Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba aranıza bugün katıldım arkadaşlar... 26 yaşındayım 165 boyum 76 kilom 56 kilo da hedefim....tek başıma başlayıp bitiremedigim çok listem oldu.sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum
canm hosgeldn ilk sayfayi okuyup orda yazilanlari buraya kabul ettim diye yazman gerek kilomz yakin beyaz kelebekle rakibiz ama istersen üclü rakiplik olusturabilrz beyaz kelebek arkadasimzda bnde sana yakinz kilo olark burasi sana gayet iyi gelick eminm

kaptanm bn size yardmci olmak isterm fakat bnmde sorumlu oldugum topik var ama gün icinde arkadslari motive amacli elimden geleni yaparm istersenz

yaşasın adımı listede görmek çok güzel.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, veremeyenler haftaya daha iyi motive olalım inşallah
mesela ben kendime ip ve hulahop almayı düşünüyorum. tv seyrederken bile yapılabilecek şeyler sonuçta.
hergün otobüsten 2-3 durak erken insem 30 dakika yürüyüş yapmış olurum. bir de hergün ertesi gün ne yiyeceğime karar veriyor, ona göre alışverişimi yapıyorum, planlı olmazsam ipin ucu fena kaçıyor çünkü.

kaptanım bir önerim var, bu hafta hepimiz bir hedef koyalım kendimize. o hedefe ulaşabilmek için uğraşalım. en az 500 gr olsun hedefimiz olmaz mı?

Çok sevinirim rekabet olursa azim artar... diyet listesi olarak ne uyguluyorsunuz?diyetisyen e mi gittiniz?ne zamandır diyettesiniz. 16 aylık oğlum var emziriyorum bu arada imkan buldukça buraya yazacağım

Çok sevinirim rekabet olursa azim artar... diyet listesi olarak ne uyguluyorsunuz?diyetisyen e mi gittiniz?ne zamandır diyettesiniz. 16 aylık oğlum var emziriyorum bu arada imkan buldukça buraya yazacağım
diyetisyene gtmedm canm cook önceden gtmistm ama uygulamadm bile smdi sadece yediklerime dkkat ediyorm 1 aydr burdaym 82 kiloyla geldm suan 77yim iste cok sükür evet firsat buldkca gel burasi iyi geliyor insana

Hedef koymak mantikli..hedefine ulasamayana ceza ulasanada minik bir ödül olmali bnce oda insani iyi motive eder hadi bakalm bn cumaya nasipse 76.5 görmek istiyorm 700 gr verme icin haftaya kadr hedef koyuyorm kendme ve yediklerme daha fazla dkkat edecegm insallah

sürekli internette olamam ama elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.

aramıza hoşgeldin, benim de 16 aylık oldu kızım, emmeyi iki ay önce bıraktı, keşke devam etseydi sıpaaa...

yok canım oruç değil,yediklerini 6 saat içinde 2 öğün yiyiyor,18 saat yemiyor..bir nevi oruca hazırlık diyor kendince

çok kötü olmuş ben de çok artı çıktım çok düşürdüm ortalamayı
kalori siteleri çok işe yarıyor ben de başlıyorum bugun itibariyle tekrar saymaya
Bir diger onerim de korse arkadaslar cok ciddiyim bu hafta surekli korse taktim ve cok acikmadim. Ne zmn korsemi cikardim buzdolabinin kilerin onunde buldum kendimi...
bi ara takıyordum korse. yarın sabah unutmazsam takacağım kelebek
Merhaba aranıza bugün katıldım arkadaşlar... 26 yaşındayım 165 boyum 76 kilom 56 kilo da hedefim....tek başıma başlayıp bitiremedigim çok listem oldu.sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum
hoşgeldin cnm
katılıyorum. bir de öğün saatlerini vs yazalım . ayrıntılı listeyle kendimizle yüzleşiyoruz.
bir önceki durakta inip yürüme durumu her gün oluyor ben de. zaten bu kadar yürümesem ne olur halim bilmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…