- 17 Mart 2015
- 692
- 640
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.861
Cancagzim mezuniyete az kaldi o yuzden acele etmiyorum artik bol olan 44 ler tam olan 42ler yok çok sukur hee bide beraber veda edelim takima diye kilomu sabit tutuyorumKız bu yuppe var ya sırf ben ona yetişem diye aylardır çok kilo vermemeye çalışıyor bakmayın siz, ben üzülmeyim diye az az veriyor. Bu haftada sabit tutmuşki ben yetişeyim diye
Ayda2kilo go artık sen ayda 4-5kilo go ya çevir
Tebrik ederim canım
Gerçekten çok çok iyi
Tebrik ederim
tatlm kahvaltiyi atlamamaya calis yoksa insan gün boyu hep ac oluyoMenümü yazayım bugünde iyi değildim of:/
Kahvaltı yapamadım geç kalıcaktım işe.
Öğle: Yarım Gözleme
Ara: Salatalık
Akşam: 2 yumurta ile yumurta salatası bol yeşillikli + Peynir + Domates Salatalık + 1 dilim çavdar ekmeği
Su : 2 lt
bencede bncede yaaa braz daha fazla takipte kalin canlar ; ) hirs yapalm hep beraber birde bzm takimimz birinci olsn be ya :)Kızlar takımımızı canlandıralım. Hedeflerimiz olsun daha çok hırslanalım. Yarışma ruhu daha da gaza getirir bizi kendimizi kaptırırsak. Ben ve diğer yeni gelenler listede olmıcaz ama fark etmez hem bireyselde hemde takımımızı birinci yapmak için biraz hırslanalım.
O değil bahar geldi kapıda. Yaz desen gelmek üzere bu yaz tiril tiril giyinirken ay biyerim çıktımı ay dar ay sıcakladım diye dertlenmeyelim. Şimdiden sorunu ortadan kaldıralım yeterince vaktimiz var .
Haklısın bütün gün türlü türlü yiyecekleri hayal edip durdum=)tatlm kahvaltiyi atlamamaya calis yoksa insan gün boyu hep ac oluyo
bencede bncede yaaa braz daha fazla takipte kalin canlar ; ) hirs yapalm hep beraber birde bzm takimimz birinci olsn be ya :)
kendmden biliorm ben ya kahvalti yapmadm bi kac kere Allahmmm o gün aksam olmak bilmedi öldm acimdan sonra dedm ki bir daha kahvaltiyi atlamak asla yok yoksa hep ac kalrsn :)Haklısın bütün gün türlü türlü yiyecekleri hayal edip durdum=)
Sabah geç kalabiliyorum ama her koşulda akşamdan kahvaltı tabağımı hazırlayıp dolaba koyacağım. yoksa ben hep geç kalıyorumkendmden biliorm ben ya kahvalti yapmadm bi kac kere Allahmmm o gün aksam olmak bilmedi öldm acimdan sonra dedm ki bir daha kahvaltiyi atlamak asla yok yoksa hep ac kalrsn :)
çok güzel söyledin tatlım şu ara takım biraz duragan ama sizlerin sayesinde hareketlenecek haftasonu biraz sakin olur ama haftaiçi gene yoğun oluruzKızlar takımımızı canlandıralım. Hedeflerimiz olsun daha çok hırslanalım. Yarışma ruhu daha da gaza getirir bizi kendimizi kaptırırsak. Ben ve diğer yeni gelenler listede olmıcaz ama fark etmez hem bireyselde hemde takımımızı birinci yapmak için biraz hırslanalım.
O değil bahar geldi kapıda. Yaz desen gelmek üzere bu yaz tiril tiril giyinirken ay biyerim çıktımı ay dar ay sıcakladım diye dertlenmeyelim. Şimdiden sorunu ortadan kaldıralım yeterince vaktimiz var .
çok güzel söyledin tatlım şu ara takım biraz duragan ama sizlerin sayesinde hareketlenecek haftasonu biraz sakin olur ama haftaiçi gene yoğun oluruz
yuppe cim az kaldı senin hedefe de hadi bakalım
esmerim kahvaltı çok önemli haklısın
kızlar ben artık yatıyorum fırsat bulurssm girerim haftasonu abartmayın haa
Tüh keşke yazmasaymışım dicem o da olmıcak=) Minnacık ye benim gibi yarım yeme =)naz canımda nasıl gözleme çekiyordu bi bilsen menünü görünce iyice canım çekti kahvaltıya yapim barisi biyazcık ama, mini minnacıkk
İyi geceler mutlu hafta sonları=)çok güzel söyledin tatlım şu ara takım biraz duragan ama sizlerin sayesinde hareketlenecek haftasonu biraz sakin olur ama haftaiçi gene yoğun oluruz
yuppe cim az kaldı senin hedefe de hadi bakalım
esmerim kahvaltı çok önemli haklısın
kızlar ben artık yatıyorum fırsat bulurssm girerim haftasonu abartmayın haa
Ankaradayım Canım. Bi finans kurumunda çalışıyorum. sen?Hahahha naz sen ankarada mi yasiyodun ? Ne isle mesguldün
bnde ankaradaym canm ev hanimiyim calsmiorm yeni evli sayilirmAnkaradayım Canım. Bi finans kurumunda çalışıyorum. sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?