Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

üzülme mehalim ya doktor önümüzdeki ay ona göre çatlatma iğnesi falan vurur, tedavi uzun bir yol sen daha iyi biliyorsun kaydirigubbakcemile2
benim saçlarım sarı aslında ama 11 seneden sonra artık saçlarımı boyatmamaya karar verdim. o yüzden saçlarımı açınca sarı gibi duruyor, ama dipleri kendi rengi. kısaca toplayınca esmer olan özüme dönüyorum, artık mecburen birkaç ay böyle çift renk gezicez..

:1shok::1shok: hakatten ben de şaşırdım kallisim.. nasıl bir metabolizmadır doğrı söylüyosun. ben de 2 gündür bir acıkıyorum bir ackıyorum kafayı yicem :bbo:

günaydın fıstıklar, biz ani bir karar ile çoluk çocuk kedi köpek bugün ablama geçiyoruz :)) eşim ilk kez böyle uzun bir süre izin kullanıyor ve ilk kez izinde işinden hiç telefon almadı bunun keyfini çıkartıyor şimdide, akşam hadi gitmiyormuyuz dedi e-e-e-eee nereye dedik şaşırdık ablama tabiki dedi çocuklarda atladı gidecektik ama onun izni bitince ben kızlarla gidecektim planlar değişti neyse 3-4 ünde geliriz sanıyorum ordan müsait oldukçada girerim nete hepinizi öpüyorum....

sen leyleği havada gördün bu sene galiba Kallisim:roflol:

hadi iyi gezmeler öptüm canımcıma.s.

mehalim canım en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın inanıyorum ben buna...

sportiii
sen nerdesin özledik seniii

dün akşam yemeğim:

1 paket biskrem dark
1 paket N**** (Siyahi)
3 top kakaolu dondurma

biri bana iyice kızmalımafoldumben

günaydın arkadaşlar,

pek bir sakin artık takımımız. Herkesin keyfi yerinde olsun yeter dimi ama.

kadiscim çok geçmiş olsun, kallis'in tarifi çok güzelmiş, inşallah hemen fayda gösterir.

kalliscim güzel bir tatil yapmışınız, kilo aldım diye çok da dert etme, napalım kiminin metabolizması zehir gibi işliyor, kimi de tıkanık, sen aldığını da verirsin dert etme canım. Yine yolculuk hadi bakalım güzel vakit geçirirsiniz inşallah

bijoux cum sen tatile gittin diye pek gelemezsin zannettik ama maşallah yine en vefalı sensin yalnız bırakmıyosun bizi, çok da memnun ediyosun. Bu arada gördüm fotonu, esmer bomba olmuşsun, çok da güzel görünüyosun canım, artık sana kilolu falan denmez, çok az fazlalığın kalmış durumundasın. Sendeki azimi bildiğim için onu da hiç dertsiz halledersin zaten.

bhk cim artık gelmişsin hoşgeldin,

choclate cım, sanırım işlerin yoğun yorgunluğun ondandır. Gönül yorgunluğu olmasın, inşallah sıkıntılarını atlatıcaksın.

coco cum sana da günaydın bitanem

coco cum bende özledim bitanem

dün akşam yediklerine ben sana kızıyım ama sende bana kızacaksın tamammı

bende akşam KFC'den menü yedim hepsi de kızartmaaaaklava:klava:klava:

coco cum bu da sana klava:

coco cum bende özledim bitanem

dün akşam yediklerine ben sana kızıyım ama sende bana kızacaksın tamammı

bende akşam KFC'den menü yedim hepsi de kızartmaaaaklava:klava:klava:

coco cum bu da sana klava:

ooo
sen de kızartmaları götürmüşsün al bu da sanaklava:

yaa sporticim ben yine eskisi gibi abur cubura başladım malesef:çok üzgünüm:
her gün 1 kormet kesin yiyorum da 1 de bisküvi okkalısından..
gerisi de belli olmuyor işte abarttım yine..
şu 38 günlük diyetin ilk haftasını yapsam sanırım yine 2,5 eririm de kurtulurum kilo derdinden..
biraz da kıyafetlerin hepsine girebilmem beni yavaşlattı.
eskiden giremiyordum hemen vermek istiyordum..
işte böyle

Kızlar hepinize 41 kere maşallah
Bijoux'm Gel de Tatilden sana magnum alacağım a.s Bijoux'in rejimden mezuniyetine en çok ben sevineceğim Yemiyor diye çıldırıyorum :roflol:Gözümün önünde eriyip gidiyor :roflol:
Bhk'm hoşgeldin ..a.s.Seninle diğer topiclerde gözlerim arar olmuştu..
Kadis geçmiş olsun ..Tez zamanda oğlunun iyileşmesi Dileğiyle..

