- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.401
canım büyük geçmiş olsun kızına çok huysuz oluyıor sıpalar yaa kendi sıpalarımdan biliyorum bu arada sıpa dememe kızmazsın heralde ben hep çocuklarıma öyle derim deMerhaba kizlar, speedy cim hosgeldin canim :) callan ve kaptanimin da tam gaz geri donmesine cok sevindim! Canlandi artik takimimiz!! Esmerim de bugun sessiz olsa da yarina duzelir inaniyorum ben :)
Onun disinda ozaly cim haha cok guldum kendi lafimi bana yazmissin evet bana da terapi oluyor bazen sesli soyleyince insan kendini de ikna edebiliyor, benim de kendi icimde bi mucadelem oldu muhakkek bunlari soyleyerek geldim oylece de yazmisim. Oyle iste :)
2 gundur kizim atesli birazdan doktora goturecegiz, simdi de agliyor, sonra yazarim ins...
papatyam haftasonu nerdeydin sanırım haftasonunun acısını çıkartmak için bu gün çok az kalorili beslenmişsin ama sebze hiç göremedim ben karbonhidrat da biraz fazla olmuş sankikızlar.iş yoğunluğundan yazamadım. bugünkü menüm
Aldığınız Kalori Miktarı
karnımda tok gibi.akşam pek bişi yiyesim yok
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)119 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış) (180 kcal)180 kcal
- 2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
- 0.25 x 1 Demet (40gr) Dereotu (22 kcal)6 kcal
- 0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
- 1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)151 kcal
- 5.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)35 kcal
- Alınan Kalori Toplamı601
inşallah en yakın zamanda atlatırsın cnmbazi özel durumlardan kaynakli moralm yerlerde callan suan kilo hc umrumda degl
canım büyük geçmiş olsun kızına çok huysuz oluyıor sıpalar yaa kendi sıpalarımdan biliyorum bu arada sıpa dememe kızmazsın heralde ben hep çocuklarıma öyle derim de
papatyam haftasonu nerdeydin sanırım haftasonunun acısını çıkartmak için bu gün çok az kalorili beslenmişsin ama sebze hiç göremedim ben karbonhidrat da biraz fazla olmuş sanki
moraller yüksek olsun canım benim, kilolar istersek giderselam canlar
Sahalara döndüm diyebilirim Allah'ın izniyle artık menü paylaşımım spor ve sularımla aranızda olcamEsmerm inşallah senin de sıkıntıların tez zamanda geçer, Allah büyük dualarımız ve kalbimiz seninle. Callenım canım dostum hamile olmadığına sen sevindiğin için bende sevindim herşey gönlünce olsun canımıniçi Kaptanım tez zamanda oğluşun toparlayacak bak gör en kötü gününüz böyle olsun, gitsin ve geri gelmesin hastalıklar
Menümü yarın yazayım toplu halde birgün geriden gitsin yada gece fırsat bulabilirsem kuzucuklardan yazarım. Bu arada kilo aldım ayrı kaldığım sürede ama moralim iyi tamgaz ilerlicem vericem fazlalıkları ve listeye giricem tekrar
Bugün topuklu ayakkabı giydim yürümem değişmiş resmen ya yazık bana
Hedefim ayda 3 kilo gitmesi çok da imkansız değil inşallah yeniden mecburi bir ayrılık olmaz. Yeni gelen arkadaşlar takımın kıymetini bilin inanılmaz motivasyon kaynağı. Yokluğunda insan arıyor valla
Şimdilik bu kadar ben spor araştırmaya giderr
yok kız sabah yazdığını gördüm o yüzden sordum aile ziyareti miydi gezmemiydi iş için miydi diye tatlımsabah yazmıştım şehirdışındaydım
birde gruba ilk girdiğimde söylemiştim evden girme şansım olmadığı için sadece işten yazabilirim diye.hafta sonu yazamadım hiç bu yüzden
evet bugun evde sebze yemeğim yoktu.bugunkü menüm böyle oldu
bu arada senin ufaklık nasıl oldu bizimkine gecen haftaboyunca sürekli hava verdik sizinki tekrarlamadı dimi?yok kız sabah yazdığını gördüm o yüzden sordum aile ziyareti miydi gezmemiydi iş için miydi diye tatlım
çok geçmiş olsun cnmMerhaba kizlar, speedy cim hosgeldin canim :) callan ve kaptanimin da tam gaz geri donmesine cok sevindim! Canlandi artik takimimiz!! Esmerim de bugun sessiz olsa da yarina duzelir inaniyorum ben :)
Onun disinda ozaly cim haha cok guldum kendi lafimi bana yazmissin evet bana da terapi oluyor bazen sesli soyleyince insan kendini de ikna edebiliyor, benim de kendi icimde bi mucadelem oldu muhakkek bunlari soyleyerek geldim oylece de yazmisim. Oyle iste :)
2 gundur kizim atesli birazdan doktora goturecegiz, simdi de agliyor, sonra yazarim ins...
