- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.301
canim evet 3. olmusuz tebrik ederim kizlar muthissiniz bu arada sanirim sari kartimiz silindi nota mi sari kart mi emin degilim artik aklimiz basimiza geldi bi daha sari kart almayalim kelebegim senin ellerine saglik yaptigin cizelgeler motivasyonu cok artirdiaman Allahim 3. mu olduk ayyyy cok sevindimmmmm!!!!! bi tane nota silindi mi simdi??
Üzgünüm kızlar
Dün sabah 59,8dim
Hiçbişicik yemeyip 59.7yi göriyim dedim ama dün akşam mahvettim herşeyi
59,9/60,2/0,3/-0,50
Dunku menumu yazmak istemiyorum bugunki menude gorusmek uzere
arkadaşlar ben neden siyahımmm..benden sonra başlayan üye -3 nisanda başlamış-..o mor renkte ben neden siyahım..toplam 1.1 kilo verdim..2 haftada azıcık dikkat etmekle verdim üstelik..
Vovvv smdilk ortalamasi en iyi olan bnm sanrm
Kelebekcm melegmsöyle söyle siz kizacaksnz diye bazen cook istedigim seyden geri kaliyorum varya ama kesin baklava yemeseydm tam bucuklu sayiyi qörürdm bide tatlm aksamlari yemiyorm artk farkndaysan insallah böylede devam ederm
Bugünkü menümu bildrym de aksam misafirlige gtcez belki firsat bulamam
sabah:
1 haslanms yumurta
1kk peynir
domates salatalk
2 dilim kepek ekmek
ara puding (kalorisini biliorm 200 kalori)
Öglen 1 tabak menemen 1kk peynir 3 dilimde kepek ekmek
aksam yok
su 2 litre
spor 40 dk pilates
Pardon yiyip yiyip yattigini kim soyledi canim arada espri yapiyor olabilirsin ama uslubunada dikkat etmelisin boyle motive olan olabilir ama ben gelmek istemiyorum artik buraya..sinir olmaya degil zayiflamaya geldim nasil yaptigim kacamagi soluyosam yaptigim sporuda soluyorum.hepinize iyi aksamlarhimm ne yedin ne yedin cok merak ettik.... :):)
himm bir kacak daha.. yiyip yiyip yatmak olmaz arkadaslar, yediyseniz telafi edecek sporu da yapip geliceksiniz!!!!!
ah tatliskom ah alingan prensesim, bi sey guzelim yanlislik olmus :)
vooov iste benim rakibem iste bu!!!
tmm canim, soylerim tabi ki, en iyi yaptigim is hehehehehe....
aman Allahim biri misafirlik mi dedi.... imdaaaat! cok dikkatli ol canim... bu haliyle cok guzel tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?