- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.641
tabucugum nasil sin canim hosgeldin nasil gidiyor beslenmen yuruyusun canim bu hafta yine gondercenmi kilolardan birazdaha aman gozunu seveyim sen bari ver bacim kilo ya herkezde bir duraklama basladi gidiyo bende regl donemindeyim anlayamiyom kendimi az yedigim halde hersabah tartiliyorum hep ayni bu arada ben tartilma isini bu hafta abarttim onu soyliyeyim hersabah pijamalarimi cikarirken illa cikiyorum tartinin uzerineherkese slmlar...bikaç gündür giremiyorum...herkes iyidir inşallah...
asyacım yavruna geçmiş olsun cnm...çikolatanın sonuçları temiz çıkmış çok sewindim cnm...
gelinim üzülmüş kilo vermesi durdu diye...aynen bu hafta bende de var aynı durum...gram dahi vermedim...gerçi şu an regl durumum var ama kötü hissediyor insan kendini...inş en kısa zmnda düzelir cnm...
sportiecim yeni saçlarını güle güle kullan cnmcım...
kalliste ablama da iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum...bhk cım sanada geçmiş olsun cnm...
bijocumda çıkmış tatile onada iyi tatiller diliyim...mehalime slmlar...cococuğuma da...başka aklımda kalmadı geçmişten bişi....özetle hepinizi öptüm...kendinize iyi bakın....
selam gullerim gecmise goz attim geldim
mehalim ne guzel hamilelik gecirmisin bacim yaa super insallah yine cok az kiloyla kurtulursun bu isten zaten emzirince bide dikkat edince cok guzel kilo veriliyo da ben degerlendiremedim o firsati iki yil emzirdim efeyi anca 7 kilo verebildim sonrasinda dikkat etmedimki salak kafam neyse iyiki degerlendirmemisim yoksa burayi girme firsatim olmazdi he hee
sportim kufore gitmis nerenk yaptin sacini yine civcivmisin kiz bide kestirmisin foto ekle bakiyim hemen bugunlerde traktor isi yokmu
kallisim varmistir tatil yerine artik amaaan oda ne cok yoruldu tatil oncesi iyice dinlensin bir artik
gelinim bosver takma dedik ya duruyo boyle bazen inat ediyo bu kilolar birak su diyeti azcik ara ver balim yine baslarsin vermeye merak etme zaten spor yapiyorsun beslenmeni degistir azcik cok ac kalma mesela
canzim sendedemi duraklama var ne oluyo kiz takimcek bize birinci oldugumuz hafta hep boyle oluyo hee cokmu yukleniyozki kendimize acep
herkese slmlar...bikaç gündür giremiyorum...herkes iyidir inşallah...
asyacım yavruna geçmiş olsun cnm...çikolatanın sonuçları temiz çıkmış çok sewindim cnm...
gelinim üzülmüş kilo vermesi durdu diye...aynen bu hafta bende de var aynı durum...gram dahi vermedim...gerçi şu an regl durumum var ama kötü hissediyor insan kendini...inş en kısa zmnda düzelir cnm...
sportiecim yeni saçlarını güle güle kullan cnmcım...
kalliste ablama da iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum...bhk cım sanada geçmiş olsun cnm...
bijocumda çıkmış tatile onada iyi tatiller diliyim...mehalime slmlar...cococuğuma da...başka aklımda kalmadı geçmişten bişi....özetle hepinizi öptüm...kendinize iyi bakın....
hakkaten kaç yaşındasın sen bakım:jeyyar:( ayy ne kadar yaşlı olduğum çıkıcak :roflol::roflol::roflol: )
he canım iyiki çok yemişizde burda toplanmışızzkaydirigubbakcemile3mehalim ne guzel hamilelik gecirmisin bacim yaa super insallah yine cok az kiloyla kurtulursun bu isten zaten emzirince bide dikkat edince cok guzel kilo veriliyo da ben degerlendiremedim o firsati iki yil emzirdim efeyi anca 7 kilo verebildim sonrasinda dikkat etmedimki salak kafam neyse iyiki degerlendirmemisim yoksa burayi girme firsatim olmazdi he hee
sanada slm canım kızın nasıl :))mehalime[/COLOR] slmlar...
eveeeet=D motive edici yzılarınız için teşekkürler=D
spordan geldim ben şimdi..
55 dk yürüyüş-5dk koşu
4x100 kolların arkası
4x100 iç baldır mıdır nedir.. orası işte
200 yanlara eğilme dambılla
200 twist
110 mekik
100 göğüs
sabah kahvaltıda kavun+peynir
öğlen salatanın üstüne 3 tane minik yuvarlak köfte koydum yanında da yogurt
akşam kavun+peynir
herkese selamlarr a.s.
geçmişi hiç okuyamadım o yüzden yazılmış şeyler varsa cevap veremiyorum kusura bakmayın. tatil iyi gidiyo şimdilik, 9 agustosa kadar burdayız Allah izin verirse. diyet durumlarım burda da aynı. akşam yemiyoırum ve az yaglı tuzsuz az salçalı şekersiz vs yiyorum. zaten yüzüyorum ve bisiklete biniyorum. burdaki tartı dijital değil ama ilk geldigim gün 1 kilo vermiş göründüm yani 64 olmuşum. bugün de 64 ün az gerisindeydi. bakalım dönüşte tam belli olur :) hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz
canlarım merhabalar, hala koşturmacam sürüyor hiç oturmaksızın hemde, kalabalık ile tatilde eziyet her şey eziyet aman ne yoruldum, köpüşümü mecburen bakım çiftliğine bıraktık bu gün hepimiz üzgünüz bu yüzden(, 2 saat sonra yola çıkacağız kısmetse hepiniz hoşçakalın demeye geldim hemen çıkacağım bir sürü işim var çünkü 2 saatte ancak bitecek, yarın sağ salim varıp biraz dinlenebilirsem katılmaya çalışacağım, eşim diyor kızlara laptopu sakın almayın annenizin yüzünü göremeyiz zaten kadınlar kulüpsüzlükten öldü kaç gündür :))...
