Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahaha onu Callan a sorcan, kac gram bi kere, veya kac tane? avuc var avuc var, kiminin avici kucuktur, kimininki buyuk :) kabuklusu var kabuksuzu var ne cesit bi fistik?

demek ki neymis? ogle yemegini atlamiyormusuuz.....

Ögle yemegiyle alakali deglde bian niyese canm cekmisti üff yemez olaydm en fazla 30 gr yada 40 gr dir heralde ne bilim ay gram hesabindan da hc anlamam

oylesine sordum tatlim gramini, hani sen kac kalori dedin ya... istersen ip atlamayi 500 yap??

Bugün zatn 800 kalori fln almistm 300 kaloride fistik desek üfff yag orani artti ya hc iyi olmadi

harikasin rakibemmm! ben de eve gidince yapicam ins. herkes nerelerde yahuu? en son nerde biraktiysam orda kalmis burasi. bi kac resim koyalim bari :)

o kadar cok before after resimleri var ki demek ki kilo vermek o kadar da zor degil, millet 100 kusur kilolardan inmis, biz de yapabiliriz Allahin izniyle.

bi de baska bi sitede bi resim gormustum o da cok ironik :/
Afrikada insanlar yemek bulabilmek icin kilometrelerce yuruyor, diger yerlerdeki insanlar ise yediklerini eritebilmek icin o kadar yol yuruyor yaziyordu, cok etkileyici

3 gundur falan korse takiyorum, faydasi oluyor bence, yani karnimi boyle bastirdigi icin cok aclik hissetmiyorum sanirim, aklima Peygamber Efendimizin acliktan karnina tas baglamasi olayindan geldi, bu sekilde karnina bastirarak acligi hissetmemeye calisiyor.

Diyet yapmak gercekten aslinda bi nevi tefekkur, ac insanlarin halini dusunmus oluyoruz, verilen binbir cesit nimete de sukur etmis oluyoruz. insan onune gelen her seyi zaten yememeli, vucut kaldiramiyor, her sey dengeliyken guzel ve saglikli...

herkese iyi geceler...

bir ricam daha olucakti, menuleri yazarken mesela onceki gune aitse filan gununu de belirterek yazin, pazartesi menum diye mesela. iyi uykular, uykuda bol kilo vermeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…