Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haftaya tartılma imkanı bulupda eğer sana göre tartı normal gelirse listeye girersin o zaman mavicim ok mi gerçekten şu ara çok hızlı bir şekilde kg veriyorsun
Benim diyetlerim eskidende böyleydi. 7 günde 7 kilo verdiğimi bilirim ben 20 li yaşlardayken. Ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım. en fazla 70 e çıkmıştım hamileyken bile 11 kilo vermiştim.

gitsin bir daha da gelmesin inşallah:)
fazla kilon yok zaten, o yüzden az gitmesi de normal...

kızlar ekmek çok tazeydi ve çok açtım dayanamadım.
malesef burcucum meyve yıyemıyorum ve karbonhıdrat hep çok kaçıyor.
Ovvvvvvvv sasknlk icindeymmmm gecen hafta 79 bu hafta 77.2 ilk geldgm tarih heralde 28 subatti o zamanki kilomda 81.2
bravo canım o çikolatalara rağmen

valla çok da iyi olurdu
haftaya zaten sıkı bir şekilde dereceye girmemiz lazım eksideki hatunlar
morpapatyam aydam ben ve yuppem kendimize gelelim silkelenelim tamnam mı
evet aynen canım bu hafta iş yerinde çk yoğundum eve bile iş götürdüm. dikkat edemedim. bi de eşim haftasonu evi abur cuburla doldurmuş sinir oldum cipsler kurabiyeler çikolatalar.
kızlar bişey söyleyeceğim. 2 hafta önce eve aldığımız damacana suyu değiştirdim. mavidağ diye bi su buldum ph ı 8 küsür. alkali su. neyse ben hatırlarsanız 2 haftadır güzel kilo veriyordum. bu suyu içiyordum. geçen cuma suyumuz bitince eşim sırma su söylemiş. ve ben bu hafta öyle kilo veremedim. acaba gerçekten alkali su işe yarıyor olabilir mi. şimdi evdeki suyu içesim gelmiyor. hemen bitsin de yine mavidağ isteyeceğim. bakalım su gerçekten etkiliyor mu ki.

Süpersin valla, ben 3 kat çıksam kalbim yerinden çıkıyor sanki. Benim taşikardim var sürekli 120 nin üstünde atıyor.
Ay cnm bendedevar tasikardi avrnt die geciyor bnm cesidi ilk baslarda spor yaparken cok zorlandim ama yapa yapa eforu artiuor insanin.bana doktoru sporu eksik etme demisti bnde 2 merdiven cikqyim kalbim agzima kadar cikiyor gumgumgum
valla çok da iyi olurdu
haftaya zaten sıkı bir şekilde dereceye girmemiz lazım eksideki hatunlar
morpapatyam aydam ben ve yuppem kendimize gelelim silkelenelim tamnam mı
dogru dion kaptanimmm Bugun ozaly de durttu bni yaydim iyice bugun başlıyorum sporuma haftaya tarti bile sasiracak o derece :)

olabilir tatlım herkes alkali sudan bahsediyor sen de hemen değitir suyunu
evet yuppe cim değişecek bu tartılar bile şaşıracak

canım olur böyle bebelerin arada sen dinlenmeye çalış kızınla ilgilen şu ara sanırım diş çıkarıyor o yüzden ilgi istemesi çok normal

***5.TAKIM 406.ETAP***

toplight (66,7/67,0/-0,3/-%0,45)
ozaly (60,1/)sabit
ayda2kilogo(69.1/69,3/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/) bildirimde bulunmadı
morpapatyam(73,2/73,5/-0,3/-%0,41)

seyyah2806(60,2/60,0/0,2/%0,33)
esmerm91(79/77,2/1,8/%2,28)yeni üye baslangic kilosu 81,8 baslangic tarihi 2 mart hedef 60
beyazkelebek85(75,1/74,7/0,4/%0,53) yeni üye baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart hedef 60

5. TAKIM ORTALAMASI : %0,25
kızlar bildirimimizi yapıyorum ilk notamız hayırlı uğurlu olsun

hedefim yaşayacak kadar yemek
zevk için yemek yemeyeceğim
her şeyden yiyeceğim ama çok az
yemeklere günah olmasın diye yiyiyoruz da midemize bize günah değil mi
hastalıkların çoğu yemekten kaynaklanıyor
son zamanlarda düşük kalorili beslenenlerin daha sağlıklı ve uzun yaşadığı ile ilgili çalışmalar var
çok da mantıklı,biz yedikçe serbest oksijen radikalleri ortaya çıkıyor ve bunlarla yaşlanıyoruz

kızlar hedefim haftaya 57ye düşmek
düşersem listeye gireceğim!!!!

wavvv senin gibi son kiloları kalanlar için yüksek bir hedef callan cım ama senin yapabileceğin bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…