Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese slmlar...bikaç gündür giremiyorum...herkes iyidir inşallah...

asyacım yavruna geçmiş olsun cnm...çikolatanın sonuçları temiz çıkmış çok sewindim cnm...

gelinim üzülmüş kilo vermesi durdu diye...aynen bu hafta bende de var aynı durum...gram dahi vermedim...gerçi şu an regl durumum var ama kötü hissediyor insan kendini...inş en kısa zmnda düzelir cnm...

sportiecim yeni saçlarını güle güle kullan cnmcım...

kalliste ablama da iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum...bhk cım sanada geçmiş olsun cnm...

bijocumda çıkmış tatile onada iyi tatiller diliyim...mehalime slmlar...cococuğuma da...başka aklımda kalmadı geçmişten bişi....özetle hepinizi öptüm...kendinize iyi bakın....

tabucugum nasil sin canim hosgeldin nasil gidiyor beslenmen yuruyusun canim bu hafta yine gondercenmi kilolardan birazdaha aman gozunu seveyim sen bari ver bacim kilo ya herkezde bir duraklama basladi gidiyo bende regl donemindeyim anlayamiyom kendimi az yedigim halde hersabah tartiliyorum hep ayni bu arada ben tartilma isini bu hafta abarttim onu soyliyeyim hersabah pijamalarimi cikarirken illa cikiyorum tartinin uzerine
sen kizin okul isini ne yaptin halloldumu

canım daha bi civciv oldum kaydirigubbakcemile3 , traktörlere ara verildi yeniden eylül ekim gibi başlıycak, artık turlar haftasonu deniz turları yapıyolar, bende kaldım traktörsüz valla
mafoldumben

xtabucum teşekkür ederim hayatım, hoşgeldin, nerelerdesin özledik senin tatlı sohbetini

eveeeet=D motive edici yzılarınız için teşekkürler=D
spordan geldim ben şimdi..

55 dk yürüyüş-5dk koşu
4x100 kolların arkası
4x100 iç baldır mıdır nedir.. orası işte
200 yanlara eğilme dambılla
200 twist
110 mekik
100 göğüs

sabah kahvaltıda kavun+peynir
öğlen salatanın üstüne 3 tane minik yuvarlak köfte koydum yanında da yogurt
akşam kavun+peynir

( ayy ne kadar yaşlı olduğum çıkıcak :roflol::roflol::roflol: )
hakkaten kaç yaşındasın sen bakım:jeyyar:
he canım iyiki çok yemişizde burda toplanmışızzkaydirigubbakcemile3
mehalime[/COLOR] slmlar...
sanada slm canım kızın nasıl :))

vallaha sadece alkisalkisalkis

herkese selamlarr a.s.
geçmişi hiç okuyamadım o yüzden yazılmış şeyler varsa cevap veremiyorum kusura bakmayın. tatil iyi gidiyo şimdilik, 9 agustosa kadar burdayız Allah izin verirse. diyet durumlarım burda da aynı. akşam yemiyoırum ve az yaglı tuzsuz az salçalı şekersiz vs yiyorum. zaten yüzüyorum ve bisiklete biniyorum. burdaki tartı dijital değil ama ilk geldigim gün 1 kilo vermiş göründüm yani 64 olmuşum. bugün de 64 ün az gerisindeydi. bakalım dönüşte tam belli olur :) hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz

ooooo canım hoşgeldin oh oh tatilde güzel gidiyor anlaşılan . süper yaa. canım dijital tartılar zaten diğer tartılara göre 1 kilo fazla gösteriri aradaki fark belki bundandır ama o önemli değil. önemli olan senin kendini ii hissetmen kaydirigubbakcemile2

haa bu arada benim niyetmi girdin mi denizeeekaydirigubbakcemile5

helal olsun kallis sultan,inşallah güzel bir tatil olur..eşine de çok güldüm bu arada :)

canım tekrar geçmiş olsun
sorun çıkmamasına sevindim de umarım diğer sancıların da bir an önce biter gider sıkıntı olmaz sana bir dahakaydirigubbakcemile5

cocom çok teşekkür ederim.cuma günü bu ağrı için doktota tekrar gideceğim hayırlısıyla sorun çözülecek inşallah

günaydın sportim nasıl oldun
bende 2 günde 700 gr vermişim pek mutluyum en son 64 görmüştüm bugun itibariyle 63.3 olmuşum :)))
vay beee mehalim tebrikler...
ama zaten bunlar son aldığın kilolar,sorun etme,hemen gidiverirler canım

sportiem ben de gördüm o kadını fiziği gerçekten çok güzel ama senin de ondan farkın yok yani,rahat ol ...
saçlarını merak ettim civcivim benim,artık gerçekten görüşelim.sohbetini özledim

mehalim hamilelikte alınan kiloyu emzirerrek çok rahat vereceğini sen de biliyorsun,hamile kal da Allah ın izniyle derdin kilo olsun.nasılsa verdin ve bu işi biliyorsun canım

kızlar merhaba.. tuhaf bir şekilde kilo vermem durdu.. hatta almaya başladım.ne yapmam gerek?

