Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amanın bir ben yokum burdaaaaaaaa :mymeka:
kallisim ben de seni özledim,değişiklik olmuş oh ne güzel,şık bir tatil.
spor yaparsan bişicik olmaz.
laplupunuz hayırlı olsun şekercim
iyi bir tatil yap,helaldir sana a.s.

saol sportiem perşembe günü randevum var doktorla bakalım o gün ne diyecek offf

mehalim her zaman cvp yazamıyorum cnm ama dikkat ediyorum okuyorum yazdıklarını...sen bu meseleyi çok takıyorsun.iyi şeyler çağır iyi şeyler olsun canım benim..hayırlısı

bu arada benim smear testim temiz çıktı,aşırı enfeksiyon görülmüş sdc...
1 haftadır yazacağım unutuyorum

choclate cım çok sevindim hayatım gözünaydın bitanem zemuszemus

oooyyy canım çikolatam gelmiiişşş:1hug:

canım katılımın için teşekkürler

sporticime ve mehalime de kocaman sevgiler saygılar teşekkürler ediyorum:1hug:

sağol sportiem,
evet temiz çıkmasına sevindim ama hala sorunlar var.
ağrı çekiyorum,yani durup dururken değil de...
anladın sen işte..!
yani sorun ne anlayamadım,sanki yara var orda zorluyor beni

sağol sportiem,
anladın sen işte..!

canım yara falan olsa muayenede çıkardı ama ???? sen yine ilacın varsa kullan mutlaka ihmal etme

selammmmmm.canlarim valla bende cok özledim sizinle yazismayi. ama bu yazin tatiller müthis engelliyor. hergün alisveris hergün valiz toplama bugün hastalik kasasina kos yarin konsolosluga valla beynim durdu ya.gecmiside okuyamadim. sik sik giremiyorum. ama en son gün cikarken mutlaka vedalasirim canlarim . tatile cikanlara iyi ve güzel tatiller diliyorum. hepinizi cok seviyorum.a.s.

selam gullerim efe icin gecmis olsun dileklerinize tesekkurler bugun daha iyi gibi oyle kosede ates icinde yatinca cok kotu oluyo anneler yaa allahim sen koru tum cocuklari

bendede bugun bir halsizlik var reglimin en yogun gunundeyim havada serin insan usuyo evin icinde
bende evde is kalmasin diye ora bura kosturup duruyom
kallisim ugramis anaa ne guzel canim biguzel dinlenip eglenip gelin ailece kaliteli bir tatili hakettinizi ohhh ne guzel
ayyy bunlari yazarken cok gulesim geldi kallisim ben salas rahat ortami severim demissin yaabende kendimi hic oyle luks yerlerde dusunemem ne yapacagimi nasil davrancagimi bilen bilemem gulme krizlerim gelir yurumeyi unuturum durup dururken dusecek gibi olurum herkez bana bakiyomus gibi gelir allahim nerden geldi bunlar aklima yaa neyse siz guzel guzel eglenmenize bakin ben sacmaladim

cukulatam sonuclarin temiz cikmis ne guzel iyi sevindim hadi ama yine arkadaslarin dedigi gibi ilcalari ihmal etme ya
sportim aman dikkat tatlim havalarda cok isinmis dikkat edin kendinize cok gucsuz kalcak kadar ac birakmayin kendinizi
canzim de isleri bitirmis olmus biryandan da diyetine devam ediyomus guzel sonuclar cikar insallah
cocom sen nasilsin canim nasil gidiyo senin beslenmen iyice azkaldi senin hedefe varmana canim
bhk ile gorusuyormusun oneler yapiyo takip edemedim kucuk dis cikardimi acaba cokmu yaramazki baska kimler vardi mmmm
reyhan ablamda son hazirlilkalrini yapiyodur artik onunda az kaldi yola cikmasina
bende soyle bir bakinip cikem cocuklar kafami yemeye baslarlar biraz dan anne hadi bisiyler yapalim diye
simdilik optum herkezi

evet canlarım ciğerlerim. hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.detoxu bırakmanız iyi olmuş bu durumda uygulayanlar.
ben sabah bi parca peynir biraz kavun yedim kahvaltıda.öğlen eti forum yedim 1 paket şimdi de 3 tane bilye köfte 1 kaşık yoğurt yicem akşam yemeiği için.

