- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.181
Bugun aynı hataları yapmamak için akıllandım kendıme ceki duzen berıyorum artıkkk
daha da iyi olursun inşallahgünaydınlar
candy cim dikkat et kendine ada hoşgeldin
dagyolu sahalara hızlı dönmüşsün
ozaly nasıl gidiyor
bugün tomografi çektireceğim halsizlik var hala ama düne göre daha iyiyim
callan cım bence sen 36 ya bile girersin
kaptanım bende haberler güzel kilolar gıdım gıdım gidiyor.günaydınlar
candy cim dikkat et kendine ada hoşgeldin
dagyolu sahalara hızlı dönmüşsün
ozaly nasıl gidiyor
bugün tomografi çektireceğim halsizlik var hala ama düne göre daha iyiyim
callan cım bence sen 36 ya bile girersin
bence cıkarmanda mahsur yok ama ben yasak diye okumuştumHedef kilomu 58 kg a çıkarmak istiyorum 53 olursam eskisi gibi olamiycam cunku yuzumden gitti daha giderse yakismkycak sadece bolgesel calisicam artik C CallanPinckney ciGim haberin olsun
Ben dengeleyerek vermeyı tercıh edıyorum arada o patlamalarım olmasa superrrr gıdıyorum aslındaaakızlar kilo vermekte zorlanan arkadaşlar ya da spor yapamayanlar karbonhidrat diyetine bir baksınlar
masa başı işi olanlar için iyi bir düyet bence
ben spor yaptığım için günlük kh alımımı 100-150 gram gibi tutuyorum
hemen linki yolluyorum
http://www.bodytr.com/2015/01/dusuk-karbonhidrat-diyeti.html
servey bu diyetti uygulayabilirsin
kadınlar klubunde de karbonhidarat diyeti deneyimlerimiz diye başlık varmış, 1 ayda 17 kg verenler var,çok iyi kilolar vermişler
bir incele istersen
bazen yeme alışkanlıklarımızı değiştirmek,vucudu sasırtmak iyidir (kilo vermemiz durduysa)
İlginççbu bir ayda 17 kg veren arkadaşın sayfasındaki hanımlarda 2 günde 1 kg filan vermiş,şaşırtıcı
''keşke'' hayatımdan cıkardığım bir kelime. sen de çıkar..ağzımın ucuna gelince susuyorum..olan oldu,yola devam diyorumSadece beslenme degıl aklınıza gelen herseye keske dıyorum keske sunu almasaydım keske sunu deseydım keske yatmasaydım nıye dersınız bu euh halinden kurtulmalıyımmmm
Keşke demesemmm''keşke'' hayatımdan cıkardığım bir kelime. sen de çıkar..ağzımın ucuna gelince susuyorum..olan oldu,yola devam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?