- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.721
canlarım merhabalarrr, takımda anlaşılan kimseikler kalmamış ama yaz ayları böyle geçiyor işte geçmişe yavaş yavaş göz atıcam şu an okuyamayacağım bu akşam döndük nefis bir tatildi eşimlede kızlarımlada her anlamda harika vakit geçirdim darısı size inşallah... bir iki gün işleri temizliği toparlarım yazmayada başlarım öpüyorum hepinizi..
selam takımcığım,
yorgun argın bitap düşmüş bir arkadaşınız yazıyor..:)
bijom maşallah sana ya,ne güzel verdin kiloları sen öyle.iskender ye kız iskender...afiyet bal şeker olsun...
reyhan ablama iyi yolculuklar,
tabucuğuma verdiği bilgiler için teşekkürler ,
mehalim ve cocoma öpücükler opuyorumnanaktan
mersamı da tebrik ediyorum
oo kallisim sevindim canım adına insanın çok ihtiyacı varcanlarım merhabalarrr, takımda anlaşılan kimseikler kalmamış ama yaz ayları böyle geçiyor işte geçmişe yavaş yavaş göz atıcam şu an okuyamayacağım bu akşam döndük nefis bir tatildi eşimlede kızlarımlada her anlamda harika vakit geçirdim darısı size inşallah... bir iki gün işleri temizliği toparlarım yazmayada başlarım öpüyorum hepinizi..
ooo mehalim harikasın çok özlerdim 3 esene oldu gitmeyeliiiiSaol bijom çok mutlu oldum . ama ben dalgalı denizi sevmem ki bunu saymam birde deniz durgunken gir şöyle sırt üstü yat gökyüzüne bak ve kulaklarında denizin içindeng elen uğultu olsun olmaz mı:)))
kaptancım alıyomusun beni takıma lülülülülülüTabi ki canım sen istedikten sonra neden olmasın . gerçi ben kallisin adına konuşuyorum şuanda ama sorun olmayacaktır eminim :))
merhabalar canlarrr...
cococum tabiki anlatırım çok hoş anılarımız oldu hepsini yazarım :))
bijocum valla bizde her gün en geç 8 de ayaktaydık erken kalkınca tadı çıkıyor uykuyla geçmiyor birde kısa olunca benimki gibi :))
kadisim hoşgeldin canım oğluşun ve tatil dönüşün için üzüldüm oğluşunun göğsüne bir yün parçasıyla az miktarda bal ve karabiber sür kısa sürelerle 3 günde hiç bir şey kalmaz biz bu yöntemle doktorları bile şaşırtmıştık eğer ayrıntı istersen yazarım söyle yeter ki..
bhkcık hala gelemedimi takıma dönüş yapmadımı uzun sürdü ayrılığı durumundan haberdarmısınız cocom sen bilirsin canım inşallah iyidir..
çikolatım çok yoruluyormuş bu yorgunluk iş için olmalı diye geliyor aklıma ama umarım başka bir şey değildir
asyacım tatile çıktımı arkadaşlar reyhan ablanın çıktığını okudum ama ona bakamadım henüz, of evde tonla iş var çok bakamıyorum o yüzden... şimdilik hoşkalın azıcık konulara bakayım..
bhkcık hala gelemedimi takıma dönüş yapmadımı uzun sürdü ayrılığı durumundan haberdarmısınız cocom sen bilirsin canım inşallah iyidir..
cocoum saolsun haber verdi,
koştum geldim
herkes iyidir inş takımcım.
dün akşam annecim ve babacım memlekete geri döndü.
beni baya toparladılar saolsun.
baya perişan haldeydim fiziki olarak özellikle.
gecen hafta diyetime geri döndüm aslında ama,
tek kaçamak yapmadığım halde yne oynamadı kilom.
bu iş canımı sıktığı için aslında takıma geri dönme planımı ertelenmiştim.
ama daha fazla uzatmanın manası da yok heralde..
geri döndüm :jeyyar:
kadisim hoşgeldin canım oğluşun ve tatil dönüşün için üzüldüm oğluşunun göğsüne bir yün parçasıyla az miktarda bal ve karabiber sür kısa sürelerle 3 günde hiç bir şey kalmaz biz bu yöntemle doktorları bile şaşırtmıştık eğer ayrıntı istersen yazarım söyle yeter ki..
QUOTE]
Canım işin çok biliyorum ama
nasıl olduğunu yazarsan sevinrim
çok endişeleniyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?