sen neler yapıyosun bitanem havalar da nasıl sıcak oldu artık tam yazın göbeğindeyiz valla
canım ne olsun iyim iştee çarşıya çıkmıştık kız kardeşimle anacım ne sıcak hakkaten kaçtık hemen :)) yaa söylemeyim başaramazsam diyordum ancak dayanamıcam ben dün sizin daha önce yaptığınız diyete başladım çok şükürde devam ediyorum hala dünden bu yana 300 gr atmışım bile bakalım az toparladım kendimi.durmadı gene çenem
heheheh ben katıldım bilem :))
canım sorun değil .testinin ii çıkmasına sevindim diğer sorunda dikkat çabuk geçer inşl. evet canım bebek konusunu acayip takıyorum aklımda fikrimde bu var engel olamıyorum

sporticime ve mehalime de kocaman sevgiler saygılar teşekkürler ediyorum:1hug:
aman efendim sevgiler bizden size
geçmiş olsun canım bu regl üzerine birde valiz telaşı zor bacum zor işin allah kolaylık versin
evet annem sakın habersiz çıkma yolculuğaa sonra çatlarım meraktan .

yaa birde yazlıkta net varmı yani arada seni görmek mümkün olacak mı acep:)

takımcım iyi geceler..
nasılsınız?
umarım herkes iyidir..
keyifler yerindedir.
ben 2 hafta resmen tatil yaptım kendime.
dünden beri bomba bir başlancık yaptım şükür diyetim adına.

ama cidden cok kötüydüm son 2 haftadır.
hem diyetten bir bıkkınlık,
hem de küçük kızımdan ötürü inanılmaz bir yorgunluk ve bitkin olma durumum vardı.
ayakta duracak gücüm yoktu,
ama başka çarem de yoktu.
kızım baya ateşlendi,hastalandı gecen hafta.
ama şimdi çook iyi Allaha bin şükür

cumartesi sabah annecim ve babacım geldi ve şükür beni cook dünlendirdiler.
hala da yanımızdalar..

ben iznime biraz daha devam etmek istiyorum.
şu an hala aynı kilodayım ama en azından psikolojimi toparladım.
Allahım anne ve babamın eksiklğini göstermesin bana,
daha doğrusu hiç kimseye..

hepinizi tek tek öpüyorum.
bu hafta arada göz atmaya çalışıcam size.. a.s.

canlarım merhabalar, hala koşturmacam sürüyor hiç oturmaksızın hemde, kalabalık ile tatilde eziyet her şey eziyet aman ne yoruldum, köpüşümü mecburen bakım çiftliğine bıraktık bu gün hepimiz üzgünüz bu yüzden (, 2 saat sonra yola çıkacağız kısmetse hepiniz hoşçakalın demeye geldim hemen çıkacağım bir sürü işim var çünkü 2 saatte ancak bitecek, yarın sağ salim varıp biraz dinlenebilirsem katılmaya çalışacağım, eşim diyor kızlara laptopu sakın almayın annenizin yüzünü göremeyiz zaten kadınlar kulüpsüzlükten öldü kaç gündür :))...

hakkınızı helal edin hepiniz, gittiğimde haber veririm canlarım sizi çok özledim zaten....

günaydın herkeseeee
BHKcım gelmiş canım benim
çok sevindim iyi olmana...
gel arada yokluğun hissediliyor

günaaydın güzeller

Bhk cim önce gözün aydın diyeyim annenler gelmiş ne güzel sonrada kızın için geçmiş olsun canım. bebeler hastalanmasın yaa bedne pek üzülüyorum :))

Kallisim eşine söyle bizde sensizlikten lüdik helede ben yaniiii

cocum sanda günaydın canımcım

sağol sportiem,
anladın sen işte..!

canım tekrar geçmiş olsun
sorun çıkmamasına sevindim de umarım diğer sancıların da bir an önce biter gider sıkıntı olmaz sana bir dahakaydirigubbakcemile5

cocom sen nasilsin canim nasil gidiyo senin beslenmen iyice azkaldi senin hedefe varmana canim
bhk ile gorusuyormusun oneler yapiyo takip edemedim kucuk dis cikardimi acaba cokmu yaramazki baska kimler vardi mmmm

selam asyam
ne olsun canım iyiyim de bu aralar diyet yapamıyorum fazla
ne bileyim ideal kiloma az kalınca mı nedir saldım iyice
bu konuda özellikle sporticim ve bijocumu örnek almaya çalışıyorum
ne azimdir onlarınki yaa MaşaAllah diyorum

bu arada DHKcımı sormuşsun çok iyi şu an
zaten kendi de yazmış canım annesi babası geldi ona moral oldular
şükür kızı da iyi şimdi
aman Rabb'im bir daha hastalık göstermesin cümlemizin yavrusuna:Saruboceq:

helal olsun Kallisim sen de helal et
güzelce eğlen dinlen geri gel aramıza
seni özliyceeezz:gitme:

cocum sanda günaydın canımcım

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…