Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kelebeğim tebrikler tatlım listedesin

Olurmu canım bu hafta hepimiz kabahatliyiz
Ama şunu da belirtmek istiyorum ki
Biz düşük ortalama olunca hatta bir kere nota yemiştik sonraki hafta dehşet atak yapıyoruz.
Demekki haftaya herkes süper kilo verecek

tamam canım kayıtlarıma aldım hedefin kaç kg olmaktı
kendi evine geçip düzenini kurunca daha iyi olacak göreceksin biraz yorulacaksın ama olsun
olsun ayda cım sağlık olsun bu hafta hepimiz kötüyüz
smdi uyandm daha kaptanm ama bn yüzde hesabini yapmayi bilmiyorm bana bi anlatablrmsnz? Zatn kesn bu haftada giremicmde listeye kac gündr tuvalet skintim var ee birde yediklerm malüm
esmerim kaç kg sun şekerim
hesabı ben yaparım

Canım günaydın, diyetisyen tartısıyla 92,500 ile başladım. Dün 88,000 dım. Ev tartımla 93,700 düm aynı gün bu sabah 88,900 düm. Hangisini baz alalım sence ? Ve dilerim bende listenize girerim. Çok istikrarlı paylaşımlar yapamıyorum ama siz bilirsiniz yinede.

Bnde inanamadm tekrar tekrar tartildm valla ama sonuc bu :) sizler bana her ne kadar kizsaniz bile ben cikolata yedigim gün ac uyudum hep ve kalorimi hep hesapladm cikolata yerkn bi yandan da abartmadm yani
yaa inanmıyorum sana kızdık ettik o kadar bitterler yüzünden ama çok güzel bir sonuç canım yaa tebrikler

***5.TAKIM 406.ETAP***

toplight (66,7/67,0/-0,3/-%0,45)
ozaly (60,1/)sabit
ayda2kilogo(69.1/69,3/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/) izinli
morpapatyam(73,2/73,5/-0,3/-%0,41)

seyyah2806(60,2/60,0/0,2/%0,33)
esmerm91(79/77,2/1,8/%2,28)yeni üye baslangic kilosu 81,8 baslangic tarihi 2 mart hedef 60
beyazkelebek85(75,1/74,7/0,4/%0,53) yeni üye baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart hedef 60

5. TAKIM ORTALAMASI :

esmerim senin hedef 60 mıydı?

canım tebrik ederim sen de çok güzel kg veriyorsun yeni üyeler 3. cuma listeye giriyorlar sen haftaya listedesin tatlım

yaa esmerim çok güzel kg vermiş ama maalesef nota aldık 0,30 un altına indik ortalamamız 0,27

tühhh ya kötü olmus o zaman kilo bildirimi yapmayan kaldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…