Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar oğlumun ateşi düştü allahtan ama ben hala deli gibi öksürüyorum yarın tomoğrafi çekilecek kızlar bi süre düzenli uğrayamam haberiniz olsun
servey im dikkat et kendine abartma
speedy ve morpapatuam size de geçmiş olsun

servey nasil kilo alınır nasil durduk yere kalori yuklenir vucuda aciklamissin canim
kizzz bura zayıflama yarismasi nasil kilo alinir değil
ya bence depresyondasin zayiflamak istemiyosun ama izinden donunce psikolojin duzelince zayiflamak istiyceksin kilo vermekle ugrasicaksin bide listeye girmeye caluscaksin fazla muhabbetimiz yok ama yazik o kadar zayifladim diodun geri alma yani yedikce yersin mide bu ameliyat cok kilolulara öneriliyor sen 140 kg dan azsin ve yemeyerek mideni kucultebilcek kilodasin nacizhane fikirlerim canim yanlis anlama

8 mart
menum
Sabah rafadan yumurta 1 diim tam buğday ekmeği Light peynir zeytin 1 cay kasigi reçel
Ogle hotdog yarim bardak cola
Ara yok
Aksam karnibahar yemegi yogurt 1 dilim ekmek
2.5 litre su 3 bardak nescafe spor yok ama yuruyus cok

9 mart menum
Kahvalti yapamadim oglumu asiya goturdum gelinceyede yapamadim
Kahve
Ogle kiymali yumurta 1 diim tam buğday ekmeği
Ara muz
Aksam patlıcan yemegi 5 kasik pilav cacik
2 litre su 2 bardak nescafe sporum yok
Nescafe dedigim normal nescafe gold granul yani

Demi ya ben bunu hiç hesaplamamıştım callan diyette
Nettin servey
38-40 buarada
Ayrıca haklısın galiba kılo olayını takıntı yaptım ac olmasam da yemek yemek ıstıyorum
E sen 38 isen kiloyu niye dert ediyorsun serveycim

ben 38 giysem mezun olurum herhalde
Simdi 60 kusurr kiloyum 40 bedenim 65 ken 42 44 kaliba gore ya bide boyum uzun kisa olsam kac 50 giyerdim herhalde bu beden olaylarini anlamadim gitti

hosbulduk canim..bisey soracam kurallari okudum her hafta cuma su kadar msj yazmisimmi diye hesaplayip soyleyecem mi yani gecmise donup kac msj yazmisim saymak bana zor gelir onun disinda her gun msj yazarim yediklerimi yaptigim aktiviteyi yazarim paylasimlara yorumda yaparim ..her cuma bildirim yaparim ama kac msj yazmisim haftalik gecmise donup saymam zor olur cogu zaman telden giriyorum..yani onu yapamam yalan yok..onun disinda kabul..

ben 38 giysem mezun olurum herhalde
Simdi 60 kusurr kiloyum 40 bedenim 65 ken 42 44 kaliba gore ya bide boyum uzun kisa olsam kac 50 giyerdim herhalde bu beden olaylarini anlamadim gitti
Ben 167 yım 72 idim en son 38-40 gıyıyorum uzerımdeki esofman adıdas s beden

En sagdakıyım bugun egıtıme bole gıtmiştimmm
E ne iyi işte kilon eşit dağılmış
Azıcık sabırla kavuşursun istediğin kiloya
Ama ne bileyim 38sin Kiloyu dert etmene gerek yok
Kilo vermene de gerek yok bence
38 bir bayan için en İdeal bbeden
Ben 38 olunja bırakıcam mesela
Şimdi 40 beden giyorum tahminimce 3 kilo verince yane 58 olunca 38e sığarım diye tahmin ediyorum
Daha da zayıf olmak istemem
Açıkçası bayan dediğin azıcıkta etli olur

Ay kiz bende 53 ken 38 dim bekliom simdi 7 kg fazlam var yaza anca 38 olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…