- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.621
günaydın sportim nasıl oldun
bende 2 günde 700 gr vermişim pek mutluyum en son 64 görmüştüm bugun itibariyle 63.3 olmuşum :)))
saol sportim vallaha öyle azcık yemeye gelmiyor kilolar kapıda bekliyor adeta. ama evet vazgeçmeye niyetim yok .
Şimdilerlde aklıma takıln bir konu var sizlerlede paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz tabi ben bunu profosyenel biriyledde görüşeceğim ancak sizlerinde fikrini alayım
şimdi hali hazırda benim 10 kilo fazlam var ok mi ok.
allah nasip ederde hamile kalırsam dikkatli ve düzenli beslenme ile hiç kilo almadan hatta yine azda olsa kilo vererrek bu iş olurmu dersiniz ne dersiniz?
ben oğlum hamileykende 10 kilo almıştım yani abartılı kilo almamaıştım. bana açıkcası mantıklı geliyor. yani diyetisyen ve doktor kontrolnde gerçekten dikkat ederek sağlıklı bir hamilelik geçirmek .
bu konuyu daha araştırıcam tabii
takımcım iyi geceler..
nasılsınız?
umarım herkes iyidir..
keyifler yerindedir.
ben 2 hafta resmen tatil yaptım kendime.
dünden beri bomba bir başlancık yaptım şükür diyetim adına.
ama cidden cok kötüydüm son 2 haftadır.
hem diyetten bir bıkkınlık,
hem de küçük kızımdan ötürü inanılmaz bir yorgunluk ve bitkin olma durumum vardı.
ayakta duracak gücüm yoktu,
ama başka çarem de yoktu.
kızım baya ateşlendi,hastalandı gecen hafta.
ama şimdi çook iyi Allaha bin şükür
cumartesi sabah annecim ve babacım geldi ve şükür beni cook dünlendirdiler.
hala da yanımızdalar..
ben iznime biraz daha devam etmek istiyorum.
şu an hala aynı kilodayım ama en azından psikolojimi toparladım.
Allahım anne ve babamın eksiklğini göstermesin bana,
daha doğrusu hiç kimseye..
hepinizi tek tek öpüyorum.
bu hafta arada göz atmaya çalışıcam size.. a.s.
canım hakkımız helal olsun güzel güzel eğlen dinlen canım tatilin tadını çıkar :gitme: :gitme: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanlarım merhabalar, hala koşturmacam sürüyor hiç oturmaksızın hemde, kalabalık ile tatilde eziyet her şey eziyet aman ne yoruldum, köpüşümü mecburen bakım çiftliğine bıraktık bu gün hepimiz üzgünüz bu yüzden(, 2 saat sonra yola çıkacağız kısmetse hepiniz hoşçakalın demeye geldim hemen çıkacağım bir sürü işim var çünkü 2 saatte ancak bitecek, yarın sağ salim varıp biraz dinlenebilirsem katılmaya çalışacağım, eşim diyor kızlara laptopu sakın almayın annenizin yüzünü göremeyiz zaten kadınlar kulüpsüzlükten öldü kaç gündür :))...
hakkınızı helal edin hepiniz, gittiğimde haber veririm canlarım sizi çok özledim zaten....
sanada günaydın canım nasılsın bilgisayarın oldu herhalde canımmgünaydın herkeseeee
BHKcım gelmiş canım benim
çok sevindim iyi olmana...
gel arada yokluğun hissediliyor
canım başarabilirsen çok mükemmel olur tabi ama hiç almadan olmaz en azı almayı başarsan o bile yeter emzirme ile falan kilolar atılıyor doktor bana öyle demişti canım doktor eşliğinde başarırsın canımsaol sportim vallaha öyle azcık yemeye gelmiyor kilolar kapıda bekliyor adeta. ama evet vazgeçmeye niyetim yok .
Şimdilerlde aklıma takıln bir konu var sizlerlede paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz tabi ben bunu profosyenel biriyledde görüşeceğim ancak sizlerinde fikrini alayım
şimdi hali hazırda benim 10 kilo fazlam var ok mi ok.
allah nasip ederde hamile kalırsam dikkatli ve düzenli beslenme ile hiç kilo almadan hatta yine azda olsa kilo vererrek bu iş olurmu dersiniz ne dersiniz?
ben oğlum hamileykende 10 kilo almıştım yani abartılı kilo almamaıştım. bana açıkcası mantıklı geliyor. yani diyetisyen ve doktor kontrolnde gerçekten dikkat ederek sağlıklı bir hamilelik geçirmek .
bu konuyu daha araştırıcam tabii
canım sonucunun temiz olması çokk sevindirdi beni ağrı içinde tekrardan doktora görün canım iltahap oluncada ağrı oluyor antibiyotik kullandınmı birşeyin kalmaz tatlım yara olsa kanamanda olabilirsağol sportiem,
evet temiz çıkmasına sevindim ama hala sorunlar var.
ağrı çekiyorum,yani durup dururken değil de...
anladın sen işte..!
yani sorun ne anlayamadım,sanki yara var orda zorluyor beni
selam gullerim efe icin gecmis olsun dileklerinize tesekkurler bugun daha iyi gibi oyle kosede ates icinde yatinca cok kotu oluyo anneler yaa allahim sen koru tum cocuklari
canzim de isleri bitirmis olmus biryandan da diyetine devam ediyomus guzel sonuclar cikar insallah
kızlar merhaba.. tuhaf bir şekilde kilo vermem durdu.. hatta almaya başladım.ne yapmam gerek?
canım arada durmalar olacak bu normal zaten birkaç gün bence yaptığın sporu fazlalaştır yada metabolizma hızlandırıcı çorba içecekler falan var onlardan yapsan yeniden hareketlense aklıma gelen bunlar canım CADIARZU CADIARZU
kızlar merhaba.. tuhaf bir şekilde kilo vermem durdu.. hatta almaya başladım.ne yapmam gerek?
gelincim üzülme bitanem, geçenhafta birden çok kilo vermiştin, durması normal, sen bunu korumaya bak, zaten spora yapıyorsun bi süre sonra yeniden vermeye başlarsın,
benimde durdu ama takmıyorum kafama, çünkü o beni değil ben onu yenicem ve kalan kilolarımı da vericem işte bu kadar sositososito
canzicim nasılsın ben bıraktım kirazı falan, of ya hiç bi etki de yapmadı bende ödem yok heralde :kedi:
mehalimcim bir ilke imza atarmışsın, "toplam 3 kilo alarak hamileliğini tamamlayan mehalim, 3,500 kg bir tosuncuk dünyaya getirdi "diye gazetelerde manşet olurmuşsun zemuszemus
[
mehalimcim bir ilke imza atarmışsın, "toplam 3 kilo alarak hamileliğini tamamlayan mehalim, 3,500 kg bir tosuncuk dünyaya getirdi "diye gazetelerde manşet olurmuşsun zemuszemus
sanada günaydın canım nasılsın bilgisayarın oldu herhalde canımm
evet canım yaa ben ali dede 10 kilo aldım 4.5 kg doğurdum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?