Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlm tsk ederm doktor adet söktürücü verdi yeni btti smdi olmayi bekliorm

ovvvvv ne diyosun harikaaaa

dun 42 kat cikmistim yaa.. bide 700 ip atlamistim.. bugun daha az ki. oldugu kadar

Bnde bi 200 kere ip atladm birde bi 5 dk basen egzersizi yaptm

bak gordun mu baslayinca artirabiliyosun, ben de ilk ip atladgmda 300 filan anca yapabilmistim, dun 700 yapabildim, senin de onceki gun ceza olarak 100 yapmistin bugun 200 e cikti harika :):):)

diger iste quick callanetics yaptim dese biri o da zaten 20 dakika, 5 dakika yaptiysan onun 1/4 unu yapmis oluyorsun, egzersizini kucumseme diye diyorum, cok iyi gidiyor :):)

kilo verdikten sonra yapcagim seyler

1) eski kyafetlerimi giyebilecegim
2) buyuk kiyafetlerimi kaldiracagim
3) 2. numara icin calismaya baslayacagiz.
4) bu kez 2, hamileligimde cok cok dikkatli kilo alacagim

ay hosuma gitti bu liste isi :)

yarn icin senden harika sonuc bekliyorum ben daha atlardm belkide smdi vücudm zatn zayf cok yormak istemedm kendmi yoksa daha bi 200 daha atlayablrdm

kilo verdikten sonra yapcagim seyler

1) eski kyafetlerimi giyebilecegim
2) buyuk kiyafetlerimi kaldiracagim
3) 2. numara icin calismaya baslayacagiz.
4) bu kez 2, hamileligimde cok cok dikkatli kilo alacagim

ay hosuma gitti bu liste isi :)
bn hep sisko oldugum icin hic eski kiyafetm yok amaaaa kendme harika yeni kiyafetler almayi bol bol boydan fotograf cekinmeyi kendmi daha rahat hissetmeyi istiyorm aslnda daha cok sey istiyrm da gerisi bana kalsn ; )

"Özellikle ev hanımlarını altın günlerinde yapılan yemekler konusunda uyarmak istiyorum. Buralarda yapılan kekleri, börekleri, poğaçaları yerken çok dikkat etmeliler. Ne kadar yediklerine özen göstermeliler. Eğer yemek zorunda kalıyorlarsa, akşam yemeğini hafif şeylerle geçirmelerini öneriyorum" demis bir diyetisyen...

hu huu menulerini yazmayan bayanlar hangi gunlere gittinis neler yediniz bakiyim....

yarn icin senden harika sonuc bekliyorum ben daha atlardm belkide smdi vücudm zatn zayf cok yormak istemedm kendmi yoksa daha bi 200 daha atlayablrdm

ahahah ayy keske, ben gecen haftakinden az gelemiycem listeye giremiycem diye korkuyorum, gerci normal bi sayi da yetmiyor sanirim, cok iyi kilo vermis olmam. neyse ne yapalim liste cok da onemli degil buraya gelip kazandigim motivasyon paha bicilemez....

bn hep sisko oldugum icin hic eski kiyafetm yok amaaaa kendme harika yeni kiyafetler almayi bol bol boydan fotograf cekinmeyi kendmi daha rahat hissetmeyi istiyorm aslnda daha cok sey istiyrm da gerisi bana kalsn ; )

ok canim bol bol ciciler al kendine.. ins verelim de sonra da korumak icin ugrasalim...ayy hemencecik zayiflayabilseydik bi ama cok uzun suruyor...

Diyette istikrar için 6 altın kural (baska bi diyetisyen demis bunlari da)
  • Sürekli tartılmayın: Kiloyu sık sık kontrol etmek sadece cesaretinizi kırar. Gün içerisindeki ödem miktarının artması, bağırsaklarınızın çalışıp çalışmaması gibi bir çok sebep hatalı ölçümlere neden olacaktır.
  • Beslenme günlüğü tutun: Yediğiniz ve içtiğiniz her şeyi saat saat mutlaka yazıp, kontrol edin. Besin çeşitliliği sağlamış ve neyin eksik neyin fazla olduğunu görmenizi sağlamış olursunuz.

• Haftada 1 öğününüzü serbest bırakın! Yasaklı yiyecekler daha cazip hale gelir. Yasaklı diyetler, tamamen hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız yiyecekleri bir süre sonra cazip hale getirecek ve sabah- akşam kendinizi o yiyecekleri tüketir halde bulacaksınız.

• Gözünüzü korkutmayacak hedefler belirleyin. 15 kilo vermeye şartlanmaktansa önce 3 kilo vermeyi hedef edinin, başardığınızda sevinin.

• Her gün aynı besinleri tüketmek diyeti sıkıcı kılar. Farklı şeyler tüketin. Tüketimlerinizde küçük değişiklikler yapmaya çalışın.

• Gün içerisinde enerjinizi ve motivasyonunuzu koruyabilmek için güne her gün farklı bir kahvaltı ile başlayın.

cok acimasiz bi websitesi var, adini yazmiyim, ne yedin ne zaman yedin ne kadar yedin yaziyorsun, sana ceza veriyor, iste su kadar saat dip bucak evi tertemiz temizle diye mesela :)

himm cok da mantikli degil cezalari, kaloriye gore veriyor sandiydim. biraz da komiklik katmislar.

Yoooo hemencicik zayiflayamayz biz bu kilolari hemn 1 günde veya 1 ayda almadikki zamanla aldiysak zamanlada vercez
Ovvvvv özelden istiyorm o vakit o sitenin adini merk ettim bana ne cezalar verck :)

ok, ama ne ceza vercek diye diyeti bozup durmak yok :) he he..
asil kaptan kaptan yard burda onlar nasi bi ceza vericek onu dusunmeliyiz. :)
hadi ben eve gidiyom artik. iftardan once tartilip yazarim. herkese simdiden guzel bildirimler

ins bizim takim 1. olur bu sefer :):):)

ayy yok bozmam aman sonra dengeyi kurmak zor oluyo :) kilonu cok merk ediyorum bakalım sonuc ne olacak :)

75.1 den az gelemiycem diye korkuyordum az da olsa vermisim. Listeye gore bildirimimi hazirladim, soyle dusundum takim ortalamasi benimkinden yuksekse katilmayayim, boylece ortalamayi dusurmemis olurum? Takdir kaptanimizin. Hadi bklm sizin sayilarinizi cok merak ediyoruuum!!! :):):)

Sahur yok
Iftar menum
1 kase arabasi corbasi (hamursuz)
4 minik kofte 1 dilim patlican
2-3 kasik kadar pilav
1 minicik biber dolmasi
Salata

Cay ve 1 kucuk dilim revani

evet gelelim bu haftanın tartı sonucuna
Bu hafta yedim yedim çoğunlukla dışardan yedim ama hiçbir gün sporumu eksik etmedim.
6w6p yapıorm biliosunuz birde abs challenge yaptım kendime.
Neyse kilo almadım ama kilomuda azaltamadım 60.1 gene.
60.1/60.1//
Bu hafta 3 gün muz öğün yapıcam
Kiloyu azaltıcam canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…