- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.701
tabu çok üzüldüm yazdıklarına be canım :teselli:
yani kızının para yüzünden okula gidemeyecek olmasına grçekten üzüldüm.
ben de yaptığım beslenme düzenini ve sporu bırakınca anında eski halime dönüyorum.ne yaparsak yapalım devamlı ypmak lazım ...
çok öpüyorum
Tabi ki canım sen istedikten sonra neden olmasın . gerçi ben kallisin adına konuşuyorum şuanda ama sorun olmayacaktır eminim :))verenleri tebrik ediyorum
mehalcim kallisim dönecekmiş sevindim
64 ü gördün ama bugun vermişssin ne güzel
hep dikkat tam dikkat napcan canım ya
bu hafta itibariyle takıma girmem mümkünse katılmak isterim
bugun kilom 65.7
1 ayda 3 kilo hedefim başarırım inşallah
evet çikolatam ya az dikkatle bu iş olacaktaa bazen gerçekten gözüm dönüyorr ne yiyeceğimi şaşaırıyorum :))selam takımcım,
buraların hiç tadı yok sanki... bijom yok,asyam yoook,kallis sultan yok.
mehalim maşallah sana da,az dikkat etsen bile gidiyor kilon.
canzimi de tebrik ediyorum.
tabum da vermiş az da olsa,benden hayır yok bu hafta...
ya ben ne zaman adam gibi kilo vereceğm yaa
kadiş im hoşgeldin:)
ne başkanı oldun sen şimdi ya ben anlamadım :)slm arkadaşlar çok üzgünüm yine geç kaldım ama daha önce söylemiştim bu aralar çok yoğunum diye bu arada söyliyim oturduğum sitede seçimler vardı 10 yıldır aynı yönetim devam ediyordu bende adaydım ve seçimleri kazandım başkan oldum ama evime dahi gelemiyorum sabaha kadar çalışıyoruz nerdeyse çok zor bir işin altına girmişim çocuklarımı bile göremiyorum hepinizi çok öpüyorum.
güzellerim merhaba..
biz az sonra yola cikiyoruz kismetse. hepinize güzel tatiller diliyorum. saglikla tekrar karsilasmayi ümit ediyorum.. hepinizi allaha emanet ediyorum vede cok cok öpüyorum
gelirim canımm Şeniz ben de seni, sizi çoook özledim :1hug:bijooooomm,
sensiz olmuyor arada gel emi...
seni özledim. opuyorumnanaktan
kalmammm kambersiz düğün olmaz :teytey:kaydirigubbakcemile3 oh ne güzel aman eksik kalma emii:))Şeniz
ablacım hayırlı yolculuklar diliyorum sana.. yolunuz uzun Allah'ın izniyle kazasız belasız varın inşallah gideceğiniz yerlere..güzellerim merhaba..
biz az sonra yola cikiyoruz kismetse. hepinize güzel tatiller diliyorum. saglikla tekrar karsilasmayi ümit ediyorum.. hepinizi allaha emanet ediyorum vede cok cok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?