- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.941
şerbetlenmiş ama çok değil. Altı antep fıstığı n a bulanmış. Akan bir şerbet yok yerken kuru yani.evet cnm bizimle kaliyolar, kizimiza bakmak icin geldiler 6 ayligina.
2 litre canim bir bardak 200ml, x 5 = 1 litre.
kuru baklava derken serbetsiz mi?
Adanalıyım canım osmaniyede memleketim sayılır bahçede akrabalarımız var bayramlarda gidiyorum oralarada:)adana-osmaniye civarlarında mısın canım.
sıkma, turp falan yazınca:)
eşim adanalı, ben de 4 yıl osmaniyede çalıştım...
Canımm valla okulda olsam hedefimi 69 yapacaktım ama memlekette olunca çok uçmayayım dedim bir sürü mamalar yapıyorlar geldim diye az yiyorum tadımlık darılmasınlar gerçi çok sıkmıyorlar şükür zayıflamamı istiyorlar onlarda:)) beraber gidelim 6lara gir koluma:)) tamam canım alınca haber vercemhosgeldin canim, eskisi gibi donmussun, tebrik ederim, aynen boyle devam canim! bu arada cok hizli kilo verdin, bu hafta 69 lu bi sey gorebilirsin bence, ben de oralara gelmek istiyorum bi an onceee... beni de al yaninda 69 lara :):)
korse alinca haber ver
şerbetlenmiş ama çok değil. Altı antep fıstığı n a bulanmış. Akan bir şerbet yok yerken kuru yani.
gunaydinlar kelebegim ellerine saglik seyyah haftasonu giremiyor neti yok sadece haftaici morpapatyamda makul bir aciklama yapmazsa acikcasi diskalifiye yolunda
benim kulaklarda tikandi cuma sksam annem gelip gitmisti anneannemi getirmek icin bugun babamla beraber geliyorlar 1 hafta kalirlar heralde menulere dikkat etmeye devam edecegim
bu arada sonunda regli oldum sabah ins cumaya kadar sisliklarim de gecer biran once iyilesseydim iyi olacakti
kelebegim 78 izindeyken oldugum kiloydu ekim ayinda hedefim 65 di su an 66,4
ama hedefimi 60 a cekmeyi dusunuyorum
kaptanım geçmiş olsun
kelebeğim bugun karın korsesiyle dolaşıyorum,midemi bastırdığı için işe yarıyor sanırım
kelebeğim bugun spor bolbol market gezmece olacak sanırım
Adanalıyım canım osmaniyede memleketim sayılır bahçede akrabalarımız var bayramlarda gidiyorum oralarada:)
Canımm valla okulda olsam hedefimi 69 yapacaktım ama memlekette olunca çok uçmayayım dedim bir sürü mamalar yapıyorlar geldim diye az yiyorum tadımlık darılmasınlar gerçi çok sıkmıyorlar şükür zayıflamamı istiyorlar onlarda:)) beraber gidelim 6lara gir koluma:)) tamam canım alınca haber vercem
İyi pazarlar herkese telefondan girdiğim için çok okuyamadım yorumları gelenler var sanırım hoşgelmişlerr :)
bugünkü menüm
sabah:1 bardak süt, 1 elma, 5 fındık
ara:yok
öğlen:1/3 lahmacun, ayran, salata
ara:1 yeşilçay, 1 kivi
akşam: pirinçsiz kapuska,haşlanmış tavuk, ayran
ara:belki süt ya da şekersiz kahve
su:1,5 litre
spor:sadece 30 dak yürüyüş
dipnot:regl oldum, pert vaziyetteyim resmen...
bu arada korse kullanan arkadaşlar, çok üşeniyorum ben korse takınca wc.ye falan gitmeye. giyip çıkarmak çok zor geliyor
Herkese selamsabah saat 8 : 2 tane rafadan koy yumurtasi , bir kase ev yogurdu , 4 adet yesil zeytin ekmeksiz.. Oglen: 1 portakal 1 elma 1 anamur muz. Aksam lahmacun . yuruyus yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?