- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.661
Ahh canım akrepler dünyanın en mükemmel insanıdır:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Tamam tamam gerçeklere gelelim . Krep için en başta denecek şey" ya hep ya hiç " tir hayatını hep böyle yaşar ortalarda olmayı sevmez ,duygularını ortmama yaaşamaz dibine kadar vurur severse son nuna kadar nefret edese kininden ve düşmanlığından kork. dostu için canını veriri
sezgileri kuvvetlidir. rahatına ve lüksine pek düşkündür efendimsonra kindadır kendisine yapılanı asla unutmaz 40 yılda geçse taşı gediğine koyar hihoyyyt:jeyyar:
hımm aklıma bu kaar geldi yaaa ben tipik bir akrebimdir beni görenler ve burçları azcık bilenler hemen anlar sen akrep misin deer
sportiem hayatta inanmam canım yaa . sen benden daha küçük gösteriyosun hatta o resimlere bakarken 27 var yok demişim ben vay anasına beee:)
Ahh canım akrepler dünyanın en mükemmel insanıdır:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Tamam tamam gerçeklere gelelim . Krep için en başta denecek şey" ya hep ya hiç " tir hayatını hep böyle yaşar ortalarda olmayı sevmez ,duygularını ortmama yaaşamaz dibine kadar vurur severse son nuna kadar nefret edese kininden ve düşmanlığından kork. dostu için canını veriri
sezgileri kuvvetlidir. rahatına ve lüksine pek düşkündür efendimsonra kindadır kendisine yapılanı asla unutmaz 40 yılda geçse taşı gediğine koyar hihoyyyt:jeyyar:
hımm aklıma bu kaar geldi yaaa ben tipik bir akrebimdir beni görenler ve burçları azcık bilenler hemen anlar sen akrep misin deer
kızlar günaydınlaaar !
ay nerden başlasam şaşırdım, öncelikle bende doğum tarihimi gün ayı olarak şuracığa yazıyım
27,12,1973 buna göre hesaplamalarınız 35 ten fazlasını göstermesin ona göre. Şurda 3 gün sabredememişim 74'lü olucaktım
Kızlar dünden beridir en arka dişimde hafif bir ağrı var dişle dişetimin birleştiği yerde, sert bişey yediğimde daha da azıyor, akşam için randevu aldım. Daha randevu alır almaz ağrım geçti :roflol::roflol::roflol: keşke önce arasıymışım diyorum. Bijoux cum geldi aklıma of ya şu diş olayı da içimi gıcıklıyor, kanım çekildi resmen. Yapıcak bişey yok, neyse tedaviye başlıycaz bakalım, ay kızlar dua edin benim için, inşallah acımaz
[
ben yazmayı unuttum ya . bu ssabah itibariyle 63.1 gördüm tartıda pazaretsiden buyana 900 gram süper hemde kaçamaklara rağmen ve ilaca rağmen ..
kızlar günaydınlaaar !
ay nerden başlasam şaşırdım, öncelikle bende doğum tarihimi gün ayı olarak şuracığa yazıyım
27,12,1973 buna göre hesaplamalarınız 35 ten fazlasını göstermesin ona göre. Şurda 3 gün sabredememişim 74'lü olucaktım
Kızlar dünden beridir en arka dişimde hafif bir ağrı var dişle dişetimin birleştiği yerde, sert bişey yediğimde daha da azıyor, akşam için randevu aldım. Daha randevu alır almaz ağrım geçti :roflol::roflol::roflol: keşke önce arasıymışım diyorum. Bijoux cum geldi aklıma of ya şu diş olayı da içimi gıcıklıyor, kanım çekildi resmen. Yapıcak bişey yok, neyse tedaviye başlıycaz bakalım, ay kızlar dua edin benim için, inşallah acımaz
choclate cım..... ay canım ne güzel şeyler yazmışın bana bitanem gel öpiyim seni. opuyorumnanaktan
canım benim bu akşam randevum 9,30 da istersen daha önce görüşüp 1 kahve falan içebiliriz ne dersin biraz sohbet ederiz yerimseniben
bijoux cum canım oh ne güzel tatile başlamışsın hemde koskoca 1 ay süper valla. Sende bu azim bu irade varken diyeti miyeti bozmazsın süpersin
mehalim cim coco'cum hepinizin ablasıyım ama siz benim nikah büyüğümsünüz öyle derler ya :roflol::roflol::roflol:
diyceksiniz ki ufal da cebime gir e zaten bende onun için uğraşıyorum zaten 52 kiloya düşücem yaa kaydirigubbakcemile3
mehalimcim hayırlısıyla bebişini bekliyoruz bitanem, hadi bakalım başla çalışmalara sende yerimseniben
canzicim ben sevmedim valla şu kiraz detoksunu inşallah sende işe yaramıştır canım
gelincim uyku problemin için aktarlardan falan çaylar alabilirsin, bildiğim kadarıyla maydonoz iyi geliyor, akşam yatmadan 3-4 sap maydonoz yiyebilirsin hemde yağ yakıcı özlelliği var biliyorsun, melisa çayı, sarı kantoron da sanırım iyi. Daha bu gencecik yaşta uyku sorunu kötü, şimdiden önlemini almaya çalış canım. Doğal yollardan çözersin inşallah.
