Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim bu hafta 73.7 geldim, yeni basladim sayilir, mart ayinda basladim yani. benim sekerim yoktu cok sukur, ama oyle olunca da sorumsuzca yiyor insan o da kotu. sekerinin tekrar etmesi cok kotu olmus, napiyosun simdi ilac filan aliyo musun? kilo verince gecer miymis? telefondan girmen cok iyi olur canim, surekli haberdar oluruz birbirimizden, istersen bugunku menunu de yaz, bazen nerde hata yaptigini bilemiyor insan, geri bildirim almak yorum almak iyi olur, ayni hatayi yarin yapmazsin.

Bugünkü menüm
sabah:
2 dilim tam bugday ekmk
1kk tulum peynir
domates salatalik
ara :
3 gün kurusu
2 parca bitter cikolata
öğlen
1kase yoqurt
1 tabakta sebze yemegi
ara
2 tane kendi yapms oldqm tam bugday unlu topkek
aksam yemicm inşaallah belki bir süt icerm
su 2 litre sporda 500 ip atlama 15 dk da egzersz

esmerimcim canim sen nasilsin? dunden beri insalh daha iyisindir tatlim, insanin kafa dagitmak icin de bi seylere odaklanmasi cok iyi oluyor, benim icin kilo vermek de boyle bi sey, kafayi ona takiyorum baska seyleri unutuyorum.

benim de is basvurusundan hala ses cikmadi kizlar yaa, bu hafta haber vercekti guya adam cuma oldu hala ses yok

daha iyim kuzum cok saol ya burasi tabi bi nebze kafami dagitiyo su icmeye basladigim ilac sanrm bni cabuk aciktiriyo tek skintim o ..tatlm belki önmzdeki hafta cwp gelr ya skma canini sn

tam bi esmerim menusu olmus canim :):) insallah geceye dogru yine aclik krizlerin tutmaz :):) topkek de eminim cok guzel olmustur he he.. ayy bi ara hamileyken topkek filan asermistim, probis, bi de kuflu peynir. hahaha..
bence sen az cikolata yiyerek de kilo verebiliyorsun. ama tabi bu tarz beslenmenin baska etkileri olabilir mi bilmiyorum, daha saglikli seyler yesen tabi ki daha iyi. mutlu ediyor seni sanirim serotonin salgilattigi icin, baska bi seyleri koymayi dene cikolatanin yerine, mesela kaptanimin onerdigi kuru kayisi toplardan dene bakalim?

canm bndeki kist insülin direncinde skinti yaratiyo ondn habire cnm tatli seyler cekiyo o kuru kayisi toplari fln kesmiyo bni ya bm varya kilo ney veremem aha buraya yazdm

daha iyim kuzum cok saol ya burasi tabi bi nebze kafami dagitiyo su icmeye basladigim ilac sanrm bni cabuk aciktiriyo tek skintim o ..tatlm belki önmzdeki hafta cwp gelr ya skma canini sn

ilactan olabilir ama psikolojik de olabilir, ilac oyle yapicak diye dusunme, ilacin kendi etkisini dusun, senin beynin kilo vermeye odaklansin.

canm bndeki kist insülin direncinde skinti yaratiyo ondn habire cnm tatli seyler cekiyo o kuru kayisi toplari fln kesmiyo bni ya bm varya kilo ney veremem aha buraya yazdm

canim sorun degil 500 ip atlama ile zaten verirsin o kadarcik bitteri, ama topkek ler icin bi sey diyemiycem :):)

Aboo kaptanim zorla 0 beden ol diiler
Aydacim spor ayakkabisiz squat yapma canim bende bi keresinde diz kapagim dan olacaktim neredeyse :*

C CallanPinckney canim sen bu takimin diregisin seni gormek istiyorum burda menulerimi yorumlamani istiyorum biliyorum bendede bebik var bildirim yapmak bile yeri gelio zor oluyor ama bu takimda herkesi sen iyi biliyosun keske eskisi gibi aktif olabilsen
Hm nin bani ne uzun surdu ya ne gusel isi kotariyodu

2nisan menum
Sabah domates peynir zeytin azar azar tam bugday ekmegi
Nescafe
Ogle taze fasulye yemegi
Aksam izgara tavuk ekmek salata
Mekik cesitlerini yapiyorum tek tek yazmiycam cesitlerini kisaca 20 dakka mekik 15 squat
2.5 litre su

3 nisan menum sabah
Tam bugday ekmeugine tost
Oglen yayla corbasi
Ara elma
Aksam ezogelin corbasi 1 dilim ekmek ve komsu ikrami tavuk but
2 litreye yakın su 1 soda 2 nescafe
25 dakka mekik
10 dakka Zumba

kaptanımın ve callanın emeklerini yok ssyamam ve onlar yaz derse yazarım
Velhasıl menüm
Kahvaltı 7 salatalık çeyrek dilim tam buğday ekmek
ÖğlEn dürüm çiğköfte
Akşam yarım tabak makarna
Su yarım litre
6week6pack
60 Side crunch
60 duble crunch
60 Leg raises
40 squat
Normalde hep yarısını yapıyorum ama dün sporumu yarıda bıraktığım için bugün cezaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…