Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sportiem hayatta inanmam canım yaa . sen benden daha küçük gösteriyosun hatta o resimlere bakarken 27 var yok demişim ben vay anasına beee:)

ay mehalimcim benimde yükselen burcum akrep, bak bu güzel özelliklerin hepsi bende var, birde muhteşem oğlağın sabrı, sebatı, çalışkanlığı, ve sadakatiyle birleşince
işte ben çıkıyorum ortaya :roflol::roflol::roflol:

sportiem hayatta inanmam canım yaa . sen benden daha küçük gösteriyosun hatta o resimlere bakarken 27 var yok demişim ben vay anasına beee:)

ay kıyamam sana bitanem çok teşekkür ederim canım ama resimde öyle gelmiştir bitanem baya baya yaşımı gösteririm. a.s Arkadan daha küçük gösterdiğim doğru da yüzden belli ediyor canım. Ama iyi bakımlı 35'im sengözlerimebaksanab

ben yazmayı unuttum ya . bu ssabah itibariyle 63.1 gördüm tartıda pazaretsiden buyana 900 gram süper hemde kaçamaklara rağmen ve ilaca rağmen ..

oooo... ya hep ya hiç... işte buna bayıldım...
biliyor musun oğlum 4 aralıkta doğacaktı.
yay burcu olmasını çok istiyordum kısmet işte yay olacaktı.
ama son kontrolümde dr hemen sezeryan dedi.. suyu azalıyormuş oğlumun
dedim ki 1 gün sonra olsun.. neden dedi?
yay burcu olsun istiyorum dedim:roflol:
bana gülümsedi ve beklemeyelim coco dedi ( yani adımı söyledi burd coco değil :roflol: )
ben de beklemedim oğlumu düşünerek
o da akrep oldu.
akrep de güzel bence.. ben gibi balık olmaktan iyidir :roflol:

canım yaaa en fazla 28 demiştim ben fotonu görünce

bu arada geçmiş olsun:çok üzgünüm:

ben yazmayı unuttum ya . bu ssabah itibariyle 63.1 gördüm tartıda pazaretsiden buyana 900 gram süper hemde kaçamaklara rağmen ve ilaca rağmen ..

:lepi:

tamam canım aklımda..

eveet geldim spordan.
sabah6.30 da kahvaltımı yaptım: 1 dilim çavdar ekmeği-1 parça light peynir-salatalık-domates-bol miktarda maydonoz-yeşilçay
ara: eti formun pirincli mısırlı patlaklarından 1 taneyedim sadece.
öğle: 3 kaşık taze fasülye-2 kaşık yoğurt-kocamaaaaaan bi tabak salata-2 tane minik yuvarlak köfte-1 dilim çavdar ekmeği
öğleden sonra meyve yerim sanırım evden cıkmadan önce.
akşama da sadece salata yicem..

sporda ise;
1saat yürüyüş-5 dk koşu-5dk uzay bisikleti
50x3 göğüs
100x5 bacak
150x4 kol
300 yanlara eğilme dambılla
300 twist
110 mekik yaptım.

ayrıca dün mangoya marks&spencer'a,zaraya falan gittim..şevkimi ve azmimi korumak adına=) o güzel giysilerin bende kilo verince nası durucağını hayal ettim.. hiç bişiy almadan çıktım

merhaba bayanlar nasılısnız
ben tatilden döndüm neler neler geçirdim
ve sizleri çok özledim
ve kilo ladım malesefffff
65 i gördüm
mehalim yeniden mi başladın sen
reyan abla burda mı tam bakkamadım
biri bana özetleyebilir mi
kallisim canım sen de burda mısın

dün gece yarım çay bardağı zeytinyağı içtim yatmadan

işe yarar demişlerdi
ytaramadı
hala wc ye gidemedim var mı böyle birşey ?

düşünün diyetteki biri yarım bardak zeytinyağı içiyor ama sonuç yok

merhaba takımcım..
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..

kızımın sıkıntısı meğer diştenmiş.
dün sabah ik tane diş ucu görünce hem cok şaşırdık hem de çok sevindik.
meğer anneannesini bekliyormuş yaramaz diş için.