asyacım sen neler yaptın bakalım, yarın yine bildirimde varmı yine güzel haberlerin zemuszemuszemuszemus
hay coco çok tatlısın ben akrep benimde oğlum balık :))) ama akrep ve balıklar süper anlaşır :))
dün gece yarım çay bardağı zeytinyağı içtim yatmadan
işe yarar demişlerdi
ytaramadı
hala wc ye gidemedim var mı böyle birşey ?
düşünün diyetteki biri yarım bardak zeytinyağı içiyor ama sonuç yok
hosgeldin canim kuzularin iyiler merak etme yine beklerizmrb 5. takım nsl gidiyo bakalım hızlı hızlı gitsin kilolar inş coco cumla bhk cım nsl bakayım iyi bakın kuzularıma şekerler öptm hepiciğinizi
bizde seni coooook seviyoruzz tatli kiz uykusuz kiz gece kususun sende demekgünaydın hanımlar. az önce kahvaltımı yaptım. şimdi de yeşilçayımı içip öğlene yemek yapmaya girişicem. sonra biraz ders çalışıp spora gidicem..
gece 12 de yattım 3buçukta uyandım bi daha da uyuyamadım. debelendim durdum yatakta. neler yaptığımı gelince yazarım. hayde mock hepinize.
çok seviyorum sizi.
buyrunnnnnnnnn selam canimgünaydın bayanlar
hadi bakalim insallah guzel sonuc cikargünaydınlar canlarımmm benim kiraz diyeti bitti bakalım yarın sabah tartılcam hafif bir oynama olmuştur ama o kadar çok olduğunu sanmıyorum birde regli durumu şişkinliği inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
hadi gozunaydin canim insallah catlama ignesine gerek kalmaz:dilcikar:Tabi efendim hemen söyleyim ne olacak . hem bi kerem sen bana abla de bakım :roflolsakın deme bak karışmam)
Hem ben saklamıyorum günüyle ayıyla yılıyla profilimde yazılı ayol naniknanik
13 kasım 1978:))
ah az evel doktordan geldim .doktordan kaynaklı bir hata nedeniyle ilacımı yanlış kullanmış olmama rağmen sağda ve solda birer yumurtalık gelişmiş bu hafat çalışmalara hız vermemiz gerekecekmişkaydirigubbakcemile3 neyse işte efendim çatlama iğnesi vurdurmadı bakalım kendiliğinden çatlayacaklar mı dedi . pazartesi tekrar gidecem allahtan hayırlısı :Saruboceq:
super mehalim cooook sevindim canim ben zaten senin metaobolizmana hayranim azda dikkkat etsen hemen guzel sonuc aliyosun masallah sanareyhan ablam olsaydi alsunuben yazmayı unuttum ya . bu ssabah itibariyle 63.1 gördüm tartıda pazaretsiden buyana 900 gram süper hemde kaçamaklara rağmen ve ilaca rağmen ..
oncelikle gecmis olsun balim niye korkuyon disciden hic korkma ben hic korkmam disciden cunku agridan kotu curukten kurtulacagimi dusunup kosa kosa giderim hemde cocuklarada alistirdim arada goturuyoz disciye kontrol amaclikızlar günaydınlaaar !
asyacım sen neler yaptın bakalım, yarın yine bildirimde varmı yine güzel haberlerin zemuszemuszemuszemus
vaaaaay kadisim gelmis hosgelmis tatili bitirmis bizde cuma aksami cikiyoz yola kadisim kallisimde tatilde su an bijomda yani takimda az kisi var reyhan ablada cikacak yola bugun yarin tam ne gun bilmiyomda iste boyle kadisimmerhaba bayanlar nasılısnız
ben tatilden döndüm neler neler geçirdim
ve sizleri çok özledim
ve kilo ladım malesefffff
65 i gördüm
mehalim yeniden mi başladın sen
reyan abla burda mı tam bakkamadım
biri bana özetleyebilir mi
kallisim canım sen de burda mısın
bizde minigi optuk seni optuk canim ne guzel inci gibi disleri olsun bebisin insallahmerhaba takımcım..
