- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.661
96 mı dedin vovvvvvv maşallah sana
hahahahahhahaha çoookkkk beeklersinnnnn tabiki bennnnnnnnnnn
ooooo demekki benim 2 kilom çok abartı değilllolacak olacakkkk
Bu arada ben sizlere diyet maceramdan bahsetmedim değil mii96 kilodan 65 e düştümbennnnn yine hedefim 65 ben bu kiloda gayet normal ve zarif duruyorum, sporla verdiğim için sarkma, kötü olma gibi bir talihsizlik hiç yaşamadım şükürler olsun..
öğle molasında tam 65 dk. yürüdüm geldim
tsk ettim tatlisim bunu duymak bile iyi geldi bana p.tesidn snra daha dikkatli olcm insallah menülerimde belki o zaman yazarmtmm canim ins iznin bitince super bi donus yaparsin listeye...
aslinda ben senin sahsi rakiben olarak menulerini gormek isterim, yazmak istersen bana ozel mesajla yazabilirsin, veya bu ara menu filan takib etmiycem dersen o da kabul canim.. guzellce kafani toparla cok motive geri don, sen ortalamayi baya yukseltiyordun
canım zor bır surec gecırıyordun allah yardımcın olsun ekt ne demek bilmiyorum ama bu donem eşinin en büyük destekçisi sensinSüper ya, 3. Olumsuz. Rakibem Blanche Nerelerdesin bak ben yine yarım saat tempolu yürüyüşümu yaptım.
Bugünkü menu
Sabah 1 bardak süt 5 fındık
Ara sade kahve
Öğlen yok
Ara 2 servis kaşığı kısır bol yeşillik 1 bardak ayran
Aksam 1 kase yoğurt 1 kase etli taze fasulye
Ara belki sütlü kahve
Spor 30 dak. Yürüyüş
Su 2 litre
Bu arada eşimi haftasonu izinli çıkardık. Bugün ekt başlamışlar. Halı perisanen az 2 hafta daha hastanede kalacakmis..
kıyamam sana bn yaaaa kimblr caniN nasil çekmiştir de yedn öyle afiyetler olsunKelebeğim bugun 1335 kcal
Su 2,5 lt
Spor yapacağım zamanı balkonları yıkamaya ayırdım
Bunun dışında kızlar aslaa ıslak kek yemeyin
Ben yedim, tam tamına 504,kcal(((((((
Süper ya, 3. Olumsuz. Rakibem Blanche Nerelerdesin bak ben yine yarım saat tempolu yürüyüşümu yaptım.
Bugünkü menu
Sabah 1 bardak süt 5 fındık
Ara sade kahve
Öğlen yok
Ara 2 servis kaşığı kısır bol yeşillik 1 bardak ayran
Aksam 1 kase yoğurt 1 kase etli taze fasulye
Ara belki sütlü kahve
Spor 30 dak. Yürüyüş
Su 2 litre
Bu arada eşimi haftasonu izinli çıkardık. Bugün ekt başlamışlar. Halı perisanen az 2 hafta daha hastanede kalacakmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?