- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.661
canım bu diyetsiyen menüsü müEveeet bugün yediklerimi yaziyorum
SABAH:
2 yumurta(haslanmis)
1kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 adet siyah zeytn
3 adet çeri domates
1 adet salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi
ara öqündede yarım armut
ÖGLEN:
1kase sehriye corbasi
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
2 dilim kepek ekmek
araögünde yarim kalmis armutumu yedm.aksam ki ögünmde öglenle ayni sadece ekmek yemedm aksam yatmadan da bir meyve ve 1 bardk süt icicm ama suyu az ictm 1 litre anca ictmsporda yaklask 2 km yürüdm az biliorm ama aksam yatmadan 20 mekik cekicm inşallah
gayet güzelAynı anda msj yazmışız=)
Ben sabah tartılcam o zaman güncel kilomu söylerim. Cumaya kadar ikimizde çok kilo verelim rakip olsakta.
Kendimden bahsedeyim 28 yaşındayım. Bekarım, çalışıyorum. 80-82 civarında olması gerek kilom.
Diyet olarak belirli bir listem yok karataya başlayabilirim ilerleyen günlerde. Yarın Smothie içmeyi düşünüyorum öğünlerimin birinde. Gidecek bu kilolar başka yolu yok =)
evet bunu 1 sene öncede karar vermstm su kilolardan kurtulmak icin ama o zaman yapamamstm normalde diyetsyenin verms oldugu bir liste ama tabi bn ne kadarina uyarm orasi muallakta :) corba ictm walla kske de icmeseydm ama bu hafta cok yüklenmk istemiyorm kendme ilk hafta olmasi dolayisiyla haftaya daha az az seyler yemeyi umut ediyorm :)canım bu diyetsiyen menüsü mü
akşama çorba içme bence,ıspanak ve yoğurt yetmez mi
su az olmuş
menün güzel
spor da güzel
kızlar ben de kaptan yardımcısıyım,hergün menülerinizi düzenli görmek istiyoruz
size fatsecret.com sitesini öneririm hem de akıllı telefon uygulaması da var,böylece gün içinde yediklerinizi yazabilir,gün sonunda da siteden buraya kopyala yapıştır yapabilirsiniz
evet canım en iyisi yavaşça emin adımlarla gitmekevet bunu 1 sene öncede karar vermstm su kilolardan kurtulmak icin ama o zaman yapamamstm normalde diyetsyenin verms oldugu bir liste ama tabi bn ne kadarina uyarm orasi muallakta :) corba ictm walla kske de icmeseydm ama bu hafta cok yüklenmk istemiyorm kendme ilk hafta olmasi dolayisiyla haftaya daha az az seyler yemeyi umut ediyorm :)
bende 24 yasndaym 1.5 senelik evliym calismiyorum..evlendgm zaman 70 civarndaydm evlendqm zamanda cok zayf deqldm yani :) sonra acayp kilo almaya basladm en son ki durum 81.8 kimseye diyemiorm su kilomu ya b fite gitmeyi düsnyrm bende gidenlern cok olmlu yorumlari warAynı anda msj yazmışız=)
Ben sabah tartılcam o zaman güncel kilomu söylerim. Cumaya kadar ikimizde çok kilo verelim rakip olsakta.
Kendimden bahsedeyim 28 yaşındayım. Bekarım, çalışıyorum. 80-82 civarında olması gerek kilom.