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
kızımın sıkıntısı meğer diştenmiş.
dün sabah ik tane diş ucu görünce hem cok şaşırdık hem de çok sevindik.
meğer anneannesini bekliyormuş yaramaz diş için.
şöyle bir okudum da herkeisn keyfi yerinde gibi..
ama bir yaz tenhalığı var sanki.
hepinizi öpüyorum..
çikolatam biliyorum sıkıntılı günler yaşıyosun ama ne olur koyuverme kendini dimdik dur canım arkadaşım
evet kilo verme işini biliyorum canımda. hayatımda hiç bu kadar kilo almaktan korkamamıştım çünkü yaş ilerledikçe vermekte zorlaşıyor
mehalim amaaaan dert ettigin seye bak kiloymus hih kiz kilo vermek senin icin neki sen ustune dustunmu o kilolarin felegini sasirirlarda nereye kacacaklarini bilemezler ayol cukulatamin dedigi hele bir bebis olsunda onlar kolay:CüvCüv:
cukulatam allah kolayliklar versin sana ve tum calisan arkadaslarima canim gece calistigin icin duzen azcik bozulmustur tabi ama mehaliminde dedigi gibi koyverme azcik kaydirrisan ogunleri calistigin icin fazla sorun olmiycaktir balim hos sen zaten biliyosun bunlarida opuyorumnanaktan
günaydınlar canlarımmm benim kiraz diyeti bitti bakalım yarın sabah tartılcam hafif bir oynama olmuştur ama o kadar çok olduğunu sanmıyorum birde regli durumu şişkinliği inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
kızlar günaydınlaaar !
Kızlar dünden beridir en arka dişimde hafif bir ağrı var dişle dişetimin birleştiği yerde, sert bişey yediğimde daha da azıyor, akşam için randevu aldım. Daha randevu alır almaz ağrım geçti :roflol::roflol::roflol: keşke önce arasıymışım diyorum.
choclate cım..... ay canım ne güzel şeyler yazmışın bana bitanem gel öpiyim seni. opuyorumnanaktan
canım benim bu akşam randevum 9,30 da istersen daha önce görüşüp 1 kahve falan içebiliriz ne dersin biraz sohbet ederiz yerimseniben
vaaaaay kadisim gelmis hosgelmis tatili bitirmis bizde cuma aksami cikiyoz yola kadisim kallisimde tatilde su an bijomda yani takimda az kisi var reyhan ablada cikacak yola bugun yarin tam ne gun bilmiyomda iste boyle kadisim
hoşgeldin canım hemen sana özet geçeyim kalis tatilde hafta sonu dönecek takım kaptanı hala o:))merhaba bayanlar nasılısnız
ben tatilden döndüm neler neler geçirdim
ve sizleri çok özledim
ve kilo ladım malesefffff
65 i gördüm
mehalim yeniden mi başladın sen
reyan abla burda mı tam bakkamadım
biri bana özetleyebilir mi
kallisim canım sen de burda mısın
dün gece yarım çay bardağı zeytinyağı içtim yatmadan
işe yarar demişlerdi
ytaramadı
hala wc ye gidemedim var mı böyle birşey ?
düşünün diyetteki biri yarım bardak zeytinyağı içiyor ama sonuç yok
tşk ederim bebişim...iyi Allah 'a şükür beslenmem ve yürüyüşlerim aksamıyor...tabucugum nasil sin canim hosgeldin nasil gidiyor beslenmen yuruyusun canim bu hafta yine gondercenmi kilolardan birazdaha aman gozunu seveyim sen bari ver bacim kilo ya herkezde bir duraklama basladi gidiyo bende regl donemindeyim anlayamiyom kendimi az yedigim halde hersabah tartiliyorum hep ayni bu arada ben tartilma isini bu hafta abarttim onu soyliyeyim hersabah pijamalarimi cikarirken illa cikiyorum tartinin uzerine
sen kizin okul isini ne yaptin halloldumu
sanada slm canım kızın nasıl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?