- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.241
sağol serveyim sen de öylesin,baksana tatil verdim dedin ama hala sporunu yapıyorsun tebrik ederimSüper azimlisin masallah cocuğunun kucuk olmasına ragmen emzırmene ragmen senı taktır edıyorummm
eşinin dediği aklıma geldiHayatım 1 saat de otursam işe yaramıyor çok ilginçç
Aynen hayatım esim işte mühendıs insanı da makina gıbı dusunuyor yersen cıkar dıyor dogrueşinin dediği aklıma geldi
girdi yokki çıktı olsun
1 ekemği ye bak nasıl çıkıyorsun
Sporu liseden berı bırakmıyorum ben alsam da cunku yuruyusle cok mutlu oluyorum bennsağol serveyim sen de öylesin,baksana tatil verdim dedin ama hala sporunu yapıyorsun tebrik ederim
ya bence kilo verilmese bile sağlıklı yaşam ve spor çok güzel,kaliteli yaşam için
harikaaSporu liseden berı bırakmıyorum ben alsam da cunku yuruyusle cok mutlu oluyorum benn
inş buarada ben genelde klasik gıyınıyorum toplantı falan ama ıtıraf edeyım spor gıyımı daha cok sevıyorum aslında ama benı daha kilolu gosterıyor dıye gıymıyorumharikaa
cocuklarımıza da sevidiririz inşallah
büyük iyidirBır de balenli sutyen gıymek ıstıyorum ama ztn kucuk olmadıgından gıyemıyorummm
Hiç sevmiyorum mm ben minnacık olsun ısterdımmmmbüyük iyidir
Iyı geceler kuzumm mserveyim o kilolar gidecek ve spor kıyafetlerini güzelcee giyeceksin,sana inanıyorum
ben şimdi kaçıyorum,malum 5 civarı uyanıyor benim kızım,gece de bir sürü kalkıyoruz,hemen yatsam iyi olacak
öpüyorum kocamannn
cok büyk gecms olsn bi kurtulamadnz valla su hastalıktan inşallah cabucak sagliniza kavusursnziyi geceler azim kraliçeleri ne güzel sıhbet etmişşer yaa ben bugün öğlen 4 saat uyumuşum kızkar bayaa iyi grldi bu arada tomoğrafi için 5 saat sçlık gerekiyordu ben unutmuşum o yüzden bugün çekilenedi yarın çekilecek şnş otesi sahalara dönüş yapacağım ufaklık ta öksürük dılında iyi bizden haberler bu kadar
Ohhh sukurrrriyi geceler azim kraliçeleri ne güzel sıhbet etmişşer yaa ben bugün öğlen 4 saat uyumuşum kızkar bayaa iyi grldi bu arada tomoğrafi için 5 saat sçlık gerekiyordu ben unutmuşum o yüzden bugün çekilenedi yarın çekilecek şnş otesi sahalara dönüş yapacağım ufaklık ta öksürük dılında iyi bizden haberler bu kadar
Hem de ne şok kaşık kadar kalmış yüzü.eğer 53 é giderse hortlak gibi olur hiç ama hiç yakışmazCnm zaten sirf gobegim ve basenimde kilo birikimim vardi dun yine cektim resim ve yuzum cok zayiflamis hepi yepi 4 kilo gitti ama diyorum belki onceki tartim bozuktu sanki 10 kilo vermisim gibi degisim var mezuniyete yakin oncesi sonrasini da koyucam dun ozaly e gonderdim ufak capli bir şok yasadi :) su gobisimi biraz daha gitsin yeticek bana sonrasinda korumaya calisacam iste zayiflamiycam daha fazla
Aaaa sanki beni anlatmışsın callancımben aç çıplak ve sabah tartılıyorum,bunun dışında tartıya çıkmaya korkuyrum zaten,daha yüksek rakam görmeye tahammülüm yok
elbiseler güzel duruyorda,giysisiz pek güzel değilim,üst bacaklarım arasında hiç boşluk yok,hala 55 cmler
bel kıvrımım yok 75 cm
bunun dışında doğumdan sonra kalan karnımda garip öne doğru çıkan bir kısım vvar
Galiba uzaklaştırma olmamış üzgün üye yazmıyor callancımsite yönetimi bana mesaj atmış
iletişim bilgisi paylaştığım için uzaklaştırma almışım
ama herhangi bir iletişim bilgisi paylaşmadım
uzaklaştırırlarsa bir daha bu siteye uğramayacağım
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
kendinize iyi bakın kızlar
Sensız olmazzzsite yönetimi bana mesaj atmış
iletişim bilgisi paylaştığım için uzaklaştırma almışım
ama herhangi bir iletişim bilgisi paylaşmadım
uzaklaştırırlarsa bir daha bu siteye uğramayacağım
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
kendinize iyi bakın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?