Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın sportim nasıl oldun
bende 2 günde 700 gr vermişim pek mutluyum en son 64 görmüştüm bugun itibariyle 63.3 olmuşum :)))

kızlar dün akşam kuaföre gittim, saçımı kestirdim boyattım pek bi güzel pek bi havalı oldum valla-tatlicadiarzu-

Eve gelişim geç oldu tabi, televizyonu zaplarken, yemekteyiz'e takıldım, gide gide seyrettiğime bakın yaa hiç olucak işmi. Daha önce yarışanlar yarışıyomuş, bazılarını seyretmiştim, kadının evi çok güzeldi, bizim orda oturuyor, siteyi biliyodum en sevdiğim site, bide kadının tipi süperdi, öyle olmama 3 kilo kaldı kızlar zemuszemus,
yemeklerden çok kadını seyrettim valla
orda yemekler yapıkıyor bende 3 tane salatalık doğradım onları yedim

saol sportim vallaha öyle azcık yemeye gelmiyor kilolar kapıda bekliyor adeta. ama evet vazgeçmeye niyetim yok .
Şimdilerlde aklıma takıln bir konu var sizlerlede paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz tabi ben bunu profosyenel biriyledde görüşeceğim ancak sizlerinde fikrini alayım

şimdi hali hazırda benim 10 kilo fazlam var ok mi ok.
allah nasip ederde hamile kalırsam dikkatli ve düzenli beslenme ile hiç kilo almadan hatta yine azda olsa kilo vererrek bu iş olurmu dersiniz ne dersiniz?
ben oğlum hamileykende 10 kilo almıştım yani abartılı kilo almamaıştım. bana açıkcası mantıklı geliyor. yani diyetisyen ve doktor kontrolnde gerçekten dikkat ederek sağlıklı bir hamilelik geçirmek .
bu konuyu daha araştırıcam tabii

valla canım dediğin gibi bu konuyu doktorunla konuşmak olucak ama, ben kilo almadan hamilelik yaşayanı duymadım. Zaten hamileliğinde çok kilo almamışsın baksana 10 kilo süper, doğum esnasında sanırım nerdeyse yarısı gidiyor,

evet sportiem yarısı gidior ama . işte diyorumki bedne bir ilke imza atsam sonra bütün kk kadınları peişmden koşsa nasıl becerdin kilo almadan hamileliği diye:)) heheheheh hayal iştee

canım hoşgeldin valla özlettin kendini ama çok güzel olmuş toparlamışsın kendini arada böyle aralar iyi oluyor canım yine gel bekleriz canımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım hakkımız helal olsun güzel güzel eğlen dinlen canım tatilin tadını çıkar :gitme: :gitme: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeee
BHKcım gelmiş canım benim
çok sevindim iyi olmana...
gel arada yokluğun hissediliyor
sanada günaydın canım nasılsın bilgisayarın oldu herhalde canımm

canım başarabilirsen çok mükemmel olur tabi ama hiç almadan olmaz en azı almayı başarsan o bile yeter emzirme ile falan kilolar atılıyor doktor bana öyle demişti canım doktor eşliğinde başarırsın canım
sağol sportiem,
evet temiz çıkmasına sevindim ama hala sorunlar var.
ağrı çekiyorum,yani durup dururken değil de...
anladın sen işte..!
yani sorun ne anlayamadım,sanki yara var orda zorluyor beni
canım sonucunun temiz olması çokk sevindirdi beni ağrı içinde tekrardan doktora görün canım iltahap oluncada ağrı oluyor antibiyotik kullandınmı birşeyin kalmaz tatlım yara olsa kanamanda olabilir

canım efenin iyi olmasına sevindim allahım tüm çocuklara sağlık versin canım hasta olmaları zor olur tabikide bir anne için
valla canım evet işleri bitirmeya çalışıyorum cuma günü izne çıkıyorum 15 gün yokum diyette allaha şükürler olsun ki güzel gidiyor ama tabi biraz kilom bu hafta durdu gibi tartıya çıkmıyorum gerçi regliyim ama azda olsa vermek istiyorum bakalımm
:kedi: :kedi: :kedi:

kızlar merhaba.. tuhaf bir şekilde kilo vermem durdu.. hatta almaya başladım.ne yapmam gerek?

