- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.741
üzülme mehalim ya doktor önümüzdeki ay ona göre çatlatma iğnesi falan vurur, tedavi uzun bir yol sen daha iyi biliyorsun kaydirigubbakcemile2Selam arkadaşlar doktordan güzel haber alamadım malesef. yumurtalarım çatlamamış malesef gelecek aya dedi doktur. insana bir anda ne kadar ağır geliyorsiz yine adet zamanına kadar gün aşırı deneyin dedi çok zaıf bir ihtimal ama dedi işte böyle yani:)
bijom sen kumral değil miydin mi. esmer şeker olmuşun :)))
:1shok::1shok: hakatten ben de şaşırdım kallisim.. nasıl bir metabolizmadır doğrı söylüyosun. ben de 2 gündür bir acıkıyorum bir ackıyorum kafayı yicem :bbo:bijom varya harika ötesi olmuşsun artık maşallah diyelim tartı hemen gözüme çarptı beni bir gülmek aldı hayatımızın anlamı oldu :)) ya çok sinir bir durum var şimdi tatilde açık büfe filan dedim endişeleniyorum dedim hani gitmeden ve başıma gelebilecek en kötü şey geldi aklımın almayacağı kadar yemek vardı ama dikkat ettim hesapta :)) ekmek yemedim hamur işi kızartma türü hiç yemedim salata ve ızgara çeşitleri ve zeytinyağlı yedim hep aynı zamanda sudan çıkmadım hep yüzdüm her günde 1 saat fitnessa gittim donuma kadar ıslanıp öyle çıktım vallahi elimden geleni yaptım yani ama bu sabah tartıldığımda 1.5 kilo aldığımı gördüm ve ne kadar sinir bozucu bir durumdur ki eşim 2.5 kilo vermiş ortanca kızım 2 kilo büyük ve ufakta 1 er kilo düşmüşler... onların yemeierini görseniz aklınız durur hele eşim tepeleme ne pideleri kaldı ne kızartmaları ne hamur işi tatlılar gözleme börekler öyle sinir oldum ki anlatamam bu nasıl bir metabolizmadır...
günaydın fıstıklar, biz ani bir karar ile çoluk çocuk kedi köpek bugün ablama geçiyoruz :)) eşim ilk kez böyle uzun bir süre izin kullanıyor ve ilk kez izinde işinden hiç telefon almadı bunun keyfini çıkartıyor şimdide, akşam hadi gitmiyormuyuz dedi e-e-e-eee nereye dedik şaşırdık ablama tabiki dedi çocuklarda atladı gidecektik ama onun izni bitince ben kızlarla gidecektim planlar değişti neyse 3-4 ünde geliriz sanıyorum ordan müsait oldukçada girerim nete hepinizi öpüyorum....
coco cum bende özledim bitanem
dün akşam yediklerine ben sana kızıyım ama sende bana kızacaksın tamammı
bende akşam KFC'den menü yedim hepsi de kızartmaaaaklava: klava: klava:
coco cum bu da sanaklava:
ooo
sen de kızartmaları götürmüşsün al bu da sanaklava:
yaa sporticim ben yine eskisi gibi abur cubura başladım malesef:çok üzgünüm:
her gün 1 kormet kesin yiyorum da 1 de bisküvi okkalısından..
gerisi de belli olmuyor işte abarttım yine..
şu 38 günlük diyetin ilk haftasını yapsam sanırım yine 2,5 eririm de kurtulurum kilo derdinden..
biraz da kıyafetlerin hepsine girebilmem beni yavaşlattı.
eskiden giremiyordum hemen vermek istiyordum..
işte böyle
coco'cum varya nasıl yapıcam bilmiyorum gerçekten bir iştah bir iştah bende sorma,
bugünde diş doktoruna gidicem neyseki o işlem yaptıktan sonra bişey yiyemem zaten o iyi olacak işte.
Ay akşam gittim koca bi menü aldım afiyetle yalana yalana bi yedim ki sorma, hiçte pişman falan olmadım valla. Yanımda da kuru kayısı onları yiyip duruyorum, akşam yediklerimi iade etmek için :roflol::roflol::roflol:
sonra da diycemki benim kilom takıldı gitmiyor daha e nası gitsin kaydirigubbakcemile3
aman bijo gelmiş kaçalım walla yediklerimizi görmesin -tatlicadiarzu-
gördüüüüüüüüümmmmmmmmmklava:
ben burda nelere nelere hayır derken :bbo: daha bırakın korneti 1 top dondurma yememişken :icecream:siz kızartmaları, bisküvileri, menüleri götürün hanfendiler
benim gibi biraz sıkıp sona rahat edicenize, sıkma sürecinizi uzatıyosunuz haberiniz olsun kızlaaaarrrrrrr :1closedeyes:
.
