Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar dundenberi ttresimli kemer kullaniyorum buun 2 olcak daha dogrusu eskiden karnimicok yakar kasindirirdi simdide tatli bi kasinti yapjyor eskiden tirnaklardim karnimi resmen..sizce bu titresimli kemerlerin etkisi var midir kullanan varmi etki goren varmi

Merhaba kızlarrr , herkese iyi hafta sonları diliyorum.
dünkü menüm ;
sabah 10,30 1 yumurta , 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim peynir ,1 avuç içi kadar ceviz fındık, yeşil çay

akşam 19.00 2 dilim tost kaşarlı ve ayran :/ kötüydü akşam ya.

1,5 Lt su ,1 saat tempolu yürüyüş

Merhaba kızlarrr , herkese iyi hafta sonları diliyorum.
dünkü menüm ;
sabah 10,30 1 yumurta , 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim peynir ,1 avuç içi kadar ceviz fındık, yeşil çay

akşam 19.00 2 dilim tost kaşarlı ve ayran :/ kötüydü akşam ya.

1,5 Lt su ,1 saat tempolu yürüyüş

Su içmek çok zor geliyo yaaa. 1.5 litre içtim. Yarım litre daha içicem zorlycm kendimi .
bide açlık başladı :/ akşam yemeğimi yapmaya başladım. Cips kabağı verdim fırına geç pişiyo bu kısık ayarda, yoğurtlu ıspanak birde ,

İyi haftasonları bayanlar :) memleketime geldim çok şükür bu haftayıda burda geçireceğim. Dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı
yarım simit
1 domates
1 salatalık
avuç içi kadar beyaz peynir
Öğlen
1 büyük kase akdeniz salatası
2 galeta
Akşam
sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık
1 kase yoğurt
su:2 lt
spor: yolculukta olduğum için yapamadım
Bugünkü menüm(Artık 4-5ten sonra bi şey yememeye karar verdim:) )
Kahvaltı
1 sıkma(hamur işi sayılır ama çok küçüktü zaten özlemişim bide)
1 domates
1 salatalık
7-8 adet zeytin
şekersiz çay
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
yanında bol limonlu turp

Akşam
taze fasulye 3-4 kaşık
1 küçük poaçaKK23:)
1 kase yoğurt

su:1.5 lt(2 ye tamamlayacağım yanımda şişem vaar:) )
spor: kuzenlerimle 1 saat kadar tempolu yürüdük yol boyu. Yanında biri varken spor daha güzell

Bu hafta daha sıkı takip edeceğim inşallah arada bir olurda giremezsem akraba ziyaretine gitmiş olabilirim ama sınav zamanı gibi olmayacak. Telefonumdan da girebilirim artık tamirden geldi şükür :) Sizleri çok özlediim gerçekten buraya hesap verince daha çok dikkat ediyor insan..

Bir diger onerim de korse arkadaslar cok ciddiyim bu hafta surekli korse taktim ve cok acikmadim. Ne zmn korsemi cikardim buzdolabinin kilerin onunde buldum kendimi...
Korseyi deniyim bende kelebeğim alcam en yakın zamanda
tamam like cım sana bundan sonra sadece sınav dönemi izin o zaman :)
ayy çok teşekkür ederim kaptancım gerçekten sınav dönemi kendimi bile unutuyorum

Merhaba aranıza bugün katıldım arkadaşlar... 26 yaşındayım 165 boyum 76 kilom 56 kilo da hedefim....tek başıma başlayıp bitiremedigim çok listem oldu.sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum
hoşgeldiniz hedeflerimiz aynı sayılır bende 75le başladım hedefim 55 kilo boyum aynı sizinle 165 yaşımda 21:) inşallah beraber veririz kilolarımızı
Merhabalar ii hafta sonları kizlar
Baslangic 63.4 hedef 53 simdi 60.1
Sanada iyi haftasonları yuppecim:)

Bu arada bende yazayım başlangıçla hedefimi:)
Başlangıç kilo: 75
Hedef kilo: 55
Mevcut kilo: 70,7

Bu arada benim bu haftaki hedef kilom 70 olsun. 6ları görmek istiyorum artııık

ben geldim kızlar, herkese merhaba

bugünkü menüm

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 2 yemek kaşığı çökelek
öğlen:1 y.k. kısır, 1 y.k patlıcan salatası, 1 y.k. süzme yoğurt, 3 yaprak sarma, yarım dilim çıtır kadayıflı muhallebi (günüm vardı, neler yemedim neler bilseniz)
akşam: 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: 1 yeşilçay
su:2 litre
spor: 50 mekik, 1 mil leslie, 100 ip atlama

adana-osmaniye civarlarında mısın canım.
sıkma, turp falan yazınca:)
eşim adanalı, ben de 4 yıl osmaniyede çalıştım...

suyun içine bir dilim limon ya da zencefil atabilirsin. o zaman biraz daha kolay oluyor içimi. biraz alışsan sonra bünyen istiyor zaten içmeyince...

slm kizlar bu sabah size mesaj yazdiktan sonra yattim 3-4 saat uyumusum cocuklar acikmis basit biseyler yaptim menumu yazayim gene yatacam dinlenmeye ihtiyacim var
sabah
1/4 ev yapimi tam bugday unlu yufka icinde yumurta salatasi durum yaptim
aksam 3 tavuk nugget 3-4 dilim firin patates 1 bardak ayran
2 catal haslanmis makarna
1 adet muska
30 gr jabak cekirdegi aksami kapattim
su 2 kt
spor yok

