Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam takımcığım,
yorgun argın bitap düşmüş bir arkadaşınız yazıyor..:)
bijom maşallah sana ya,ne güzel verdin kiloları sen öyle.iskender ye kız iskender...afiyet bal şeker olsun...
reyhan ablama iyi yolculuklar,
tabucuğuma verdiği bilgiler için teşekkürler ,
mehalim ve cocoma öpücükler opuyorumnanaktan
mersamı da tebrik ediyorum

inanmıyorum tam 24 saat geçmiş,kimse gelmemiş :1shok:
ilk kez rastlıyorum böyle birşeye,şaşırdım tabii...
neyse,takımcığıma iyi pazarlar a.s.

anaaam ne kadar sessizleşmiş burası :umursamaz: herkesin tatili aynı zamana denk geldi tabi, takımımız da kimsesiz kaldı :gitme:

arkadaşlar bugün bi yedim bi yedim :1closedeyes: 2 dilim kek, 3 dilim börek, domates, peynir vsvs.. misafirliğe gitmiştik hem ayıp olmasın hem de ortama uyayım diye.. ama iyi oldu bir açıdan da çünkü artık yememekten ikide bir acıkmaya başlamıştım :bbo: zavallı midem bayram edecek derken acayip rahatsız oldum -tatlicadiarzu- tabi yine dikkat etmeye devam edicem bir şok olmuştur umarım kaydirigubbakcemile3

çok yağmurluydu bugün burası.. denize veya havuza girmedim, zaten dediğim gibi annemin bir akrabasına gittik..

ha bu arada mehalim dün senin için denize girdim hem de çok dalgalıydı, dalgalar savurdu bizi çok zevkliydi kaydirigubbakcemile2

Saol bijom çok mutlu oldum . ama ben dalgalı denizi sevmem ki bunu saymam birde deniz durgunken gir şöyle sırt üstü yat gökyüzüne bak ve kulaklarında denizin içindeng elen uğultu olsun olmaz mı:)))

canlarım merhabalarrr, takımda anlaşılan kimseikler kalmamış ama yaz ayları böyle geçiyor işte geçmişe yavaş yavaş göz atıcam şu an okuyamayacağım bu akşam döndük nefis bir tatildi eşimlede kızlarımlada her anlamda harika vakit geçirdim darısı size inşallah... bir iki gün işleri temizliği toparlarım yazmayada başlarım öpüyorum hepinizi..

hoşgeldin Kallisim
uzun uzun anlat bize müsait olunca nasıldı tatil?

selam canım
çok mu çalıştın hafta sonu
baya yorulmuşsun umarım bugüne dinlenerek uyanırsın...opuyorumnanaktan

bijocum gibi ben de itiraf edeyim
haftasonum kaçamaklarla dolu geçti:kedi:

ama şükür tartı hala aynı yerdekaydirigubbakcemile3

oo kallisim sevindim canım adına insanın çok ihtiyacı var
ama benim tatil v edönüşü malesef çok kötü geçti

ctesi pazarda hastanedi yattık benim oğluşum bronşit olmuş teyzeleri canım çok sıkkın
napcam bilmiyorum ilaç verdler buhar vs vs
hırıltısı hala geçmedi
bana tavsiye verin tecrübeli anneler
ama 1.5 kilo vermişim 2 günde üzüntüden
Şeniz
Saol bijom çok mutlu oldum . ama ben dalgalı denizi sevmem ki bunu saymam birde deniz durgunken gir şöyle sırt üstü yat gökyüzüne bak ve kulaklarında denizin içindeng elen uğultu olsun olmaz mı:)))
ooo mehalim harikasın çok özlerdim 3 esene oldu gitmeyeliiii
bu sefer kesin gitcem burnumun dibi ama gidemeyinceeee

Tabi ki canım sen istedikten sonra neden olmasın . gerçi ben kallisin adına konuşuyorum şuanda ama sorun olmayacaktır eminim :))
kaptancım alıyomusun beni takıma lülülülülülü
zhihoyyyzorla kovdurmıcam kendimi söz en fazla 1 ayyysırnaşık şey

herkese günaydın kaydirigubbakcemile5
mehalim tamam o zaman, durgun olduğu zaman giricem senin için ayrıca opuyorumnanaktan
kadiscim geçmiş olsun oğluna canım
kallisim adına çok sevindim tatil süper geçti demek zemuszemus

tatilde bile erken uyanan bijo çok acıktı kaydirigubbakcemile3 kahvaltıya koşuyor herkesi de öpüyorrr Şeniz

merhabalar canlarrr...
cococum tabiki anlatırım çok hoş anılarımız oldu hepsini yazarım :))
bijocum valla bizde her gün en geç 8 de ayaktaydık erken kalkınca tadı çıkıyor uykuyla geçmiyor birde kısa olunca benimki gibi :))

kadisim hoşgeldin canım oğluşun ve tatil dönüşün için üzüldüm oğluşunun göğsüne bir yün parçasıyla az miktarda bal ve karabiber sür kısa sürelerle 3 günde hiç bir şey kalmaz biz bu yöntemle doktorları bile şaşırtmıştık eğer ayrıntı istersen yazarım söyle yeter ki..

bhkcık hala gelemedimi takıma dönüş yapmadımı uzun sürdü ayrılığı durumundan haberdarmısınız cocom sen bilirsin canım inşallah iyidir..