şöyle bir okudum da herkeisn keyfi yerinde gibi..

ama bir yaz tenhalığı var sanki.

hepinizi öpüyorum..

mrb 5. takım nsl gidiyo bakalım hızlı hızlı gitsin kilolar inş coco cumla bhk cım nsl bakayım iyi bakın kuzularıma şekerler öptm hepiciğinizi
hosgeldin canim kuzularin iyiler merak etme yine bekleriz

bizde seni coooook seviyoruzz tatli kiz uykusuz kiz gece kususun sende demek

günaydın bayanlar
buyrunnnnnnnnn selam canim

hadi bakalim insallah guzel sonuc cikar

hadi gozunaydin canim insallah catlama ignesine gerek kalmaz

super mehalim cooook sevindim canim ben zaten senin metaobolizmana hayranim azda dikkkat etsen hemen guzel sonuc aliyosun masallah sanareyhan ablam olsaydi alsunu tak bir tarafina derdi

oncelikle gecmis olsun balim niye korkuyon disciden hic korkma ben hic korkmam disciden cunku agridan kotu curukten kurtulacagimi dusunup kosa kosa giderim hemde cocuklarada alistirdim arada goturuyoz disciye kontrol amacli
bide gercekten bende seni 27 28 falan diyodum cok genc ve guzel sin hic gostermiyon kiz hep bu traktorden oluyo bu dinclik guzellik demiii
beni sormussun bende bugun yolculuk icin yufka ekmek pisirdim cocuklara bahcedeki kucuk kulubemizde ekmek sobasi var onun uzerinde pisirdim normal ekmek cabuk bayatlayip bozuldugu icin bu ekmegi tercih ettim
diyet miyet yok bende az yiyorum bol su spor falanda yok ev isleri cok yordu beni bu hafta kilo verdimmi verdim gibi bisey azcik oda daha dun baktim ayniydi bu sabah baktim az gitmis reglim bitiyo ya ondan herhal iste boyle sportim

vaaaaay kadisim gelmis hosgelmis tatili bitirmis bizde cuma aksami cikiyoz yola kadisim kallisimde tatilde su an bijomda yani takimda az kisi var reyhan ablada cikacak yola bugun yarin tam ne gun bilmiyomda iste boyle kadisim

bizde minigi optuk seni optuk canim ne guzel inci gibi disleri olsun bebisin insallah ooyyyy yirim onu ben

coccom demek oglun yay burcu olsun diye doktora oyle dedin haa ne tatlisin yaa
bende yazayim yasimi basimi bare simdi ben yil 1977 de dogmusum ay olarak mayis ayi oldugunu soyluyo annem ama mayisin kaci onu hatirlayamiyo cunku ogun tarlaya tutun dikmesine mi gidecekmis yoksaaa tarladanmi gelmiiss tam bilmiyom diyoki mayisin 13 u ilaa 17 18 gibi bisey tam bilmiyorum diyo ama nufus kaydini yapan adam sevgili fuat unlu amca beni 15 agustos yazmis babam ayi gunu bilmiyom dedigi icin iste boyle kizlar gerisini varin siz hesab edin he heenaniknanik

geçen gün bir doktor anlatıyordu,kilo vermenin yaşla çok fazla ilgisi yokmuş.tamam,metabolizma hızı azıcık düşüyormuş ama çok değil.olay tamamen diyet-spor ikilisinde canım.o yüzden rahat ol...
dimdik duruyorum mehalim,çakı gibi..merak etme a.s.

evet cnm düzenim az bozuldu ama spor oluyor,çünkü arabam yok benim şuan ve hem gece hem sabah yürüdüğüm oluyor,e sahne zaten aşırı yoruyor.3 saat ayakta..spor yapamıyorum ama yediklerimi düzenlesem daha hızlı vericem... kaydirigubbakcemile5

kiraz diyetini tamamladın hee,helal sana kız...
zor çünkü,sportiem bıraktı ya..umarım tartıya en iyi şekilde yansır opuyorumnanaktan

sportiem yüzden gösteriyorum demişsin ama hiç kusura bakma,35 göstermiyorsun...yüzün bile 30 gösteriyor en fazla,vücudun zaten 25lik :) opuyorumnanaktan
buluşmayla ilgili profiline yazacağım canım...

vaaaaay kadisim gelmis hosgelmis tatili bitirmis bizde cuma aksami cikiyoz yola kadisim kallisimde tatilde su an bijomda yani takimda az kisi var reyhan ablada cikacak yola bugun yarin tam ne gun bilmiyomda iste boyle kadisim

saol canım
ii tatiller sanada
kallisimde mi tatile çıktı kaçırdım desene
reyhan abla türkiyeye geliyosun de mi
beklerim bak
hayırlı yolculuklar sanada

çukulotacığım 79 mu oldun sen ne güzel ya
ben giderken 82-83 gibiydin bak 1 ayda gitmiş kilon tebrik ederim canım

bende başlasam diyorum tekrar ama inanın çok yoğunum yani paylaşımda bulunamamaktan korkuyorum ama
yarın olsun bi eğer kendime güvenim gelirse beni de aranıza alırmısınız
bayanlar
gerçi kaptan kim oldu bilmiyorum ama