bhkcık hala gelemedimi takıma dönüş yapmadımı uzun sürdü ayrılığı durumundan haberdarmısınız cocom sen bilirsin canım inşallah iyidir..
kallisim tarifin için çok saolbijom varya harika ötesi olmuşsun artık maşallah diyelim tartı hemen gözüme çarptı beni bir gülmek aldı hayatımızın anlamı oldu :)) ya çok sinir bir durum var şimdi tatilde açık büfe filan dedim endişeleniyorum dedim hani gitmeden ve başıma gelebilecek en kötü şey geldi aklımın almayacağı kadar yemek vardı ama dikkat ettim hesapta :)) ekmek yemedim hamur işi kızartma türü hiç yemedim salata ve ızgara çeşitleri ve zeytinyağlı yedim hep aynı zamanda sudan çıkmadım hep yüzdüm her günde 1 saat fitnessa gittim donuma kadar ıslanıp öyle çıktım vallahi elimden geleni yaptım yani ama bu sabah tartıldığımda 1.5 kilo aldığımı gördüm ve ne kadar sinir bozucu bir durumdur ki eşim 2.5 kilo vermiş ortanca kızım 2 kilo büyük ve ufakta 1 er kilo düşmüşler... onların yemeierini görseniz aklınız durur hele eşim tepeleme ne pideleri kaldı ne kızartmaları ne hamur işi tatlılar gözleme börekler öyle sinir oldum ki anlatamam bu nasıl bir metabolizmadır...
kadisim hemen yazayım canım aslında kış hastalığı olsa tüm gün tutabilirdin daha fazla fayda ederdi ama şimdi hava sıcak ya kısa sürelerle yapıp sık sık tekrarla canım birde pişik olmasın yazık... bir yünlü parça al kumaş olur eski bir atletten parça olur ama yünlü olsun, bir kaç kaşık balı tavaya koy çok hafif ılıt ocakta ısıtıp yakma bak sadece ılınacak ve yemeğe döker gibi karabiber dök bu balın içine yarım çay kaşığını geçmesin yünlü bezin üzerine balı döküp oğlunun sırtına veya göğsüne atletinin içine koy tatlım önce huysuzlanır ama alışır uyku uyuyacağı zaman yaparsan daha rahat edersin eğer evden çıkmayacaksan ız bu bezi bir kaç saat sonra çıkartıp ballı vücudunu hiç temizlemeden bırak bir kaç saat dinlensin tekrarla yine hiç pişman olmazsın bunu isviçreden bir doktor tavsiyesi ile yaptım ben canım ve benim büyük kızım bronşitti 20 tane iğnesi vardı ama tek bir iğne vurulmadık kontrole gittiğimizde 3. gündü ve doktorumuz şaşırdı iğneleri vurulmadığımızı söyleyince ne yaptığımı sorup hayrete düştü ciğerleri tertemiz olmuş dedi yıllrdır boğazları bile ağrısa aynı işlemi yaparım tüm iltihabı kurutuyor balın iyileştirici özelliği çok fazla..
..
gez canım gez tadını çıkarrrgünaydın fıstıklar, biz ani bir karar ile çoluk çocuk kedi köpek bugün ablama geçiyoruz :)) eşim ilk kez böyle uzun bir süre izin kullanıyor ve ilk kez izinde işinden hiç telefon almadı bunun keyfini çıkartıyor şimdide, akşam hadi gitmiyormuyuz dedi e-e-e-eee nereye dedik şaşırdık ablama tabiki dedi çocuklarda atladı gidecektik ama onun izni bitince ben kızlarla gidecektim planlar değişti neyse 3-4 ünde geliriz sanıyorum ordan müsait oldukçada girerim nete hepinizi öpüyorum....
mehalcim üzüldüm kaçırdım galiba amaSelam arkadaşlar doktordan güzel haber alamadım malesef. yumurtalarım çatlamamış malesef gelecek aya dedi doktur. insana bir anda ne kadar ağır geliyorsiz yine adet zamanına kadar gün aşırı deneyin dedi çok zaıf bir ihtimal ama dedi işte böyle yani:)
:)))
saol canım inşallah geçer kısa zamandagünaydın arkadaşlar,
pek bir sakin artık takımımız. Herkesin keyfi yerinde olsun yeter dimi ama.
kadiscim çok geçmiş olsun, kallis'in tarifi çok güzelmiş, inşallah hemen fayda gösterir.
kızlar şimdi tvde gördüm..
banu alkan konuşuyor canlı yayında.
60 ile 65 kilo arasındaymış :lepi:
hiç bir zaman 65 kiloyu geçmiş.
tövbe tövbee :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?