Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha da iyi olursun inşallah
bol boll dinlen kaptanım

kaptanım bende haberler güzel kilolar gıdım gıdım gidiyor.
Asıl sen nasılsın kaptanım geçmiş olsun
Bir hastalıktır takımın peşini bırakmadı ya
Kurşunmu döktürsek

canim kizamik salgini varmis saglik bakanligi 1 yaşına kadar beklemeyin vurun demis karma yapmadi sadece kizamik oldu bacagindan bi sor istersen sende canim eskiden karma oluyodu kizamik kabakulak kizilcik die kizimda oyleydi ama salgin varmis

kızlar kilo vermekte zorlanan arkadaşlar ya da spor yapamayanlar karbonhidrat diyetine bir baksınlar
masa başı işi olanlar için iyi bir düyet bence
ben spor yaptığım için günlük kh alımımı 100-150 gram gibi tutuyorum
hemen linki yolluyorum
http://www.bodytr.com/2015/01/dusuk-karbonhidrat-diyeti.html
servey bu diyetti uygulayabilirsin
kadınlar klubunde de karbonhidarat diyeti deneyimlerimiz diye başlık varmış, 1 ayda 17 kg verenler var,çok iyi kilolar vermişler
bir incele istersen
bazen yeme alışkanlıklarımızı değiştirmek,vucudu sasırtmak iyidir (kilo vermemiz durduysa)

bu bir ayda 17 kg veren arkadaşın sayfasındaki hanımlarda 2 günde 1 kg filan vermiş,şaşırtıcı

Hedef kilomu 58 kg a çıkarmak istiyorum 53 olursam eskisi gibi olamiycam cunku yuzumden gitti daha giderse yakismkycak sadece bolgesel calisicam artik C CallanPinckney ciGim haberin olsun

Hedef kilomu 58 kg a çıkarmak istiyorum 53 olursam eskisi gibi olamiycam cunku yuzumden gitti daha giderse yakismkycak sadece bolgesel calisicam artik C CallanPinckney ciGim haberin olsun
bence cıkarmanda mahsur yok ama ben yasak diye okumuştum
kaptanım gelince daha ayrıntılı bilgi verir
eee senin mezuniyete de bir şey kalmadı o zaman :))

Ben dengeleyerek vermeyı tercıh edıyorum arada o patlamalarım olmasa superrrr gıdıyorum aslındaaa

Herseyden az abartmadan yenilse aksam 6dan sonra yemek yenmese haftada 3-4 gun spor yapılsa bol su içilse vermemek mumkun degıl bence mesela dun yaptıgım hata yapılmasa ne guzel olurrrr

Bu ara ruh halim keskeee ne yaparsam yapayım keske yapmasaydım keske sole yapsaydım dıyorum bu cok kotu hep uzulmeme yol acıyor sankı onune gecemiyorum m

Mesela dun aksam sacmaladım yaaa snr keske yapmasaydım dedım ama snr jeton dustu keske yerıne aksam yemek yeme dedım ve yemedım snr aksam kalk pinekleme dedım yuruyus yaptım hem de 1 saat esas olan bu ınsanız hep stabıl yasayamayız onemlı olan dengelemekk mesela bu aksam da yemek yeme yoğurt elma hafıf seyler ye spor yap dunu kurtar dedımmm inş uyarım

Sadece beslenme degıl aklınıza gelen herseye keske dıyorum keske sunu almasaydım keske sunu deseydım keske yatmasaydım nıye dersınız bu euh halinden kurtulmalıyımmmm

Sadece beslenme degıl aklınıza gelen herseye keske dıyorum keske sunu almasaydım keske sunu deseydım keske yatmasaydım nıye dersınız bu euh halinden kurtulmalıyımmmm
''keşke'' hayatımdan cıkardığım bir kelime. sen de çıkar..ağzımın ucuna gelince susuyorum..olan oldu,yola devam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…