- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.421
Herkese hayırlı akşamlar öncelikle. 21 yaşındayım boyum 165, kilom 75. Hedefim 55 kilo olmak, umarım burası beni motive edecektir. :)
İlk sayfada yer alan kuralları okudum, kabulümdür :)
beyazkelebek85 ve kaptanımız teşekkür ediyorum hoşbuldum :)
kaptanm gecen iki qün tavuk yedm dünde balik yedm hc canm et tavuk fln bsy istemedi corbam mercimek corbasiydi valla salata malzememde yoktu ondn salatasz gecstrdm buqünü
hosgeldnz ilk sayfayi okuyup kabul etmen gerekiyo sonrada kendini tanitman :)merhaba, neler yapmalıyız ?*
Cnm bn genel olark yoqurt sevmiorm
oy kucuk kiz hosgeldin bakalim, ah ah biz yaslandik artik 30 yasina geldim... 21 diyince kucuk kiz diyesim geldi. boyumuz ayni kilo olarak sen biraz daha iyisin ben 76 ydim gecen cuma, hadi bakalim hosgeldiiin guzel guzel zayiflamalar, bu arada sormasi ayip mi bilmem evli misin bekar misin, evlenmeden once insan iyi zayifliyor :)
cnm hosgeldn kilomz yakin sayilr beyaz kelebekte ayni kilolarda nerdeyse bakalm hanqimz daha ii kilo ve hizli kilo vericz bakalm :)
Tekrar hoşbuldum teşekkür ediyorum:) Diyebilirsiniz tabiki
1.5 yıllık bir ilişkim var ikimiz kendi aramızda ufak bir söz yüzüğü taktık ailelerinde haberiyle :) Şu anda üniversite okuyorum inşallah mezun olunca düğünüm olacak Allah nasip ederse.. Sözlüme kalsa bir 10 kilo daha alırım ben düğüne kadar. Biz tanıştığımızda 58 kiloydum seni her halinle beğeniyorum ben diye diye 75 kilo yaptı beni:))
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah güzel güzel veririz kilolarımızı yeter ki gitsinlerr
1. sınıftayım şu an 1 yılda ingilizce hazırlık okudum. Düğüne kadar inşallah ipincecik kalırım, yazın 55 kilo olmak istiyorum :)himm oyle dediklerina bakma sen erkeklerin, biz her zaman en guzel en cekici olan olmaliyiz ki baskasina bakmasinlar. kacinci siniftasin peki? hadi bakalim dugune kadar incecik olursun ins, ben dugun zamani 56 kiloydum, ah ah nerde o gunler. ama ins hep beraber zayifliycaz, menulerini yaz burda guzel guzel yorumluyor arkadaslar :)
ya ne saçma şey gerçekten. hm nin yokluğu belli oluyorkızlar hm nin sizlere çok selamı var mailleştik biraz önce komple banlanmış ama yönetimle iletişim kurmaya çalışıyormuş sanırım bir yanlış anlama var inşallah bir an önce düzene girer de geri gelir
canım gerçekten kötü bi menü olmuş. insan az az yerken anlamıyor ama liste halinde görünce yüzüne çarpıyoreveet, cuma cumartesi pazar hep bi yerlere davetliydik. o yuzden cok kotuydu bence menulerim. yani su anda ayni gibiyim kilo olarak, ama ben yine de ceza aliyim en iyisi bi de haftasonu menu yazilmiyor diye serbest gibi sandim.
hepsini hatirlamiyorum ama yazmis olmak icin yazayim
cuma:
aksam
(Rus bi arkadasa aksam yemegine davetliydik)
az mercimek corba, mayonez ve sarimsakla pismis tavuk, pilav, rus salatasi, yesil salata, 2 tane sigara boregi
yemekten sonra cayin yaninda kucuk bi dilim cheesecake
cumartesi:
normal kahvalti
oglen 9 kat gofret (tum paket), eti puf yedim bi ara. hurma filan attigim oldu agzima 1-2 tane.
