Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herseyin hayirlisi canim zaman gecmiyormu kiz sular seller gibi hizli akiyo valla hele ben izine gideyim dahada hizlanir oyle cabuk gecerki insallah guzel gecer bakalim

Şeniz bizde seni optuk amaan dsunme artik evi be tatili dusun simdilik guzel guzel gidin gelin de gerisi hallolur merak etme birde soyle dusun iyi iste ne guzel bebi$ gelmeden ev yenilencek mis gibi olcek bir daha telas olmayacak olsada kucuk seyler olur ama yerler cok onemli temizlik bakimindan cok iyi oluyo sonunda memnun kalacaksin
hadi gule gule gidin gelin :teytey:

benimde cikmam lazim kizlar efenin azcik atesi vardi ates dusurucu verip uyutmustum haala uyuyo gidip ona bakem hemde aksam hafif neler ayarlayabilirim biraz dolabi alt ust edeyim
derin dondurucuyu temizlediydim fisini takem artik
amaaan ne cok isim var daha camasirlarda kurumustur evde kirli kalmasin diye habire camasir yikiyom ufff isler bitmiyooooooooooooo katlanip yerlestirilcekler daha aradan utulenceklerde cikar simdi kolay gelsin deyin bakayim kactim beeeen
hadin optum tatile cikanlara guzel tatiller calisan arkadaslarimada hayirli isler diliyorum benim gibi evde isi bitmeyenlerede kolay gelsiiiin diyorum cikiyorum

canlarım merhabalar sizi nasıl özledim anlatamam ama kendimi kaybetmiş durumdayım:bbo: çok yorgunum hem beyinsel hem fiziksel yoruldum şu bir kaç gündür eşlerin evde olması perişanlık yahu valla sıkılıyorum, bir taraftan dikiş dikiyorum kızlar her şeye hevesediyor ne yapayım çıkıp ha deyince her şey alınmıyor kalabalığız:bbo:... bu akşam çıkıp kendi eksiklerimi aldım kapri filan aldım tshirt aldım.. haa size söylemiştim bir kaç ay önce eşimin iş yaptığı kişi illa ben göndereyim diyordu tatile ama biz kendi imkanlarımızla bakıyorduk yer bu günde yola çıkacaktık hesapta ama ısrarla telefon üstüne telefon geldi bekleyin diye ve bugün nihayet sonuç çıktı, hayatımızda göremeyeceğimiz kadar lüks bir yerde gidiyoruz çocuklar çok sevindi ben sıkıldım üst baş derdi diye amannn ne bileyim ben salaş rahat ortamları severim.. yarın gece sabaha karşı çıkacağız kısmetse pazarteside döneceğiz inşallahhihoyyyt açık büfe yemeklerle nasıl kilo almadan döneceğimi düşünüyorum kara kara tutamam kendimi sanırım ama büyük kızım her sabah spor yapmadan çıkmayacağız diye söz verdirtti :mymeka: az önce.. geçmişi çok merak etsemde gellip okuyacak zamanım olmadı hepinizden özür diliyorum:1hug:, tatil masrafını kurtaran eşim ben tshirt almaya çekinirken gitti kızım sınav öncesi stresini atsın diye grafik çizimleri yapabileceği bir laptop aldı anlamıyorum bu erkekleri.. cuma için mehalime emanetsiniz nunda işi çıkmazsa konuşuruz zaten buyrunnnnnnnnn hepiniz tatillerinizi izinlerinizi sağlıkla huzurla geçirin inşallah ve sonra yeniden bomba gibi buluşalım burada sositososito bijocum çıktı galiba bugün tatilea.s... ne özlemişim yazmayı:sm_cool: biraz bakınayım canzicim sportim xtabum reyhan ablam asyam :mymeka: amaninn daha kimler olu gelinim mehalim:çok üzgünüm: ay vallaha unuttum kim var özürler dileyeyim hemenyasakkelimea.s.

