu daha iyileştirici oluyor gündüze nazaran inş uyuyabilirsinKızlar 1 saate yaklaştı uyanalı.
Başım nasıl döndü bugün bir anda.
Uykusuz kalınca oluyor sanırım bu bende.
Gece uyuyabilir miyim bilmiyorum ama yarın iyi olmak istiyorum.
Geçmiş olsun tekrar gece uykusu daha iyileştirici oluyor gündüze nazaran inş uyuyabilirsin
Aslında duracaktım geceye kadar çilekçim ama resmen dünyam dönüyordu.
Bu arada kahveye bayılırım.
Kızlar, akşam uzanıyorum.
Eşime, dünyam dönüyor resmen diyorum.
Sıpa da oradan ama ben dönmüyorum ki diyor.
Nasılda biliyomuş yerini azcık ukala mı ne=)
Yorgunsan biraz daha vakit geçince ister istemez uyursun zaten.
Ah kahvesiz yaşam olur mu ? Hayır hayır düşünmek bile istemiyorum!
İyi geceler kızlar takım ile henüz tanışamadım ama yarın görüşmek dileğiyle=)
Hm22 cnm belirtileri sormuştum
karnına krap giriyo kusma ve ıshal :))
Herkez bi tarafta yatiyo esimde oldu şimdi
bende uyuyorum devamli ev haklı virüs içinde şuanda Avusturyada salgın var hastaneler dolu pazar bizde gittik ama su içtiği icin kızımı eve gönder diler dünden daha iyi rahatladı biraz
hosbuldk canmarkadaslar hosgeldiniz
Yok kiz bildqn 8 dilimi uyqulamali olark yazdi doktor 3 sabah 2 öqle 2 ara öqün 1 dilimde aksama yazdi ayrica istersem 3 kasik da pilav yada makarna yeme hakkim war :)Ama o menüde proteinin de var ve diyetisyen menüsünde 8 dilim denir ama 8 dilim şart değildir. 1 dlm ekmeği değişebileceği besinleri verir liste olarak. Çok hatırlayamıyorum ama atıyorum canın çok pilav çekti diyete uygun değil ama bir kaşık yersin ekmek hakkın 7 ye düşer gibi değişimler. Ya da akşam saf protein alman gerekirken sen baklagilden protein almayı seçersin bu sırada karbonhidrat almış olcağın için 1 dilim hakkın daha gider. Saf ekmek olarak tüketceğin zaman kahvaltı olması daha sağlıklı bu açıdan.
Şimdi diceksin çok biliyosunda sen niye fit değilsin=)
Ah bildiklerimi bi uygulasamNeyseki artık uygulayacağım.
mrb.ben yeni katıldım aranıza.yani msjmın cevabı olarak bu gruba davet edildim.yapmam gerekenler ilk sayfada yazanlar mı?
Merhaba
Toplight davetin için teşekkür ederim çok memnun oldum=)
Şu an güncel kilomu tam bilmiyorum.80-82 aralığındayım yarın sabah tartılacağım.öyle başlangıç kilomu netleştirmiş olayım.
Hedefim 62 kg olmak.
