- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.141
balık yağında omega 3 var,evet ayrıFolik asit ayrı balık yagı ayrı degıl mı hayatımm
serveycim akşam akşam güldürdün beni,sen bu kiloda kalsan bile gayet güzelsin,40 beden giysi oluyo..ben 70li kilolardayken 42 zor oluyorduBir suru insan callancım mıde kuculttu onu soruyorummm
38-40 buaradaserveycim akşam akşam güldürdün beni,sen bu kiloda kalsan bile gayet güzelsin,40 beden giysi oluyo..ben 70li kilolardayken 42 zor oluyordu
Demi ya ben bunu hiç hesaplamamıştımGunqydin kizlar hafta sonu giremedimtoplight hastaneden cikmaniza cok sevindim evlat soz konusu olunca akan sular duruyor
@dagyolu rekabet kizisicak iyice callani eski rakibesisin yanlış hatirlamiosam
Ozaly cuma tartida gorusuruz :) ama C CallanPinckney unu ve sekeri birakti biz listede kendimizi altlarda bulabiliriz :)
Nettin serveyBir suc işledım kulaklarım ugulduyor sınırden sıze anlatmalıyım bır poset tatlının oldugu abur cubur aldım hepdını yedım 3000 kalorı almışımdır ızınden sonra benı almayın tamam mı ne yedıgımı bıle hatırlamıyorum tat almadım cunku kuscam nerdeyse nıye bole oldum ben
E sen 38 isen kiloyu niye dert ediyorsun serveycim38-40 buarada
Ayrıca haklısın galiba kılo olayını takıntı yaptım ac olmasam da yemek yemek ıstıyorum
hosbulduk canim..bisey soracam kurallari okudum her hafta cuma su kadar msj yazmisimmi diye hesaplayip soyleyecem mi yani gecmise donup kac msj yazmisim saymak bana zor gelir onun disinda her gun msj yazarim yediklerimi yaptigim aktiviteyi yazarim paylasimlara yorumda yaparim ..her cuma bildirim yaparim ama kac msj yazmisim haftalik gecmise donup saymam zor olur cogu zaman telden giriyorum..yani onu yapamam yalan yok..onun disinda kabul..hoşgeldin canım
ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen lazım
tabiki o kurallara uyman :)) ilk 3 hafta ciddiyetle uyman lazım,sonra zaten burası alışkan oluyor
listeye 3. cuma girebilirsin,2 haftayı başarıyla tamamlarsan :))
Ben 167 yım 72 idim en son 38-40 gıyıyorum uzerımdeki esofman adıdas s bedenben 38 giysem mezun olurum herhalde
Simdi 60 kusurr kiloyum 40 bedenim 65 ken 42 44 kaliba gore ya bide boyum uzun kisa olsam kac 50 giyerdim herhalde bu beden olaylarini anlamadim gitti
Ya serveycim yalnış anlama da bişi sorcamBen 167 yım 72 idim en son 38-40 gıyıyorum uzerımdeki esofman adıdas s beden
Hiç tıpımı gormedın mı bilmiyorum kı bence her yerım genişYa serveycim yalnış anlama da bişi sorcam
72 kilo nerende anlamadım ben
S Beden
O zaman üst bedeninmi geniş
Profile koyayım bak nerem genişşşş
Bnmde boy 172 kilom 60 bedenim 40Ben 167 yım 72 idim en son 38-40 gıyıyorum uzerımdeki esofman adıdas s beden
E ne iyi işte kilon eşit dağılmışEn sagdakıyım bugun egıtıme bole gıtmiştimmm
Ay kiz bende 53 ken 38 dim bekliom simdi 7 kg fazlam var yaza anca 38 olurumE ne iyi işte kilon eşit dağılmış
Azıcık sabırla kavuşursun istediğin kiloya
Ama ne bileyim 38sin Kiloyu dert etmene gerek yok
Kilo vermene de gerek yok bence
38 bir bayan için en İdeal bbeden
Ben 38 olunja bırakıcam mesela
Şimdi 40 beden giyorum tahminimce 3 kilo verince yane 58 olunca 38e sığarım diye tahmin ediyorum
Daha da zayıf olmak istemem
Açıkçası bayan dediğin azıcıkta etli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?