Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım fırsat buldukça girmeye çalış menülerini de tam gir sadece sabahları yazmaklar olmaz
yitikmavi cim bu hafta ankarada olacaktı hiç sesi çıkmadı benim dünki menüme gelince akşama kadar iyi idi akşam felaket ama gene de yazayım

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1/2 fincan kadar kırık leblebi
öğle
1/2 avuç içi kadar ızgara tavuk
4-5 dilim fırın patates
domates salatalık
ara
5 cm büyüklüğünde kıymalı kol böreği
akşam
1/2 tabak ton balıklı salata
1 içli köfte haşlama
1 kaşık taze fasülye
1 küçük kase fırın sütlaç
cevizden küçük 2 tane lorlu kurabiye
1 portakal
su maalesef 1,5 lt civarı
spor 3,5 km yürüyüş
akşam gözüm döndü sanırım reglim yaklaştığı için böyle sürekli bi yeme hissi vardı ama gece yatarken kendimi çok kötü hissettim yaaa

Bende oyle oluyorum valla diorumki tuh ya yedim de ne oldu simdi bosyere kalori aldim hele bu zayiflama olaylarina girmeden once gece kalkip cokomel kasiklardimo his geliyor arada hemen başka bir şey düşünüyorum

Bende oyle oluyorum valla diorumki tuh ya yedim de ne oldu simdi bosyere kalori aldim hele bu zayiflama olaylarina girmeden once gece kalkip cokomel kasiklardimo his geliyor arada hemen başka bir şey düşünüyorum
yya benim öyle değildi neden dün öyle oldu anlamadım akşam kalan yemekleri bitirelim dedim sanırım düzenli yemek yemeyince gözüm döndü
bu arada türkiyede çoğu yerde elektrikler kesikmiş sizde de kesik mi tatlım

bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 kk peynir
ara
100 gr yoğurt
1 dilim ananas
öğle
1 kase mantar çorbası
salata
2 parça tavuk şiş
ara
2 adet wasa
20 gr labne
akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık kurufasülye
ara
belki 1 elma ya da portakal

su
2 lt
spor 4,5 km yürüyüş
işyerinde sorun yoktu jenaratörler var ama sabah 10,30 dan beri elektrikler kesik evde ne yapacağız bilmiyorum maalesef yarın sabaha kadar gelmeyecek diyorlar

elektrikler yeni geldi ve girdim sonunda..
öğle yemeğim:6 adet köfte 2 dilim ekmek..ayran..
akşama daha da dikkatli olayım..

merhaba arkadaslar,

Ozaly yi ekledim, cok pardon, yani gorsem hatirlardim heralde, 4 gundur yazmadigi icin olabilir. :):)

Pazartesi menum
Sabah elma smootie
Oglen 1 kase yogurt
Ara yok
Aksam etli kuru fasulye 1 dilim tam bugday ekmegi
2.5 litre su
10 sguat 30 mekik 10 dakka muzik esliginde farklı zumba hareketleri
( o kadar hamlamisim ki 10 sauatta bayildim ) :)

harika iste bu!! :) cok az kalorili olmus, sadece sebze ekleyebilirsin biraz.

canim menulerinin eksik kisimlarini da yazarsan evet yazicam menu bildirimine, pazts ve salir aksam yemegi yok bi de spor ve su. bi kac kere arkadaslar da rica etti, aksama kadar kagit kalemle bi yere yaz, aksam menuyu topluca yaz, ya da aksam yemegini yazmaya geldiginde eski mesajlarindan kahvalti ve ogleyi de bul oraya kopyala hepsi bir yerde olsun ok?? iyi gidiyosun tatlim sadece bize kolaylik olsun diye ok :)

evet canim korse bence ise yariyor, bunu nasil bildim? bugun kahvaltiya otururken giymemistim, bi turlu doyamadim kahvaltida bakiyorum acaba daha ne yiyebilirim diye. dene bakalim :)

takimdakilere menu hesabi sormak icin once benim kendi menumu yazmam lazim, o yuzden de kacamak yapamiyorum, bunu kendim istedim, frenlemek adina, simdilik ise yariyor bakalim :)

Ozaly jilian gorse
seninle gurur duyardi
Yine elektrik kesintisi yasiyoruz baGimlisi olcaz

jillian i ben de cok seviyorum, baska seyler yapsam o tadi alamiyorum nedense...
evet oyleymis 45 ilde elektrikler kesikmis, kpederim diyor ki sabotajmis, valla ben bilmem ama bi cok isi aksattigi kesin..

ahaha cok tatlisin kaptanim ya, e tabi yaptin bi guzel icli kofteleri kurabiyeleri, o gun yemesen ertesi gun yiyceksin, kacinilmaz son :) en iyisi hic abur cubur almamak, sadece misafire yetecek kadar yapmak. degilse elimizin altinda durmasi cok tehlikeli.. kendimden biliyorum :):)
olsun sabah ve oglen cok iyi, bugun de iyi, tek sknti aksam yemis olman, yani enrjileri harcayacak vakit kalmamis, mesela kurabiyeleri kahvaltida yemis olsaydin coktan erimis gitmis olacaklardi.
bi tane resim bulmustum, ustune ingilizce yaziyor ama diyetlerin en cok bozuldugu saat aksam saatleriymis, onu ekliyim birazdan, tehlikeli zaman demis, aslinda tehlikeli zamanin basina ve sonunca topige girme zorunlulugu koysak o arayi atlastak sabah iyi oluyor genelde zaten.

kahvalti icin en uygun vakit sabah 7:11
ogle yemegi icin 12:38
aksam yemegi icin 18:10

diyetlerin cogunun bozuldugu saatler: aksam 18 ile 22 arasi.
en tehlikeli zaman da aksam 20-21 arasi.

Bana artk normal yemek yemekten gına geldi yaaa üfff aksam icin bana hafif yiyecegm bisylr olaraktan önerisi olan var miii

Ya kisir da 3 kasigi bir dilim ekmek ediyoms bgn zatn 2 dilim öglen tam bugday 1 dilimde beyaz ekmk sabah yedm

Bgn bnm icin menü hc iyi degldi üfff

himm yaz bakalim simdiye kadar neler yedin, ona gore aksama karar verelim :)

benim ogun saatlerim 15-20 dk sonra oluyor tatlim bak bu grafigi hic gormemistim

bunlar basarili bi sekilde kilo veren 1000 kisi arasinda anket yapmislar, ordan cikan sayilarin ortalamasi, ne guzel bak fark etmeden en uygunu yapiyomussun zaten :)

Bana artk normal yemek yemekten gına geldi yaaa üfff aksam icin bana hafif yiyecegm bisylr olaraktan önerisi olan var miii

anladim cnm, evde ne var, aksam ne kadar hafif olsa o kadar iyi olur.

sabah 7.11 degilde 7.20 oglen 1 de aksam da 6.30 da oluyor demek istemistim bu arada aksamki elma yerine 2 cilek yedim geceyi kapatt im artik bisey yemeyecem
sende yaz bakalim kelebegim

harikasin kaptanim , yani burda henuz oglen yazayim ama sadece kahvalti ve ogle yemegi olmus olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…