daha önce de söyledim gelin,yemen gerek yemeeeeeeeeeeeennn

canım sonucunun temiz olması çokk sevindirdi beni ağrı içinde tekrardan doktora görün canım iltahap oluncada ağrı oluyor antibiyotik kullandınmı birşeyin kalmaz tatlım yara olsa kanamanda olabilir
cnm çok teşekkürler...cuma doktora gideceğim zaten,bakalım artık kurtulmak istiyorum bu dertten Şeniz
...çikolatanın sonuçları temiz çıkmış çok sewindim cnm....

Şeniz Şeniz Şeniz

asyaaaaaaaaammm Şeniz

Son düzenleme:
kızlar buraya yazdım mı bilmiyorum,
ben geceleri çalışıyorum. o yüzden bu saatlere kalıyor girmem,haberiniz olsun.
diyet iyi gidiyor.diyetlik bir hal kalmadı da,düzen yok ama yiyemiyorum pek.dengem bozuldu.
hepinizi çok öpüyorum...

çikolatam biliyorum sıkıntılı günler yaşıyosun ama ne olur koyuverme kendini dimdik dur canım arkadaşım

evet kilo verme işini biliyorum canımda. hayatımda hiç bu kadar kilo almaktan korkamamıştım çünkü yaş ilerledikçe vermekte zorlaşıyor

mehalim amaaaan dert ettigin seye bak kiloymus hih kiz kilo vermek senin icin neki sen ustune dustunmu o kilolarin felegini sasirirlarda nereye kacacaklarini bilemezler ayol cukulatamin dedigi hele bir bebis olsunda onlar kolay:CüvCüv:
cukulatam allah kolayliklar versin sana ve tum calisan arkadaslarima canim gece calistigin icin duzen azcik bozulmustur tabi ama mehaliminde dedigi gibi koyverme azcik kaydirrisan ogunleri calistigin icin fazla sorun olmiycaktir balim hos sen zaten biliyosun bunlarida opuyorumnanaktan

mrb 5. takım nsl gidiyo bakalım hızlı hızlı gitsin kilolar inş coco cumla bhk cım nsl bakayım iyi bakın kuzularıma şekerler öptm hepiciğinizi

günaydın hanımlar. az önce kahvaltımı yaptım. şimdi de yeşilçayımı içip öğlene yemek yapmaya girişicem. sonra biraz ders çalışıp spora gidicem..
gece 12 de yattım 3buçukta uyandım bi daha da uyuyamadım. debelendim durdum yatakta. neler yaptığımı gelince yazarım. hayde mock hepinize.
çok seviyorum sizi.

günaydınlar canlarımmm benim kiraz diyeti bitti bakalım yarın sabah tartılcam hafif bir oynama olmuştur ama o kadar çok olduğunu sanmıyorum birde regli durumu şişkinliği inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte

aynen yaa
gözüm kulağım
elim ayağım oluyor işyerinde
bu arada kaç yaşındasın kulağıma söyle:roflol:

bijocumda çıkmış tatile onada iyi tatiller diliyim...mehalime slmlar...cococuğuma da...başka aklımda kalmadı geçmişten bişi....özetle hepinizi öptüm...kendinize iyi bakın....

selam canım a.s.

sportiye yaşını söyle diyen hanfendi
önden buyrun:roflol:
haa bu arada açılış benden olsun
79 doğumluyum
yaşımı demiycem kendiniz hesap ediverin:1closedeyes::dilcikar:

mrb 5. takım nsl gidiyo bakalım hızlı hızlı gitsin kilolar inş coco cumla bhk cım nsl bakayım iyi bakın kuzularıma şekerler öptm hepiciğinizi

