Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım spor çok önemli

oyyy bak bu harika bir haberrr, yarışalım valaaaaaaaa.. en kısa sürede bu yarış başlamalıııı
çok sevindim
Beni zalimce eleştir lütfen
Cuma kilolarımızı özelden bildirelim
Hedeflerimizi de
Yarış başlasın :)))

Merhaba bayanlar umarim heres afiyettedir :)
Dun esim boston a gitti 3 gun yok.. Gece kizim dogru duzgun uyumadi saat 4:30 da kalkti oturdu oynayalim diyor.. Neyseku kynvldm aldi da 7 ye kadar uyuyabildim. Simdi khvlt hazirliycam. 72.0 goremiycem bu iki guncok fena asilmazsam. Bu hafta hiic dogru duzgun spor yapmadim regl olunca hic hoplayasim gelmedi :/

Esmerim rakibem seni eski guzel gunlerimize davet ediyorum :) insan kilo verdikce mutlu oluyor yemek yedikce degill :) hadi bu kadar molayeter :)

Bu arada cok guzelbi haberdun bi tane hamilelikoncesi pantolonuma girebildimmm!! Bi dugmesi kopmus ama olurokadar :)) kendimi cok iyi zinde guzel hissettim. Su andabolgesel diye ozel bi problemimyokkilomher yere esit dagilmis durumda. Amaverdikce daha sagliklive zinde hissediyorummm!!

cok fenaym motivasyonm sıfır kendme engel olamiorm ya yemek yemekte

bugünki menüm
sabah
1 kk peynir
1 diilim ekmek
ara
1 lokma sivas katmeri
öğle
1,5 dilim ekmek
3 köfte
salata
ayran
ara
1 armut
akşam
1 kase çorba
salata
1 porsiyon izmir köfte olacak belki 1 meyve yerim
su
2,5 lt
spor maalesef yok (1,5 km yürüyüşü saymıyorum)

kelebeğim aman haa kızın gece uyanınca sakın yüz verme ışığı açma gece oynamalara alışırsa halin harap

Ya cok dogru diyosun gece zaten dogru duzgun bi uykusu yok surekli aglayip emmek istiyor bi de oyun oynamak cikarsa yandik. Sabah kahvalti yaptik hanimefendi bahcede salincakta sallanirken uyudu 9:30 da yani. Bklm bu gece nasil olcak...esim olsa daha kolay olurdu cuma ogleden sonra gelcek :)

cok fenaym motivasyonm sıfır kendme engel olamiorm ya yemek yemekte
Esmerim canim su anda kac kilosun cumaya artida mi cikmak istiyosun iki haft ust uste kilo alan takimdan atiliyor biliyorsun buna ragmen nasil yemeye devam edebiliyorsun canim?? Hadi bklm toparlanma zamani!

pidenin kalorisi çok yalnız .
okadar fazla olduğunu zannetmiyorum
Dogrudur canim inanirim ben o kadar kalori olduguna..

Gayet guzel menu, sporu sayalim cnm niye saymayalim kac dakika surdu o sekilde daha iyi olcebiliriz belki..

Kubra cim rakibem! Bugun kac geldin canim cumaya hedefin kac? Istersen yarin oruc tutabilirsin hedefi yakalamak icin... Ben genelde pzrts pers oruc tutuyorum hem nefsime hakim oluyorum hem borc oruc tutmus oluyorum. Ama bu hafta regliyim malesef :/

Herkes nerede yahu ayda yok bayadir burcucuk sonra sphinxlike hadi bakalim hatunlar katilimi artiralim, bu kaptana cep tel numarasi verme olayi da cok mantikli ha, kacaklari bulur gelir bu sekilde, yani normal mesaj olmasa da whatsup filan bedava olanlardan ulasilabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…