hakkınızı helal edin hepiniz, gittiğimde haber veririm canlarım sizi çok özledim zaten....
canım tekrar geçmiş olsun
sorun çıkmamasına sevindim de umarım diğer sancıların da bir an önce biter gider sıkıntı olmaz sana bir dahakaydirigubbakcemile5
vay beee mehalim tebrikler...günaydın sportim nasıl oldun
bende 2 günde 700 gr vermişim pek mutluyum en son 64 görmüştüm bugun itibariyle 63.3 olmuşum :)))
kızlar dün akşam kuaföre gittim, saçımı kestirdim boyattım pek bi güzel pek bi havalı oldum valla-tatlicadiarzu-
Eve gelişim geç oldu tabi, televizyonu zaplarken, yemekteyiz'e takıldım, gide gide seyrettiğime bakın yaa hiç olucak işmi. Daha önce yarışanlar yarışıyomuş, bazılarını seyretmiştim, kadının evi çok güzeldi, bizim orda oturuyor, siteyi biliyodum en sevdiğim site, bide kadının tipi süperdi, öyle olmama 3 kilo kaldı kızlar zemuszemus,
yemeklerden çok kadını seyrettim valla
orda yemekler yapıkıyor bende 3 tane salatalık doğradım onları yedim
mehalim hamilelikte alınan kiloyu emzirerrek çok rahat vereceğini sen de biliyorsun,hamile kal da Allah ın izniyle derdin kilo olsun.nasılsa verdin ve bu işi biliyorsun canımsaol sportim vallaha öyle azcık yemeye gelmiyor kilolar kapıda bekliyor adeta. ama evet vazgeçmeye niyetim yok .
Şimdilerlde aklıma takıln bir konu var sizlerlede paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz tabi ben bunu profosyenel biriyledde görüşeceğim ancak sizlerinde fikrini alayım
şimdi hali hazırda benim 10 kilo fazlam var ok mi ok.
allah nasip ederde hamile kalırsam dikkatli ve düzenli beslenme ile hiç kilo almadan hatta yine azda olsa kilo vererrek bu iş olurmu dersiniz ne dersiniz?
ben oğlum hamileykende 10 kilo almıştım yani abartılı kilo almamaıştım. bana açıkcası mantıklı geliyor. yani diyetisyen ve doktor kontrolnde gerçekten dikkat ederek sağlıklı bir hamilelik geçirmek .
bu konuyu daha araştırıcam tabii
kızlar merhaba.. tuhaf bir şekilde kilo vermem durdu.. hatta almaya başladım.ne yapmam gerek?
cnm çok teşekkürler...cuma doktora gideceğim zaten,bakalım artık kurtulmak istiyorum bu dertten Şenizcanım sonucunun temiz olması çokk sevindirdi beni ağrı içinde tekrardan doktora görün canım iltahap oluncada ağrı oluyor antibiyotik kullandınmı birşeyin kalmaz tatlım yara olsa kanamanda olabilir
...çikolatanın sonuçları temiz çıkmış çok sewindim cnm....
coco cum, gözün aydın bilgisayar olmayınca hele de işyerinde insanın eli kolu gözü kulağı valla. Ben bilgisayarsız devirde de çalıştım ne fecimiş ( ayy ne kadar yaşlı olduğum çıkıcak :roflol::roflol::roflol: )
çikolatam biliyorum sıkıntılı günler yaşıyosun ama ne olur koyuverme kendini dimdik dur canım arkadaşım
evet kilo verme işini biliyorum canımda. hayatımda hiç bu kadar kilo almaktan korkamamıştım çünkü yaş ilerledikçe vermekte zorlaşıyor
mrb 5. takım nsl gidiyo bakalım hızlı hızlı gitsin kilolar inş coco cumla bhk cım nsl bakayım iyi bakın kuzularıma şekerler öptm hepiciğinizi
günaydınlar canlarımmm benim kiraz diyeti bitti bakalım yarın sabah tartılcam hafif bir oynama olmuştur ama o kadar çok olduğunu sanmıyorum birde regli durumu şişkinliği inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
[B
sportiye yaşını söyle diyen hanfendi
önden buyrun:roflol:
haa bu arada açılış benden olsun
79 doğumluyum
yaşımı demiycem kendiniz hesap ediverin:1closedeyes::dilcikar:
günaydııınnn
:dilcikar:Tabi efendim hemen söyleyim ne olacak . hem bi kerem sen bana abla de bakım :roflolsakın deme bak karışmam)
Hem ben saklamıyorum günüyle ayıyla yılıyla profilimde yazılı ayol naniknanik
13 kasım 1978:))
ah az evel doktordan geldim .doktordan kaynaklı bir hata nedeniyle ilacımı yanlış kullanmış olmama rağmen sağda ve solda birer yumurtalık gelişmiş bu hafat çalışmalara hız vermemiz gerekecekmişkaydirigubbakcemile3 neyse işte efendim çatlama iğnesi vurdurmadı bakalım kendiliğinden çatlayacaklar mı dedi . pazartesi tekrar gidecem allahtan hayırlısı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?