Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun tatlım.bende cok rahatsizim. Yatarken en azindan ihlamur yerine elma ve sut ic. Diyetisyenim elmayi tek yersen icini kiyar dedi sut ic yaninda iyi olur dedi.

Canlar bana bi tavsiyede bulunun hadi aksam icin hafif bsy yiyeym amma pek acim

benim dun yediklerim de cok hafifti, mikrodalagda lahana.veya brokoli?

Smdi düşünüyorum da bn bu hafta evet ara ara hep cikolata yedm ama hem bitter yedm hmde cikolata yedgm icin hep hafif seyler yemeye gayret ettm yani bi yandn cikolata yerkn diger yandan abartmadm yani (kendi kendmi teselli ediorm sanrm :)

yok bence senin menulerin cok cok guzel, sadece cikolata siritiyor iste ben burdayim diyor, o olmasa 5 yildiz!! bence guzel sayilar gorceksin yarin, yarin degilse bile adetin bitince.. adet oldun mu bu arada? o da etkiler...

cok guzel iste 5 yildiz :)
kefir bilmiyorum kalorili bi sey mi?

canim cok tebrik ederim kilo vermelerin icin :):) ama rahatsizlanmana ve buzdolabinin bozulmasina uzuldum, guzelce dinlen ilaclarini al ins gecer, buzdolabi icin de mahallede bi tamirci var mi ki cagirsan gerci gece oldu, komsulara sorsan bu gecelik buzluktaki seyleri koyabilsen bi komsuya ziyan olmasin... tuh..

burdaki lahanalar biraz daha minik oluyor sanirim, kucuk kucuk dograyip az limon sonra biraz su, tuz, az da havuc dogramis kynvalidem, sonra iste mikrodalgaya uygun bi kapta agzi kapali pisiriyosun, ustune kiymali sos olabilir, yaninda yogurt. ayni sekilde brokoli 2 dakika da pisiyor, hem pratik hem de az kalorili.

1 bardak kadar lahana 20 kalori diyor.
1 bardak kadar brokoli 31 kalori

turkiyedeki sebze fiyatlarindan haberim yok, kimse yanlis anlamasin da sadece kalorilere bakiyordum,
kerevizi bi turlu sevemedim, en son havucla birlikte kavurup bol limonla, sonra ustune yogurt ve ceviz koyunce yiyebilmistim.

enginari da sevmiyorum saniyordum ama etli dolmasi guzel oluyor, gecen bi arkadasta sade pismis az zeytinyagli limonlu yedim o da cok guzeldi..

buzdolabinda genelde thermostat degismesi gerekebiliyor, o yandiysa o degisince duzelir ins. yine de bi fisini cekip bastan takmayi filan dene :) ne bileyim esin gelene kadar :) sabah hemen gelirse servis bi gecede bozulmaz ins yiycekler. ama et filan varsa onu komusya gotur bence canim.. degilse yarin pisirmek zorunda kalabilirsin :)

Rakibem hayr adet olamadm henüz beklemedeym kefir ara ögün icin cok harika bsy baya tok tutuyor orda bulablrmsn bilmiyorm ama tavsiye ederm

canım bende seni merak etmiştim muhteşem bişey hepsininde yağdan gitmesi müthiş
bende dün soracaktım nasıl yaptın diye mikrodalgads kaç dk da pişti çok sağlıklı görünüyor hemde basit

esmerim ne güzel resimler ekledin nutella nelere karşılık geliyormuş

bende dün soracaktım nasıl yaptın diye mikrodalgads kaç dk da pişti çok sağlıklı görünüyor hemde basit

evet kynvaldem kendisi de dikkat ediyor yemeklerine saglikli beslenmeye, o yuzden bi gun lahana obur gun karnabahar obur gun ispanak bu sekilde gidiyor yemekler. biz 1 tum lahanayi havucla beraber 10 dakika yapmistik, daha az yaparsaniz daha kisa surede olur :)

Görünce şok oldm valla bnde kaptanm demekki neyms cikolata iyi bsy deglms bu arada bgnki menüm nasil ama nasilda cikolata yemedm

nasil da yemedin aferin sana, benim de bugun menum cok guzel olacak, kendime 5 yildiz vermeyi planliyorum :):)

rakibem bi de ben bi tane cin cayi icmistim, fertilitea diye. onun da faydasi olabilir adetleri duzenlemeye, gecikmeler oluyosa diye aklima gelmisken yazayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…