Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkeslere merhabaaaa....hayirli mubarek bol kilo vermeli cumalarimiz olsun insaallah...

Sahur yok
Iftar menum
1 kase arabasi corbasi (hamursuz)
4 minik kofte 1 dilim patlican
2-3 kasik kadar pilav
1 minicik biber dolmasi
Salata

Cay ve 1 kucuk dilim revani

simdi bu aksam yediklerimdi, bununla uyudum kaldim, aslinda ac da degildim, gece kizim ciglik cigliga uyandi, asla hic bi sey yemiyor sadece emmek istiyor, ve malesef sutum de yoktu, gece gece kalkip zorla bi seyler yedim

3 dilim borek (1 tanesi 5 cm x 5 cm falan)
1 kupa sut
kizim icin yaptigim 2-3 kasik sutlu biskuvi,
2 kasik kadar yogurt

kelebeğim tebrikler tatlım listedesin

vuhuuu cok sevindimmmm :):)

ohhh valla yine gitms revaniler dolma biberler pilavlar ne isssss :)

ya ama oructum ki ve de sahur yapmamistim, ve de gercekten az miktarda yedim. olsun sen yine de kiz bana. dun evde erkek misafirler vardi, biz kynvalidemle onun odasinda oturduk, esim tepsiye hazirlamis getirmis yiyeceklerden orda ne varsa onlari yedim iste. gerci revani yemesem de olurdu.

ayy canim sen de bendensin, evet kendi evini kendi duzenini/duzensizligini ozluyor insan bazen. bizim daha 6 ayimiz var, saolsunlar yardima geliyorlar, ama evinin hatunu olmak da ayri bi sey tabi. ve de temizlik kesinlikle spor olur canim :)

Süpersin valla, ben 3 kat çıksam kalbim yerinden çıkıyor sanki. Benim taşikardim var sürekli 120 nin üstünde atıyor.

canim oyle kosa kosa cikmiyorum, yavas yavas gezintiye cikmis gibi. bizim bina 12 katli. iki kat arasi 28 merdiven var 14-14, yukari cikip asansor ile iniyoruz. merdiven den asagi inmek dizler icin iyi degilmis. sonra tekrar cikiyoruz. 3 kere cikinca 36 ediyor. boyle iste :)

tesekkurler :) ins haftaya cok cok daha iyi olucazzz...

Ovvvvvvvv sasknlk icindeymmmm gecen hafta 79 bu hafta 77.2 ilk geldgm tarih heralde 28 subatti o zamanki kilomda 81.2

wooowww...dagittin esmerim ortaligi, aslinda senin bi farkin da bence her gun ne olursa olsun tum menunu yazman. burda bidi bidi sana laf eden bizler bi baksak 7 gunde kac gun menu bildirmisiz ortaliga cikar her sey.. tebrik ederim harikasin rakibemmm!!!

Haftaya cuma tartılabilir miyim bilmiyorum çünkü Ankarada sempozyumda olacağım otelde tartı bulursam bildiririm.

evet canim esmerim in dedigi gibi tartini valize koy gotur ben oyle yapiyorum. goturemezse, otelin spor odasinda MUTLAKA vardir tarti

himm nasi bi su ki acaba, ben almanyaya gittigimde orda normal su yerine mineral wasser dedikleri boyle soda gibi baloncuklu su iciyolardi, saglikli olmasa icmezler heralde. sparkling su deniyor galiba. degistir bakalim faydasi olucak mi.

kaptanim, musade edersen kendime yeni bi gorev veriyorum. tek tek takimda herkes 7 gun uzerinden kac gun menu bildirimi yapmis bunu sayicam. izinliler filan haric tabi, ya da soyle olabilir, menulerimi saymani istemiyorum diyenler de haric olabilir, bu acikcasi kendimi motive etmek icin, ne dersiniz cuma bidlirim sonrasi bu sayilari da paylasiriz, ve de bakariz kilo vermeye nasil bir etkisi olmus.

sphinxlike cim sen naptin ya dagittin ortligi resmen, toplam 5 kilo verdin!! KESKE iki haftadir listede olsaydiniz sen ve yitikmavi... bu 3 hafta deneme suresi olayi cok kotu oldu, bari deneme suresi bitince ilk 2 hafta verilen kilolar da hesaba katilsa, haksizli oluyor sanki.

