- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.601
canlarım merhabalar sizi nasıl özledim anlatamam ama kendimi kaybetmiş durumdayım:bbo: çok yorgunum hem beyinsel hem fiziksel yoruldum şu bir kaç gündür eşlerin evde olması perişanlık yahu valla sıkılıyorum, bir taraftan dikiş dikiyorum kızlar her şeye hevesediyor ne yapayım çıkıp ha deyince her şey alınmıyor kalabalığız:bbo:... bu akşam çıkıp kendi eksiklerimi aldım kapri filan aldım tshirt aldım.. haa size söylemiştim bir kaç ay önce eşimin iş yaptığı kişi illa ben göndereyim diyordu tatile ama biz kendi imkanlarımızla bakıyorduk yer bu günde yola çıkacaktık hesapta ama ısrarla telefon üstüne telefon geldi bekleyin diye ve bugün nihayet sonuç çıktı, hayatımızda göremeyeceğimiz kadar lüks bir yerde gidiyoruz çocuklar çok sevindi ben sıkıldım üst baş derdi diyeamannn ne bileyim ben salaş rahat ortamları severim.. yarın gece sabaha karşı çıkacağız kısmetse pazarteside döneceğiz inşallahhihoyyyt açık büfe yemeklerle nasıl kilo almadan döneceğimi düşünüyorum kara kara tutamam kendimi sanırım ama büyük kızım her sabah spor yapmadan çıkmayacağız diye söz verdirtti :mymeka: az önce.. geçmişi çok merak etsemde gellip okuyacak zamanım olmadı hepinizden özür diliyorum:1hug:, tatil masrafını kurtaran eşim ben tshirt almaya çekinirken gitti kızım sınav öncesi stresini atsın diye grafik çizimleri yapabileceği bir laptop aldı anlamıyorum bu erkekleri.. cuma için mehalime emanetsiniz nunda işi çıkmazsa konuşuruz zaten buyrunnnnnnnnn hepiniz tatillerinizi izinlerinizi sağlıkla huzurla geçirin inşallah ve sonra yeniden bomba gibi buluşalım burada sositososito bijocum çıktı galiba bugün tatilea.s... ne özlemişim yazmayı:sm_cool: biraz bakınayım canzicim sportim xtabum reyhan ablam asyam :mymeka: amaninn daha kimler olu gelinim mehalim:çok üzgünüm: ay vallaha unuttum kim var özürler dileyeyim hemenyasakkelimea.s.
saol sportiem perşembe günü randevum var doktorla bakalım o gün ne diyecek offf
mehalim her zaman cvp yazamıyorum cnm ama dikkat ediyorum okuyorum yazdıklarını...sen bu meseleyi çok takıyorsun.iyi şeyler çağır iyi şeyler olsun canım benim..hayırlısı
bu arada benim smear testim temiz çıktı,aşırı enfeksiyon görülmüş sdc...
1 haftadır yazacağım unutuyorum
amanın benim takımcım nasılmış bakalım?
ben yine yorgun...
sportiem aman dikkat,ağır geliyorsa yapma o diyeti cnm,başını ağrıttıysa ağır gelmiş demekki...
azcık geçmiş okuyacağım,
cocom hemen bakıyorum senin linke
sağol sportiem,
evet temiz çıkmasına sevindim ama hala sorunlar var.
ağrı çekiyorum,yani durup dururken değil de...
anladın sen işte..!
yani sorun ne anlayamadım,sanki yara var orda zorluyor beni
oooyyy canım çikolatam gelmiiişşş:1hug:
canım katılımın için teşekkürler
sporticime ve mehalime de kocaman sevgiler saygılar teşekkürler ediyorum:1hug:
canım ne olsun iyim iştee çarşıya çıkmıştık kız kardeşimle anacım ne sıcak hakkaten kaçtık hemen :)) yaa söylemeyim başaramazsam diyordum ancak dayanamıcam ben dün sizin daha önce yaptığınız diyete başladım çok şükürde devam ediyorum hala dünden bu yana 300 gr atmışım bile bakalım az toparladım kendimi.durmadı gene çenemsen neler yapıyosun bitanem havalar da nasıl sıcak oldu artık tam yazın göbeğindeyiz valla
heheheh ben katıldım bilem :))http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yet-iliskisi-fikri-olan-paylassin-lutfen.html
kızlar katılımlarınızı ve değerli fikirlerinizi bekliyorum
canım sorun değil .testinin ii çıkmasına sevindim diğer sorunda dikkat çabuk geçer inşl. evet canım bebek konusunu acayip takıyorum aklımda fikrimde bu var engel olamıyorummehalim her zaman cvp yazamıyorum cnm ama dikkat ediyorum okuyorum yazdıklarını...sen bu meseleyi çok takıyorsun.iyi şeyler çağır iyi şeyler olsun canım benim..hayırlısı
bu arada benim smear testim temiz çıktı,aşırı enfeksiyon görülmüş sdc...
1 haftadır yazacağım unutuyorum
aman efendim sevgiler bizden size
sporticime ve mehalime de kocaman sevgiler saygılar teşekkürler ediyorum:1hug:
geçmiş olsun canım bu regl üzerine birde valiz telaşı zor bacum zor işin allah kolaylık versinselam gullerim efe icin gecmis olsun dileklerinize tesekkurler bugun daha iyi gibi oyle kosede ates icinde yatinca cok kotu oluyo anneler yaa allahim sen koru tum cocuklari
bendede bugun bir halsizlik var reglimin en yogun gunundeyim havada serin insan usuyo evin icinde
evet annem sakın habersiz çıkma yolculuğaa sonra çatlarım meraktan .selammmmmm.canlarim valla bende cok özledim sizinle yazismayi. ama bu yazin tatiller müthis engelliyor. hergün alisveris hergün valiz toplama bugün hastalik kasasina kos yarin konsolosluga valla beynim durdu ya.gecmiside okuyamadim. sik sik giremiyorum. ama en son gün cikarken mutlaka vedalasirim canlarim . tatile cikanlara iyi ve güzel tatiller diliyorum. hepinizi cok seviyorum.a.s.
yedim ama doymadım:S
vay kuzum benim:teselli: ne yedinde doymadın sen bakım :1hug:
sağol sportiem,
evet temiz çıkmasına sevindim ama hala sorunlar var.
ağrı çekiyorum,yani durup dururken değil de...
anladın sen işte..!
yani sorun ne anlayamadım,sanki yara var orda zorluyor beni
cocom sen nasilsin canim nasil gidiyo senin beslenmen iyice azkaldi senin hedefe varmana canim
bhk ile gorusuyormusun oneler yapiyo takip edemedim kucuk dis cikardimi acaba cokmu yaramazki baska kimler vardi mmmm
canlarım merhabalar, hala koşturmacam sürüyor hiç oturmaksızın hemde, kalabalık ile tatilde eziyet her şey eziyet aman ne yoruldum, köpüşümü mecburen bakım çiftliğine bıraktık bu gün hepimiz üzgünüz bu yüzden(, 2 saat sonra yola çıkacağız kısmetse hepiniz hoşçakalın demeye geldim hemen çıkacağım bir sürü işim var çünkü 2 saatte ancak bitecek, yarın sağ salim varıp biraz dinlenebilirsem katılmaya çalışacağım, eşim diyor kızlara laptopu sakın almayın annenizin yüzünü göremeyiz zaten kadınlar kulüpsüzlükten öldü kaç gündür :))...
hakkınızı helal edin hepiniz, gittiğimde haber veririm canlarım sizi çok özledim zaten....
cocum sanda günaydın canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?