- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.301
cok acimasiz bi websitesi var, adini yazmiyim, ne yedin ne zaman yedin ne kadar yedin yaziyorsun, sana ceza veriyor, iste su kadar saat dip bucak evi tertemiz temizle diye mesela :)
himm cok da mantikli degil cezalari, kaloriye gore veriyor sandiydim. biraz da komiklik katmislar.
günaydın kızlar. kılo bıldırımım
geçen hafta 73,2
bu hafta 73,5(
sıkma canını 300 gramcık almışsın. bu hafta biraz daha yüklenirsin diyete ve spora...
bu hafta şok dıyet gıbı bırşeyı yapsam dıyorum
günaydın kızlar. bu haftaki kılom 60,00
geçen hafta 60,2ydi. gıdım gıdım gidiyor işte böyle.
dünkü menüm:
sabah 2 dilim kızarmış ekmek
yarı dilim peynir
1bardak ıhlamur
öğle: 1 kase ezo gelin çorba- 2 dilim ekmek
akşam: 1 servis kaşığı tavuklu patates yemeği- 2 dilim ekmek- yoğurt
5 dilim ekmek hakkımı geçtim dün malesef
kelebeğim tebrikler tatlım listedesinBeyazkelebek85 (75.1/74.7/0.4/%0.53) yeni yarismaci baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart
burcucum ayran da süt de gayet güzel ara öğünlergünaydın kızlar.
okuldayım boş dersimden yazıyorum.
ilk kilo bildirimimi yapayım hemen. bu sabah itibariyle 61.5im. hedefim 52 olmak. yeni olduğuma göre yüzde hesaplamama gerek yok sanırım.
bu sabah 6 gibi 1 haşlanmış yumurta, 1bardak süt, 1domates, 1 ceviz içi yedim.
az önce yeşilçayımı içtim. yanıma ara öğünlük birşeyler almayı unutmuşum. bir iki ders sonra ne yesem acaba??? kraker ya da bisküvi yerine ayran ya da süt olur mu acaba?
ohhh valla yine gitms revaniler dolma biberler pilavlar ne isssss :)Sahur yok
Iftar menum
1 kase arabasi corbasi (hamursuz)
4 minik kofte 1 dilim patlican
2-3 kasik kadar pilav
1 minicik biber dolmasi
Salata
Cay ve 1 kucuk dilim revani
Canm süt gayet iyi yaninda keske birde meyve yesen harikaa bir ara ögün eger bulabiliyorsan kefir al oda cok tok tutuyogünaydın kızlar.
okuldayım boş dersimden yazıyorum.
ilk kilo bildirimimi yapayım hemen. bu sabah itibariyle 61.5im. hedefim 52 olmak. yeni olduğuma göre yüzde hesaplamama gerek yok sanırım.
bu sabah 6 gibi 1 haşlanmış yumurta, 1bardak süt, 1domates, 1 ceviz içi yedim.
az önce yeşilçayımı içtim. yanıma ara öğünlük birşeyler almayı unutmuşum. bir iki ders sonra ne yesem acaba??? kraker ya da bisküvi yerine ayran ya da süt olur mu acaba?
seyyahcm ekmk hakkini fazla kacirms oldugunun sende farkindasn aksam yemeseydn keske neyse bgn dkkat edersn artkdünkü menüm:
sabah 2 dilim kızarmış ekmek
yarı dilim peynir
1bardak ıhlamur
öğle: 1 kase ezo gelin çorba- 2 dilim ekmek
akşam: 1 servis kaşığı tavuklu patates yemeği- 2 dilim ekmek- yoğurt
5 dilim ekmek hakkımı geçtim dün malesef
smdi uyandm daha kaptanm ama bn yüzde hesabini yapmayi bilmiyorm bana bi anlatablrmsnz? Zatn kesn bu haftada giremicmde listeyeesmerim bakalım sen kaç kg geleceksin hadi güzel kg vermiş ol da ortalamayı yükselt tatlım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?