- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.341
haftaya tartılma imkanı bulupda eğer sana göre tartı normal gelirse listeye girersin o zaman mavicim ok mi gerçekten şu ara çok hızlı bir şekilde kg veriyorsunÖylede olur tatlım. Ama bu hızla grubun yüzdesini yükseltebilirdim :))
evet tatlım kötü oldu ama bu silkelenip kendimize gelmemiz için bir şanstühhh ya kötü olmus o zamankilo bildirimi yapmayan kaldimi
callan izinli tatlım o yüzden listede yok izin dönüşü girecek listeyeCallan mezun mu oldu neden listede yok
Benim diyetlerim eskidende böyleydi. 7 günde 7 kilo verdiğimi bilirim ben 20 li yaşlardayken. Ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım. en fazla 70 e çıkmıştım hamileyken bile 11 kilo vermiştim.haftaya tartılma imkanı bulupda eğer sana göre tartı normal gelirse listeye girersin o zaman mavicim ok mi gerçekten şu ara çok hızlı bir şekilde kg veriyorsun
gitsin bir daha da gelmesin inşallah:)
fazla kilon yok zaten, o yüzden az gitmesi de normal...
akşamki ekmeği yemesen iyiymiş. patates zaten ekmek gibi birşey.
senin menüler de benimki gibi sanki.
sebze protein dengesini bir türlü sağlayamıyorum
bir gün önceden ertesi gün ne yiyeceğimin planını ve alışverişini yapınca iyi oluyordu. bir türlü oturtamadım düzenimi...
kızlar ekmek çok tazeydi ve çok açtım dayanamadım.ohhh valla yine gitms revaniler dolma biberler pilavlar ne isssss :)
Canm süt gayet iyi yaninda keske birde meyve yesen harikaa bir ara ögün eger bulabiliyorsan kefir al oda cok tok tutuyo
seyyahcm ekmk hakkini fazla kacirms oldugunun sende farkindasn aksam yemeseydn keske neyse bgn dkkat edersn artk
bravo canım o çikolatalara rağmenOvvvvvvvv sasknlk icindeymmmm gecen hafta 79 bu hafta 77.2 ilk geldgm tarih heralde 28 subatti o zamanki kilomda 81.2
evet aynen canım bu hafta iş yerinde çk yoğundum eve bile iş götürdüm. dikkat edemedim. bi de eşim haftasonu evi abur cuburla doldurmuş sinir oldum cipsler kurabiyeler çikolatalar.valla çok da iyi olurdu
haftaya zaten sıkı bir şekilde dereceye girmemiz lazım eksideki hatunlar
morpapatyam aydam ben ve yuppem kendimize gelelim silkelenelim tamnam mı
Ay cnm bendedevar tasikardi avrnt die geciyor bnm cesidi ilk baslarda spor yaparken cok zorlandim ama yapa yapa eforu artiuor insanin.bana doktoru sporu eksik etme demisti bnde 2 merdiven cikqyim kalbim agzima kadar cikiyor gumgumgumSüpersin valla, ben 3 kat çıksam kalbim yerinden çıkıyor sanki. Benim taşikardim var sürekli 120 nin üstünde atıyor.
dogru dion kaptanimmm Bugun ozaly de durttu bni yaydim iyice bugun başlıyorum sporuma haftaya tarti bile sasiracak o derecevalla çok da iyi olurdu
haftaya zaten sıkı bir şekilde dereceye girmemiz lazım eksideki hatunlar
morpapatyam aydam ben ve yuppem kendimize gelelim silkelenelim tamnam mı
olabilir tatlım herkes alkali sudan bahsediyor sen de hemen değitir suyunuevet aynen canım bu hafta iş yerinde çk yoğundum eve bile iş götürdüm. dikkat edemedim. bi de eşim haftasonu evi abur cuburla doldurmuş sinir oldum cipsler kurabiyeler çikolatalar.
kızlar bişey söyleyeceğim. 2 hafta önce eve aldığımız damacana suyu değiştirdim. mavidağ diye bi su buldum ph ı 8 küsür. alkali su. neyse ben hatırlarsanız 2 haftadır güzel kilo veriyordum. bu suyu içiyordum. geçen cuma suyumuz bitince eşim sırma su söylemiş. ve ben bu hafta öyle kilo veremedim. acaba gerçekten alkali su işe yarıyor olabilir mi. şimdi evdeki suyu içesim gelmiyor. hemen bitsin de yine mavidağ isteyeceğim. bakalım su gerçekten etkiliyor mu ki.
evet yuppe cim değişecek bu tartılar bile şaşıracakAy cnm bendedevar tasikardi avrnt die geciyor bnm cesidi ilk baslarda spor yaparken cok zorlandim ama yapa yapa eforu artiuor insanin.bana doktoru sporu eksik etme demisti bnde 2 merdiven cikqyim kalbim agzima kadar cikiyor gumgumgum
dogru dion kaptanimmm Bugun ozaly de durttu bni yaydim iyice bugun başlıyorum sporuma haftaya tarti bile sasiracak o derece:)
canım olur böyle bebelerin arada sen dinlenmeye çalış kızınla ilgilen şu ara sanırım diş çıkarıyor o yüzden ilgi istemesi çok normalkızlar sürekli alıntı yapıyorum,sonra kızım ağlıyor,ilgi istiyor
geceler uykusuz geçiyor,kendimi motive ediyorum ama bir yerden sonra işe de yaramıyor
bir türlü yorum yazamadım hiçbir şeye kusura bakmayın
kilo verenleri tebirk ederim
esmerim bunlar işte insanın gözüne sokulması gereken şeyler tatlım 1 poaça ile doyulmaz ama 2 dilim ekmek arasında peynir daha doyurucu olur
wavvv senin gibi son kiloları kalanlar için yüksek bir hedef callan cım ama senin yapabileceğin bişeyhedefim yaşayacak kadar yemek
zevk için yemek yemeyeceğim
her şeyden yiyeceğim ama çok az
yemeklere günah olmasın diye yiyiyoruz da midemize bize günah değil mi
hastalıkların çoğu yemekten kaynaklanıyor
son zamanlarda düşük kalorili beslenenlerin daha sağlıklı ve uzun yaşadığı ile ilgili çalışmalar var
çok da mantıklı,biz yedikçe serbest oksijen radikalleri ortaya çıkıyor ve bunlarla yaşlanıyoruz
kızlar hedefim haftaya 57ye düşmek
düşersem listeye gireceğim!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?