Rakibem ohoooo gecede yemssn napmssn öyle biz sana bosa demiyoruz sahur yap diye bu arada kiziyorm fln diye kirilmiyosn insallah bana ben senin icin kiziyorum kendini frenle diye bu arada tskler tatlm sizlern sayesnde basardm siz kizacaksnz diye cikolata yedgm zaman ac uyudum resmn

Bugünki menüm sabah tam bugday ekmegiyle tost yaptm yaklsak 1 kk dan braz büyük peynirle yaptm yaklask 4 dilim ekmk ediyodur ara ögnde ihlamur ictm öglende menemen yedm disarda yanindada beyaz ekmk yedim karnim cok acti cünkü yaklask 2.5 dilim yedim ondn da bgn ekmk kotami astm fazlasiyla aksam icinde draje yedm fistikli bgn costum kizacaksnz biliyorm ama aksam yemk yemicm yatmadan bi süt icerm belki

bugunku menumun ilk kismini yazayim

sabah uyaninca
3 hurma

kahvaltida
1.5 yumurta ile otlu ve peynirli omlet
domates salatalik brokoli
1.7 kk kadar peynir
4 zeytin
3 dlm kadar ekmek cogunlugu tam bugday

bi de bi yanlis bi sey yemistim ama ne oldugunu tam hatirlayamiyorum,
gece uyanip yediklerime 2 biskrem yazmis miydim? hatta cok icimi kesmisti ay dedim ne kadar da tatliymis.
sabahki hurma sayisindan da tam emin degilim, neyse yaklasik diyelim.

oglen icin 1 elma aldim yanima sadece
bi de cekmece de burcak lar var 5 tane, korkarim onlari da yiyebilirim cay ile

aksam icin de bi arkadasa caya davetliyiz, orasi de pek parlak olmaz sanirim, ama dikkat etmeye calisicam.
aksam tekrar yazarim.

simdilik iyi gorunuyor, aksam tam olarak yazarsan menunu o zaman sayicam.
spor ve su?

ayni sekilde esmerim cim spor ve su?

canım ne demek müsade edersen sen daha gelmeden önce callan cım yapıyordu bu işi ama o da bebiş yüzünden pek vakit ayıramadı bu tarz haxırlanınxa daha motive oluyor insan ellerine sağlık
canım sen haftaya sanırım listeye gireceksin o yüzden istersen perşembe günden yap bildirimi kelebeğim de perşembeden yapıyor
muhteşemsin bu arada

canım çok az yediğin için akşam iyi ac olacaksın bu durumda saat 4 gibi ara öğün yapabilirsin

2. cuma listeye girsek daha güzel olur cidden 3 hafta fazla geldi banada ama artık son 1 haftamız kaldı:)) canım başlarda kolay kilo veriyorum ama sonradan çok zorlucak gibi inşallah bu şekilde vermeye devam ederim. Belimin çok inceldiğini farkettim pantalonlarımı giydiğimde o kadar sırıtmıyor artıkk

canım sen haftaya sanırım listeye gireceksin o yüzden istersen perşembe günden yap bildirimi kelebeğim de perşembeden yapıyor
muhteşemsin bu arada
Haftaya cuma son sınavım olcak kaptancım kilomu yazar çıkarım net olmazsa okulda wifiden yazarım bi şekilde artık. Çok teşekkür ederim sizler sayesinde bu kadar hızlı bi şekilde verebiliyorum motivasyonu bence çok güzel sağlıyoruz.
****5. TAKIM****

rakibeeeee aaaaa parlak olmazda ne demek bu gidisle seni sollicm habern olsn

tatlm o durumu bn cok iyi bilirm yani suan ne kadr ac oldugunu tahmn ediyorm ama sunu cok iyi anladm ki gündz ne kadr güzel beslenrsek aksamimiz o kadr hafif oluyor

Kelebeğim bu çizelge fikri çok hoş bu arada
Ben çok fazla duramayacağım artık bu hafta yoğun bi hafta olcak benim için. Kilo veren herkesi tebrik ediyorumm
Menümüde yazayım;
Kahvaltı
2 küçük kepek ekmeği arasında
2 dilim salam
avuç içi kadar kaşar peyniri
nar suyu

Öğle
1 parmak kadar peynirli poaça(gerçekten küçücüktü ilk ve son kaçamağım olsun bu)
1 bardak şekersiz çay

Akşam
2 yk bulgur pilavı
salçalı tavuk
ayran

su:1.5lt
spor:yok

kızlar yatmadan spor yapmayı düşünüyorum yine yazacağım buraya suyumuda güncellerim öptüm kocaman hepinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…