canım arada durmalar olacak bu normal zaten birkaç gün bence yaptığın sporu fazlalaştır yada metabolizma hızlandırıcı çorba içecekler falan var onlardan yapsan yeniden hareketlense aklıma gelen bunlar canım CADIARZU CADIARZU

kızlar merhaba.. tuhaf bir şekilde kilo vermem durdu.. hatta almaya başladım.ne yapmam gerek?

gelincim üzülme bitanem, geçenhafta birden çok kilo vermiştin, durması normal, sen bunu korumaya bak, zaten spora yapıyorsun bi süre sonra yeniden vermeye başlarsın,
benimde durdu ama takmıyorum kafama, çünkü o beni değil ben onu yenicem ve kalan kilolarımı da vericem işte bu kadar sositososito

canzicim nasılsın ben bıraktım kirazı falan, of ya hiç bi etki de yapmadı bende ödem yok heralde :kedi:

mehalimcim bir ilke imza atarmışsın, "toplam 3 kilo alarak hamileliğini tamamlayan mehalim, 3,500 kg bir tosuncuk dünyaya getirdi "diye gazetelerde manşet olurmuşsun zemuszemus

puhahah=D güldürdün beni canım yaa=))
ve hollywood diyetine ara vericem. vermem gerek. mahvoldum çünkü. halsizleştim. gözlerinin altı morarmış demeyebaşladı arkadaşlar.saçma sapan bi şekilde dolanmaya başladım ortalıkta algılarım düştü falan. bi de ben bu sıcakta okula gidiyorum kurslara gidiyorum.1200 kaloriyi geçmeyecek bişey uygulıycam bi süre.. bakalım nasıl olucak. haftada 4 gün yapıcagıma 5-6 gün yaparım sporumu ben de napıyım benneyaptımki gelişmeleri yazarım mutlakaa.. ve dediğim gibi sanırım regl olucam yakında=/ hadi hayırlısı.. yerimseniben

sanada günaydın canım nasılsın bilgisayarın oldu herhalde canımm

selam canzicim
dün yaptılar bilgisayarımı canım
öğleden sonra kavuştum bilgisayarıma şükür
güç kaynağını değiştirdiler
meğer fanı çalışmıyormuş.
dolayısıyla çok ısınıyor ve kendi kendini kapatıyormuş:kedi:

evet canım yaa ben ali dede 10 kilo aldım 4.5 kg doğurdum :)))

maşallah mehalimcim, hem az kilo alıyorsun hemde aldığın bebeğe yarıyor çok güzel valla, inşallah şimdi de öyle olur.

coco cum, gözün aydın bilgisayar olmayınca hele de işyerinde insanın eli kolu gözü kulağı valla. Ben bilgisayarsız devirde de çalıştım ne fecimiş ( ayy ne kadar yaşlı olduğum çıkıcak :roflol::roflol::roflol: )

selam gullerim gecmise goz attim geldim
mehalim ne guzel hamilelik gecirmisin bacim yaa super insallah yine cok az kiloyla kurtulursun bu isten zaten emzirince bide dikkat edince cok guzel kilo veriliyo da ben degerlendiremedim o firsati iki yil emzirdim efeyi anca 7 kilo verebildim sonrasinda dikkat etmedimki salak kafam neyse iyiki degerlendirmemisim yoksa burayi girme firsatim olmazdi he hee
sportim kufore gitmis nerenk yaptin sacini yine civcivmisin kiz bide kestirmisin foto ekle bakiyim hemen bugunlerde traktor isi yokmu
kallisim varmistir tatil yerine artik amaaan oda ne cok yoruldu tatil oncesi iyice dinlensin bir artik
gelinim bosver takma dedik ya duruyo boyle bazen inat ediyo bu kilolar birak su diyeti azcik ara ver balim yine baslarsin vermeye merak etme zaten spor yapiyorsun beslenmeni degistir azcik cok ac kalma mesela
canzim sendedemi duraklama var ne oluyo kiz takimcek bize birinci oldugumuz hafta hep boyle oluyo hee cokmu yukleniyozki kendimize acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…