ogleden sonra bebek gormeye gittik, orda ikram edilen bir dilim kakaolu islak kek ve ustune 2 tuzlu kurabiye ve 3 tatli kurabiye
aksam eve gelince de somon baligi, salata ve bruksel lahanasi yedik
pazar
normal kahvalti,
oglen meyve 9 kat gofret (tum paket), ekmek arasi peynir filan, iki tane eti puf
bi ara esimle bi kucuk kase beyaz leblebi yemistik
aksam yemegi (davet)
1/2 kase yogurt corbasi
2-3 kasik patlicanli bulgur pilavi, et kavurma, 1 dilim kiymali borek, limonlu enginar,
cayin yanina tatli iki kasik dondurma ve 2 tane kemalpasa.
ayy cok korkuncmus gercekten.
bu hafta 5 gun ust uste oruc tutmaya karar verdim, ins bugun basladim niyetliyim, sahur da yapmadim, aksam iftar edince yazarim ins.
benim de var bir sürü borcumoruc tutmamin nedeni, kendime baska turlu hakim olamiyorum, oruc olunca en azinda abur cubur yememis olurum. bi de 2 yildir biriken borclarim var. toplam 50 gun borc. bugun 9. gunum ramazan baslayana kadar tutabilsem borclarimi cok iyi olur.
nutellaya kadar güzel menü olmuşBgnki menüm sabah 1 haslanms yumurta 3 ceri domates 1kk peynur 2 zeytn 2 dilim kizarms tam buğday ekmeği ara öğün armut öglen 1 kase corba 1 tabak sebze yemegi 1 dilim beyaz ekmk ara elma 3 kuru incir yarm avuctan az kuru üzüm aksamda cok ac oldugumdan 2 kase corba ictm bgn hic midem yogurt almadi onn icin aksam yatmadan bir bardakta süt icerm ha bide masum bir kaşık nutella
kaptanım ben 4 buçuktan sonra giremıyorum biliyorsun evde netim yokozaly yuppe seyyah speedy callannerelerdesiniz kızlar
candy tatlım iyileşemedin mi hala morpapatyam dagyolum sizler nerelerdesiniz ayda nerelerde
kızlar yaa bi süre hasta yattım ama siz takımı çok boş bırakmışsınız kızzlar yaa
hoşgeldin canımHerkese hayırlı akşamlar öncelikle. 21 yaşındayım boyum 165, kilom 75. Hedefim 55 kilo olmak, umarım burası beni motive edecektir. :)
İlk sayfada yer alan kuralları okudum, kabulümdür :)
beyazkelebek85 ve kaptanımız teşekkür ediyorum hoşbuldum :)
hoşgeldin gecegezenmerhaba, neler yapmalıyız ?*
ozaly ne güzeldir beden küçültmek. benim de evde giyemediğim elbiselerim var onlara girmke istyorumGünaydın 5.takım güzellerİ.
Motivasyonum tavan.
Belli oluyordur zaten.
Bu Hafta iş yoğundu. Kızım hastaydı ateşlendi.biraz yorucu bir haftaydı.pekte giremedim ama hep takip ettim yazılarınızı ama şimdi kızım iyileşti.ateşte yok çok şükür.
Ayrıcaaa
Dün alışverişe gittim pantolon sıkıntım var biliyorsunuz. Neyse girdim mağazaya topladım 40 beden bir kaç pantolon deneyim dedim.birini giydim bol.dedim bol kesim herhalde. Başka giydim bol.ama hala kabullenemiyorum 40ım büyük olduğunu.sonra 38.aldım birtane aaaa oldu. Derken 2 pantolon aldım 38 beden. Yahu bende bri sevinç anlatamam.
Kızlar bı 2 haftadır yediklerime aşırı dikkat etmesem de sporumu hiç ihmal etmedim.
Söve söve jillianımı ve aBs challenge ı yaptım hergün.çok çok etkisini gördüm ve Kilo vermekten ziyade vücudum çok şekillendi.
Ay ne yazmışım sabah sabah
Benden böle işte
hepsi olucak canım yakında.ozaly ne güzeldir beden küçültmek. benim de evde giyemediğim elbiselerim var onlara girmke istyorum
teşekkürler kaptanım şaka maka nasıl veririm 13 kilo derken veriverdim kaldı 2 kilo.günaydınlarrrr
ozaly cim tebrikler tatlım ne güzel mezuniyetine az kaldı
seyyah cım biliyorum tatlım senin haftasonu ve akşamları giremediğini fırsat buldukça gel gene tatlım
ben dünki menümü yazamadım az sonra yazarım
spora da henüz başlayamadım başlayınca ekleyeceğim korkudan tekrar hastalanırım diye başlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?