- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.421
biri öperek bulaştırmıştırTesekurler kizlar herpes diye bi virus kapmis ilac verdi dr ins hemen gecer.. Agzinda dudaginda damaklarinda bademciklerinde varmis, hatta emerken sanrm bana da bulastrdi sag gogsum cok fena sizliyor.
Kaptanim menu guzel olmus, hem pzts ye yakismis hem de sana :))
Kb cim rakibem oldugun icin sana ozel yaziyorum hehe :)) menunu buraya yazmak istemiyosan ozel mesaj at :) ona gore bi ceza belirleyelim :)
Morpapatyam 600 kalori baya bi az oz yemissin hadi bklm biraz daha dengeli besinler olsa daha saglikli olur cnm senin icin.. Acikirsan Yatmadan protein sebze bi seyler daha atistir..
Baska kim vardi? Callan cim 1200 kaloriyi butun gune yaymaya calis canim.
Hadi bklm bissuru isim var bugun gec geldim ise ancak biter..
bölgesel zayıflama diye bir şey var,ben kendim denedim belimi incelttim,ayrıca karın hareketleri karnı taşş gibi yapıyorKızlar ya dün nette gezinirken bölgesel zayıflamanın yada incelmenin imkansız olduğunu yazıyor.
Bende çok ihtimal vermiyorum ama gene de bir umut bölgesel hareketler yapıyordum.
kaslanma var
karın yağlarımın altında kas dokusu oluştu eyvallah ta üstü yağ ile kaplı
3 haftadır 6w6p yapıyorum ya
bu hafta ara verip bootcamp tarzı birşey yapacağım. bir iki video buldum bakalım onu deneyim
haa bide unutmadan
Kahvaltı 1 yumurta salatalık
öğlen dürüm çiğköfte
akşam makarna ve dehşet bol salataaaa
6week6pack yapıldı
30ar side, double cruch,30 bacak kaldırma 20 squat yapıldı
2 kere de 10 minutes abs workout yapıldı
su da içildi litre bilemiyorum ama
tr ile aynı,çok geçmiş olsun cnmCallan cim Acyclovir boyle bi ismi var cnm ilacin, burda da turk bi pediatriste gidiyoruz turk adetlerini bilen biri olsun istedik memnunuz simdilik ins bu ilac da ise yarar atesi dustu biraz daha iyi gibi simdilik :)
kaptanım denemedim ama izlediğim kadarıyla fenaaa bişigünaydınlarrr
kelebeğim bebeğine geçmiş olsun tatlım yaa aman dikkat et inş bir an önce iyileşir
ozaly canım nedir 1000 cal yaktıran spor şu ara fazla kendimi yormamak için sadece yürüyüş yapıyorum ama iyice bi toparlanayım deli gibi spora başlayacağım ben de
callancım göbeğindeki yağ dokusu az olanda tabi muhteşem görünür ama bir kalıp yağ varken gerçekten alttaki kaslarda bişicik görünmüyorbölgesel zayıflama diye bir şey var,ben kendim denedim belimi incelttim,ayrıca karın hareketleri karnı taşş gibi yapıyor
bir de eliptik bisiklet bacaklaarı çok zayıflatır-bunu deneyip söyleyen çok insan var- yine de kilo vermeden çokçok incelme olmuyor tabi...incelmek önemli ama şekil kazanmak daha önemli; selülitlerin kaybolması,karın kaslarının belli olması harikaa
saolasın tatlım bakacağım da benim bacaklarımda da o kadar yürümeye rağmen selilütler deli ediyor inşallah istediğim kadar zayıflayınca gider bu selülitler de sporlakaptanım denemedim ama izlediğim kadarıyla fenaaa bişi
ben sana özelden atayım linkini
şimdi ceza almayım dimi
callancım göbeğindeki yağ dokusu az olanda tabi muhteşem görünür ama bir kalıp yağ varken gerçekten alttaki kaslarda bişicik görünmüyor
Zaten o selülit denen illet de yağ dokusu değil mi
yağlar gitmeden tam anlamıyla kaslı bir görüntü olmuyor galiba
şimdi karnıma bastır alttaki taş gibi kas dokusu hissediliyor ama görüntüde yok çünküüüüü ringo r,ngo şişelerrrrr
wayy wayy wayyy eski mezunumuz gamze hoşgeldin şekerim hayattamısın sen nerelerdesin?kızlarrrr merhabaaa, toplıhhtttt canımm merhabaaanasılsınızzzzzz
canım ben pilates için biliyorum pilates için önce zayıflama sonra pilates ama benim diyetisyenim mutlaka vücudu çalıştırmak yönünde diyor sadece diyet yaparsan sarkar diyeHerkese mrb..bi sorum olucak dün bi arkadsmla konustugumda iste yediklerme dkkat ediorm sporda yapiorm fln dedm oda aaa diyet yapiyosan spor yapma ilk önce zayfla istedigin kiloya gel daha snra spor yap sporla vücudunda kas yaparsan snra snra kilo vermen cok zorlasir dedi bu konudaki yorumlarinizi alabilrmym kizlar dogru mu söylüyo arkadsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?