- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.581
herseyin hayirlisi canim zaman gecmiyormu kiz sular seller gibi hizli akiyo valla hele ben izine gideyim dahada hizlanir oyle cabuk gecerki insallah guzel gecer bakalimcanım bitanem ne olsun iyim burda siteyim ancak pc de kızkardeşim var bende arada bakıyorum işte. Ali iyi işte babasıyla dükkana gidiyor zorlada olsa.kuran kursuna falanda gior öyle uğraşıyor..
bende aklım fikrim doktor işinde zaman geçmiyor sanki :))
kızkardeşim içinde temmuzun ortasında geleccekler nasip olursa allahtan hayırlısı :
Şeniz bizde seni optuk amaan dsunme artik evi be tatili dusun simdilik guzel guzel gidin gelin de gerisi hallolur merak etme birde soyle dusun iyi iste ne guzel bebi$ gelmeden ev yenilencek mis gibi olcek bir daha telas olmayacak olsada kucuk seyler olur ama yerler cok onemli temizlik bakimindan cok iyi oluyo sonunda memnun kalacaksinherkese merhabalar,
biz daha çıkamadık, ustaların yarım saat daha işi varmış. bari bekleyelim dedik. işleri bitmedi tabi. anahtarı eşimin abisine vericez o ilgilenecek sağolsun. evde de bişey yok zati herşeylerimizi aldık yanımıza. dönüşte bir sürü işimiz daha çıktı. yatak odasını boş olan odaya alıcaz. 2 odanın yerleri yapılacak, boyaları badanaları :bbo: neyse düşünmek bile istemiyorum şu ustalar gitse de biz de çıksak yola gamyoncuiremsu
kiraz diyetinin sonucunu ben de merak ettim. orda girerim cuma günü büyük ihtimal okurum ben de..
hepinizi ayrı ayrı öptümm ŞenizŞeniz
günaydın canlarım nasılsınız bakım .:)
yaşasın coco cum gelmiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoşgeldin canım, sende başladınmı yoksa kiraz diyetine :uhm:
ay yine kimsecikler yok,
canzicim merak ediyorum seni, nasıl gidiyor kiraz bahçelerinde gezintin ?
merhaba canzim nasilsin
canim sanada guzel tatiller dilerim sinop u gorduk ya dizide cok guzel yer temiz yerler hadi iyice dinlenip kilo almadan donun insallah
aman sportiem dikkat et bırak detoksu neyim iyi etmişin ayran içmekle
kızlar benim başım çok fena ağrıdı o yüzden detoks metoks kalmadı valla gittim bi bardak ayran içtim biraz kendime gelir gibi oldum
canlarım merhabalar hafta sonu izine çıkıcam diye işlerimi bitiriyorumm o yüzden fazla sık sık gelemiyorumm herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?