Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bende çoook merak ettım siteyı

günaydın kızlar.
okuldayım boş dersimden yazıyorum.
ilk kilo bildirimimi yapayım hemen. bu sabah itibariyle 61.5im. hedefim 52 olmak. yeni olduğuma göre yüzde hesaplamama gerek yok sanırım.

bu sabah 6 gibi 1 haşlanmış yumurta, 1bardak süt, 1domates, 1 ceviz içi yedim.
az önce yeşilçayımı içtim. yanıma ara öğünlük birşeyler almayı unutmuşum. bir iki ders sonra ne yesem acaba??? kraker ya da bisküvi yerine ayran ya da süt olur mu acaba?

dünkü menüm:
sabah 2 dilim kızarmış ekmek
yarı dilim peynir
1bardak ıhlamur

öğle: 1 kase ezo gelin çorba- 2 dilim ekmek

akşam: 1 servis kaşığı tavuklu patates yemeği- 2 dilim ekmek- yoğurt

5 dilim ekmek hakkımı geçtim dün malesef

akşamki ekmeği yemesen iyiymiş. patates zaten ekmek gibi birşey.
senin menüler de benimki gibi sanki.
sebze protein dengesini bir türlü sağlayamıyorum
bir gün önceden ertesi gün ne yiyeceğimin planını ve alışverişini yapınca iyi oluyordu. bir türlü oturtamadım düzenimi...

günaydınlarrrr
Beyazkelebek85 (75.1/74.7/0.4/%0.53) yeni yarismaci baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart
kelebeğim tebrikler tatlım listedesin
burcucum ayran da süt de gayet güzel ara öğünler
benimde kilom maalesef bu hafta iyi değil şimdi listeyi hazırlayayım

***5.TAKIM 406.ETAP***

toplight (66,7/66,9/-0,2/-%0,30)
ozaly (60,1/)sabit
ayda2kilogo(69.1/)
yuppe (60,2/) izinli
morpapatyam(73,2/73,5/-0,3/-%0,41)

seyyah2806(60,2/60,0/0,2/%0,33)
beyazkelebek85(75,1/74,7/0,4/%0,53) yeni üye baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart

5. TAKIM ORTALAMASI :
benim sonucumda bir felaket bakalım ayda güzel kg vermiş olarak gelecek mi? değilse uzun bir aradan sonra ilk defa nota alacağız

Son düzenleme:
Sahur yok
Iftar menum
1 kase arabasi corbasi (hamursuz)
4 minik kofte 1 dilim patlican
2-3 kasik kadar pilav
1 minicik biber dolmasi
Salata

Cay ve 1 kucuk dilim revani
ohhh valla yine gitms revaniler dolma biberler pilavlar ne isssss :)

Canm süt gayet iyi yaninda keske birde meyve yesen harikaa bir ara ögün eger bulabiliyorsan kefir al oda cok tok tutuyo

seyyahcm ekmk hakkini fazla kacirms oldugunun sende farkindasn aksam yemeseydn keske neyse bgn dkkat edersn artk

günaydın güzel hatunlar,
ben bugün itibariyle 76,20 yim,sabah yarımdan az simit arasına krem peynir,arkadaştan arakladım,
bugün evime gidip temizlik yapacağım 1 yıldır kayınvalidelerdeyiz, oyüzden de kiko veremedim iş yok yemek derdi yok ütü yok işten gidiyorum sadece çocuklarla ilgileniyorum, haftaya evimize geçeceğiz bakıcı gelecek, inşallah herşey hayırlı ve güzel olur ,, temizliğide becerebilirsem malum 1 yıldır dokunmadık eve kendim yapacağım hem spor olur dimi??????????

***5.TAKIM 406.ETAP***

toplight (66,7/67,0/-0,3/-%0,45)
ozaly (60,1/)sabit
ayda2kilogo(69.1/69,3/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/) izinli
morpapatyam(73,2/73,5/-0,3/-%0,41)

seyyah2806(60,2/60,0/0,2/%0,33)
beyazkelebek85(75,1/74,7/0,4/%0,53) yeni üye baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart

5. TAKIM ORTALAMASI :

malesef canım nota geliyor. bu hafta ben de 200 gr artıdayım. ay sona kalınca benim yüzümden nota yemişiz havası oldu üzüldüm iyicene yaaa

esmerim bakalım sen kaç kg geleceksin hadi güzel kg vermiş ol da ortalamayı yükselt tatlım yaaa
smdi uyandm daha kaptanm ama bn yüzde hesabini yapmayi bilmiyorm bana bi anlatablrmsnz? Zatn kesn bu haftada giremicmde listeye kac gündr tuvalet skintim var ee birde yediklerm malüm

Kan şekerin düşmüştür büyük ihtimalle canım. Ben geçen akşam saat 2 gibi bir uyandım tir tir titriyorum. Ev sıcak ama ben üşüyordum iki lokma ekmek attım ağzıma hemen toparladım. Şekerim düştü büyük ihtimalle, dikkat etmek lazım birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…