- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.901
hiç tostla uğraşmaEvet sanrm callancm tam bigday ekmegnden baska yemiyorm zatn tost harika olurda doyamicm diye korkuom niese :) cok acim ya ondn heraldecanm nasl kisir istio anlatamam
Nazım şu an itibariyle iyi ve yorgun, sen nasılsın tatlım?Yok tatlım henüz evli değilim =)
Günaydın =) Aslında 9 dan beri ayaktayım ama yeni siteye bakabildim. Nasılsın?
Öğrendiğim iyi oldu sağ ol canım.Canm yazmak normalde kural diye biliorm o sebebtn herqn yazmaya gayret ediorm
Nazım şu an itibariyle iyi ve yorgun, sen nasılsın tatlım?
Gecmis olsun tatlim ya nane limon kaynat icBen hasta oluyorum sanırım bi halsizim.
Bugün arkadaşımın oğluna baktım. Kuzu hastaydı ondan kaptım hemen sanırım. Ne nane molla bi insanım ya:/
iyi akşamlar kızlar
mavicim haftasonları genelde hepimiz fazla paylaşımda bulunamıyoruz
naz tatlım dikkat et kendine
ben hala toparlanamadım yaa halsizlik devam ediyor hatta bu akşamda erkenden yatacağım kendinize iyi bakın
Sağol Tatlım. Hafta sonu sakin buralar. Bende gelemedim. Şimdide yatağımdayım zaten erkenden uyuyacağım sanırım.Gecmis olsun tatlim ya nane limon kaynat ic
Günaydıngünaydınlarr
ankarada kapalı bir hava var
sabah erkenden kalkıp kahvaltıyı yaptık büyük oğlum bilim sanat merkezi sınavına gitti bakalım başarılı olabilecek mi
İyi günler hanımlar, haftasonu dikkat ediyorsunuzdur inşallah yediğinize içtiğinize:)
Bu arada ben nickimi değiştirdim haberiniz olsun bu kim demeyin sonra(Nianxp)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?