Günde birşey yememek gerçekten bir mucize canım seni tebrik ederim taş olsa çatlar insan o mamaları görünce

Bugün neler yedim bakalımmmm
Sabah bir.dilim ekmeğin kenarı (kızım sağolsun)
Yarım yumurta
1 muz
Öğlen patates kızartması 7-8 adet
1 adet köfte
Akşam yok
Bişi yemek istemiyorum yani
Belki bit kase çekirdek çitler bir bardak zero içerim
Spora gelince
Başlıom listeye
6week6pack
30 Side 30 double crunch
30 Leg raises
20 squat
10 Minute abs Workout
Bunu Yeni keşfettim onu da yaptım hatta 1 kere daha yapmaya niyetliyim
Bu kadaaa

Merhaba arkadaşlar bugünkü menum:
1haşlanmış yumurta
Beyaz peynir, kaşar peynir
200ml süt
Domates
Ara :
Yarım elma
aksam:
Yarım porsiyon çorba
Bir porsiyon dana ciğer ( az yağlı kavurma )
Salata
Bir dilim ekmek
İçecekler : 1 şişe maden suyu
2,5 lt su (uykuya geçene kadar 3 olur ) :)
Spor çok yapamadım yarım saat yürüyüş yaptım ayrıca oğlumu uyutuyorum mekik cekmeyi planlıyorum

slm kızlar
kelebeğim bugun biraz fazla yedim kalori 1500 civarı,spor yok, su 3lt yi çok rahat geçmişimdir,iyi geceler

canim iste asil oglen ve aksama dikkat etmeliyiz, sabah cozutsan bile gun icinde bi sekilde harcarsin, mesela 2 dlm ekmek yerine diyelim ki aksamki 3 dlm boregi sabah yeseydin, aksam da corba veya sulu yemek salata, cok daha mukemmel olurdu ok :) toplam kalori de sknti yok cok galiba, ama yerleri yanlis. ok?

Kurallari okudum ve kabul ediyorum . dun yazacaktim sisteme giris yapamadim ,boy: 1.70 kilo : 70 yas : 24 hedef : 58 daha once karatay diyetiyle sporsuz ( malesef spor yapamadim) 5 kg verdim 3 ayda . haydi bismillah yenidensaglikli kilo vermeler.

hosgeldin tatlim, hadi bklm kolay gelsin :0

kaptanim seni hasta oldugun icin mazur goruyorum ama diger arkadaslar haftasonu da olsa spor yok u kabul etmiyorum, oldugum yerde 20 kere zipladim yazin en kotu ok? veya 5 mekik+5 sinav. bu kadar.

ok kaptanim senin hamilelikten sonraki baslangicini sayabiliriz. 78 mi diyodun?

bilmiyorum cnm hic kullanmadim, tahris ediyor olabilir maddesi latex falansa alerji yapmis olabilir, icine atlet giy, oyle atletin ustunden tak.

gayet guzel canim bi sknti yok :)

Merhaba kızlar hepinize iyi haftasonları :)
benim başlangıç kilom:75.1 hedefim:56
Bugün regl oldum yalnız
glisemik endeksi düşük yiyecekleri arastiracagim

canim ben onceki yazdgmda baslangic 76 yazmisim, degistireyim mi?

hosgeldin canim, eskisi gibi donmussun, tebrik ederim, aynen boyle devam canim! bu arada cok hizli kilo verdin, bu hafta 69 lu bi sey gorebilirsin bence, ben de oralara gelmek istiyorum bi an onceee... beni de al yaninda 69 lara :):)
korse alinca haber ver

harikasin canim, cok iyi atlatmissin gunu, aksam da sadece yogurt yiyerek bi darbe daha. harika mukemmel!! :)

suyun içine bir dilim limon ya da zencefil atabilirsin. o zaman biraz daha kolay oluyor içimi. biraz alışsan sonra bünyen istiyor zaten içmeyince...

evet o da olur, bi de ben musluk suyu icemiyorum, hazir su alirsan onun icimi daha kolay.

hadi bklm haftasonu menusu olmus bu da, cocuklar olunca boyle oluyor heralde, her aksam bizim evde de var cayin yaninda cekirdek findik fistik saati artik ben oturmuyorum o cay sofrasina.. sicak bi corba icsen hem hastaligina iyi gelir hem de beslenmene, ama tabi hastasin kim yapacak :) ins hemencecik iyilesirsin kaptanimm!

cnm tmm az olmus ama aksam icin fikirlerin biraz sagliksiz bence, bir kase cekirdek cok yagli, zero dedigin de adi zero ama ici saglikli bi sey degil. corba icsen, yemek yesen, salata yesen. meyvelerden yesen sen bilirsin tabi canim.

canim peynirlerin miktarini yaz bi dahakine ok? ozellikle yagli peynirlerde oyle cok cok yiyemeyiz.

sphinxlike canım hosbuldum teşekkür ederim
Ay negüzel oldu burası böyle birlikte vereceğiz kiloları :))
Bugün resmen sırf buraya yazacağım diye dikkatli yedim
inşallah böyle devam ederim

evet canim iste bu, buraya yazacagimiz icin cok dikkat ediyoruz, ins hep boyle gider. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…