- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.881
nereli sin canım sen küflü peynir demiş sin.tam bi esmerim menusu olmus canim :):) insallah geceye dogru yine aclik krizlerin tutmaz :):) topkek de eminim cok guzel olmustur he he.. ayy bi ara hamileyken topkek filan asermistim, probis, bi de kuflu peynir. hahaha..
bence sen az cikolata yiyerek de kilo verebiliyorsun. ama tabi bu tarz beslenmenin baska etkileri olabilir mi bilmiyorum, daha saglikli seyler yesen tabi ki daha iyi. mutlu ediyor seni sanirim serotonin salgilattigi icin, baska bi seyleri koymayi dene cikolatanin yerine, mesela kaptanimin onerdigi kuru kayisi toplardan dene bakalim?
yapmadım canım zaten.Aboo kaptanim zorla 0 beden ol diiler
Aydacim spor ayakkabisiz squat yapma canim bende bi keresinde diz kapagim dan olacaktim neredeyse :*
nereli sin canım sen küflü peynir demiş sin.
yapmadım canım zaten.
- Bugün Alınan Kalori
- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)64 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)166 kcal
- 1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Kuru Elma Kompostosu (Şekersiz) (145 kcal)145 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Tas Kebabı (343 kcal)343 kcal
- 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)226 kcal
- 0.50 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- Alınan Kalori Toplamı. 944 kcal
- Yakılan Kalori
Canimcimmm Googledan baktım çaktirma
kizlar soyle bi grafik yapmak istiyorum da zahmet olmazsa herkes
isim - baslangic kilo - hedef kilo - guncel kilo -
bu sekilde yazabilir mi? hedefimizin ne kadari gerceklesmis diye grafige dokucem.
Ovvv kalori hesabini yaptm 2500 kalori almsm cooookk fazla
@beyazkelebek85 canım Hipoglisemi şeklinde devam ediyor ilaç alamıyorum emzirdigim için kilo vermem de yavaş ilerliyor bu yüzden....tatlı krizleri vs başa çıkabilir kilo verirsem inşallah gecebilirmis.. yarın listemi,sporumu,suyumu neler yaptığımı yazacagim sabah aç tartilayim bakalım tam olarak kaç kg geleceğim :)
BuRCuCuKkK - 61.5 - 53 - 60
gunaydinlar hosgeldin elizabet ilk sayfada kurallarimiz var onlari kabul etmen gerekliKurallari okudum ve kabul ediyorum . dun yazacaktim sisteme giris yapamadim ,boy: 1.70 kilo : 70 yas : 24 hedef : 58 daha once karatay diyetiyle sporsuz ( malesef spor yapamadim) 5 kg verdim 3 ayda . haydi bismillah yenidensaglikli kilo vermeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?