- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 73
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.981
leslie nasıl yapılıyor..ben yapmaya çalışıyorum. hiç bir şey yapamasam 2 mil leslie yapıyorum, stres attığımı hissediyorum spor yaparken. çocuklar da arıza çıkarmıyor, eğleniyorlar beni izlerken:)
Canim bebek dusunuosan lesli yapma bence oyle yuruyus adi ama markette yurur gibi degil yani ac izle sen bence baslangic plates i yap yada en itisi kadin dogumcuya sor burda kimse dr degil Allah korusun bebek vardir ben oglumun gebekiginde kanamali gecirdim 1 yanlis hareket yaptim ondanmidir olacagi vardir ondanmidir bilmem aylarca dusuk tehdidiyle korkusuyla yasadim isin ucunda bebek varsa doktor en iyisini bilir hangi spor ne kadar o karar verir tatlimmleslie nasıl yapılıyor..
canım gün kurusu yiyebilirsin veya kuru incir fena kesiyorkızlar benim canım felaket tatlı istıyor. hem de öyle çikolata falan değil baklava gibi ağır tatlılarr. bu ay regl geçikti ve benim bütün bunyem altüst oldu. tarçınlı süt falan kesmiyor ne yapacağım ben
kızlar benim canım felaket tatlı istıyor. hem de öyle çikolata falan değil baklava gibi ağır tatlılarr. bu ay regl geçikti ve benim bütün bunyem altüst oldu. tarçınlı süt falan kesmiyor ne yapacağım ben
aynen bir çok spor markasının spor sutyeni mevcut,spor yaparken mutlaka kullanmak gerekBi de hep unutuyorum yazmayi ip atlayamiyorun cunku goguslerim sarkar diye korkuyorum diyen biri vardi ayda sanirim
Canim bunun cozumu cok saglam ve cok destekli bir SPOR SUTYENI, egzersiz sutyeni diye geciyor burda, ben 60 kusur dolar verip aldim ENE... diye marka ama turkiyede olmayabilir.
Bu sekilde cok rahat istegnz sporu yapabilirsiniz.
Bir diger noktada asil spor yapmazsak her yerimiz sarkar... Sinav cekerek veya baska hareketlerle kol kaslari gogusleri ceken kaslari guclendirelim ki goguslerimiz diklessin! Ok????
Allah kabul etsin canımHerkese merhaba ben de uyandim bugun orucum ins
Sahurda 1 bolillo ekmek arasi 2 kk peynir yedim 1 de muz
Esimin arabasiyla gidecegik bu hafta ins kazasiz belasiz gider gelirim.
Elisabeth cim yuppe dogru soylemis canim, ama soyle yapabilirsin bebek olma ihtimali olan 2 hafta sadece yuruyus yaparsin regl oldugun 2 hafta yani yumurtlama once istedgn sporu yapabilirsin, ben hamile kaldgm al bi cok spor yapmistim Allahin izniyle o kadarcik hareketten bi sey olmaz, ki dr lar da kanamasi filan olmayan normal gebeliklerde hafif sporlara devam ettiriyor, internette hamileler icin egzersizler de var o sekilde canim ins kilolarini verirsin hemencik sonra da hemencik hamile kalirsin ve deee cok az kilo alirsin cunku sonrasinda vermek cooook zoooor...
aynen bir çok spor markasının spor sutyeni mevcut,spor yaparken mutlaka kullanmak gerek
ben de spor yaparken böyle yapıyorum ve tayt giyiyorum,bir takılma düşme olmasın aman
Allah kabul etsin canım
hamileliğin ilk 3 ayı spordan kaçınmak lazım,sonrası yapabilir tabiki,en güzeli yürüyüş ve plates
Bugün ne kadrda sessiz burasi bugünki menüm sabah
1 haslanms yumurta
2 dilim kasar peyniri
2 dilim ekmk
3 zeytin
salatalk
Ara ögün cilek yedim bi 10 tane yada 12 tane fln
Öglen aclik hssetmedgmden ikindi saati yedm
3 yemek kasigi taze fasülye
8 yemk kasigida kisir bol yesillikli
ara 4 dilim bitter
aksama sadece meyve yerm
su 2 litre
spor 300 ip atlama 15 dakika egzersz harektleri 20de mekik
Yok kız iyi bencecnm cok olms ya sanki
Yok canım yarım dilim ekmek demek istedim.yani bir dilim bile değil. O da yulaf li ekmek.cok guzel canim her zamanki gibi, masallah cok istikrarlisin... bu arada gecmis olsun tatlim..
3 tatli kasigi bal cok fazla olmus canim,ama ogle yemegi yok, aksam cok hafif, oylece dengelenmis.
tatlim ne oldu yine bunalimlarda misin, yemek yapmamissin simite bittere vurmussun.. hadi bakalim pazartesiden itibaren daha saglikli menuler bekliyorum senden..
mukemmell....:):)
tmm canim, miktarlari hep yazalim..
bi sey olmaz tatlim yurumeli sporlardan yapabilirsin.. leslie mesela...
cocuklar mi, aa bak bunu da yeni gordum, 1 tane sanmistim.. :)
ayda cim bu menuye ne denir bilemedim canim, yarim ekmek derken bildigimiz yarim ekmek mi? hem de tereyagli balli? onun ustune bi de aralarda yine yagli sekerli serbetli 3-4 baklava... kalori hesabi yaptin mi canim? bide arkadaslar zero icenler, icinde ne oldugunu bilmedginiz bi seyi nasi icebiliyosunuz?? vucudunuza zarar veriyor ama 0 kalori diye 2 sisie icmek mantikli mi? onun yerine guzelim su icsene tatlim, sut ic, ayran ic, bitki cayi ic...suyun da yarim litre.. spor da yok.
tekrar yaziyorum SPOR YOK DIYE BILDIRIM KABUL ETMIYORUM, disinizi fircalarken, bulasik yikarken, dizi izlerken oldugunuz yerde ziplayin, muzik acin 2 sarki bitene kadar dans edin, 5 mekik cekin, her hangi bi sey yapin ve oyle yazin bildirimi, hatta bildirim yazmaya basladiniz, bitene kadar aralada biraz hoplayin ziplayin onu yazin, merdiven cikin onu yazin.
hadi bklm... herkese guzel cok basarili bi hafta diliyorum!!!
evet bendim diyen. çok pahalıymış ama ben alamam o kadar paraya. Peki sıkı ya sütyen ezmiyor mu memelerini , yassıltir bence.Bi de hep unutuyorum yazmayi ip atlayamiyorun cunku goguslerim sarkar diye korkuyorum diyen biri vardi ayda sanirim
Canim bunun cozumu cok saglam ve cok destekli bir SPOR SUTYENI, egzersiz sutyeni diye geciyor burda, ben 60 kusur dolar verip aldim ENE... diye marka ama turkiyede olmayabilir.
Bu sekilde cok rahat istegnz sporu yapabilirsiniz.
Bir diger noktada asil spor yapmazsak her yerimiz sarkar... Sinav cekerek veya baska hareketlerle kol kaslari gogusleri ceken kaslari guclendirelim ki goguslerimiz diklessin! Ok????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?