Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper azimlisin masallah cocuğunun kucuk olmasına ragmen emzırmene ragmen senı taktır edıyorummm
sağol serveyim sen de öylesin,baksana tatil verdim dedin ama hala sporunu yapıyorsun tebrik ederim
ya bence kilo verilmese bile sağlıklı yaşam ve spor çok güzel,kaliteli yaşam için

serveyim o kilolar gidecek ve spor kıyafetlerini güzelcee giyeceksin,sana inanıyorum
ben şimdi kaçıyorum,malum 5 civarı uyanıyor benim kızım,gece de bir sürü kalkıyoruz,hemen yatsam iyi olacak
öpüyorum kocamannn

Nasıl acımmmm sabahı bekle serveyım degerrr sabah guzel bır kahvaltı yaparsınnnn unut yemegıııı

iyi geceler azim kraliçeleri ne güzel sıhbet etmişşer yaa ben bugün öğlen 4 saat uyumuşum kızkar bayaa iyi grldi bu arada tomoğrafi için 5 saat sçlık gerekiyordu ben unutmuşum o yüzden bugün çekilenedi yarın çekilecek şnş otesi sahalara dönüş yapacağım ufaklık ta öksürük dılında iyi bizden haberler bu kadar

cok büyk gecms olsn bi kurtulamadnz valla su hastalıktan inşallah cabucak sagliniza kavusursnz

Bgnki menüm:
1haslanms yunurta 1 kk peynir 2 zeytn domates salatalık maydonoz 2 dilim tam bugday ekmk ara elma öglen 1 porsiyon tavuk salata 1 dilim tam bugday ekmk 1 kase yoqurt ara elma 2 adet patatesli börek (sigara böreginden kalindi baya)
aksam braz kacrdm sanki ya 2 dilim beyaz ekmk 1 porsiyon menemen 1 kk peynr 4 zeytin 1 adet muz spor ve suyu yazmayi unuttm spor yaklsak 3.5 km yürüdm su 2 litre

Ohhh sukurrrr

site yönetimi bana mesaj atmış
iletişim bilgisi paylaştığım için uzaklaştırma almışım
ama herhangi bir iletişim bilgisi paylaşmadım
uzaklaştırırlarsa bir daha bu siteye uğramayacağım
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
kendinize iyi bakın kızlar

Hem de ne şok kaşık kadar kalmış yüzü.eğer 53 é giderse hortlak gibi olur hiç ama hiç yakışmaz
İnanılmaz bir değişim ya
Muhteşem birşey

Aaaa sanki beni anlatmışsın callancım

Galiba uzaklaştırma olmamış üzgün üye yazmıyor callancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…