- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.201
enteresan bnde inceliorm hmnbu bir ayda 17 kg veren arkadaşın sayfasındaki hanımlarda 2 günde 1 kg filan vermiş,şaşırtıcı
Cnm zaten sirf gobegim ve basenimde kilo birikimim vardi dun yine cektim resim ve yuzum cok zayiflamis hepi yepi 4 kilo gitti ama diyorum belki onceki tartim bozuktu sanki 10 kilo vermisim gibi degisim var mezuniyete yakin oncesi sonrasini da koyucam dun ozaly e gonderdim ufak capli bir şok yasadi :) su gobisimi biraz daha gitsin yeticek bana sonrasinda korumaya calisacam iste zayiflamiycam daha fazlabence cıkarmanda mahsur yok ama ben yasak diye okumuştum
kaptanım gelince daha ayrıntılı bilgi verir
eee senin mezuniyete de bir şey kalmadı o zaman :))
spor yapıyorsun ya ondan cok sıkılaşmıssındırCnm zaten sirf gobegim ve basenimde kilo birikimim vardi dun yine cektim resim ve yuzum cok zayiflamis hepi yepi 4 kilo gitti ama diyorum belki onceki tartim bozuktu sanki 10 kilo vermisim gibi degisim var mezuniyete yakin oncesi sonrasini da koyucam dun ozaly e gonderdim ufak capli bir şok yasadi :) su gobisimi biraz daha gitsin yeticek bana sonrasinda korumaya calisacam iste zayiflamiycam daha fazla
Ama öyleeeee
Dikkatınızı cekerım 1 saat yurudummm
Dediğimi yaptım guzeller aksam 1 saat yurudum ve yemek yemedım 1 elma ve yoğurt yedım gun boyu 3 lt su içtımm
şekersiz ve unsuz hayat çok hafifmiş :))Aydayla toplightın cocukları nasıl oldu acabaaaa
Callan sekersız hayat nasıl gdyr
Yuppe suan kac kilossun
Yeni arkadaslar hosgeldınızzz
Minikten hıc ses cıkmıyor degıl mıı
pirinç lapası diyetine bakıyorumEe callan anlattt
Tatlı arıyor musunşekersiz ve unsuz hayat çok hafifmiş :))
koşu bandı harikaymış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?