Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman Allahim 3. mu olduk ayyyy cok sevindimmmmm!!!!! bi tane nota silindi mi simdi??
canim evet 3. olmusuz tebrik ederim kizlar muthissiniz bu arada sanirim sari kartimiz silindi nota mi sari kart mi emin degilim artik aklimiz basimiza geldi bi daha sari kart almayalim kelebegim senin ellerine saglik yaptigin cizelgeler motivasyonu cok artirdi

2. hafta, menu bildirim sayilari...
Ayda2kilogo 7
Esmerim 7
Beyazkelebek 7
Burcucuk 7
Callan 6.5
Seyyah 6.5
Yuppe 6
Ozaly 6
kb196 6
Toplight 4
Thissummer 4
Sphinxlike 4
Deryalim 3
Elisabeth 2.5
Morpapatyam 1.5
blanche 0
redcup93 0
hm22 0
speedy 0
dagyolu 0
survey 0

bir de arkadaslar menu de yediklerinizi yazdiniz, spor ve suyu yazmadiysaniz yarim menu sayiyorum, bucuklu sayilar o yuzden.

burdan butun haftaya bakabilirsiniz biraz kucuk ama..
bir de gecen hafta boyunca hic gelmeyen denemedeki arkadaslari sildim, gelirlerse tekrar denemeye alinirlarsa ekleriz.

esmerim canim arkadasim, senden ozur dilerim, sen baklava da yesen cikolata da yesen 2 haftada bir muthis kilo veriyorsun, cunku onun disinda cok cok az yiyorsun.. tamam bi da bi sey demicem, sen "olsun sen yine de soyle!" demedigin surece

simdi gelelim bu haftanin talihlisine, sevgili ozaly cim :):) mezun olmaya en yakin dedik seni biraz simarttik galiba :):) listedeki tek kilo alan kisi olmak nasi bi duygu tatlim :):) ahahaha cok kotu bi insanim yaaaaaaa :):)

neyse teker doner sap doner bu laflar geri bana gelir bi gun, ama olsun motivasyon olsun diye soyluyorum!!!!!

Kelebekcm melegm söyle söyle siz kizacaksnz diye bazen cook istedigim seyden geri kaliyorum varya ama kesin baklava yemeseydm tam bucuklu sayiyi qörürdm bide tatlm aksamlari yemiyorm artk farkndaysan insallah böylede devam ederm

Bugünkü menümu bildrym de aksam misafirlige gtcez belki firsat bulamam
sabah:
1 haslanms yumurta
1kk peynir
domates salatalk
2 dilim kepek ekmek
ara puding (kalorisini biliorm 200 kalori )
Öglen 1 tabak menemen 1kk peynir 3 dilimde kepek ekmek
aksam yok
su 2 litre
spor 40 dk pilates

Üzgünüm kızlar
Dün sabah 59,8dim
Hiçbişicik yemeyip 59.7yi göriyim dedim ama dün akşam mahvettim herşeyi

59,9/60,2/0,3/-0,50

himm ne yedin ne yedin cok merak ettik.... :):)

Dunku menumu yazmak istemiyorum bugunki menude gorusmek uzere

himm bir kacak daha.. yiyip yiyip yatmak olmaz arkadaslar, yediyseniz telafi edecek sporu da yapip geliceksiniz!!!!!

arkadaşlar ben neden siyahımmm..benden sonra başlayan üye -3 nisanda başlamış-..o mor renkte ben neden siyahım..toplam 1.1 kilo verdim..2 haftada azıcık dikkat etmekle verdim üstelik..

ah tatliskom ah alingan prensesim, bi sey guzelim yanlislik olmus :)

Vovvv smdilk ortalamasi en iyi olan bnm sanrm

vooov iste benim rakibem iste bu!!!

Kelebekcm melegm söyle söyle siz kizacaksnz diye bazen cook istedigim seyden geri kaliyorum varya ama kesin baklava yemeseydm tam bucuklu sayiyi qörürdm bide tatlm aksamlari yemiyorm artk farkndaysan insallah böylede devam ederm

tmm canim, soylerim tabi ki, en iyi yaptigim is hehehehehe....

aman Allahim biri misafirlik mi dedi.... imdaaaat! cok dikkatli ol canim... bu haliyle cok guzel tabi...

Merhaba kizlarrrrrr hepinizi tebrik ediyorum tek tek cevap veremiyorum yazilanlara çok vaktim yok malesef...
hemen bugünkü menüyü vereyim;
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
iki dilim ekmekle az Kaşarlı tost
ara:4 kasik yoğurt
oglen;
salata
2 tane grisini
ara:1 tane saray helvası
aksam:
4 kasik çorba
6 kasik kapuska
biraz yoğurt ve bi parça ekmek
su 2 lt
spor malesef yok misafir vardı yatmadan mekik ya da ip düşünüyorum yapabilirsem

Pardon yiyip yiyip yattigini kim soyledi canim arada espri yapiyor olabilirsin ama uslubunada dikkat etmelisin boyle motive olan olabilir ama ben gelmek istemiyorum artik buraya..sinir olmaya degil zayiflamaya geldim nasil yaptigim kacamagi soluyosam yaptigim sporuda soluyorum.hepinize iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…