- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.441
wayy wayy wayyy eski mezunumuz gamze hoşgeldin şekerim hayattamısın sen nerelerdesin?
canım bizimkiler öyle çok da kas yapacak sporlar değil açıcası,ağırlık kaldırsak,3 saat spor salonunda çalışsak,günde 500 squat yapsak dediği olabilir tabi ama bizim yaptığımız sporlar sadece fazladan kalori harcatıyorHerkese mrb..bi sorum olucak dün bi arkadsmla konustugumda iste yediklerme dkkat ediorm sporda yapiorm fln dedm oda aaa diyet yapiyosan spor yapma ilk önce zayfla istedigin kiloya gel daha snra spor yap sporla vücudunda kas yaparsan snra snra kilo vermen cok zorlasir dedi bu konudaki yorumlarinizi alabilrmym kizlar dogru mu söylüyo arkadsm
nerdesin serveyim dön artıkkkkTakım canlanmış mı sankiii
canım doç. tuba günebak turan güneşte yeri canımtoplight diyetisyene nereye gidiosn acaba özele mi devlete mi gidiyosn bende ankaradaym biliyosn ki bi diyetisyene gtmek istiyorm bende saglikli vermek icin
sen eksiksin canım bekleniyorsunTakım canlanmış mı sankiii
gel tabii canım bekleriz her zaman biz hala buralardayız hedef kiloma 1 kg kaldı ama hedefi aşağı çekmek istiyorum ben deCanım yaaa aslında ara ara geliyorum ama kimseyi bulamayınca susuyorum
Vala ara ara gelirim, işten fırsat buldukça
Sizi okumakla ve sohbete katılımla sürekli motive olurum.
Bu arada aynı kilolarda gidip geliyorum çok şükür. 60-66 arasıalınca hemen verebiliyorum çok şükür rabbime.. eğer kabul ederseniz sizlerle sohbet etmekten ve birbirimize destek olmaktan mutlu olurum
aslnda bn suan diyet yapmiyorm sadece yediklerme dkkat ediorm soranlarada öyle diorm da bn smdi genel olark hep pilates yapiorm napim devam ediym mi ki yani yapmayacanım bizimkiler öyle çok da kas yapacak sporlar değil açıcası,ağırlık kaldırsak,3 saat spor salonunda çalışsak,günde 500 squat yapsak dediği olabilir tabi ama bizim yaptığımız sporlar sadece fazladan kalori harcatıyor
bir de diyet yaptığını kimseye söyleme baltalarlar,motivasyonunu düşürürler.ben sağlıklı yaşıyor ve sağlığım için spor yapıyorum diyorum: yalan da değil,gayet doğru
Canim mozaik pasta ya dikkat gecen seyyah da yemisti bir dilimi 522 kcal mi ne. Onun disinda genel olarak az yemissin ama benim denen daha saglikli seyleri tercih et diye.. Bi de bugun diyete basladigin ilk gun diye bu kacamak olmus olabilir.. Aslinda insanin motivasyonunun en yuksek oldugu zaman diyete ilk basladgi zamanlar o yuzden cok iyi degerlendir canimm
ozaly tatlim sem emine ile fazla mi zaman gecirdin masallah sana yaa spor muhtesemSabah yumurta salatalık
Öğlen patates kızartması
Köfte
Akşam 2 cupcake
Spora gelinceeeee
Yeni takvime. Başladım
2 haftalığına 6week6pack é ara veriyorum
Şimdi yaptığım sporun tam adını yazıyım bundan sonraki günler yazmayım
Neden derseniz buyrun aşağıya bakın
1)450 rep Home cardio workout
2)5 minutes to à bigger rounder butt-glute and thigh workout for a bigger butt
3)5 minutes abs and obliques workout -abs exercises for a strong toned core
1 numaradaki bayağ hareketli cardio tüm vucut için 25 dk sürüyor fena terletiyor
2 numara 5 dakika yazması sizi yanıltmasın çok çok fena. Ölümüne kalça bacak
3 numara da 5 dakika oda bayağ yıpratıcı ama ben 3 haftadır karın Egzersizi yaptığıMdan herhalde diğerleri kadar öldürmedi
Uzun Uzun yazdım belki yapacak farklı spor arayan vardır diye
Diğer günler 450 rep cardio+5butt+5abs yazıcam
Bu kadaaa
ozaly tatlim sem emine ile fazla mi zaman gecirdin masallah sana yaa spor muhtesem
Ya evet ama bu hafta nedense tatli krizim var, cok nadiren olur aslinda.
Yorumun icin tesekkurler :)
Motiveyim aslinda ama ne biliyim 1 aydir dizim sakatti ve keyfim cok kacikti; ayakta bile duramadim 1 ay boyunca spor vs yalan oldu ve su an vucudum kas kaybedip yag aldi hissediyorum.
Bu arada sen sut diyeti mi yapiyorsun, nasil bir sey o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?