öpüyorum hepinizi:lepi:

mehalimcim canim

ben simdi kilomu yazem yarina kadar daha vermem bunu biliyom versemde yolda hareketsizlikten gene alirim 69.8 di 69.7 olmus 100 gr cik olsun sukur bunada

simdi biz yarin gece yola cikmayi dusunuyoz allah nasiiip kismet ederse agustos 17 de donmus olcaz cunku esim ogun isbasi yapacak ogune kadar izinli yazarsin bacim bana olurmu tatlim
eger yarin firsat bulursam girerim yine
ama sabahtan elektrikler kesildi mesela oyle bisiy olursa giremezsem falan
hepinizi coook opuyorum cooook seviyorum hakkinizi helal edin kallisime cooooookkk selam soyleyin bijomada cerdric cigimede baska tatilde olan kim vardi suan ay unuttum tatilde olanlarin hepsine iste
bu takimi sizleri coook cok seviyorum tek tek opuyorum hepinizi iyiki bu takima katilmisim iyiki sizleri tanimisim bide diger takimlardan ziyarete gelen arkadaslarim melis nereus aebenim daha ismini unuttugum tum kardes takim ve 6. takim arkadaslarim sizleride opuyom insallah kilo almadan donerim vercegimi hic sanmiyorumda dondugumde gorusuruz kalan kilolarida veririz insallah
ve hep surer mesajlasmalarimiz insallah kendinize iyi bakin takmayin kafaniza tokadan baska bisiy zemuszemusuzulmeyin arada kilolar gitmiyo diyelmaz:
bana gore de iyi olur geldigimde burda olursunuz mezun olmamis olursunuz:jeyyar: he hee ne kotuyum benyaa saka saka verilir verilir uzulmeyin neyse
tekrardan optum koccaman hepinizi ve ciktim simdilik guzellerimŞeniz

hoşgeldin canım hemen sana özet geçeyim kalis tatilde hafta sonu dönecek takım kaptanı hala o:))
ben canım 64 gördüm hemen topralanmak için yediklerimi kıstım :)) hayat boyu dikkat
reyhan annemde tatilde türkiye yolcusu işte böyle canım

ya son çare eczanelerdeki suya katılan ilaçtan alsan içsen

Asya tamam canım notunu aldım

tşk ederim bebişim...iyi Allah 'a şükür beslenmem ve yürüyüşlerim aksamıyor...
beslenmemi artık yaşam standardım haline getirdim...
verdiklerimi bir daha geri almamak için bu şekilde yaşamak ve bu duruma alışmam gerekiyordu ve de öle oldu...
daha öncede söledim artık diyetteyim demiyorum...
bu şekilde beslenerek fazlalıklarımı zmn içinde verip
sürekli form tutmam gerekecek...
mecburen bu duruma alışmak zorundayız...eski beslenme tarzına döner dönmez bu haline döneceğimi biliyorum...tecrübeyle sabittir...,
aynı pişmanlığı yaşamak istemiyorum özetle..
.bnm de bu hafta regl dönemine geldi yine...ama gramda olsa veriyorum her hafta...bu bile iyi bnm için...3,5 aydır direnme olmadı inşallahta olmaz...tek temennim bu...

okul işi hallolamadı cnmcım...kızım kurada çıktı ama 500 tl kayıt parası istiyolar...200 de eylül ve haziran ayının aidatlarını peşin istiolar...200 de ıvırı zıvırı tutuyor...durumu biliosunuz o yüzden kızım okula gidemicek bu senemafoldumben
sanada slm canım kızın nasıl :))

iyi Allah 'a şükür...tşk ederim...

herkese iyi akşamlar diliyorum...bu aralar yine halsizim...bende 18 inde tatile çıkıcam...ablamlar bu hafta sonu gidiyor...bende onların yanına gidicem...çınarcığa...uzaklaşmak unutmak sakinleşmek ve dinlenmek istiyorum...çok bişi yapamıcak ta olsam en azından bu evden eşimden uzaklaşıcam...bana iyi geleceğine eminim...

yarın herkesin iyi sonuçları bildirmesi dileğiyle mi diyim ne diyim sersem gibiyim...unutkanlıkta başladı bende...beynim artık kaldırmıyor bu kdr düşünceyi...herşeyi unutur oldum...öpüldünüz

herkese selamlar a.s.
yan komşudan rica ettik, onların modem şifreleriyle biz de girebiliyoruz internete ama balkondan delikafadulden geçmişi okudum ama aklımda bişey kalmadı iyi mi :roflol::roflol:
herkesi çok çok öpüyorum, yarın kilo bildirimlerine de bakıcam çok merak ediyorummmm delikafaduldendelikafadulden
herkesi kocaman öptüm yine Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…