Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mideyi de biraz doldurmak gerekiyor galiba, corba ictin akti gitti, bol salata olsa sebze yemegi filan bi sekilde dolunca doymak gibi oluyor, sarma kucucuk, kalorsis cok bile olsa cok bosluk kaliyor ondan olabilir.. belkim

benim tartim lbs yani pound olarak olcuyor, kg a cevirdigim icin boyle kusurat oldu.

Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği arasında;
2 dilim kaşar
2 dilim salam
1 parça marul
2 bardak şekersiz çay

Öğlen
1 kase yoğurt
5 diyet bisküvisi
yarım elma
yarım muz
(meyveli yoğurt yaptım kendimee)

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantar sote

1.5 lt su
spor yok

canim eline koluna saglik, o kadar isin gucun arasinda masallah sana..

aaa hatrlayamadm yada atladm o msji hedefn kacti peki

olabilir cnm, hedefim 60 ins.

cok cici olmus bence, arada alabiliyosan tavuk et onlardan da ye, salam da et sayilir da islenmis ya cok dogal degil. mantar soteyi tavuk lu yap mesela cok guzel olur. dusunuyorum da ins doymussundir bunlarla canim. olmadi uyumadan 1 bardak da sut ic.

Bgnki menüm sabah ayni 1 yumurta 1kk peynr 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalk ara 1 bitter karam cikolata öglen yarm kase corba etli barbunya yemegi ve salata ara armut aksam 1 kase cacik yarm tabak barbunya yemegi belki yatmadn birde meyve yerm

Rakibem hedefimz ayni sayilr :) amma bn 59 diye belirledm hedefimi

haha ben 60 a bi ineyim kesin dusururum hedefimi :)

tamaam afiyet olsun, hadi bakalim iyi geceler...

herkese iyi haftasonlarii :)

tavuk buzluktaydı üşendim eritmeye yarında tavuk yemeği yaparım diye düşündüm bunları tıka basa yiyorum canım iştahım hiç yok ama zararlı bi şekilde zayıflamak istemiyorum sonra böyle verirsem hooop diye geri gelir bütün verdiğim kilolar

Bitter dışında her şey güzel bence canım :)

Tebrikler Çokta güzel yazmış =) Bir kişi başarmışsa hepimiz başarabiliriz=) Bu arada bi an Callan sen mezun oluyosun sandım noluyor dedim=)

Menümü yazayım bugünde iyi değildim of:/

Kahvaltı yapamadım geç kalıcaktım işe.

Öğle: Yarım Gözleme

Ara: Salatalık

Akşam: 2 yumurta ile yumurta salatası bol yeşillikli + Peynir + Domates Salatalık + 1 dilim çavdar ekmeği

Su : 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…