Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkürler bebicim opuyorumnanaktan valla yavaş oluyor ama veriyorum işte,tekrar almamak bile benim için mucize...
valla ben aramızda olmana çok sevinirim. :1rolleyes:

tabu çok üzüldüm yazdıklarına be canım :teselli:
yani kızının para yüzünden okula gidemeyecek olmasına grçekten üzüldüm.

ben de yaptığım beslenme düzenini ve sporu bırakınca anında eski halime dönüyorum.ne yaparsak yapalım devamlı ypmak lazım ...
çok öpüyorum

bijooooomm,
sensiz olmuyor arada gel emi...
seni özledim. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 oh ne güzel aman eksik kalma emii:))Şeniz

arkadaşlar iyi akşamlar bugece yola çıkıyorum manisaya ailemin yanına gidiyorum kilo bildirimimi şimdiden yapayım çünkü yarın giremeyebilirim arkadaşlar herkesi çok çok öpüyorumkilom 74.9 :sm_cool:allaha şükürler olsun ki en azından 500 gr vermişim

günaydın kızlar,
ben de işten yeni geldim,hemen kilo bildirimi yapıp yatacağım...

kilom 78.800

bu hafta böyle olacağı belliydi çünkü gecem gündüzüm değişti resmen. çok üzülmedim,sadece size katkıda bulunamadım bu hafta..affedin beni...
öpüyorum hepinizi

günaydın herkese,

öncelikle kilomu bildiriyim arkadaşlar 55,00 burda biraz takılıcam. Kendimi bildim bileli en düşük kilomdu bu. Bunun altına inebilmek beni epey zorlayacağa benziyor. ama ben yılmıyorum

çok az yiyosan ondan da olabilir tatlım. bol lifli gıdalar tüket bakalım..

yok canım yaaa şu diyetimiz vardı ya 38 günlük
onun ilk 2 haftasını yaptım sonrasında birsürü eklemeler yaptım
özellikle meyveler ve kurabiyeler :)
sonra geçen zeytinyağı içtim
bu aralar da tereyağı sürüp ekmeğime yiyorum
annem yağsız yediğinden olabilir dedi
tereyağı sürüyorum işte sabah ekmeğime
akşam geçen gün tanzanyalı arkadaşımız geldi ona saç böreği yaptık tıka basa yedim yine
3 dilim de yaşpasta yedim aynı gün
yani yediklerimi saysam bitiremem şimdi az uz değil ama anlamadım bu işi
neyse dur bakalım nasıl olsa gelecek orda kalacak hali yok ya :roflol:
ama umarım bir an önce gelir kendimi şişmiş hissediyorum
bu akşam da sinameki içmeyi düşünüyoum kısmetse bakalım

ya son çare eczanelerdeki suya katılan ilaçtan alsan içsen

sinameki içecem kısmetse bugün mehalim
bebek emzirince her ilacı da alamıyorum işte kafamçokkarıştı

canzi ve asyaya
da iyi yolculuklar diliyorum
iyi bir tatil geçirirsiniz umarımopuyorumnanaktan

choclate cım... süper gidiyosun maşallah bak 78'e düştün tebrik ederim, hadi durmak yok, tam gaz devam

asyacım kıyamam sana doğum gününü ne güzel anlatmışın bayıldım İyi yolculuklar bitanem, 100 gr. da olsun vermişsin harikasın hiç dur durak yok

bijoux cum canım seni görmek ne güzel. Sen internet kaynağını bulmuşun arada sırada gelirsin o zaman.

xtabucum canım, çok üzüldüm, kızını okula kaydedemedin diye. Artık hayat gerçekten iyice zorlaştı. Çocuk yapacakken artık birdaha birdaha düşünmek lazım baksana, daha ufacıkken bir sürü engelle karşılaşıyorsun. Allah kolaylık versin canım

gelincim üzülme bitanem 200 gr. ters bakiye verdin diye bişey olmaz, sen yoluna devam et

coco'cum, mehalimcim öpüyorum sizleri
opuyorumnanaktan

günaydın süper kızlar
çikolatam bozma moralini ne olmuş 400 gr aldıysan haftaya fazlasıyla veririsin canım
olu gelin aynen canım senşn şçinde . bulunduğunuz kilo normal artık ve vermenizde gerçekten zor takmayın kafanıza canlar

ayy allah mohafaza kız orda kaldığını düşünsene bi içimizde çürür kokar valla

ben en son 59un altına ne zaman düştüm onu bile hatırlamıyorum.. ama pes etmeden yılmadan devam ediyorum sporuma diyetime. bakalım haftaya nasıl olucak.

herkese günaydın....bende bu hafta iyi veremedim...ama geçen hafta sölemiştim...reglime gelicek umudum yok diye...neyse bende 300 gramcık vermişim yinede...

kilom----->96,7

bu arada cococum albümde gördüğün o güzel gelinlikli kız ben değilim cnmcım...herkes öle sanmış yorum yapmış bikaç kişi...cococuğuma söliyim dedim yanlış anlaşılma olmasın bi tanem...o kız çok sewdiğim 5 ay önce ewlenen ama eziyetin binibin para edilmiş ve şu an annesinin evinde olan arkadaşım...hani demiştim ya boşanıyor...işte o cnmcım...

herkesi öpüyorum...bankaya gidicem görüşürüz....

tabucuğumu ve cocostarcığımı öpüyorum burdan koskocaman.
ben ara öğün meyvemi yiyim hemen.

opuyorumnanaktan

hmm
yaa ben sen sanmıştım onu
sevimi güzel kızmış
Rabb'im selamete çıkarsın onu da
bu arada tabucum
umarım kızının okul problemi çözülür:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…