- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.961
hayır değilşok diyet yasak mı
tatlıya çare bulmamız lazımCallancm hastalanmam yakndr ondn canm asiri tatli seyler cekio bi de bücut alisamadi henz bu kadr sekersizlige
birdaha burada vereceğin hesabı hatırla yeme sakın :))Ya ztn ondn onca canm tatli istedqndeondn onceki sayfalardada yazdm bitter cikolata yiyodm da dün o kadr cok qözmn önnden tatlilar qecti ki dayanamadm valla
pekala callancm bna ceza vern hatta yersm yabirdaha burada vereceğin hesabı hatırla yeme sakın :))
ttamam ip atlama cezası var yiyenepekala callancm bna ceza vern hatta yersm ya
hahahaha cok sekersn ya tmm peki bir daha yersm cezama raziym :)ttamam ip atlama cezası var yiyene
bnde öle yapiodm geneldede dayanamdm dün :) ama bundn sbra daha dkkat edeceqm sn kacla baslamstn cnmHayırlı günler bayanlar. Yazdıklarınızı okudum tek tek yazamayacağım derse gidiyorum şimdi:) Ama moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
esmerm91 ben de şu küçük bitterler var ya 10 gr lık onlardan yiyorum canım çektiğinde netten kalorisine baktım düz hesap 50 kaloriydi günde onlardan 2 tane yesen bile yeter canın çektiğinde. Ben doldurdum dolaba onlardan haftasonu birer tane yedim.
Dayanamadım ben sabah tartıldım 71 kilo geldimmm:) menülerimi akşam geldiğimde yazacağım bi aksaklık olmadı menülerde:)
Callan'a katılıyorum, yemek için yaşamayın yaşamak için yediğinizi hatırlayın ! :)
yürüys harikaaa ama öqlen yemems olmak suan baya aclik duygusu yaratmstrkızlar ctesi büyük oğlanın ipad ıne basıp kırmıştım öğlen gittim onu tamire verdim ordan küçük oğlanın veli toplantına gittim yeni geldim öğlen yemek yiyemedim koşturmacadan 5 km yürüdüm
koştururken fırsatım olmadı canım yaa hemen gelince yedim bendeyürüys harikaaa ama öqlen yemems olmak suan baya aclik duygusu yaratmstr
aaaaa gidiyomsn naz ? Umarm snde hedefne güzel bi sekilde ulasirsnMerhaba kızlar ypolunuz açık başarınız daim olsun =) Takım değiştiriyorum ayrılıyorum aranızdan. İnş hedefinize en kolay şekilde ulaşırsınız.=)
Canım benim 4 saatten fazla aç kalmamak 2 saatten önce yememek gerekiyormuş biliyorsun. Öğün atlamamaya çalış. Yoğun bir gün geçirmişsin Allah yardımcın olsun.kızlar ctesi büyük oğlanın ipad ıne basıp kırmıştım öğlen gittim onu tamire verdim ordan küçük oğlanın veli toplantına gittim yeni geldim öğlen yemek yiyemedim koşturmacadan 5 km yürüdüm
canım ben 75le başladım 2 hafta oldu yaklaşık:)bnde öle yapiodm geneldede dayanamdm dün :) ama bundn sbra daha dkkat edeceqm sn kacla baslamstn cnm
evet haklısın ozaly cim şimdi sıra geldi o tokadı kimin atacağına
kızlar menüler nerede herkes menüsünü yazsın bakayım
yoksa öyle diyet mi olur
kendi kendinize karar alıp,hergün buraya menü spor ve suyu yazacaksınız
olmaz yoksa böyle
acıkan su içsin
Teşekkür ederiz naz sende hedefine ulaşırsın umuyoruz:)Merhaba kızlar ypolunuz açık başarınız daim olsun =) Takım değiştiriyorum ayrılıyorum aranızdan. İnş hedefinize en kolay şekilde ulaşırsınız.=)
kesinlikleHayırlı günler bayanlar. Yazdıklarınızı okudum tek tek yazamayacağım derse gidiyorum şimdi:) Ama moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
esmerm91 ben de şu küçük bitterler var ya 10 gr lık onlardan yiyorum canım çektiğinde netten kalorisine baktım düz hesap 50 kaloriydi günde onlardan 2 tane yesen bile yeter canın çektiğinde. Ben doldurdum dolaba onlardan haftasonu birer tane yedim.
Dayanamadım ben sabah tartıldım 71 kilo geldimmm:) menülerimi akşam geldiğimde yazacağım bi aksaklık olmadı menülerde:)
Callan'a katılıyorum, yemek için yaşamayın yaşamak için yediğinizi hatırlayın ! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?