kallisim hiç üzülme vallaha açık büfede ne varsa ye vallaha diyorum sana . çünkü otelde fitness saolunu yüzme derken yakıyosun. geçen sene bende 1 hafta gitmiştim otele ve spor yüzme derken o kadar yememe rağmen kilo almamıştım kasma kendini keyfini çıkar canım .

ayy şimdi beraber tatil yapmak vardı ne keyf olurdu tatile nereye gidiyosunuz bu arada

asyam efeye geçmiş olsun canım

günaydınlar,

kalliscim iyi tatiller canım, bi güzel tadını çıkar, bütün spor aktivitelerine katılırsın hemde güzel güzel yersin.
canım sağlıkla gidin sağlıkla gelin

kızlar selam
yaa bilgisayarım arızalandı bilgi işleme verdim bakalım güç kaynağı değişecekmiş.
umarım öğlene kadar yapılır

yaşasın coco cum gelmiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşgeldin canım, sende başladınmı yoksa kiraz diyetine :uhm:

sporticim ben kiraz yapmadım aslında birtaz niyetlendim de olmadı işte...
senin nasıl gidiyor sonuç nasıl bugün?

kallisim muhteşem bir tatileçıkıyormuşsun. umarım çoook eğlenerek gelirsin tekrar.

asyacım sana da geçmiş olsun umarım bir an önce iyi olur efe

canlarım merhabalar hafta sonu izine çıkıcam diye işlerimi bitiriyorumm o yüzden fazla sık sık gelemiyorumm herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay yine kimsecikler yok,

canzicim merak ediyorum seni, nasıl gidiyor kiraz bahçelerinde gezintin ?

canım valla güzel gidiyor dün ancak bir kiloyu yiyebildim gerçekten artık midemiz küçüldüğü için canımız istemiyor regli oldum o yüzden fazla su içemiyorum yeşil çay meyve suyu ve soda ile idare ediyorum su içip sürekli vc ye gitmek istemiyorum bu durumdayken başka bir sorun yok sabah yedim kirazımı birazdan da öğle kirazımı yiyeceğimmm valla inşallah işe yarar canımm en azından toksinlerden arınmış oluruz zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

coco'cum.... şimdilik iyi gidiyor bakalım yeşil çay çok içemiyorum, çünkü tansiyonum düşüyor, biraz da başağrım var, bişeyle uğraşınca anlamıyorum da boşta kalınca ağrımı daha hissediyorum,
birda artık kiraz miraz istemiyor canım. valla çok büyük bi değişiklik olacağa benzemiyor
aslında bijo nun dediği gibi ne ödem kaldı ne bişey zaten, yine de 1 kilo da gitse süper olucak

canzicim seni görüyorum, senin nasıl gidiyor canım kiraz diyetin

asyacım geçmiş olsun canım, efecik iyileşsin biran önce

merhaba canzim nasilsin
canim sanada guzel tatiller dilerim sinop u gorduk ya dizide cok guzel yer temiz yerler hadi iyice dinlenip kilo almadan donun insallah

teşekkürler canımm iyiyim sen nasılsın sanada iyi tatiller hayırlı yolcıluklar canımm bende sinopu merak ediyorum :uhm:bakalım inşallah gezip görücez artık zemuszemus zemuszemus

kızlar benim başım çok fena ağrıdı o yüzden detoks metoks kalmadı valla gittim bi bardak ayran içtim biraz kendime gelir gibi oldum

kızlar benim başım çok fena ağrıdı o yüzden detoks metoks kalmadı valla gittim bi bardak ayran içtim biraz kendime gelir gibi oldum

canım yaa aman iyi olda sen
iyi olmuş ayran içtiğin
hem sıcakta da iyi gitmiştir
geçmiş olsun sporticim

canzicim şimdiden iyi tatillera.s.

amanın benim takımcım nasılmış bakalım?
ben yine yorgun...
sportiem aman dikkat,ağır geliyorsa yapma o diyeti cnm,başını ağrıttıysa ağır gelmiş demekki...
azcık geçmiş okuyacağım,
cocom hemen bakıyorum senin linke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…