Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar ben neden siyahımmm..benden sonra başlayan üye -3 nisanda başlamış-..o mor renkte ben neden siyahım..toplam 1.1 kilo verdim..2 haftada azıcık dikkat etmekle verdim üstelik..
tatlim o acele ile renklerdirmeden kaynaklandi degilse hepimiz siyah olmamiz lazimdi ama cepten beceremedigim icin biz mor listeye sonradan ekledigim 3 kisi siyah olmus bir anlami yok anlayacagin

evet, sanırım bu hafta listeye giriyorum...
burcucuk kilolarımız benzer,ben bazen 58 küsür çıkıyorum tartıda,bazen 59,bu ara gidip geliyorum..benim de hedefim 55
artık motive olup listeye girmek istiyorum
senin geçme hırsı beni listeye tekrar sokabilir diye düşünüyorum
var mısın yarışa canım

canim listeye girmek istiyorsan daha sik yazmalisin
kaptanım nasılsınsın
oğlun nasıl oldu
annnen baban nasıllar
şu hastalık geçince sadaka filan ver istersen,bir de multivitamin,omega3 kullanmaya başlayın,her sabah çörek otlu bal gibi takviyeler yapın kendinize..immun sistemi kuvvetlendirmek gerek

Yarin adet olmam gerek ins haftaya cumaya kadar adete bagli sislik filan bi sey kalmaz. Su anda bi sknti yok ama gorcez bklm. Belki de regl donemi sislik herkeste olcak diye bi kural yoktur.
maşallah sana
ben de artık daha motive olarak aranıza katılmak istiyorum

canim maalesef duzelemedik tam anlamiyla annemler pazar gun donecekler ama ev hala revir gibi
sabahlari corrkotu zencefil zerdecal bal karisimi 1 cay kasigi yemeye basladik kucuk yemiyor ama biz duzenli yemeye basladik canim sende artik don listelere servey de oyle

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 408. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 Nisan-10 Nisan 2015

TAKIM DERECELERİ

YARIŞMA BİRİNCİSİ ----------------- 9. TAKIM 1,49

YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 7. TAKIM 1,27

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 5. TAKIM 0,88

BİREYSEL DERECELER

YARIŞMA BİRİNCİSİ------erenece------9.TAKIM----3.68

YARIŞMA İKİNCİSİ--------OoOturtleOoO------7.TAKIM-------3.36

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ---kblyelf---8.TAKIM---3.31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…