hoşgeldiniz arkadaşlar. ben burcu . birlikte zayıflayacağız inşallahIlk sayfayi okudum ve kabul ediyorum suanki kilom 81.8 boyum 1.60 hedefimde 59 olmak braz fazla gayret sarf etmem lazm biliorm ama yinede bu defa kesin bu kilolari vermk istiyorum artk cok rahatsizim halimden
gayet sağlıklı bi menü. zamanla porsiyonların da küçülecek zatenEveeet bugün yediklerimi yaziyorum
SABAH:
2 yumurta(haslanmis)
1kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 adet siyah zeytn
3 adet çeri domates
1 adet salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi
ara öqündede yarım armut
ÖGLEN:
1kase sehriye corbasi
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
2 dilim kepek ekmek
araögünde yarim kalmis armutumu yedm.aksam ki ögünmde öglenle ayni sadece ekmek yemedm aksam yatmadan da bir meyve ve 1 bardk süt icicm ama suyu az ictm 1 litre anca ictmsporda yaklask 2 km yürüdm az biliorm ama aksam yatmadan 20 mekik cekicm inşallah
aslında en çok kiloyu ilk hafta verirsin. çünkü ödem atacaksın bu hafta. bol bol su iç. 2 litrenın altına düşme asla. ve yeşil çay da koy ara öğünlerine bence.evet bunu 1 sene öncede karar vermstm su kilolardan kurtulmak icin ama o zaman yapamamstm normalde diyetsyenin verms oldugu bir liste ama tabi bn ne kadarina uyarm orasi muallakta :) corba ictm walla kske de icmeseydm ama bu hafta cok yüklenmk istemiyorm kendme ilk hafta olmasi dolayisiyla haftaya daha az az seyler yemeyi umut ediyorm :)
callancım akşam tarçınlı sütle mi geçiştirdin diyecektım ki aşağıda açıklamayı yapmışsın :)Kahvaltı 21 17,10 47,48 47,48 12,86 393
Pınar Labne
50 g
6 9,00 3,25 3,25 2,80 105
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
4 5,30 0,56 0,56 6,29 78
Keçi Boynuzu Özü
1 yemek kaşığı, 10 g
2 2,30 5,40 5,40 1,30 47
Tam Buğday Ekmeği
1 adet, 30 g
3 0,40 12,40 12,40 2,30 64
Limonata
1 bardak (240 ml)
5 0,10 25,87 25,87 0,17 99
Öğe Ekle
Öğle Yemeği 11 0,73 54,23 41,63 1,74 205
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
4 0,23 19,06 15,76 0,36 72
Armut
1 orta boy (yaklaşık 2-1/2 her 450 g başına)
5 0,20 25,66 20,56 0,63 96
Tarçın
2 çay kaşığı
1 0,15 3,67 1,17 0,18 12
Havuç
1 orta boy
1 0,15 5,84 4,14 0,57 25
Öğe Ekle
Akşam Yemeği 7 5,62 14,42 12,62 9,09 134
Süt
1 bardak
6 4,88 11,49 11,49 8,03 122
Kakao Tozu (Şekersiz)
1 yemek kaşığı
1 0,74 2,93 1,13 1,06 12
Öğe Ekle
Aperatifler/Diğer 7 4,95 13,33 12,13 8,12 128
Tarçın
1 çay kaşığı
0 0,07 1,84 0,64 0,09 6
Süt
1 bardak
6 4,88 11,49 11,49 8,03 122
Öğe Ekle
ben de artı çıktım tartıda bu sabahkızlar menüm860 kcal
hemen bukadar düşük kalorili olma nedenini açıklayayım: haftasonu inanamazsınız 2den fazla kilo aldım..okadar yemişim,bugun cok az yedim hala acıkmadım,karnım hala şiş,bağırsaklarım dolu resmen
bu hafta dişimi çok sıkmam lazım
spor olarak tae boya niyet ettima ama sadece leslee 1mile da kaldım mağlesef,bolbol ev işi yaptım
3+ lt su
ne güzel olur gitsen.bende 24 yasndaym 1.5 senelik evliym calismiyorum..evlendgm zaman 70 civarndaydm evlendqm zamanda cok zayf deqldm yani :) sonra acayp kilo almaya basladm en son ki durum 81.8 kimseye diyemiorm su kilomu ya b fite gitmeyi düsnyrm bende gidenlern cok olmlu yorumlari war
benim de 5 dilim ekmeğim vardı. diyetisyenler ilk etapta bol kepçe veriyorlar diyet listelerini. önce gözümüz doysun, sıkılıp vazgeçmeyelim diye.Doktora kalsa daha 8 dilim tam bugday yazmsti bana günlk mutlaka 8 dilim yiyeceksn demisti :)
akşama kadar gayet iyiymiş yuppecim akşam ne yedin1 mart menum
Sabah rafadan yumurta 1 diim tam buğday ekmeği Light peynir zeytin azcik yesillik cay
Ogle yogurt corbasi
Ara elma armut karisik
Aksami yazmicam...
2 litre vardir suyum
çok geçmiş olsun. kuzenimin oğluna olmuştu rota. ordan biliyorum . allah şifa versinHm22 cnm belirtileri sormuştum
karnına krap giriyo kusma ve ıshal :))
Herkez bi tarafta yatiyo esimde oldu şimdi
bende uyuyorum devamli ev haklı virüs içinde şuanda Avusturyada salgın var hastaneler dolu pazar bizde gittik ama su içtiği icin kızımı eve gönder diler dünden daha iyi rahatladı biraz
çok iyi başlangıçBu arada bgn 20 dakikada spor yaptm tam bittim tükendm derkn hadi bide mekik cekym ayrica dedm ve 20 de mekik cektm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?