Diyet olarak belirli bir listem yok karataya başlayabilirim ilerleyen günlerde. Yarın Smothie içmeyi düşünüyorum öğünlerimin birinde. Gidecek bu kilolar başka yolu yok =)
bende 24 yasndaym 1.5 senelik evliym calismiyorum..evlendgm zaman 70 civarndaydm evlendqm zamanda cok zayf deqldm yani :) sonra acayp kilo almaya basladm en son ki durum 81.8 kimseye diyemiorm su kilomu ya b fite gitmeyi düsnyrm bende gidenlern cok olmlu yorumlari war
Kahvaltı 21 17,10 47,48 47,48 12,86 393
Pınar Labne
50 g
6 9,00 3,25 3,25 2,80 105
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
4 5,30 0,56 0,56 6,29 78
Keçi Boynuzu Özü
1 yemek kaşığı, 10 g
2 2,30 5,40 5,40 1,30 47
Tam Buğday Ekmeği
1 adet, 30 g
3 0,40 12,40 12,40 2,30 64
Limonata
1 bardak (240 ml)
5 0,10 25,87 25,87 0,17 99
Öğe Ekle
Öğle Yemeği 11 0,73 54,23 41,63 1,74 205
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
4 0,23 19,06 15,76 0,36 72
Armut
1 orta boy (yaklaşık 2-1/2 her 450 g başına)
5 0,20 25,66 20,56 0,63 96
Tarçın
2 çay kaşığı
1 0,15 3,67 1,17 0,18 12
Havuç
1 orta boy
1 0,15 5,84 4,14 0,57 25
Öğe Ekle
Akşam Yemeği 7 5,62 14,42 12,62 9,09 134
Süt
1 bardak
6 4,88 11,49 11,49 8,03 122
Kakao Tozu (Şekersiz)
1 yemek kaşığı
1 0,74 2,93 1,13 1,06 12
Öğe Ekle
Aperatifler/Diğer 7 4,95 13,33 12,13 8,12 128
Tarçın
1 çay kaşığı
0 0,07 1,84 0,64 0,09 6
Süt
1 bardak
6 4,88 11,49 11,49 8,03 122
Öğe Ekle
bende sizin listeyi okudugmda Allahm bn cooook sey yemism acaba yarndan snra daha mi az yesem diyodum ki neseki aciklamayi yaptnz :) yoksa bnde ölüm diyetine fln gircektm :)kızlar menüm860 kcal
hemen bukadar düşük kalorili olma nedenini açıklayayım: haftasonu inanamazsınız 2den fazla kilo aldım..okadar yemişim,bugun cok az yedim hala acıkmadım,karnım hala şiş,bağırsaklarım dolu resmen
bu hafta dişimi çok sıkmam lazım
spor olarak tae boya niyet ettima ama sadece leslee 1mile da kaldım mağlesef,bolbol ev işi yaptım
3+ lt su
tabi tabi imkan varda iste bi gidip görsmüstm cok bostu sadece bir iki kisi vardi spor yapan kalabalk olsa ii olurda az kisi olunca skilirmiyim ki diye düsünüyorumİmkanın ve vaktin varsa git muhakkak. Evde spor yapmaya alışana kadar kaytarılabiliyor bi yere başlamak kaytarmayı iptal ediyor.
kızlar menüm860 kcal
hemen bukadar düşük kalorili olma nedenini açıklayayım: haftasonu inanamazsınız 2den fazla kilo aldım..okadar yemişim,bugun cok az yedim hala acıkmadım,karnım hala şiş,bağırsaklarım dolu resmen
bu hafta dişimi çok sıkmam lazım
spor olarak tae boya niyet ettima ama sadece leslee 1mile da kaldım mağlesef,bolbol ev işi yaptım
3+ lt su
Haddime değil ama akşam çorbayı cıkarmak yerine öğlen ekmek yemesen daha iyi olur bence. Gerçi akşam ne kadar hafif o kadar iyi olur ama ekmek mi çorba mı deyince ekmekten vazgeçilmeli. Kahvaltı dışında mümkün olduğunca tüketme.Ne kadar tüketirsen o kadar çok acıkırsın, anlık olarak tok tutar seni.tabi tabi imkan varda iste bi gidip görsmüstm cok bostu sadece bir iki kisi vardi spor yapan kalabalk olsa ii olurda az kisi olunca skilirmiyim ki diye düsünüyorum
videodan canımtae boyu bi videodan falan mı yapcaksın herhangi biyere başlamayı mı düşünüyorsun?
aynen ben de kahvaltı dışında ekmek tüketmemeye çalışırımHaddime değil ama akşam çorbayı cıkarmak yerine öğlen ekmek yemesen daha iyi olur bence. Gerçi akşam ne kadar hafif o kadar iyi olur ama ekmek mi çorba mı deyince ekmekten vazgeçilmeli. Kahvaltı dışında mümkün olduğunca tüketme.Ne kadar tüketirsen o kadar çok acıkırsın, anlık olarak tok tutar seni.
Doktora kalsa daha 8 dilim tam bugday yazmsti bana günlk mutlaka 8 dilim yiyeceksn demisti :)Haddime değil ama akşam çorbayı cıkarmak yerine öğlen ekmek yemesen daha iyi olur bence. Gerçi akşam ne kadar hafif o kadar iyi olur ama ekmek mi çorba mı deyince ekmekten vazgeçilmeli. Kahvaltı dışında mümkün olduğunca tüketme.Ne kadar tüketirsen o kadar çok acıkırsın, anlık olarak tok tutar seni.
ii geceler tatli rüyalariyi geceler kızla r ben kaçtım
Bfit yanında hocada oluyo seni yönlendiriyo kaytarma şansın yok diye biliyorum sıkılmazsın bu durumda . Zaten seans yarım saat okşuşturcaksın nereye sıkılıyorsun=)tabi tabi imkan varda iste bi gidip görsmüstm cok bostu sadece bir iki kisi vardi spor yapan kalabalk olsa ii olurda az kisi olunca skilirmiyim ki diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?