- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.681
canım kolay gelsin bu dönemde diyet falan düşünülmez sen kendine eşine ve çocuklara iyi bak yalnız srn refakatci kalınca cıcuklar be yapacaklar ailelere haber verdiniz mi fırsat buldukça haber ver tatlım bizi merakta bırakmaKaptanım sen beni en iyisi izne ayir. Eşim fenalasti hastaneye kaldırdık hemen. Bundan sonra refakatçi gerekiyor, ben kalıcam yaninda, zor günler bizi bekliyor. Arada bir girmeye çalışırım ama diyet spor falan yapamam muhtemelen.
Toplightım çok teşekkür ederim cnmmefkure ciğim senin gizli takipçilerinden biri de benim maşallah çok güzel kilo verdin sende
kızlar spinlike gelmedi paylaşacağım eğer gelirse sonradan ekleriz
Çok tebrik ederim cnm sen benim hedef kilomdasın bana biraz tüyolar verirsen sevinirim. Ben 110 lardan başladığım için yolum uzun daha, ama 65 in hayali bile güzel,Bu arada ben sizlere diyet maceramdan bahsetmedim değil mii96 kilodan 65 e düştümbennnnn yine hedefim 65 ben bu kiloda gayet normal ve zarif duruyorum, sporla verdiğim için sarkma, kötü olma gibi bir talihsizlik hiç yaşamadım şükürler olsun..
iyi ki yarışmaya katılmışsın o zaman maşallah sana tatlım azim kraliçesi bizim serveyimiz vardı send öylesinToplightım çok teşekkür ederim cnm
Bu yarışmaya katılmak benim için büyük şans oldu.normalde hırslı biri değilim ama iş Kilo olunca, çok acısını çektiğim için senelerce uğraşmamak adına işi sıkı tutuyorum.
Bide ben kaçamak yaparsam takımdaki kızlara nasıl diyim siz yapmayın.laf aramızda birazda hava atıyom sıfır kaçamak deyip bu ünvanı kaptırmak istemiyom
Tatlım hazır buradayken gözüm menüne takıldı. Bizim takımda olsan benden ceza yağmıştı sana, o görevi burdaki arkadaşlara bırakıyorumgunaydınlar dünki menümü yazayım
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek bi parça peynir
öğle 1 kepce çorba
akşam
1 dilim lazanya (4x4 cm boyutunda)
2 tane fırında sigara böreği
1 bardak şarap
su 2 lt civarı
spor yok maalesef
canım benim haftasonu menüm maalesef çok kötü bende farkındayım amauzun bir hastalık dönemi geçirdiğim için ki hala toparlanamadım haftasonları biraz abartmaya başladım çünkü bağışıklık sistemim pek parlak değil şu aralatTatlım hazır buradayken gözüm menüne takıldı. Bizim takımda olsan benden ceza yağmıştı sana, o görevi burdaki arkadaşlara bırakıyorum
Bende öyle düşünüyorum cnm iyiki burdayım alınmayın ama iyiki 9.takımdayım. Herkesin takımı kendisi için özeldir tabi bizde iyi bi hava yakaladık takımda
Sizede başarılar güzeller
Geçmiş olsun tatlım inş.şimdi daha iyisindir.canım benim haftasonu menüm maalesef çok kötü bende farkındayım amauzun bir hastalık dönemi geçirdiğim için ki hala toparlanamadım haftasonları biraz abartmaya başladım çünkü bağışıklık sistemim pek parlak değil şu aralat
canım sen haklısın sebze meyve daha iyi olurda eşim dün isyan bayrağı çekti yeter artık 3 aydır hastasın evde hiç tadın yok biraz iyileştin keyfini çıkaralım deyince onu kıramadım ilk diyetisyenle diyet yaptığım dönemde 1 adet yerfıstığı 3 ay rüyalarıma girmişti ben yememiştim şimdi herşeyden azar azar yiyerek yavas yavaş kilo veriyorum diyetisyenim 3 kg sonra koruma aşamasına gecelim ddi bakalım tatlım yaaGeçmiş olsun tatlım inş.şimdi daha iyisindir.
Toplight ben çok kötüyüm yaa, aslında bundan bende rahatsızım hiç taviz veremiyom
Bence vücut zayıf düştüyse sebze, meyve takviyesi daha iyi olur tatlişkom
Maşallah sana, enerjin harikaSelam rakibem :)
Supersin valla.
Ben dun erkenden kalktim, bavul hazirladim.
Bu haftasonu Istanbul'dayim, gezmeye geldim.
Dun sabah kahvalti yapmadim.
Ogle: 3 yemek kasigi kisir, 1 ceri domates, 1 salatalik
Kozlenmis patlicanli, kabakli bir baslangic aldim menude bir retoranda.
1 porsiyon biftek(baya kucuktu) yedim.
Aksam : cop sis yedim lavasla daha hala acikmadim :)
Cok yuruduk dun istanbul'da 12000 adim olmustu en son :)
Cok da dans ettim :)
Kendimi iyi hissediyorum ama tatilde pek diyet gibi olmuyor tabii :)
Bu sabah da kalktim otelin fitness salonunda 250 kalori yaktim bile :) Aksama daha detayli paylasirim :))
Allah şifa versinKaptanım sen beni en iyisi izne ayir. Eşim fenalasti hastaneye kaldırdık hemen. Bundan sonra refakatçi gerekiyor, ben kalıcam yaninda, zor günler bizi bekliyor. Arada bir girmeye çalışırım ama diyet spor falan yapamam muhtemelen.
Ben de dün çok yedimKizlar bugun korkunc bi menum oldu(((
Kalorisini hesapladim onu yazayimbari diye o da toparlamadi durumu.. 6 kat merdiven ciktim, evi supurdum, 30 dakika disarda bisiklete bindim, yarin eve elliptik bisiklet gelmesi icin arkadasimla anlastim ve ayarladim ve kayinvalidemle pzt sali cars pers 4 gun oruc tutmaya karar verdik... Yarin hayvanat bahcesine gidecegiz biraz da orda yururuz. Oyle iste haftaya cuma icin hedefim hala 72.0 bu kurtarma plani ile basarabilirim ins.
Esmerim nerdesinn cok kotu durumdayimmm..
Carsamba yine is gorusmem var bi gecse rahatliycam ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?