- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.861
Sen kaç kilodasin şimdi? Ne zamandır yapıyorsun diyet.
aynen canım süt azalacak diye korktum hep.bide hamileyken şekerim vardı diyet yaptım doğum yapınca da gelsin tatlılar...sonrada şeker tekrar ettihergün uğrarim zaten telefon elimde hep.. Bugün çok birsey yapamadım tabi akşamüstü karar verince..sabah yediklerime saymazsak bugün iyi gidiyorum :))
daha iyim kuzum cok saol ya burasi tabi bi nebze kafami dagitiyo su icmeye basladigim ilac sanrm bni cabuk aciktiriyo tek skintim o ..tatlm belki önmzdeki hafta cwp gelr ya skma canini snesmerimcim canim sen nasilsin? dunden beri insalh daha iyisindir tatlim, insanin kafa dagitmak icin de bi seylere odaklanmasi cok iyi oluyor, benim icin kilo vermek de boyle bi sey, kafayi ona takiyorum baska seyleri unutuyorum.
benim de is basvurusundan hala ses cikmadi kizlar yaa, bu hafta haber vercekti guya adam cuma oldu hala ses yok
Bugünkü menüm
sabah:
2 dilim tam bugday ekmk
1kk tulum peynir
domates salatalik
ara :
3 gün kurusu
2 parca bitter cikolata
öğlen
1kase yoqurt
1 tabakta sebze yemegi
ara
2 tane kendi yapms oldqm tam bugday unlu topkek
aksam yemicm inşaallah belki bir süt icerm
su 2 litre sporda 500 ip atlama 15 dk da egzersz
canm bndeki kist insülin direncinde skinti yaratiyo ondn habire cnm tatli seyler cekiyo o kuru kayisi toplari fln kesmiyo bni yatam bi esmerim menusu olmus canim :):) insallah geceye dogru yine aclik krizlerin tutmaz :):) topkek de eminim cok guzel olmustur he he.. ayy bi ara hamileyken topkek filan asermistim, probis, bi de kuflu peynir. hahaha..
bence sen az cikolata yiyerek de kilo verebiliyorsun. ama tabi bu tarz beslenmenin baska etkileri olabilir mi bilmiyorum, daha saglikli seyler yesen tabi ki daha iyi. mutlu ediyor seni sanirim serotonin salgilattigi icin, baska bi seyleri koymayi dene cikolatanin yerine, mesela kaptanimin onerdigi kuru kayisi toplardan dene bakalim?
daha iyim kuzum cok saol ya burasi tabi bi nebze kafami dagitiyo su icmeye basladigim ilac sanrm bni cabuk aciktiriyo tek skintim o ..tatlm belki önmzdeki hafta cwp gelr ya skma canini sn
canm bndeki kist insülin direncinde skinti yaratiyo ondn habire cnm tatli seyler cekiyo o kuru kayisi toplari fln kesmiyo bni yabm varya kilo ney veremem aha buraya yazdm
Aboo kaptanim zorla 0 beden ol diilercanım karar defterine baktım
HEDEF KİLO REVİZESİYarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; hedef kiloya ulaşmaya 1-2 kilo kala böyle bir talep kabul edilmez. Bu nedenle yarışmacıların, yarışmaya giriş tarihlerinde "makul" bir hedef koymaları, ilgili takım kaptanının da üyeyi gözlemleyerek ve eğer gerektiğini düşünüyorsa revizeyi geciktirmeden yapması önemlidir.
böyle yazıyor o yüzden sanırım revize kilo yapamıyorsun
Aydacim spor ayakkabisiz squat yapma canim bende bi keresinde diz kapagim dan olacaktim neredeyse :*çok ağır kurallar koyalım desem o da insanı diyetten soğutuyor. ne yapabiliriz ki. şöyle bi şey olabilir. kalori sayma siteleri varya herkes onlara üye olup her yediğini tek tek yazıp paylaşabilir. o zaman ne kadar kalori alınmış ortaya çıkıyor. ben yazdığım zamanlarda çok daha dikkatli oluyordum. kalorimi aştığımda spor yapıp dengeliyordum. bayadır yazmıyorum kalori saymıyorum.
ip atlayınca gögüslerim sarkar diye korkuyorum. zaten zayıflıyoruz içleri boşalıyor bi taraftan da sarkmasınlar. squat da dizlerim acıdı. dizlere çok yük bindiriyor. menisküs filan oluveririm diye korktum yapmadım. şu bisikleti bi alabilsem.
msj:4
Seni yirimMerci beaucoup canim :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?