- 29 Temmuz 2009
- 418
- 1.110
- 638
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.321
Süpersin valla, ben 3 kat çıksam kalbim yerinden çıkıyor sanki. Benim taşikardim var sürekli 120 nin üstünde atıyor.bugun toplam 36 kat merdiven ciktim, insallah aksama tartida faydasi olurr :):)
kelebeğim tebrikler tatlım listedesin
***5.TAKIM 406.ETAP***
toplight (66,7/67,0/-0,3/-%0,45)
ozaly (60,1/)sabit
ayda2kilogo(69.1/69,3/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/) izinli
morpapatyam(73,2/73,5/-0,3/-%0,41)
seyyah2806(60,2/60,0/0,2/%0,33)
beyazkelebek85(75,1/74,7/0,4/%0,53) yeni üye baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart
5. TAKIM ORTALAMASI :
malesef canım nota geliyor.bu hafta ben de 200 gr artıdayım. ay sona kalınca benim yüzümden nota yemişiz havası oldu üzüldüm iyicene yaaa
tamam canım kayıtlarıma aldım hedefin kaç kg olmaktıgünaydın güzel hatunlar,
ben bugün itibariyle 76,20 yim,sabah yarımdan az simit arasına krem peynir,arkadaştan arakladım,
bugün evime gidip temizlik yapacağım 1 yıldır kayınvalidelerdeyiz, oyüzden de kiko veremedim iş yok yemek derdi yok ütü yok işten gidiyorum sadece çocuklarla ilgileniyorum, haftaya evimize geçeceğiz bakıcı gelecek, inşallah herşey hayırlı ve güzel olur ,, temizliğide becerebilirsem malum 1 yıldır dokunmadık eve kendim yapacağım hem spor olur dimi??????????
olsun ayda cım sağlık olsun bu hafta hepimiz kötüyüz***5.TAKIM 406.ETAP***
toplight (66,7/67,0/-0,3/-%0,45)
ozaly (60,1/)sabit
ayda2kilogo(69.1/69,3/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/) izinli
morpapatyam(73,2/73,5/-0,3/-%0,41)
seyyah2806(60,2/60,0/0,2/%0,33)
beyazkelebek85(75,1/74,7/0,4/%0,53) yeni üye baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart
5. TAKIM ORTALAMASI :
malesef canım nota geliyor.bu hafta ben de 200 gr artıdayım. ay sona kalınca benim yüzümden nota yemişiz havası oldu üzüldüm iyicene yaaa
esmerim kaç kg sun şekerimsmdi uyandm daha kaptanm ama bn yüzde hesabini yapmayi bilmiyorm bana bi anlatablrmsnz? Zatn kesn bu haftada giremicmde listeyekac gündr tuvalet skintim var ee birde yediklerm malüm
canım sen kaç kg sun kayıtlara alayımSüpersin valla, ben 3 kat çıksam kalbim yerinden çıkıyor sanki. Benim taşikardim var sürekli 120 nin üstünde atıyor.
yaa inanmıyorum sana kızdık ettik o kadar bitterler yüzünden ama çok güzel bir sonuç canım yaa tebriklerOvvvvvvvv sasknlk icindeymmmm gecen hafta 79 bu hafta 77.2 ilk geldgm tarih heralde 28 subatti o zamanki kilomda 81.2
yaa inanmıyorum sana kızdık ettik o kadar bitterler yüzünden ama çok güzel bir sonuç canım yaa tebrikler
canım tebrik ederim sen de çok güzel kg veriyorsun yeni üyeler 3. cuma listeye giriyorlar sen haftaya listedesin tatlımCanım günaydın, diyetisyen tartısıyla 92,500 ile başladım. Dün 88,000 dım. Ev tartımla 93,700 düm aynı gün bu sabah 88,900 düm. Hangisini baz alalım sence ? Ve dilerim bende listenize girerim. Çok istikrarlı paylaşımlar yapamıyorum ama siz bilirsiniz yinede.
Haftaya cuma tartılabilir miyim bilmiyorum çünkü Ankarada sempozyumda olacağım otelde tartı bulursam bildiririm.canım tebrik ederim sen de çok güzel kg veriyorsun yeni üyeler 3. cuma listeye giriyorlar sen haftaya listedesin tatlım
canım takım ortalaması 0,3 ün altında olursa nota yiyorsun eğer 8 hafta içinde 2 defa nota yersen takım ceza olarak sarı kart alıyor performansı düşük diye tüm takımların listesini hazırlıyorsunnota yemek nasil oluyor Canlar
haa doğru sen haftaya ankaraya geleceksin tartı bulsan bile fark olabilir o yüzden en iyisi sen bir sonraki hafta girersin olmazsa listeyeHaftaya cuma tartılabilir miyim bilmiyorum çünkü Ankarada sempozyumda olacağım otelde tartı bulursam bildiririm.
tühhh ya kötü olmus o zamancanım takım ortalaması 0,3 ün altında olursa nota yiyorsun eğer 8 hafta içinde 2 defa nota yersen takım ceza olarak sarı kart alıyor performansı düşük diye tüm takımların listesini hazırlıyorsun
Öylede olur tatlım. Ama bu hızla grubun yüzdesini yükseltebilirdim :))haa doğru sen haftaya ankaraya geleceksin tartı bulsan bile fark olabilir o yüzden en iyisi sen bir sonraki hafta girersin olmazsa listeye
tartini kendnle ankaraya getr o vakit :)Öylede olur tatlım. Ama bu hızla grubun yüzdesini yükseltebilirdim :))
valla çok da iyi olurduÖylede olur tatlım. Ama bu hızla grubun yüzdesini yükseltebilirdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?