Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wayy wayy wayyy eski mezunumuz gamze hoşgeldin şekerim hayattamısın sen nerelerdesin?

Canım yaaa aslında ara ara geliyorum ama kimseyi bulamayınca susuyorum
Vala ara ara gelirim, işten fırsat buldukça
Sizi okumakla ve sohbete katılımla sürekli motive olurum.
Bu arada aynı kilolarda gidip geliyorum çok şükür. 60-66 arası alınca hemen verebiliyorum çok şükür rabbime.. eğer kabul ederseniz sizlerle sohbet etmekten ve birbirimize destek olmaktan mutlu olurum

canım bizimkiler öyle çok da kas yapacak sporlar değil açıcası,ağırlık kaldırsak,3 saat spor salonunda çalışsak,günde 500 squat yapsak dediği olabilir tabi ama bizim yaptığımız sporlar sadece fazladan kalori harcatıyor
bir de diyet yaptığını kimseye söyleme baltalarlar,motivasyonunu düşürürler.ben sağlıklı yaşıyor ve sağlığım için spor yapıyorum diyorum: yalan da değil,gayet doğru

gel tabii canım bekleriz her zaman biz hala buralardayız hedef kiloma 1 kg kaldı ama hedefi aşağı çekmek istiyorum ben de

callan cım bir hekim olarak sana ne soracağım geçen hafta başkent ün. enfeksiyon bölümüne gittim bu geçmeyen nezle hali öksürük için dr ateşin yoksa sana bakamam dedi bakmadı bi de devlet hastanesine mi gideyim enfeksiyona ya da nereye gitmemi tavsiye edersin vitamin falan da almaya başladım ama hala düzelemedim

aslnda bn suan diyet yapmiyorm sadece yediklerme dkkat ediorm soranlarada öyle diorm da bn smdi genel olark hep pilates yapiorm napim devam ediym mi ki yani yapmaya

Ya evet ama bu hafta nedense tatli krizim var, cok nadiren olur aslinda.
Yorumun icin tesekkurler :)

Motiveyim aslinda ama ne biliyim 1 aydir dizim sakatti ve keyfim cok kacikti; ayakta bile duramadim 1 ay boyunca spor vs yalan oldu ve su an vucudum kas kaybedip yag aldi hissediyorum.

Bu arada sen sut diyeti mi yapiyorsun, nasil bir sey o?

bugünki menümü yazarak günü kapatayım
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
100 gr yoğurt
1-2 kaşık yaban mersini
öğle
salata
döner
1/2 tırnak pide
2 çatal kadayıf
ara
1 wasa
üzerine çok az labne sürülmüş
1 adet çubuk kraker
akşam
çorba
4 kaşık karnıbahar
su
3 lt
spor maalesef bugün yok öğleyin bir arkadaş yemeğe davet ettiği için yürüyemedim akşam eğer çok halzis olmazsam en azından 15 dk leslie 1 mile uyapayım diyorum ama gözlerim akıyor burnum akıyor keyfim maalesef yok

Sabah yumurta salatalık
Öğlen patates kızartması
Köfte
Akşam 2 cupcake
Spora gelinceeeee
Yeni takvime. Başladım
2 haftalığına 6week6pack é ara veriyorum
Şimdi yaptığım sporun tam adını yazıyım bundan sonraki günler yazmayım
Neden derseniz buyrun aşağıya bakın
1)450 rep Home cardio workout
2)5 minutes to à bigger rounder butt-glute and thigh workout for a bigger butt
3)5 minutes abs and obliques workout -abs exercises for a strong toned core

1 numaradaki bayağ hareketli cardio tüm vucut için 25 dk sürüyor fena terletiyor
2 numara 5 dakika yazması sizi yanıltmasın çok çok fena. Ölümüne kalça bacak
3 numara da 5 dakika oda bayağ yıpratıcı ama ben 3 haftadır karın Egzersizi yaptığıMdan herhalde diğerleri kadar öldürmedi
Uzun Uzun yazdım belki yapacak farklı spor arayan vardır diye
Diğer günler 450 rep cardio+5butt+5abs yazıcam
Bu kadaaa

ozaly tatlim sem emine ile fazla mi zaman gecirdin masallah sana yaa spor muhtesem

ozaly tatlim sem emine ile fazla mi zaman gecirdin masallah sana yaa spor muhtesem

Kaptanım ya emineye ppek Özeniyordum vay nasıl yapıo deli mi bu be diodum

Şimdi dermanım olsa durmadan yapıcam çok çok keyif veriyor spor bana
Birde uzun değil ya kısa ama bol hareketli çok tempolu
Çok beğendim bu seriyi ben

canim yok normal her seyden yiyorum, oyle tek tarafli bi seyle beslenmeli diyetleri hic yapmadim. sut yerine yogurt yedim yazmamin nedeni menumu bildirmistim muz ve sut yazmistim, ama henuz yememistim, dolabi actim baktim sut yok, sonra yogurt yedim, o yuzden menumum son kismini duzelttim yani. ok??

ozaly cim sporlarin super canim...
kaptanim senin menu de guzel, wasa ne ola ki onu merak ettim 2 dir yiyosun :)

ben de bugun 72.6 gordum, cumaya hedefim 72.0 olmak insss......

Sali gunu menum
1/4 ev yapimi bazlama
4 zeytin
1.5 kk peynir
Dom sal mayd
1 cvz

1 kare ulker bitter
1 elma
10 cig badem

1 tbk yayla corbasi
1/2 tbk semizotu ymgi

1 portakal
10 cig badem

1 tbk etli bamya corbasi
Salata

1 muz

Su az 1 lt belki
Spor 18 kat merdiven cikmak

gunaydin

canim cok sikkin dun mahvettim

sabah 08.20 1 sucuklu yumurta (1 yumurta 3 sucuk)
2 kk peynir
10 zeytin

ogle 12:00 2 hasanpasa kofte, 1 kase yogurt, 1 kase sehriyeli corba
ogle 12.40 1 magnum

ikindi 15:00 1 yesil elma
ikindi 17:00 2 bardak sut ve 11 tane diyet(sekersiz elma lifli) biskuvi(bunu nasil basardim bilmiyorum, cok utaniyorum)

aksam 18:30 2 lahmacun, 1 ayran ve 2 kasik irmik helvasi

su: 3lt
spor: 10 km tempolu yuruyus

günaydınlarr
kızlar naber nasılsınız papatyam hadi bakalım az kalmış tatlım 6 lı rakamlara
kelebeğim sen de fazla yazmamışsın her sabah dolu dolu mesajlarını görmek içimi açıyordu beni
burcucum deryacım sizlerden ses yok 2 gündür
kılzar yoklama alacağım ona göre haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…