- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.381
umarım oyledirödemdir belki mor papatya kötü düşünme hemen. bol su iç spor yapabilirsen hemen geri verirsin
çook moralım bozulduı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım oyledirödemdir belki mor papatya kötü düşünme hemen. bol su iç spor yapabilirsen hemen geri verirsin
Dün dondum can canşeker döndün mü evine istanbuldamısın hala?
ben ipini koparmış gibi geziyorum valla
canım muhtemelen çok abartmadıysan şehir dışında ödemdir dikkat edersen düzelir benim böyle dönemlerde 4 günde nerdeyse 2 kg ya yakın vermişliğim olmuşturkızlar günaydın
çarşambadan beri şehir dışındaydım
yazamadım kusua bakmayın
umarım herkez ıyıdır
geçen salı 72,3 dum
bugun 74.3 um
1 haftada nasıl bu kadar alınrı bilmiyorum
hoşgeldin şekerimDün dondum can can
canım muhtemelen çok abartmadıysan şehir dışında ödemdir dikkat edersen düzelir benim böyle dönemlerde 4 günde nerdeyse 2 kg ya yakın vermişliğim olmuştur
hoşgeldin şekerim
kızlar hm nin sizlere çok selamı var mailleştik biraz önce komple banlanmış ama yönetimle iletişim kurmaya çalışıyormuş sanırım bir yanlış anlama var inşallah bir an önce düzene girer de geri gelir
tarçınlı süt yapıp iç kuzum tatlı isteğini keserAllahmmmm canm acayp sekilde kurabiye kek tarzi seyler istiyo offf offfff
kuru incir ve kuru üzüm yedm fazlaya mi kactm aceptarçınlı süt yapıp iç kuzum tatlı isteğini keser
canım burası çok boş kaldı yaa eskiden callan cım ve hm cim uğrardı hm ban lı callan da artık bizi ihmal ediyor uğramıyor :)İşler yoğun benım ama ozlüyorum sızı ayrıca ben kiloyu dusunmuyorum uzun süre tartılmıyacagımm ıznım uzayabilirrr
Bgnki menüm sabah 2 haslanms yumurta 2 dilim ekmk domates 1 kk peynr ara yok öglen 1 kase yoqurt corbasi 1 dilim ekmek ara yok aksam alabalk izgara salata 1 dilim ekmk firinda mantar ve 2 catal irmik helvasicok mu kacrdm ki bgn ya
![]()
kızlar günaydın
çarşambadan beri şehir dışındaydım
yazamadım kusua bakmayın
umarım herkez ıyıdır
geçen salı 72,3 dum
bugun 74.3 um
1 haftada nasıl bu kadar alınrı bilmiyorum
ozaly speedy yuppe seyyah callan nerdesiniz kızlar beyaz kelebek tatlım senden de ses yok
Ooooo ne yapmssn beyaz kelebek sen baya bi kacirmissn az fln degl abur cuburu lütfn birak daha dengeli ve saglikli beslenmeye bakeveet, cuma cumartesi pazar hep bi yerlere davetliydik. o yuzden cok kotuydu bence menulerim. yani su anda ayni gibiyim kilo olarak, ama ben yine de ceza aliyim en iyisi bi de haftasonu menu yazilmiyor diye serbest gibi sandim.
hepsini hatirlamiyorum ama yazmis olmak icin yazayim
cuma:
aksam
(Rus bi arkadasa aksam yemegine davetliydik)
az mercimek corba, mayonez ve sarimsakla pismis tavuk, pilav, rus salatasi, yesil salata, 2 tane sigara boregi
yemekten sonra cayin yaninda kucuk bi dilim cheesecake
cumartesi:
normal kahvalti
oglen 9 kat gofret (tum paket), eti puf yedim bi ara. hurma filan attigim oldu agzima 1-2 tane.
ogleden sonra bebek gormeye gittik, orda ikram edilen bir dilim kakaolu islak kek ve ustune 2 tuzlu kurabiye ve 3 tatli kurabiye
aksam eve gelince de somon baligi, salata ve bruksel lahanasi yedik
pazar
normal kahvalti,
oglen meyve 9 kat gofret (tum paket), ekmek arasi peynir filan, iki tane eti puf
bi ara esimle bi kucuk kase beyaz leblebi yemistik
aksam yemegi (davet)
1/2 kase yogurt corbasi
2-3 kasik patlicanli bulgur pilavi, et kavurma, 1 dilim kiymali borek, limonlu enginar,
cayin yanina tatli iki kasik dondurma ve 2 tane kemalpasa.
ayy cok korkuncmus gercekten.
bu hafta 5 gun ust uste oruc tutmaya karar verdim, ins bugun basladim niyetliyim, sahur da yapmadim, aksam iftar edince yazarim ins.
Allah kabul etsn canm insallah oruc gelene kadr borclarni tamamlams olrsnoruc tutmamin nedeni, kendime baska turlu hakim olamiyorum, oruc olunca en azinda abur cubur yememis olurum. bi de 2 yildir biriken borclarim var. toplam 50 gun borc. bugun 9. gunum ramazan baslayana kadar tutabilsem borclarimi cok iyi olur.