Çelik gelmiş hoşgelmişalkisalkisalkis

günaydııınnn

[B

sportiye yaşını söyle diyen hanfendi
önden buyrun:roflol:
haa bu arada açılış benden olsun
79 doğumluyum
yaşımı demiycem kendiniz hesap ediverin:1closedeyes::dilcikar:

günaydııınnn

:dilcikar:Tabi efendim hemen söyleyim ne olacak . hem bi kerem sen bana abla de bakım :roflol sakın deme bak karışmam)
Hem ben saklamıyorum günüyle ayıyla yılıyla profilimde yazılı ayol naniknanik
13 kasım 1978:))

ah az evel doktordan geldim .doktordan kaynaklı bir hata nedeniyle ilacımı yanlış kullanmış olmama rağmen sağda ve solda birer yumurtalık gelişmiş bu hafat çalışmalara hız vermemiz gerekecekmişkaydirigubbakcemile3 neyse işte efendim çatlama iğnesi vurdurmadı bakalım kendiliğinden çatlayacaklar mı dedi . pazartesi tekrar gidecem allahtan hayırlısı :Saruboceq:

aaa ciddi misin mehal yaaa benim oğlum da 20 kasım doğumlu
ikiniz de akrep burcusunuz yani
nasıl olur akrepler anlatsana biraz

bu arada yumurtalara sevindim umarım takımımızın yeni bir bebeği daha olurkaydirigubbakcemile5

Ahh canım akrepler dünyanın en mükemmel insanıdır:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Tamam tamam gerçeklere gelelim . Krep için en başta denecek şey" ya hep ya hiç " tir hayatını hep böyle yaşar ortalarda olmayı sevmez ,duygularını ortmama yaaşamaz dibine kadar vurur severse son nuna kadar nefret edese kininden ve düşmanlığından kork. dostu için canını veriri
sezgileri kuvvetlidir. rahatına ve lüksine pek düşkündür efendimsonra kindadır kendisine yapılanı asla unutmaz 40 yılda geçse taşı gediğine koyar hihoyyyt:jeyyar:
hımm aklıma bu kaar geldi yaaa ben tipik bir akrebimdir beni görenler ve burçları azcık bilenler hemen anlar sen akrep misin deer

kızlar günaydınlaaar !

ay nerden başlasam şaşırdım, öncelikle bende doğum tarihimi gün ayı olarak şuracığa yazıyım

27,12,1973 buna göre hesaplamalarınız 35 ten fazlasını göstermesin ona göre. Şurda 3 gün sabredememişim 74'lü olucaktım

Kızlar dünden beridir en arka dişimde hafif bir ağrı var dişle dişetimin birleştiği yerde, sert bişey yediğimde daha da azıyor, akşam için randevu aldım. Daha randevu alır almaz ağrım geçti :roflol::roflol::roflol: keşke önce arasıymışım diyorum. Bijoux cum geldi aklıma of ya şu diş olayı da içimi gıcıklıyor, kanım çekildi resmen. Yapıcak bişey yok, neyse tedaviye başlıycaz bakalım, ay kızlar dua edin benim için, inşallah acımaz

choclate cım..... ay canım ne güzel şeyler yazmışın bana bitanem gel öpiyim seni. opuyorumnanaktan
canım benim bu akşam randevum 9,30 da istersen daha önce görüşüp 1 kahve falan içebiliriz ne dersin biraz sohbet ederiz yerimseniben

bijoux cum canım oh ne güzel tatile başlamışsın hemde koskoca 1 ay süper valla. Sende bu azim bu irade varken diyeti miyeti bozmazsın süpersin

mehalim cim coco'cum hepinizin ablasıyım ama siz benim nikah büyüğümsünüz öyle derler ya :roflol::roflol::roflol:
diyceksiniz ki ufal da cebime gir e zaten bende onun için uğraşıyorum zaten 52 kiloya düşücem yaa kaydirigubbakcemile3

mehalimcim hayırlısıyla bebişini bekliyoruz bitanem, hadi bakalım başla çalışmalara sende yerimseniben

canzicim ben sevmedim valla şu kiraz detoksunu inşallah sende işe yaramıştır canım

gelincim uyku problemin için aktarlardan falan çaylar alabilirsin, bildiğim kadarıyla maydonoz iyi geliyor, akşam yatmadan 3-4 sap maydonoz yiyebilirsin hemde yağ yakıcı özlelliği var biliyorsun, melisa çayı, sarı kantoron da sanırım iyi. Daha bu gencecik yaşta uyku sorunu kötü, şimdiden önlemini almaya çalış canım. Doğal yollardan çözersin inşallah.

asyacım sen neler yaptın bakalım, yarın yine bildirimde varmı yine güzel haberlerin zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…