- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.261
Gecmis olsun tatlım.bende cok rahatsizim. Yatarken en azindan ihlamur yerine elma ve sut ic. Diyetisyenim elmayi tek yersen icini kiyar dedi sut ic yaninda iyi olur dedi.bugün cnm hc bsy istemedi malesf evet bgnki kalori hesabimi yaptm 1000 kalorinn altinda oldu gribin etkisi devam ediyo agizmn ici yara pek bsy yiyemiorm o yüzdnvalla kiloyuda yarn bakcaz artk bn bu hafta baya çikolata yedm yani bi paket fln yedm ama onunla beraber dikkat etmeyede calistm ama baklm yarn qörcm sonucu bn pek hizli kilo veremeyenlerdenm
Canlar bana bi tavsiyede bulunun hadi aksam icin hafif bsy yiyeym amma pek acim
Smdi düşünüyorum da bn bu hafta evet ara ara hep cikolata yedm ama hem bitter yedm hmde cikolata yedgm icin hep hafif seyler yemeye gayret ettm yani bi yandn cikolata yerkn diger yandan abartmadm yani (kendi kendmi teselli ediorm sanrm :)
Bugünki menüm sabah 1.5 dilim tam buğday ekmegi 1kk tulum peynr ve 3-4 siyah zeytin ara ögünde günkurusu 2-3 adet öglen bir tabak sebze yemegi 1 kase yogurt ara öğündede 1 cay bardagi cilekli kefir 2 adet günkurusu aksamda 1 kase corba yarm dilm tam bugday ekmk yatmadanda ya ihlamur icerm yada elma yerm :)
Iyi aksamlar arkadaslar. Ben bugün diyetisyenimde tartildim 11 gunde 4.5 kilo vermisim. Cok mutlu oldu sarildi tebrik etti. Ogleden. Sonra cok rahatsizlandim izin alip eve geldim yattim sabah doktora ilac yazdirmistim insallah iyi gelir. Az oncede buzdolabimin iki tarafininda bozuldugunu farkettim deepfrez tarafindakiler çözülmeye başlamış çok üzgünüm ne yapacağımi da bilmiyorum.
benim dun yediklerim de cok hafifti, mikrodalagda lahana.veya brokoli?
Canim cok teşekkür ederim. Esim anlar tamir islerinden gelmesini bekliyorum. Ama bu iki kapili buzdolabi servis şart gibi gprunuyor.
yok bence senin menulerin cok cok guzel, sadece cikolata siritiyor iste ben burdayim diyor, o olmasa 5 yildiz!! bence guzel sayilar gorceksin yarin, yarin degilse bile adetin bitince.. adet oldun mu bu arada? o da etkiler...
cok guzel iste 5 yildiz :)
kefir bilmiyorum kalorili bi sey mi?
canim cok tebrik ederim kilo vermelerin icin :):) ama rahatsizlanmana ve buzdolabinin bozulmasina uzuldum, guzelce dinlen ilaclarini al ins gecer, buzdolabi icin de mahallede bi tamirci var mi ki cagirsan gerci gece oldu, komsulara sorsan bu gecelik buzluktaki seyleri koyabilsen bi komsuya ziyan olmasin... tuh..
canım bende seni merak etmiştim muhteşem bişey hepsininde yağdan gitmesi müthişIyi aksamlar arkadaslar. Ben bugün diyetisyenimde tartildim 11 gunde 4.5 kilo vermisim. Cok mutlu oldu sarildi tebrik etti. Ogleden. Sonra cok rahatsizlandim izin alip eve geldim yattim sabah doktora ilac yazdirmistim insallah iyi gelir. Az oncede buzdolabimin iki tarafininda bozuldugunu farkettim deepfrez tarafindakiler çözülmeye başlamış çok üzgünüm ne yapacağımi da bilmiyorum.
bende dün soracaktım nasıl yaptın diye mikrodalgads kaç dk da pişti çok sağlıklı görünüyor hemde basitburdaki lahanalar biraz daha minik oluyor sanirim, kucuk kucuk dograyip az limon sonra biraz su, tuz, az da havuc dogramis kynvalidem, sonra iste mikrodalgaya uygun bi kapta agzi kapali pisiriyosun, ustune kiymali sos olabilir, yaninda yogurt. ayni sekilde brokoli 2 dakika da pisiyor, hem pratik hem de az kalorili.
1 bardak kadar lahana 20 kalori diyor.
1 bardak kadar brokoli 31 kalori
bende dün soracaktım nasıl yaptın diye mikrodalgads kaç dk da pişti çok sağlıklı görünüyor hemde basit
Görünce şok oldm valla bnde kaptanm demekki neyms cikolata iyi bsy deglmsbu arada bgnki menüm nasil ama nasilda cikolata yemedm
tatlm tsk ederm doktor adet söktürücü verdi yeni btti smdi olmayi bekliormrakibem bi de ben bi tane cin cayi icmistim, fertilitea diye. onun da faydasi olabilir adetleri duzenlemeye, gecikmeler oluyosa diye aklima gelmisken yazayim dedim.
ovvvvv ne diyosun harikaaaabugun toplam 36 kat merdiven ciktim, insallah aksama tartida faydasi olurr :):)
cok saol cnm evet bnde smdi süt ictm tarcinli basim dönüyo kan sekerm mi dustü noldu acabaGecmis olsun tatlım.bende cok rahatsizim. Yatarken en azindan ihlamur yerine elma ve sut ic. Diyetisyenim elmayi tek yersen icini kiyar dedi sut ic yaninda iyi olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?