- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.281
tatlim o acele ile renklerdirmeden kaynaklandi degilse hepimiz siyah olmamiz lazimdi ama cepten beceremedigim icin biz mor listeye sonradan ekledigim 3 kisi siyah olmus bir anlami yok anlayacaginarkadaşlar ben neden siyahımmm..benden sonra başlayan üye -3 nisanda başlamış-..o mor renkte ben neden siyahım..toplam 1.1 kilo verdim..2 haftada azıcık dikkat etmekle verdim üstelik..
ayy ben de korktum..az giriyorum diye listeden mi atıldım dedim..tatlim o acele ile renklerdirmeden kaynaklandi degilse hepimiz siyah olmamiz lazimdi ama cepten beceremedigim icin biz mor listeye sonradan ekledigim 3 kisi siyah olmus bir anlami yok anlayacagin
canim listeye girmek istiyorsan daha sik yazmalisinmerhaba ben geçen hafta 82 kiloyla başlamıştım şuan 79 kilodayım ilk hafta olduğundan 3 kilo gitmiş o da ödemdir herhalde :)
burcucuk kilolarımız benzer,ben bazen 58 küsür çıkıyorum tartıda,bazen 59,bu ara gidip geliyorum..benim de hedefim 55evet, sanırım bu hafta listeye giriyorum...
kaptanım nasılsınsıncanim listeye girmek istiyorsan daha sik yazmalisin
maşallah sanaYarin adet olmam gerek ins haftaya cumaya kadar adete bagli sislik filan bi sey kalmaz. Su anda bi sknti yok ama gorcez bklm. Belki de regl donemi sislik herkeste olcak diye bi kural yoktur.
evet callancm gel artk özlettn kendinimaşallah sana
ben de artık daha motive olarak aranıza katılmak istiyorum
canim maalesef duzelemedik tam anlamiyla annemler pazar gun donecekler ama ev hala revir gibikaptanım nasılsınsın
oğlun nasıl oldu
annnen baban nasıllar
şu hastalık geçince sadaka filan ver istersen,bir de multivitamin,omega3 kullanmaya başlayın,her sabah çörek otlu bal gibi takviyeler yapın kendinize..immun sistemi kuvvetlendirmek gerek
ben de sizi özledimevet callancm gel artk özlettn kendini
tatlm menü bildirimi yapmiyosn ama kalori bildirimi yaptigin kadaryla 1200 ü gecmiosn hic heraldeben de sizi özledim
artık kendime dur demenin vakti geldi
artık düzene girmeliyim esmerm
yarından itibaren gıdım gıdım yiyeceğim
artık menü bildirimi yapacağım çünkü şekerli şeyleri tüketmemem gerek ama maşallah tüketiyorumtatlm menü bildirimi yapmiyosn ama kalori bildirimi yaptigin kadaryla 1200 ü gecmiosn hic heralde
sen azimli hatunsun masallah callancm tüketmicm dedigin vakit tüketmezsnartık menü bildirimi yapacağım çünkü şekerli şeyleri tüketmemem gerek ama maşallah tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?