çikolatım çok yoruluyormuş bu yorgunluk iş için olmalı diye geliyor aklıma ama umarım başka bir şey değildir
asyacım tatile çıktımı arkadaşlar reyhan ablanın çıktığını okudum ama ona bakamadım henüz, of evde tonla iş var çok bakamıyorum o yüzden... şimdilik hoşkalın azıcık konulara bakayım..

BHKcıma sordum Kallisim dönüşüyle ilgili.
takımı bilgilendirir en kısa zamanda eminim

bhkcık hala gelemedimi takıma dönüş yapmadımı uzun sürdü ayrılığı durumundan haberdarmısınız cocom sen bilirsin canım inşallah iyidir..

cocoum saolsun haber verdi,
koştum geldim

herkes iyidir inş takımcım.

dün akşam annecim ve babacım memlekete geri döndü.
beni baya toparladılar saolsun.
baya perişan haldeydim fiziki olarak özellikle.

gecen hafta diyetime geri döndüm aslında ama,
tek kaçamak yapmadığım halde yne oynamadı kilom.
bu iş canımı sıktığı için aslında takıma geri dönme planımı ertelenmiştim.
ama daha fazla uzatmanın manası da yok heralde..

geri döndüm :jeyyar:

hoşgeldiiinnnn:1hug:
seni burda görmek çoook güzel

işte 63-64 kilo arası giidp geldiğim bu günlerde az önce çektirdiğim fotommmm yine baygın çıkmışım :roflol: yalnız baskül de yanımda :roflol:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar doktordan güzel haber alamadım malesef. yumurtalarım çatlamamış malesef gelecek aya dedi doktur. insana bir anda ne kadar ağır geliyor siz yine adet zamanına kadar gün aşırı deneyin dedi çok zaıf bir ihtimal ama dedi işte böyle yani:)

bijom sen kumral değil miydin mi. esmer şeker olmuşun :)))

bijom varya harika ötesi olmuşsun artık maşallah diyelim tartı hemen gözüme çarptı beni bir gülmek aldı hayatımızın anlamı oldu :)) ya çok sinir bir durum var şimdi tatilde açık büfe filan dedim endişeleniyorum dedim hani gitmeden ve başıma gelebilecek en kötü şey geldi aklımın almayacağı kadar yemek vardı ama dikkat ettim hesapta :)) ekmek yemedim hamur işi kızartma türü hiç yemedim salata ve ızgara çeşitleri ve zeytinyağlı yedim hep aynı zamanda sudan çıkmadım hep yüzdüm her günde 1 saat fitnessa gittim donuma kadar ıslanıp öyle çıktım vallahi elimden geleni yaptım yani ama bu sabah tartıldığımda 1.5 kilo aldığımı gördüm ve ne kadar sinir bozucu bir durumdur ki eşim 2.5 kilo vermiş ortanca kızım 2 kilo büyük ve ufakta 1 er kilo düşmüşler... onların yemeierini görseniz aklınız durur hele eşim tepeleme ne pideleri kaldı ne kızartmaları ne hamur işi tatlılar gözleme börekler öyle sinir oldum ki anlatamam bu nasıl bir metabolizmadır...

kadisim hemen yazayım canım aslında kış hastalığı olsa tüm gün tutabilirdin daha fazla fayda ederdi ama şimdi hava sıcak ya kısa sürelerle yapıp sık sık tekrarla canım birde pişik olmasın yazık... bir yünlü parça al kumaş olur eski bir atletten parça olur ama yünlü olsun, bir kaç kaşık balı tavaya koy çok hafif ılıt ocakta ısıtıp yakma bak sadece ılınacak ve yemeğe döker gibi karabiber dök bu balın içine yarım çay kaşığını geçmesin yünlü bezin üzerine balı döküp oğlunun sırtına veya göğsüne atletinin içine koy tatlım önce huysuzlanır ama alışır uyku uyuyacağı zaman yaparsan daha rahat edersin eğer evden çıkmayacaksan ız bu bezi bir kaç saat sonra çıkartıp ballı vücudunu hiç temizlemeden bırak bir kaç saat dinlensin tekrarla yine hiç pişman olmazsın bunu isviçreden bir doktor tavsiyesi ile yaptım ben canım ve benim büyük kızım bronşitti 20 tane iğnesi vardı ama tek bir iğne vurulmadık kontrole gittiğimizde 3. gündü ve doktorumuz şaşırdı iğneleri vurulmadığımızı söyleyince ne yaptığımı sorup hayrete düştü ciğerleri tertemiz olmuş dedi yıllrdır boğazları bile ağrısa aynı işlemi yaparım tüm iltihabı kurutuyor balın iyileştirici özelliği çok fazla..

bhkcım dönmüşsün canım sevindim valla tufah oluyorum göremeyince çünkü buraya geldiğinizde paylaşım yoktu diye üzülüyordunuz ya yinemi aynı old diyede düşünmüşdüm açıkçası, şimdi yaz dönemi aşırı durgunluk var ama ben kısa süre sonra takımın toparlanacağını biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…