Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım büyük geçmiş olsun kızına çok huysuz oluyıor sıpalar yaa kendi sıpalarımdan biliyorum bu arada sıpa dememe kızmazsın heralde ben hep çocuklarıma öyle derim de
papatyam haftasonu nerdeydin sanırım haftasonunun acısını çıkartmak için bu gün çok az kalorili beslenmişsin ama sebze hiç göremedim ben karbonhidrat da biraz fazla olmuş sanki

sabah yazmıştım şehirdışındaydım

birde gruba ilk girdiğimde söylemiştim evden girme şansım olmadığı için sadece işten yazabilirim diye.hafta sonu yazamadım hiç bu yüzden

evet bugun evde sebze yemeğim yoktu.bugunkü menüm böyle oldu

moraller yüksek olsun canım benim, kilolar istersek giderayda 3 kilo gayet iyi bir hedef

yok kız sabah yazdığını gördüm o yüzden sordum aile ziyareti miydi gezmemiydi iş için miydi diye tatlım

çok geçmiş olsun cnm

bende çıkmadan bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kk peynir tulum
1 dilim tam buğday
ara
1 keçiboynuzu
1/2 avuç beyaz leblebi
öğle
90 gr ızgara tavuk
1/2 fırın patates
1 biber
ara
1 elma
akşam
1 kase sebze çorba
4 kaşık karnıbahar yemeği
salata
ara
1 adet meyve ya da süt karar vermedim henüz

su şu an 3 lt oldu
spor
4,5 km yürüyüş

gayet güzel kaptanım

bugünkü menüm

sabah:1 dilim ev keki, 1 açık çay
ara:sade kahve
öğlen:2 kaşık pilav, 2 kaşık bezelye
ara:sade kahve
akşam:salata, yoğurt
ara:belki şekersiz sütlü kahve

su:2 litre su
spor:1 saat tempolu yürüyüş

hiç iştahım yok...

İyi aksamlar arkadaşlar bugün listemi yazdım güne gayet iyi başladım ama bi sebepten moralim bozuldu canım sıkıldı ve diyeti bozacak derecede yedim canım daha da çok sıkıldı moralim hala düzelmedi yarın listemi güzelce uygulayacağım...
yarın için ne tavsiye edersiniz.bugünü telafi edebilecek?

aksam salata yerine 2 kasik yogurt ve lahana tursusu oldu meyve olmadi daha dogrusu 1 cilek 1 catalda laz boregi oldu ufakliktan kalan cope atamadim mideme attim maalesef

Tesekurler kizlar herpes diye bi virus kapmis ilac verdi dr ins hemen gecer.. Agzinda dudaginda damaklarinda bademciklerinde varmis, hatta emerken sanrm bana da bulastrdi sag gogsum cok fena sizliyor.

Kaptanim menu guzel olmus, hem pzts ye yakismis hem de sana :))

Kb cim rakibem oldugun icin sana ozel yaziyorum hehe :)) menunu buraya yazmak istemiyosan ozel mesaj at :) ona gore bi ceza belirleyelim :)

Morpapatyam 600 kalori baya bi az oz yemissin hadi bklm biraz daha dengeli besinler olsa daha saglikli olur cnm senin icin.. Acikirsan Yatmadan protein sebze bi seyler daha atistir..

Baska kim vardi? Callan cim 1200 kaloriyi butun gune yaymaya calis canim.

Hadi bklm bissuru isim var bugun gec geldim ise ancak biter..

ne güzel

duygusal açlık olmuş
böyle ataklardan önce kendine sor gerçekten açmıyım diye ve hedefinni hatırla
yarın çok az ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…