gayet iyi yalnız tavuk çok hormonlu ama işyerinde verildyse başka çare yok tabikızlar.iş yoğunluğundan yazamadım. bugünkü menüm
Aldığınız Kalori Miktarı
karnımda tok gibi.akşam pek bişi yiyesim yok
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)119 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış) (180 kcal)180 kcal
- 2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
- 0.25 x 1 Demet (40gr) Dereotu (22 kcal)6 kcal
- 0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
- 1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)151 kcal
- 5.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)35 kcal
- Alınan Kalori Toplamı601
gayet güzel kaptanımbende çıkmadan bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kk peynir tulum
1 dilim tam buğday
ara
1 keçiboynuzu
1/2 avuç beyaz leblebi
öğle
90 gr ızgara tavuk
1/2 fırın patates
1 biber
ara
1 elma
akşam
1 kase sebze çorba
4 kaşık karnıbahar yemeği
salata
ara
1 adet meyve ya da süt karar vermedim henüz
su şu an 3 lt oldu
spor
4,5 km yürüyüş
aksam salata yerine 2 kasik yogurt ve lahana tursusu oldu meyve olmadi daha dogrusu 1 cilek 1 catalda laz boregi oldu ufakliktan kalan cope atamadim mideme attim maalesefbende çıkmadan bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kk peynir tulum
1 dilim tam buğday
ara
1 keçiboynuzu
1/2 avuç beyaz leblebi
öğle
90 gr ızgara tavuk
1/2 fırın patates
1 biber
ara
1 elma
akşam
1 kase sebze çorba
4 kaşık karnıbahar yemeği
salata
ara
1 adet meyve ya da süt karar vermedim henüz
su şu an 3 lt oldu
spor
4,5 km yürüyüş
geceleri hiç yemem ben,hayatım boyunca böyleydi:)) ya da nadir diyeyim(hamileyken meyve yemiş olabilirim,hatırlamadım)Callenım sabaha kadar dayanabilecekmisin? Gece yemesi olmasın sonra benim nevrim dönüyo aç kalınca valla
ne güzelbugünkü menüm
sabah:1 dilim ev keki, 1 açık çay
ara:sade kahve
öğlen:2 kaşık pilav, 2 kaşık bezelye
ara:sade kahve
akşam:salata, yoğurt
ara:belki şekersiz sütlü kahve
su:2 litre su
spor:1 saat tempolu yürüyüş
hiç iştahım yok...
duygusal açlık olmuşİyi aksamlar arkadaşlar bugün listemi yazdım güne gayet iyi başladım ama bi sebepten moralim bozuldu canım sıkıldı ve diyeti bozacak derecede yedimcanım daha da çok sıkıldı moralim hala düzelmedi yarın listemi güzelce uygulayacağım...
yarın için ne tavsiye edersiniz.bugünü telafi edebilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?