- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.221
Hurma yoğurt dıyetı var her ogun 7 hurma bır kase yoğurt 3 ogun olcakpirinç lapası diyetine bakıyorum
1 günlük detoks mu yapsam
sanki ihtiyacım var
tatlı hiç aramıyorum,uzun zamandır adam gibi tatlı da yemedim zaten,şekeri zaten ciddi oranda terk etmiştimTatlı arıyor musun
Yuruyus bandı muthıs yaaa
Yarın da 1 saat yuruyecem cuma sabahı da yarım saat yururum su bol yarın da aksam yemem ama snr normale donerımmm
bence de böyle olmak lazımDun o sacmalıgı yapmadaydım bugun de yarın da aksam yemeksız kalmıyacaktım eee hakettım olsun keske demıyorumiyi kı yapmışım hevesım gıttı şimdi de dengeliyorummmm
aa hiç duymadıydım ama onu sonradan yapayımHurma yoğurt dıyetı var her ogun 7 hurma bır kase yoğurt 3 ogun olcak
listeye hemen girebilirsin ama kilo almadıysan,kilo aldıysan onları verene kadar giremiyorsunİzinden donunce hemen listeye gırebılıyom mu bır de verdıgım kılo gelmedıgım haftaya mı boluncekkk
Pirinç lapası sevımsız geldı bana dene bakalımmmm bu arada artık vermesen de olur dımı callan 57 mıydınnnaa hiç duymadıydım ama onu sonradan yapayım
yarın karar verdim piriinç lapası yapacağım,1 kilo veren varmış,bakalım belki işe yaarar da kilo veririm..bu ara kilo vermem durdu gibi,ondan çareler arıyorum
Anladım bır sure desarj olmalıyım tartıyı kaldırdım tuvalete gırıp cıkıp tartılıyordum gunde 3-5 defa bakalım inş hersry yoluna gırerrrlisteye hemen girebilirsin ama kilo almadıysan,kilo aldıysan onları verene kadar giremiyorsun
evet mesela 2 hafta 2ye bölünecek
geçen hafta 58.2Pirinç lapası sevımsız geldı bana dene bakalımmmm bu arada artık vermesen de olur dımı callan 57 mıydınnn
ben aç çıplak ve sabah tartılıyorum,bunun dışında tartıya çıkmaya korkuyrum zaten,daha yüksek rakam görmeye tahammülüm yokAnladım bır sure desarj olmalıyım tartıyı kaldırdım tuvalete gırıp cıkıp tartılıyordum gunde 3-5 defa bakalım inş hersry yoluna gırerrr
Vucut en cok durdugu kiloya donmek ıster o yuzden verdıgın kıloyu korumak lazım yoksa hızla eskı kiloya donersıngeçen hafta 58.2
sonra bir günde 1,5 kg aldım,anlamadım..şimdi onları vermeye çalışıyorum,bu sabah 58,6
tuvalette oturup bekliyormusunBu arada hala tuvalet problemım var kuru erık ye dıye okudum bır yerde ac karna yedım hıccccc bışey yokkk kayısı sıcak su yesılcay karbonatlı su yuruyus yok allah yok
işte ben de cok hızlı alıyorumVucut en cok durdugu kiloya donmek ıster o yuzden verdıgın kıloyu korumak lazım yoksa hızla eskı kiloya donersın
Sorma bana dıyorsunuz ya ıyu gorunuyorsun dıye dogru ama sarkan gobegım var acıcık simitim var acıcık mutlu degılım bu kilodan 63-67 arası superrrr hıssedıyorum ama su 70 belasından sıyrılamadım olsun yaaa 100 kg olsaydım dımııııben aç çıplak ve sabah tartılıyorum,bunun dışında tartıya çıkmaya korkuyrum zaten,daha yüksek rakam görmeye tahammülüm yok
elbiseler güzel duruyorda,giysisiz pek güzel değilim,üst bacaklarım arasında hiç boşluk yok,hala 55 cmler
bel kıvrımım yok 75 cm
bunun dışında doğumdan sonra kalan karnımda garip öne doğru çıkan bir kısım vvar
aynen ben de bu halime şükrediyorumSorma bana dıyorsunuz ya ıyu gorunuyorsun dıye dogru ama sarkan gobegım var acıcık simitim var acıcık mutlu degılım bu kilodan 63-67 arası superrrr hıssedıyorum ama su 70 belasından sıyrılamadım olsun yaaa 100 kg olsaydım dımıııı
Yok hayatım ne oldu bılmıyorum gecen hafta artık kafayı yıyınce veremedıgım için bır kupaya 2 form cay attım ama merak ettım ne olcak dıye hıc bışey olmadı ınanır mısın kı zararlı oldugunu bıldıgım haldetuvalette oturup bekliyormusun
ben öyle yapıyorum
ayıptır söylemesi elime okuyacak bir şeyler alıp alafrangaya oturuyorum,sonra bekle bekle,işe yarıyor :))
Süper azimlisin masallah cocuğunun kucuk olmasına ragmen emzırmene ragmen senı taktır edıyorummmaynen ben de bu halime şükrediyorum
ben bu kiloya düşebileceğime bile inanmıyordum
kadınlar klubune öylesine gelmiştim ama sonra fena gaza geldim
hala motiveyim
kendime inancım arttı,özgüvenim arttı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?