Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar takımımızı canlandıralım. Hedeflerimiz olsun daha çok hırslanalım. Yarışma ruhu daha da gaza getirir bizi kendimizi kaptırırsak. Ben ve diğer yeni gelenler listede olmıcaz ama fark etmez hem bireyselde hemde takımımızı birinci yapmak için biraz hırslanalım.
O değil bahar geldi kapıda. Yaz desen gelmek üzere bu yaz tiril tiril giyinirken ay biyerim çıktımı ay dar ay sıcakladım diye dertlenmeyelim. Şimdiden sorunu ortadan kaldıralım yeterince vaktimiz var .

Ben ikinci günüme rağmen bir düzen oturtamamışken =)
Hazırda iki gün evde olacakken ayran detoksu yapacağım. Sonrada karatay menüleri gelsin kilolar gitsin.

Cancagzim mezuniyete az kaldi o yuzden acele etmiyorum artik bol olan 44 ler tam olan 42ler yok çok sukur hee bide beraber veda edelim takima diye kilomu sabit tutuyorum son 2 kg

Bugunki menum
Sabah rafadan yumurta 1 cay kasigi dag kizilcigi receli 1 dilim tam bugday ekmegi
Nescafe
Ogle tarhana corbasi yogurt esliginde
Ara 1 elma yarim muz
Aksam etli kuru fasulyye ekmek cacik
2.5 litre su 1 nescafe 1 turk kahvesi
Su saat oldu anca dinlenebiliyorum bahar temizliği :) ah birde kadin bulabilsem hepsi yogun ya bide herkese guvenemiyorum eli gusel olanlarda randevulari dolu is basa dusceksanirsanm.iyi geceler fit ve mutlaka fit olacak kadinlar

C CallanPinckney cigim sen regli oldunmu dogumda sonra bn hala olmadim dr hormon testi yapalim ama normal dedi bi kac ay daha beklesemmi napsam sence bosuna ilac almak istemiyorum kizimda olmustum hemen 9.da 10 aylik olcaz

tatlm kahvaltiyi atlamamaya calis yoksa insan gün boyu hep ac oluyo

bencede bncede yaaa braz daha fazla takipte kalin canlar ; ) hirs yapalm hep beraber birde bzm takimimz birinci olsn be ya :)

tatlm kahvaltiyi atlamamaya calis yoksa insan gün boyu hep ac oluyo

bencede bncede yaaa braz daha fazla takipte kalin canlar ; ) hirs yapalm hep beraber birde bzm takimimz birinci olsn be ya :)
Haklısın bütün gün türlü türlü yiyecekleri hayal edip durdum=)

kendmden biliorm ben ya kahvalti yapmadm bi kac kere Allahmmm o gün aksam olmak bilmedi öldm acimdan sonra dedm ki bir daha kahvaltiyi atlamak asla yok yoksa hep ac kalrsn :)
Sabah geç kalabiliyorum ama her koşulda akşamdan kahvaltı tabağımı hazırlayıp dolaba koyacağım. yoksa ben hep geç kalıyorum

çok güzel söyledin tatlım şu ara takım biraz duragan ama sizlerin sayesinde hareketlenecek haftasonu biraz sakin olur ama haftaiçi gene yoğun oluruz
yuppe cim az kaldı senin hedefe de hadi bakalım
esmerim kahvaltı çok önemli haklısın
kızlar ben artık yatıyorum fırsat bulurssm girerim haftasonu abartmayın haa

naz canımda nasıl gözleme çekiyordu bi bilsen menünü görünce iyice canım çekti kahvaltıya yapim barisi biyazcık ama, mini minnacıkk

İyi geceler kaptaan, abartmak yok o kilo burdan gidecekkk

naz canımda nasıl gözleme çekiyordu bi bilsen menünü görünce iyice canım çekti kahvaltıya yapim barisi biyazcık ama, mini minnacıkk
Tüh keşke yazmasaymışım dicem o da olmıcak=) Minnacık ye benim gibi yarım yeme =)

İyi geceler mutlu hafta sonları=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…