coco'cum varya nasıl yapıcam bilmiyorum gerçekten bir iştah bir iştah bende sorma,
bugünde diş doktoruna gidicem neyseki o işlem yaptıktan sonra bişey yiyemem zaten o iyi olacak işte.
Ay akşam gittim koca bi menü aldım afiyetle yalana yalana bi yedim ki sorma, hiçte pişman falan olmadım valla. Yanımda da kuru kayısı onları yiyip duruyorum, akşam yediklerimi iade etmek için :roflol::roflol::roflol:
sonra da diycemki benim kilom takıldı gitmiyor daha e nası gitsin kaydirigubbakcemile3

aynen yaaaa:kedi:

kaçamakları yapıp sonra da takıldım kaldım diyoruz:roflol:

aman bijo gelmiş kaçalım walla yediklerimizi görmesin -tatlicadiarzu-

aman bijo gelmiş kaçalım walla yediklerimizi görmesin -tatlicadiarzu-

gördüüüüüüüüümmmmmmmmm klava:
ben burda nelere nelere hayır derken :bbo: daha bırakın korneti 1 top dondurma yememişken :icecream:siz kızartmaları, bisküvileri, menüleri götürün hanfendiler
benim gibi biraz sıkıp sona rahat edicenize, sıkma sürecinizi uzatıyosunuz haberiniz olsun kızlaaaarrrrrrr :1closedeyes:

çok fenayız bijoux cum yaaa napıcaz bilmiyorum. hadi silkele bizi biraz. hala pişman değilim tavuk kanadı pek güzeldi cokacimcoook bi güzel götürdüm :roflol::roflol::roflol:

tünaydın kzılar..

ben de ayncak fırsat bulabildim sabahtan beri.

bijo dün seni gördüm süpersin maşallah

coco sportie
kaçamaklarınıza da bayıldım,canım çekti :kedi:

kallistecim
,
ben ayrılırken behsettim sebebinden.
izinli gittim zaten.
kızım cok yoruyordu beni,müsaade etmiyordu ve 4aylık diyet sonrası biraz motive kaybım vardı.
bunları söyledim diye hatırlıyorum.
takımın paylaşımıyla ilgili bir şikayetim yok yani.
ve tenhalık zaten ben yokken daha başlamış.
yazları olan bişey bu..
yakında yine geçmişi okumaya güç yetiremeyiz..

öpüyorum herkesi..

kızlar şimdi tvde gördüm..
banu alkan konuşuyor canlı yayında.
60 ile 65 kilo arasındaymış :lepi:

hiç bir zaman 65 kiloyu geçmiş.
tövbe tövbee :roflol:

kallisim tarifin için çok saol
dün gece buna benzer bişe yaptım ama balı ısıtmadım dışardaydı zaten erimiş bir vaziyette sıcaktan biraz karabiber döktüm yünlü bez değilde yün koydum hakiki ama sabah iyiydi öz önce bakıtm yine hırlıyor
yün emmiş balı hep sanırım
teyzem gazete yapmış sabah kalktığımızda ne bal vardı ne bişe diyo hepsini emmiş vücut
ve iki yöne birden yapmak sakıncalıymış kalbe zararı varmış bir gün öne bir gün arkaya
yine yapcam bakalım akşama inşallah geçer

canım kilo almaan üzüldüm
kaç kilosun şimdi
beni kaçırdın sanırım cuma günü yazdım 65.7 yim diye takıma alırmısın diye
:lepi:
takımdamıyım bilsemmmm

gez canım gez tadını çıkarrr

mehalcim üzüldüm kaçırdım galiba ama
hamile mi kalmak istiyosun
hayırlısı olsun sıkma canını

günaydın arkadaşlar,

pek bir sakin artık takımımız. Herkesin keyfi yerinde olsun yeter dimi ama.

kadiscim çok geçmiş olsun, kallis'in tarifi çok güzelmiş, inşallah hemen fayda gösterir.
saol canım inşallah geçer kısa zamanda

kızlar şimdi tvde gördüm..
banu alkan konuşuyor canlı yayında.
60 ile 65 kilo arasındaymış :lepi:

hiç bir zaman 65 kiloyu geçmiş.
tövbe tövbee :roflol:

oooo yani yalanında böylesi
sanırım yarısını sölemiyor kalanınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…