- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.361
herkeslere merhabaaaa....hayirli mubarek bol kilo vermeli cumalarimiz olsun insaallah...
simdi bu aksam yediklerimdi, bununla uyudum kaldim, aslinda ac da degildim, gece kizim ciglik cigliga uyandi, asla hic bi sey yemiyor sadece emmek istiyor, ve malesef sutum de yoktu, gece gece kalkip zorla bi seyler yedim
3 dilim borek (1 tanesi 5 cm x 5 cm falan)
1 kupa sut
kizim icin yaptigim 2-3 kasik sutlu biskuvi,
2 kasik kadar yogurt
vuhuuu cok sevindimmmm :):)
ya ama oructum ki ve de sahur yapmamistim, ve de gercekten az miktarda yedim. olsun sen yine de kiz bana. dun evde erkek misafirler vardi, biz kynvalidemle onun odasinda oturduk, esim tepsiye hazirlamis getirmis yiyeceklerden orda ne varsa onlari yedim iste. gerci revani yemesem de olurdu.
ayy canim sen de bendensin, evet kendi evini kendi duzenini/duzensizligini ozluyor insan bazen. bizim daha 6 ayimiz var, saolsunlar yardima geliyorlar, ama evinin hatunu olmak da ayri bi sey tabi. ve de temizlik kesinlikle spor olur canim :)
canim oyle kosa kosa cikmiyorum, yavas yavas gezintiye cikmis gibi. bizim bina 12 katli. iki kat arasi 28 merdiven var 14-14, yukari cikip asansor ile iniyoruz. merdiven den asagi inmek dizler icin iyi degilmis. sonra tekrar cikiyoruz. 3 kere cikinca 36 ediyor. boyle iste :)
wooowww...dagittin esmerim ortaligi, aslinda senin bi farkin da bence her gun ne olursa olsun tum menunu yazman. burda bidi bidi sana laf eden bizler bi baksak 7 gunde kac gun menu bildirmisiz ortaliga cikar her sey.. tebrik ederim harikasin rakibemmm!!!
evet canim esmerim in dedigi gibi tartini valize koy gotur ben oyle yapiyorum. goturemezse, otelin spor odasinda MUTLAKA vardir tarti
himm nasi bi su ki acaba, ben almanyaya gittigimde orda normal su yerine mineral wasser dedikleri boyle soda gibi baloncuklu su iciyolardi, saglikli olmasa icmezler heralde. sparkling su deniyor galiba. degistir bakalim faydasi olucak mi.
Sahur yok
Iftar menum
1 kase arabasi corbasi (hamursuz)
4 minik kofte 1 dilim patlican
2-3 kasik kadar pilav
1 minicik biber dolmasi
Salata
Cay ve 1 kucuk dilim revani
simdi bu aksam yediklerimdi, bununla uyudum kaldim, aslinda ac da degildim, gece kizim ciglik cigliga uyandi, asla hic bi sey yemiyor sadece emmek istiyor, ve malesef sutum de yoktu, gece gece kalkip zorla bi seyler yedim
3 dilim borek (1 tanesi 5 cm x 5 cm falan)
1 kupa sut
kizim icin yaptigim 2-3 kasik sutlu biskuvi,
2 kasik kadar yogurt
kelebeğim tebrikler tatlım listedesin
vuhuuu cok sevindimmmm :):)
ohhh valla yine gitms revaniler dolma biberler pilavlar ne isssss :)
ya ama oructum ki ve de sahur yapmamistim, ve de gercekten az miktarda yedim. olsun sen yine de kiz bana. dun evde erkek misafirler vardi, biz kynvalidemle onun odasinda oturduk, esim tepsiye hazirlamis getirmis yiyeceklerden orda ne varsa onlari yedim iste. gerci revani yemesem de olurdu.
günaydın güzel hatunlar,
ben bugün itibariyle 76,20 yim,sabah yarımdan az simit arasına krem peynir,arkadaştan arakladım,
bugün evime gidip temizlik yapacağım 1 yıldır kayınvalidelerdeyiz, oyüzden de kiko veremedim iş yok yemek derdi yok ütü yok işten gidiyorum sadece çocuklarla ilgileniyorum, haftaya evimize geçeceğiz bakıcı gelecek, inşallah herşey hayırlı ve güzel olur ,, temizliğide becerebilirsem malum 1 yıldır dokunmadık eve kendim yapacağım hem spor olur dimi??????????
ayy canim sen de bendensin, evet kendi evini kendi duzenini/duzensizligini ozluyor insan bazen. bizim daha 6 ayimiz var, saolsunlar yardima geliyorlar, ama evinin hatunu olmak da ayri bi sey tabi. ve de temizlik kesinlikle spor olur canim :)
Süpersin valla, ben 3 kat çıksam kalbim yerinden çıkıyor sanki. Benim taşikardim var sürekli 120 nin üstünde atıyor.
canim oyle kosa kosa cikmiyorum, yavas yavas gezintiye cikmis gibi. bizim bina 12 katli. iki kat arasi 28 merdiven var 14-14, yukari cikip asansor ile iniyoruz. merdiven den asagi inmek dizler icin iyi degilmis. sonra tekrar cikiyoruz. 3 kere cikinca 36 ediyor. boyle iste :)
tesekkurler :) ins haftaya cok cok daha iyi olucazzz...
Ovvvvvvvv sasknlk icindeymmmm gecen hafta 79 bu hafta 77.2 ilk geldgm tarih heralde 28 subatti o zamanki kilomda 81.2
wooowww...dagittin esmerim ortaligi, aslinda senin bi farkin da bence her gun ne olursa olsun tum menunu yazman. burda bidi bidi sana laf eden bizler bi baksak 7 gunde kac gun menu bildirmisiz ortaliga cikar her sey.. tebrik ederim harikasin rakibemmm!!!
Haftaya cuma tartılabilir miyim bilmiyorum çünkü Ankarada sempozyumda olacağım otelde tartı bulursam bildiririm.
evet canim esmerim in dedigi gibi tartini valize koy gotur ben oyle yapiyorum. goturemezse, otelin spor odasinda MUTLAKA vardir tarti
evet aynen canım bu hafta iş yerinde çk yoğundum eve bile iş götürdüm. dikkat edemedim. bi de eşim haftasonu evi abur cuburla doldurmuş sinir oldum cipsler kurabiyeler çikolatalar.
kızlar bişey söyleyeceğim. 2 hafta önce eve aldığımız damacana suyu değiştirdim. mavidağ diye bi su buldum ph ı 8 küsür. alkali su. neyse ben hatırlarsanız 2 haftadır güzel kilo veriyordum. bu suyu içiyordum. geçen cuma suyumuz bitince eşim sırma su söylemiş. ve ben bu hafta öyle kilo veremedim. acaba gerçekten alkali su işe yarıyor olabilir mi. şimdi evdeki suyu içesim gelmiyor. hemen bitsin de yine mavidağ isteyeceğim. bakalım su gerçekten etkiliyor mu ki.
himm nasi bi su ki acaba, ben almanyaya gittigimde orda normal su yerine mineral wasser dedikleri boyle soda gibi baloncuklu su iciyolardi, saglikli olmasa icmezler heralde. sparkling su deniyor galiba. degistir bakalim faydasi olucak mi.