- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.341
Rica ederim Canim ben 2 cocukla bu sporu bile ne zorlukla yapiyorum Biliyormusun "yiyip yiyip yatmak yok yiyorsaniz sporunuzi yapıp geleceksiniz " lafini ben kaldiramam kaldiran mutlu arkadslar varmis onlarada karismam tabiki bnim canciger arkadaşım bile boyle bnmle konusamaz ben o yuzden sinirlendim menuleri istedogin gibi degerlendir yorumla ona karismiyorum ben uslubune kizdim herneyse olanla olmusa care yok demişler artik yapılacak bişey yok senin yuzunden gitmiyorum kuraallara uyamiyorsan oynamiycaksin demisleraman Allahim bir alingan prenses daha, tatlim askolsun, genel ortaya yaziyorum, ne demek bir daha gelmiyorum, cok uzulurum bakben de yapiyorum hepimiz yapiyoruz, hicbirini kizarak filan yazmiyorumki ne haddime degil mi?? sadece gulerek yaziyorum ve de destek amacli... kusuruma bakma canim...
yuppecim dur gitme kuzu,insanız arada yanlış anlaşılmalar olur,kelebeğim açıklama yapmış zaten...bak ne güzel hedefine 1 kg kaldı,onu da ver öyle git olmaz mı tatlım
lütfen kal
gunaydinlarr
yuppe cim canim kelebegim seni kirmak icin soylemedi biliyorsun tatlim zaten kendisi de yazmis callan in dedigi gibi bir yere gitmiyorsun hep beraberiz
ozaly canim nazi kampi degil tatlim dedigin gibi hepimizin hayati 5. takim degil mesela ben bu hafta ailevi sorunlar sebebiyle hic dogru durust yazamadim menu yazmayinca da abarttim acikcasi
ben kendi acimdan soyleyeyim buraya menuleri yazinca size hesap veriyorum diye daha dikkatli yaziyorum
Rica ederim Canim ben 2 cocukla bu sporu bile ne zorlukla yapiyorum Biliyormusun "yiyip yiyip yatmak yok yiyorsaniz sporunuzi yapıp geleceksiniz " lafini ben kaldiramam kaldiran mutlu arkadslar varmis onlarada karismam tabiki bnim canciger arkadaşım bile boyle bnmle konusamaz ben o yuzden sinirlendim menuleri istedogin gibi degerlendir yorumla ona karismiyorum ben uslubune kizdim herneyse olanla olmusa care yok demişler artik yapılacak bişey yok senin yuzunden gitmiyorum kuraallara uyamiyorsan oynamiycaksin demisler
Kaptanim bu ikinci isyannim :) herkes memnun hayatindan demek bende var bi ariza :)) ben gelemiyorum boyle seylere klavyenin ucundada olsak gercek kimliimle burdayim hersey icin tesekkur ederim birbirimizze vakit ayirdik cok saolun hersey icin ben zayiflamaya devam edicem Allahin izniyle mezun olmadan gitmek istemezdim ama bu 2.artik ayip olur Hoscakalin
beni sert eleştirebilirsinYok tatlim bi yere gitmiyorum sadece menu takibi yapmiycam ve de yorum yazmiycam o kadar :))
Valla bnm daha verilcek cok kilom var hicbi yere gidemem :))
hamile değilsem ben de rakip olayım sizee,beni de acımasız eleştirin,off çok sacmalıyorum ben yemek konusundaAh ah biz hatunlar hepimizbi ayri alinganiz hadi opusup koklasip barisalim :))
Soyle bi teklifim var herkes kendi rakibesine yorum yazsin nasil fikir??
Ben esmerimin dedigi hic bi seye alinmam, kubra da bizim rakibemiz olmustu.
Bu sekilde olabilir bence.
Kaptanim isterse menu bildirimlerini takip ederim tabi ki de.. Yeter ki hepimiz kilo verelim.. Hayat boyle acimasiz iste bazen yuzyuze konussak bile bazi sozler yanlis anlasilabiliyor.. Hele ki forum ortami buna cokcok musait... Ben yeri geliyor kendi annemle kendi kardesimlebile yanlis anlasilmalar yasiyorum.. Onemli olan ilestisimedevam edip sorunlari cozmeye calismak.. Bi cogunuzdan yasca buyugum. Hatalarimi yasliligima verin)
Hadi bklm herkese guzel musmutlu bir haftasonu diliyorum.. Biz de alisverislere gidices sonra da kermese.. AmanAllahim orda neler neler vardir :)))ins guzel beslenicemm inss)
hadi bakalım canım ikimiz de kiloları verip listeye girelimGüzeller bu hafta geri dönüyorum inşallah aktif katılamasamda takip ettim sizi kelebeğim yazdıkların beni motive ediyordu döndüğümde sık sık yazışmak isterim kaptanım inşallah bu hafta tüm sıkıntılarından kurtulurs
meyve,elma armut ne varsanazar değdi takıma, tam ne güzel 3. olmuştuk
bugünkü menüm
sabah:yarım haşlanmış yumurta, 3 yaprak marul, 1 yeşil biber, 3 parmak uzunluğunda dil peyniri, 5 zeytin, 5 fındık, 5 badem, 1 ceviz
ara:yarım bardak süt, 1 sade kahve
öğlen:yok
ara:1/4 elma
akşam:1 subardağı kadar kıymalı makarna, 1 kase yoğurt, 1 kase salata
ara: muhtemelen şekersiz kahve
su:2 litre
spor: 30 dakika tempolu yürüyüş
çok giremiyorum nete, menülerim de çok süper değil. evde sıkıntılar var, izin alıp burdan kopmak da istemiyorum, biraz kafam dağılıyor kilo vermeye konsantre olunca. beni böyle idare edersiniz inşallah.
bu arada hastaneye yemek olarak sarma, dolma, kek, börek, poğaça dışında ne götürebilirim? fikir verirseniz sevinirim.
tamam canım kararın netse yapacak biir şey kalmadı... biz de tanıştığımıza çok memnun oldukRica ederim Canim ben 2 cocukla bu sporu bile ne zorlukla yapiyorum Biliyormusun "yiyip yiyip yatmak yok yiyorsaniz sporunuzi yapıp geleceksiniz " lafini ben kaldiramam kaldiran mutlu arkadslar varmis onlarada karismam tabiki bnim canciger arkadaşım bile boyle bnmle konusamaz ben o yuzden sinirlendim menuleri istedogin gibi degerlendir yorumla ona karismiyorum ben uslubune kizdim herneyse olanla olmusa care yok demişler artik yapılacak bişey yok senin yuzunden gitmiyorum kuraallara uyamiyorsan oynamiycaksin demisler
Kaptanim bu ikinci isyannim :) herkes memnun hayatindan demek bende var bi ariza :)) ben gelemiyorum boyle seylere klavyenin ucundada olsak gercek kimliimle burdayim hersey icin tesekkur ederim birbirimizze vakit ayirdik cok saolun hersey icin ben zayiflamaya devam edicem Allahin izniyle mezun olmadan gitmek istemezdim ama bu 2.artik ayip olur Hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?